Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Gezond binnenklimaat voor de beperkte installatieruimte!

Gepubliceerd op:
De nieuwe 200 Serie luchtverdeelkasten maakt onderdeel uit van het Ubbink Air Excellent systeem, een innovatief modulair luchtverdeelsysteem voor toepassing in alle gangbare mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. Door de afmetingen van de nieuwe 200 Serie is het systeem nu ook zeer geschikt voor woningen en kleine utiliteitsgebouwen met beperkte installatieruimte.
Lees verder

Ouderen vinden moeilijk huurwoning

Gepubliceerd op:
De kans op een aantrekkelijke huurwoning is voor ouderen in de ene gemeente tot wel vijf keer kleiner dan in de andere. Dat blijkt uit een landelijk onderzoek in opdracht van Plus Magazine. Bovendien komen twee van de drie senioren die willen verhuizen naar een praktische en kleinere huurwoning, daar vaak niet voor in aanmerking.
Lees verder

Leefbare wijken en buurten door gefaseerd leegstandbeheer

Gepubliceerd op:
Leefbare wijken en buurten. Eén van de zes vastgestelde thema’s in de Vernieuwingsagenda van branchevereniging Aedes. Een thema dat vooral van belang is wanneer er veel veranderingen op stapel staan in een wijk, zoals bij sloop- of renovatieprojecten. Daarom werkt Ad Hoc bij dergelijke projecten altijd gefaseerd en met maatwerk, om zo de leefbaarheid in de wijk op peil te houden.
Lees verder

Alle real-time onderhoudsinformatie op één plaats

Gepubliceerd op:
Uw automatische toegangsoplossingen moeten het gewoon goed doen, altijd! 
Lees verder

U gaat de financiële uitdaging vast aan!

Gepubliceerd op:
Speciaal voor woningcorporaties heeft Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA), onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, het Executive Program ontwikkeld:
Lees verder

Caparol schroeft de kwaliteit van de buitenmuurverven verder op

Gepubliceerd op:
Verffabrikant Caparol heeft de kwaliteit van zijn buitenmuurverven verder aangescherpt. De producten AmphiSilan en ThermoSan brengen voortaan een verbeterde oppervlaktestructuur tot stand. De afwerklaag droogt na een regenbui sneller op en vuil krijgt nog minder gelegenheid zich aan de gevel te hechten. De buitenmuurverven van Caparol worden internationaal al sinds jaar en dag als toonaangevend beschouwd.
Lees verder

Geen enkele bouwvakker meer over je vloer

Gepubliceerd op:
Stel, je vraagt je buren waar zij het meeste tegenop zien als hun woning zou worden gerenoveerd. Grote kans dat zij iets zeggen over bouwvakkers die in en uit lopen, spullen die onder het stof komen te zitten of keuken en badkamer die dagenlang niet kunnen worden gebruikt. Moeten zij genoegen nemen met zulke ‘standaard’ renovatie-overlast? 
Lees verder

Ventilatiesysteem voor vervangingsmarkt: OxyGreen Reno

Gepubliceerd op:
Met het OxyGreen Reno ventilatiesysteem ben je klaar voor de toekomst. Ideaal voor de vervangingsmarkt en naar wens uit te breiden met draadloze bedieningen en/of sensoren. Zelfs upgraden naar een energie efficiënt en vraaggestuurd ventilatiesysteem op basis van CO2 is mogelijk.
Lees verder

Openbare Ruimten – Feest der (h)erkenning

Gepubliceerd op:
“Dag mevrouw, ik hou de deur wel even voor u open, of ‘geef die boodschappentas maar, ik breng die wel voor u naar boven”. Twee opmerkingen die de lezer een goed gevoel geven, want wie wil nu niet zo behandeld worden? Voor schoonmaakmedewerkers Openbare Ruimte is dit dagelijkse kost. Toch is menigeen verbaasd. Die schoonmakers komen toch alleen de hal vegen en spinragvrij maken of de glasbewassing uitvoeren? Nee dus, en daar zit ook gelijk de succesfactor van het schoonmaakbedrijf dat verantwoordelijk is voor deze terecht benaamde “specialistische” schoonmaak.
Lees verder

Grote verduurzamingsopgave voor corporaties

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties gaan gas geven en de woningbouw flink opvoeren. Volgens de Woonagenda 2017-2021 zullen er jaarlijks ongeveer 34.000 woningen bij worden gebouwd. Daarnaast is er een grote verduurzamingsopgave. In 2050 zullen alle corporatiewoningen CO2-neutraal zijn. Dit betekent werk aan de winkel, echter kan dit niet zonder de juiste en actuele kennis!
Lees verder

Lage woonlasten door scherpe inkoop!

Gepubliceerd op:
Betaalbaarheid is een belangrijk onderwerp op de agenda van veel woningcorporaties. De inkoop van energie voor collectieve aansluitingen kan hierin een belangrijke rol spelen. Door op  de juiste wijze en het juiste moment energie in te kopen, kan een aanzienlijke kostenreductie voor bewoners gerealiseerd worden.
Lees verder

Positieve resultaten bij geluidsmeting op galerijen met keramische tegels

Gepubliceerd op:
Dakspecialist Zoontjens biedt voor het ophogen en renoveren van galerijen het Dreen®Ceramicaplus systeem. Hiermee worden de galerijen op de gewenste hoogte voorzien van keramische tegels. Het onafhankelijke ingenieursbureau Peutz heeft een geluidsmeting gedaan op een galerij met deze keramische tegels. De resultaten van de meting zijn positief!
Lees verder

Derbigum daken uit het verleden zijn uw garantie voor de toekomst

Gepubliceerd op:
Jaarlijks produceert Derbigum wereldwijd 15 miljoen m² daken die na meer dan 40 jaar nog hun functie vervullen in alle klimaten. Het mag zich oprecht marktleider noemen als het om waterdichtheid en bewezen duurzaamheid gaat. De onafhankelijke duurzaamheidsrapporten zijn het bewijs.
Lees verder

Snelle vloerisolatie met groot effect dankzij Drowa

Gepubliceerd op:
Drowa vloerisolatie is een snelle manier om woningen effectief te isoleren, telt mee bij het verkrijgen van een beter Energielabel en levert een besparing op in het onderhoud van de woning. Drowa brengt de luchtvochtigheid in huis in balans en zorgt voor een comfortabel en gezonder leefklimaat.
Lees verder

Huis van de toekomst voor € 30.000

Gepubliceerd op:
Wie o wie in de wereld kan het huis van de toekomst bouwen voor 30.000 euro? Na de bouwvak start een grote campagne om huizenmakers uit de hele wereld uit te nodigen woonconcepten in te zenden.
Lees verder

Gratis webinar: Renovatieproject? Hybride installatie!

Gepubliceerd op:
Op dinsdag 6 juni om 12.30 uur organiseren Vaillant en AWB i.s.m. EISMA bouwmedia het gratis webinar: Renovatieproject? Hybride installatie!
Lees verder

Liftuitval? Noodliften.nl staat altijd paraat en stelt nooit teleur

Gepubliceerd op:
Even voorstellen...dit ben ik; Joke Ramdhani. Sinds kort versterk ik het team van Noodliften.nl als Adviseuse. Maar waar adviseer ik dan in?
Lees verder

OFW is eerste corporatie die energiebesparingsdoelstelling haalt

Gepubliceerd op:
Volgens eigen berekeningen heeft Oost-Flevoland Woondiensten (OFW) inmiddels 34% energie bespaard ten opzichte van 2008. Daarmee heeft zij één van de doelstellingen uit het Convenant Energiebesparing Corporatiesector gehaald. Ze kregen daarvoor de felicitaties van de voorzitter van corporatiekoepel Aedes.
Lees verder

Onderverhuur via Airbnb: toegestaan of niet?

Gepubliceerd op:
Het onderverhuren van een sociale huurwoning via Airbnb blijft een doorn in het oog van woningcorporaties. Een verbod op onderhuur in de huurovereenkomst weerhoudt huurders er in de praktijk niet van hun woning toch onder te verhuren. Steeds meer woningcorporaties hebben daarom noodgedwongen woonfraudeteams in dienst om deze illegale praktijken op te sporen en te beëindigen. Onlangs was in het nieuws dat handhavers van een woningcorporatie in Amsterdam jaarlijks ongeveer vierhonderd gevallen van woonfraude constateren.
Lees verder

GIS: Thorbecke zet het voor u op de kaart

Gepubliceerd op:
De kracht van GIS (Geografisch Informatie Systeem)  ligt in het vastleggen, combineren, analyseren en presenteren van gegevens met een ruimtelijke component om zo informatie te verkrijgen.  De GIS specialisten van Thorbecke ondersteunen woningcorporaties bij het goed en juist gebruiken van alle beschikbare GIS- en GEO-informatie.
Lees verder

"Luchtdicht bouwen leeft onvoldoende in de sector"

Gepubliceerd op:
Corporaties zien zich tegenwoordig voor almaar groeiende uitdagingen gestel, zoals bijvoorbeeld de strengere regels met betrekking tot het energieverbruik van de bestaande voorraad. IsoBouw helpt om in overleg met de corporatie de juiste isolatie-oplossing te kiezen voor het juiste huis. En dat is nodig: "Er kan nog veel winst behaald worden, met name bij luchtdicht bouwen."
Lees verder

Aw gaat stresstest uitvoeren bij corporaties met derivaten

Gepubliceerd op:
De Autoriteit woningcorporaties (Aw) gaat in navolging van haar rechtsvoorganger het Centraal Fonds Volkshuisvesting, een stresstest uitvoeren bij alle corporaties met een derivatenportefeuille. Als peildatum wordt een datum in het voorjaar van 2016 gekozen. Kort na de peildatum krijgen de corporaties een brief met instructies voor het aanleveren van gegevens.
Lees verder

Caleffi en ISSO werken samen tijdens de opleiding ‘Drinkwaterbeveiliging’ van Caleffi Academy. Kom jij ook?

Gepubliceerd op:
Op 13 t/m 15 juni a.s. zal Caleffi, sinds 2017 kennispartner van ISSO, de opleiding ‘Drinkwaterbeveiliging’ organiseren op 3 verschillende locaties in Nederland. Tijdens deze dag wordt a.d.h.v. verschillende projecten een breed spectrum van drinkwaterbeveiliging doorlopen: verschillende sanitaire installaties, legionellapreventie, terugstroombeveiliging, drukverschillen en waterslag.
Lees verder

ISOCHIPS - doet wat het belooft - gasverbruik klant daalt drastisch

Gepubliceerd op:
'Ik ben heel erg tevreden met mijn kruipruimte-isolatie en ik ben mijn woningcorporatie erg dankbaar voor dit initiatief’, vertelt bewoner de heer Kilic.
Lees verder

Bouwbedrijf Heijmans zeer actief met verduurzaming corporatiewoningen

Gepubliceerd op:
Het beursgenoteerde bouwbedrijf Heijmans stuurt steeds nadrukkelijker op verduurzaming. De kennis die het bedrijf daarin opbouwt, probeert het bij zoveel mogelijk opdrachtgevers aan de man te brengen. Recentelijk profileerde het bedrijf zich via haar media met mooie voorbeelden. Opvallend is dat veel van die voorbeelden juist voor woningcorporaties worden gerealiseerd.
Lees verder

Kwart corporaties haalt doelstelling energiebesparing niet

Gepubliceerd op:
Finance Ideas heeft in haar kwartaalonderzoek 'Corporatie Survey' gekeken naar geplande investeringen in energiebesparende maatregelen onder bijna de helft van alle woningcorporaties in Nederland. Dat onderzoek laat zien dat 8% van de deelnemende corporaties niet van plan is om te werken aan de doelstelling 'gemiddeld energielabel B in 2020'.  Nog eens 15% heeft onvoldoende investeringen daarvoor in de beleidsplannen opgenomen.
Lees verder

Mensen willen steeds vaker in middelgrote stad wonen

Gepubliceerd op:
Doordat er minder woningen beschikbaar zijn in de grote steden wijken woningzoekenden massaal uit naar middelgrote steden buiten de Randstad. Amersfoort, Haarlem en Nijmegen zijn bijvoorbeeld steeds populairder. Dat blijkt uit de Hittekaart 2017, een jaarlijkse inventarisatie van de woningmarkt door gebiedsontwikkelaar BPD.
Lees verder

Corporatieportaal: ook voor Vrije Sector Huur (VSH)

Gepubliceerd op:
Notapp heeft zijn Corporatieportaal voor de ondersteuning bij de verkoop van corporatiewoningen uitgebreid. Deze online workflow begeleidt nu ook het proces van het verhuren van Vrije Sector Huurwoningen. Verschillende corporaties maken er inmiddels succesvol gebruik van.
Lees verder

Een noodlift die prima functioneert tijdens renovatiewerkzaamheden in Krommenie

Gepubliceerd op:
Aan de Deken Schmidtstraat te Krommenie waren begin dit jaar renovatiewerkzaamheden aan de lift van het complex gepland. Om de bewoners geen hinder van deze stilstand te laten ondervinden is in opdracht van de opdrachtgever door Bureau Veritas gekeken naar de bewoners en de liftbehoefte. Hieruit kwam al snel naar voren dat de bewoners zonder lift aan huis gekluisterd zouden zitten.
Lees verder

Cegeka-dsa ontzorgt corporaties door digitalisering poststromen

Gepubliceerd op:
Tijdens INSPIRE’17 - het jaarlijkse event voor de vastgoedmarkt van cegeka-dsa - hebben cegeka-dsa en Postex hun partnership gepresenteerd. Het doel van deze samenwerking: vastgoedorganisaties ontzorgen met behulp van multichannel communicatie en online betaalmogelijkheden voor de huurder. Postex faciliteert het complete print- en verzendproces en draagt zorg voor de documentstromen rondom prolongatiefacturen, aanmaningen, service- en verbruikskosten en de jaarlijkse huurverhoging.
Lees verder

Deze energiezuinige woningen in Veenendaal krijgen zonnepanelen op het dak, waardoor de woonlasten voor de huurders een stuk lager zijn

Gepubliceerd op:
Afgelopen maand vierden de gemeente Veenendaal, Syntrus Achmea Real Estate & Finance en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep het bereiken van het hoogste punt van de 66 vrije sector huurwoningen aan de Castor in Veenendaal. 
Lees verder

Woningcorporatie Portaal pleit voor huur naar inkomen

Gepubliceerd op:
Net als alle andere corporaties staat woningcorporatie Portaal de komende jaren voor een grote uitdaging. In 2016 verleende de minister van Wonen en Rijksdienst Portaal ontheffing, waardoor zij in vrijwel alle gemeenten waar zij nu werkzaam is voluit kan blijven werken. Met de gemeenten waar Portaal ontheffing voor kreeg zijn prestatieafspraken gemaakt, die moeten leiden tot voldoende betaalbare en duurzame woningen voor iedereen die daar recht op heeft.
Lees verder

Dienstverlening kleine corporaties nog steeds beter dan grote corporaties

Gepubliceerd op:
Huurders- of klanttevredenheid staat al jaren hoog op de agenda van veel woningcorporaties. Tijdens de grote fusiegolf van corporaties in 2008 onderzocht USP of er verschil is tussen de beoordeling van de dienstverlening door huurders van grote corporaties en kleinere corporaties. Het verschil was destijds duidelijk; huurders beoordeelde de dienstverlening van kleine corporaties beduidend beter dan van grote corporaties. Uit recent onderzoek van USP blijkt dat dit nu, bijna 10 jaar later, nog steeds het geval is.
Lees verder

‘Parkeernorm belemmert binnenstedelijke woningbouw’

Gepubliceerd op:
Het aantal verplicht te bouwen parkeerplaatsen per woning, de zogeheten parkeernorm, vertraagt in veel gevallen de binnenstedelijke woningbouw. Dat blijkt uit het onderzoek “Parkeren en Verstedelijking” dat de provincie Zuid-Holland heeft uitgevoerd. Bij een groot aantal bouwprojecten in Zuid-Holland blijkt het fysiek en financieel complex om het vereiste aantal parkeerplaatsen te realiseren en tegelijkertijd het project rendabel te houden. Hierdoor blijven gronden braak liggen en transformeerbare gebouwen leegstaan.
Lees verder

Woningcorporaties hebben forse ambities in Woonagenda 2017-2021

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties hebben grote plannen voor de komende jaren, waarin zij hun huurders vooral betere woon- en leefomstandigheden willen bieden. Dat hebben de leden van Aedes opgeschreven in de recentelijk vastgestelde Woonagenda 2017-2021. Zo willen zij bijvoorbeeld de komende jaren veel meer huurwoningen bouwen dan de laatste jaren. Ook moeten sociale huurwoningen energiezuiger worden en willen ze huren betaalbaar houden.
Lees verder

Lefier uit Groningen kiest voor Clouddienstverlener NEH uit Leusden

Gepubliceerd op:
Onlangs heeft woningcorporatie Lefier uit Groningen, na een intensief RfP-traject, besloten om haar generieke IT bij NEH uit Leusden te outsourcen. De samenwerking is op 11 april 2017 beklonken in Groningen tijdens de ondertekening van een meerjarencontract.
Lees verder

Amsterdam wil stop verkoop corporatiewoningen

Gepubliceerd op:
De Amsterdamse gemeenteraad stemt in met een motie om verkoop en liberalisatie van sociale huurwoningen van woningcorporaties stop te zetten in wijken waar een tekort aan sociale huurwoningen dreigt.
Lees verder

Wonen Limburg wil in 4 jaar 4.000 woningen verduurzamen

Gepubliceerd op:
In de komende vier jaar wil Wonen Limburg maar liefst nog eens 4.000 huurwoningen verduurzamen. Als dit lukt behaalt de woningcorporatie haar doelstelling om in 2020 voor het hele woningbezit (26.000 woningen) gemiddeld energielabel B te hebben. Door gebruik te maken van de beschikbare subsidie (STEP) kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging voor de huurder.
Lees verder

Studentenhuizen in Maastricht voorzien van keurmerk

Gepubliceerd op:
Maastricht krijgt als eerste Nederlandse studentenstad een breed keurmerk voor studentenkamers. Het 'Prettig Wonen-keurmerk' moet het kaf van het koren scheiden en de brandveiligheid verbeteren.
Lees verder

Den Haag kiest voor betaalbaar en stedelijk wonen in veelzijdige wijken

Gepubliceerd op:
Als het aan de gemeente Den Haag ligt, telt de gemeente in 2030 voldoende woningen in het sociale huur- en middenklassesegment. De stad biedt dan plaats aan een breed scala aan doelgroepen; van starters en studenten tot stedelijke gezinnen en ‘empty nesters’. De nadruk ligt daarbij op stedelijk wonen: compact, met een hoge dichtheid van voorzieningen. Ook de ambitieuze ‘schaalsprong’, om het Haagse woningbestand versneld te verduurzamen, krijgt voorrang in het woonbeleid. Dat staat in de Woonvisie 2017-2030, die de gemeente Den Haag gisteren presenteerde.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Unexus Communications Server is een multikanaal communicatie-oplossing, ontwikkeld op Microsoft technologie ...

Wij zijn Syncasso. Het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Beide organisaties ...

U zoekt een comfortabele lift die makkelijk is in het gebruik. Die ontworpen is met de laatste technieken ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Daksystemen van Wédéflex Duurzame Daksystemen voldoen aan alle kwaliteitsvoorwaarden en eisen ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...


Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...


Ortec Finance staat voor het bevorderen van de professionalisering en het verbeteren van ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Schöck levert productoplossingen voor thermische bruggen (koudebruggen), glasvezelwapening en contactgeluid ...

Wij sporen in één keer lekkages op en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Dolmans Specialistische Reiniging ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Een lagere energierekening dankzij de EnergieTest ...

Company Tesuji | digitaliseren | document management | digitaal werkenWoning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement ...

Itris biedt een totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO!

Het enige keurmerk voor dakbedekkingsbedrijven: DAKMERK


Troostwijk Taxaties is in de 85 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van taxaties ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

We beschikken over een flexibele én professionele organisatie waarbij kwaliteit en service niet afhankelijk zijn van ..

Centric biedt maatwerksoftware, infrastructuuroplossingen en professionals voor het inrichten...

Corparis is ruim 10 jaar landelijk actief  als netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

VELUX Nederland B.V. is een verkoop- en marketingorganisatie en maakt deel uit van de internationale VELUX Groep ...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...

Imto Benelux is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van vastgoedonderhoud en beschikt over ...

Aralco NVS heeft een jarenlange ervaring in natuurlijke ventilatie. Zo heeft Aralco NVS talrijke...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Trition biedt een totaalpakket van diensten aan om schade als gevolg van water-, vocht- en klimaatproblematiek ...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

Itho Daalderop onderscheidt zich door in te spelen op de sterk veranderende installatiemarkt ...

Camelot steeft ernaar om voor zowel leegstaand als volstaand vastgoed dé toonaangevende en innovatieve ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Dolmans Milieu Techniek ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

staat voor integrale kwaliteit van kunststof kozijnen, ramen en deuren ...

Thorbecke is een landelijk opererend adviesbureau, gespecialiseerd in juridisch advies, vastgoedtaxaties en GEO-analyses ...

Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties ...

Effectory helpt u bij het opzetten en uitvoeren van een succesvol medewerkersonderzoek ...

De ruim honderd financiële professionals in dienst van Hofmeier kunnen opdrachten vervullen in het volledige vakgebied ...

Falco is al ruim 60 jaar een vertrouwde naam als het gaat om de inrichting van de (openbare) buitenruimte ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Greten Raadgevende Ingenieurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau ...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Dolmans Calamiteiten Diensten ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Tempelman - de Niet beschikt over het grootste landelijke netwerk van ambtelijk bevoegden...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...


Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...


Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Al meer dan 50 jaar dé opleider voor (startende) vastgoedprofessionals ...

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Al meer dan 50 jaar is ons familiebedrijf actief met tal van restauratie- en renovatieprojecten ...

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Balkons met beglazing - een prima investering ...

Onze programmatuur is van bewezen nut voor diverse partijen ...

Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren ...


Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...