Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Met één druk op de knop overzicht van al het asbest in uw vastgoed

Gepubliceerd op:
Moet ik ergens asbest weghalen als mijn huurders vertrekken? Mijn pand wordt gerenoveerd, is er asbest aanwezig? Een installatie vertoont lekkage, komen we asbest tegen bij de reparatie? Kan ik zien of er in mijn vastgoedportefeuille nog asbesthoudende daken zitten? Waar zitten de hoog-risicotoepassingen in mijn vastgoedportefeuille? Al deze vragen hebben één antwoord: AsbestosManager.
Lees verder

WoningNet helpt je verder met data

Gepubliceerd op:
Haalt jouw corporatie het maximale uit bestaande data? Of vind je het lastig om te bepalen wat je kan doen met data? WoningNet kan je helpen om jouw data te begrijpen met Business Intelligence (BI). Hiermee kan je woningzoekenden nog beter helpen in hun zoektocht naar een passende woning en kan je je beleid beter afstemmen op de trends en ontwikkelingen in jouw regio.
Lees verder

Ontdek onze slimme vogel!

Gepubliceerd op:
Met de nieuwe Decorio kan uw warmtepomp het dak op! In het streven om ons fossiele energieverbruik te verminderen is de warmtepomp een populaire keuze. Voor de bewoner is, naast geluidsoverlast, de omvang door plaatsing in de tuin of in de schuur, een struikelblok. De nieuwe, eenvoudig te monteren Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° van Ubbink biedt u dé oplossing!
Lees verder

De eerste geaccrediteerde VvE-beheer-opleiding in Nederland!

Gepubliceerd op:
Onze opleiding Professioneel VvE-beheer is sinds 5 maart 2019 geaccrediteerd door CPION en is hiermee officieel PE-Registeropleiding bij de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN). Uniek in Nederland!
Lees verder

Gevelbekleding die ontwerpers inspireert

Gepubliceerd op:
Kies HardiePlank® gevelbekleding voor uw project voor een zorgeloze toekomst. Regen, zon, ouderdom; een product van vezelcement blijft optimaal presteren - even mooi, stevig en weerbestendig als op het moment dat het werd aangebracht. In tegenstelling tot hout of sommige vinylsoorten kan vezelcement niet krimpen, barsten, uitzetten of kromtrekken. Onze producten bieden de uiteenlopende weersomstandigheden met een levensduur van 60 jaar het hoofd. En dankzij de unieke samenstelling zijn onze producten uitstekend bestand tegen schimmels en worden ze niet aangetast door regen of vocht.
Lees verder

Caparol een halve eeuw in Nederland

Gepubliceerd op:
Dit jaar is het 50 jaar geleden dat verfabrikant Caparol zijn eerste stap op Nederlandse bodem zette. Op 15 februari 1969 schreef Jan Moonen Caparol Nederland in bij de Kamer van Koophandel. In de loop van de jaren groeide Caparol uit tot een kwaliteitsmerk van formaat op de Nederlandse verfmarkt. Op vrijdagochtend 15 februari trok het Caparol-team het land in om bij alle groothandels een speciale jubileumtraktatie voor medewerkers en schilders af te leveren.
Lees verder

Verander mee met de AVG

Gepubliceerd op:
Zoals beloofd zijn wij inmiddels aan de slag met de volgende woningcorporatie om de dossiers te ontdoen van identiteitsbewijzen en loon en inkomstengegevens. Straks is deze woningcorporatie ook AVG-proof.
Lees verder

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties Erasmus Universiteit Rotterdam

Gepubliceerd op:
U wilt uw kennis vergroten, up-to-date houden en uw inzichten verdiepen op het terrein van financiële vraagstukken en dat van risicomanagement. Met dat doel heeft de Erasmus Universiteit Rotterdam, het executive program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ontwikkeld.
Lees verder

CorporatieGids LIVE 2019 en de Werkplek van 2020

Gepubliceerd op:
Op dinsdag 16 april 2019 vindt in Hotel Van der Valk te Vianen de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Tijdens dit evenement verzorgt NEH om 10.00 uur een interactieve kennissessie over de Werkplek van 2020: ‘Hoe uw medewerkers willen werken, dáár gaat het om.’
Lees verder

Voldoet de installatie van uw zonnepanelen aan de eisen van verzekeraars?

Gepubliceerd op:
Bij verduurzaming van gebouwen is het opwekken van stroom met zonnepanelen een belangrijke ontwikkeling. Door de plaatsing van zonnepanelen op daken van gebouwen kan de gewenste energiebesparing en daarmee het bereiken van Klimaatdoelststellingen worden gerealiseerd.
Lees verder

Plat dak? Hoedt u voor platte oplichters!

Gepubliceerd op:
Het TV programma Opgelicht?! heeft zeer recent aandacht besteed aan de duistere praktijken van een malafide dakdekker. Ook in de programma’s Kassa en Radar is al aandacht besteed aan dakdekkers die pure oplichters zijn. Onjuiste diagnoses, werk dat niet nodig is, reparaties die meer kwaad doen dan dat ze iets oplossen, buitensporige tarieven. Helaas is het ambacht dakdekken niet beschermd: iedereen mag zich dakdekker noemen.
Lees verder

De complete range lucht/water warmtepompen van Remeha

Gepubliceerd op:
Nieuwbouw, renovatie, huurwoning of vrijstaande villa; met de Remeha Neptuna, de Remeha Mercuria en de Remeha Eria Tower is er voor elke situatie een elektrische of hybride warmtepompoplossing. Om in al die situaties een optimale keuze te kunnen maken, rust Remeha de vakman uit met de juiste kennis en hulpmiddelen.
Lees verder

Renson lanceert de Fixscreen Solar: dé renovatie-screen op zonne-energie

Gepubliceerd op:
Grote ramen zorgen voor flink wat daglicht binnenshuis. En dat is mooi meegenomen, maar afgelopen zomer bewees nog maar eens dat er ook een keerzijde aan de medaille is. Oververhitting loert namelijk om de hoek, als je geen maatregelen neemt om de zon tegen te houden nog voor die het glas bereikt. Dankzij de Fixscreen Solar kan dat heel eenvoudig ook bij bestaande ramen, zonder kap-, breek- of elektriciteitswerken.
Lees verder

De Virtuele Assistent maakt spraakherkenning mogelijk

Gepubliceerd op:
Spraakherkenning. Het klinkt als een simpele oplossing voor een simpel probleem. In werkelijkheid is spraakherkenning een complex proces waarbij (binnenkomende) spraak wordt herkend, waar vervolgens door het systeem diverse processen worden opgezet. Hierdoor worden de medewerkers van het klantcontactcenter voor veel gestelde vragen vrijgehouden, terwijl de Virtuele Assistent zorgt voor een correcte afhandeling van deze vragen. Deze innovatie zal binnenkort worden toegevoegd aan het Unexus portfolio.
Lees verder

Hoe dakbedekking voor CO2-reductie zorgt

Gepubliceerd op:
Eind 2018 was de CO2-uitstoot in Nederland 0,5% hoger dan het jaar daarvoor en afgelopen jaar groeide het bruto binnenlands product (bbp) met ongeveer 2%, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het één heeft natuurlijk met het ander te maken. We moeten dan ook veel meer gebruikmaken van alle CO2-reductie mogelijkheden, zoals luchtzuiverende dakbedekking.
Lees verder

Sturen op Datakwaliteit

Gepubliceerd op:
“De datagedreven woningcorporatie”, “gebruik van Big data” en “met Artificial intelligence leegstand voorspellen of onderhoud stroomlijnen”. Zomaar een aantal veelgehoorde termen en activiteiten die we vaak tegenkomen bij woningcorporaties. De daadwerkelijke waarde hiervan is echter afhankelijk van de mate waarin de organisatie haar eigen data (structureel) op orde heeft. 
Lees verder

Renson Endura Delta krijgt ‘Passive House’ certificaat

Gepubliceerd op:
Met het ‘Passive House’ certificaat op zak is de Endura Delta balansventilatie-unit van Renson klaar voor alle passief huizen. Qua vraagsturing gaat die met de ingebouwde CO2-, VOC- en vochtsensoren trouwens een stuk verder dan de bestaande D-systemen. En dat tegen het laagst mogelijke verbruik en met een zo hoog mogelijke warmteterugwinning.
Lees verder

Het klantcontactcentrum van WoningNet ontzorgt corporaties

Gepubliceerd op:
Het klantcontactcentrum (KCC) van WoningNet neemt corporaties werk uit handen, door woningzoekenden voorlichting te geven over woonruimteverdeling, de spelregels per regio en ze te adviseren in hun zoektocht naar een geschikte woning. Daarnaast ontzorgt het corporaties door werk zoals betalingen, mutaties en andere administratieve handelingen uit handen te nemen.
Lees verder

Utrecht op zoek naar de beste gevelisolatie

Gepubliceerd op:
De Utrechtse woningcorporaties Portaal, Bo-Ex en Mitros willen de beste oplossing voor gevelisolatie laten ontwikkelen. Daarvoor dagen de corporaties organisaties en individuen uit met ‘De Isolatie Uitdaging’.
Lees verder

Welk plan werkt het best voor verduurzaming van de woningmarkt?

Gepubliceerd op:
Welke plannen voor de woningmarkt zijn haalbaar en hoe meet je of ze werken? Energie besparen en opwekken, woningen gasloos maken, enzovoort …. Het Kadaster bracht betrokken partijen samen om van elkaar te leren.
Lees verder

Hergebruik materialen in woningen Eigen Haard

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie Eigen Haard heeft in Uithoorn een woning die een nieuwe huurder krijgt, zoveel mogelijk opgeknapt met de circulaire gedachte. De corporatie maakte gebruik van tweedehands deuren, gebruikte sloten en circulaire keukens.
Lees verder

Renovatie en verduurzaming 154 woningen Beuningenplein Noord

Gepubliceerd op:
Het monumentale wooncomplex in Amsterdam voldeed op diverse punten niet meer aan de hedendaagse eisen. Tijd voor een upgrade dus. Van Wijk Vastgoedonderhoud slaagde in deze klus – in opdracht van woningcorporatie Stadgenoot – en werkte voor de vervanging van de ramen, deuren en kozijnen samen met Verweij Houttechniek.
Lees verder

Ontdek de slimme vogel van Ubbink!

Gepubliceerd op:
Bezoek Ubbink tijdens de BouwBeurs, die van 4 t/m 8 februari 2019 plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. U ontmoet Ubbink in hal 11, stand C040. 
Lees verder

Oud ventilatiesysteem vervangen? Duco biedt dé oplossing

Gepubliceerd op:
Is uw woningbestand nog uitgerust met verouderde, energieverslindende ventilatiesystemen? Dan is het tijd deze te vervangen door kwalitatieve, slimme en energiezuinige systemen die de bewoners voorzien van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Maar hoe beginnen we daaraan in deze steeds complexer wordende ventilatiesector? Normen en wetgeving zijn in constante evolutie. 
Lees verder

Bespaar op uw energiefactuur

Gepubliceerd op:
Ecologie is belangrijk. Waar het voor bepaalde producten vroeger een pluspunt was, is het vandaag een vereiste geworden. Deze evolutie kunnen wij als verantwoorde producent alleen maar toejuichen. Sinds het prille begin van Quinn Radiators is het ons doel om krachtige, efficiënte en dus ook energiezuinige radiatoren te ontwikkelen. Daar zijn we, al zeggen we het zelf, aardig in geslaagd.
Lees verder

Beste isolatieproduct voor het isoleren van spouwmuren - Fihuma isolatieschuim

Gepubliceerd op:
Fihuma Isolatie biedt energetische oplossingen aan voor het hoogwaardig isoleren van de totale thermische schil van woningen. Het spouwmuurisolatieschuim is als beste getest bij een isolatiedikte van 60mm. De gecontroleerde Rc-waarde is in dat geval 1.86.
Lees verder

Steeds meer woningcorporaties in betalende positie vennootschapsbelasting

Gepubliceerd op:
Tot op heden bevindt het merendeel van de woningcorporaties zich nog niet in een betalende positie voor de vennootschapsbelasting (hierna: vpb). Dit komt onder andere door het feit dat veel woningcorporaties een afwaardering naar lagere WOZ-waarde hebben verantwoord met als gevolg hoge compensabele verliezen. Echter, door de opwaarderingen als gevolg van de sterk stijgende WOZ-waarde worden deze fiscale verliezen ook weer snel verrekend. 
Lees verder

Liftonderhoud zonder liftstilstand

Gepubliceerd op:
Wanneer je weet dat je met regelmaat controle afspraken of onderhoud moet inplannen, is het slim om een vaste partner te gebruiken. Een partner waarop je kunt vertrouwen dat hij altijd bereikbaar is en waarmee je een lange termijn vertrouwensrelatie kan opbouwen. Bij liftonderhoud is dit niet anders. Een liftvoorziening is voor veel bewoners onmisbaar in het dagelijks leven. Verhuurbedrijf RECO Lift Solutions laat ons zien waarom een langdurige samenwerking een grote meerwaarde heeft voor de woningcorporatie.
Lees verder

Uitbesteden dagelijks onderhoud voor een prijs per woning | Tips and Tricks 6 – ICT

Gepubliceerd op:
In ons eerste artikel van september vorig jaar hebben wij u meegenomen in de gedachte achter het uitbesteden van het dagelijks onderhoud voor een prijs per woning. Onder andere kwam toen het puzzelstukjesmodel van Van Schöll Advies aan de orde. Onze boodschap was om eerst zorgvuldig alle puzzelstukjes in te vullen, voordat je gaat uitbesteden. Als dit niet goed gedaan wordt loop je het risico, dat het hele uitbestedingstraject mislukt en dat alles teruggedraaid moet worden door gebrek aan regie. Dit natuurlijk met alle consequenties van dien. Ons puzzelstukjesmodel ziet er als volgt uit.
Lees verder

Woonbron kiest voor galerijophoogsysteem van Zoontjens

Gepubliceerd op:
In de wijk Heijplaat van Rotterdam is in 1991 door wooncorporatie Woonbron het appartementencomplex De Wijde Blick gerealiseerd. Het is een complex dat bedoeld is voor bewoners van 55+. Veel bewoners die er destijds zijn gaan wonen, wonen er nu nog steeds. Dat betekent dat een aantal voorzieningen op hen afgestemd moet zijn, onder andere de toegang tot de appartementen via de galerij. Zoontjens werd ingeschakeld voor de galerijvloeren.
Lees verder

Wocozon biedt duurzaamheidsoplossing voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Ruim een derde van de Nederlanders woont in een sociale huurwoning. Voor bewoners in een sociale huurwoning is het niet vanzelfsprekend om te profiteren van zonnepanelen van eigen dak. Wocozon, is inmiddels dé specialist voor woningcorporaties op het gebied van PV installaties. 
Lees verder

Hoe zal de woningmarkt er in toekomst uitzien?

Gepubliceerd op:
Het tekort aan woningen is enorm. De prijzen rijzen de pan uit. Een gevolg is dat starters, ouderen en gezinnen geen betaalbaar koophuis meer kunnen vinden. Huren is ook al zo lastig geworden. Dat komt mede doordat de scheefwoners blijven zitten waar ze zitten, omdat ze geen huis kunnen kopen.
Lees verder

Geen zorgen over de AVG met woondossiers zonder ID

Gepubliceerd op:
In januari gaan we weer aan de slag met een woningcorporatie om woondossiers te splitsen. Wil u ook aan de slag met de woondossiers om deze vrij van id’s en loon- en inkomstengegevens te maken? Bel dan snel zodat u zeker weet dat u dit jaar AVG-proof eindigt.
Lees verder

Wat is het revitaliseren van kozijnen?

Gepubliceerd op:
In de wereld van geveltechniek is VERDUURZAMING een veel gehoorde term. Woningen met minder energieverbruik zijn hip and happening. SKK draagt haar steentje bij met zogenaamde revitalisering van bestaande kozijnen. Met nieuw glas, glaslatten, rubber, hang- en sluitwerk en ventilatieroosters wordt het energielabel van de woning verbeterd terwijl het bestaande kozijn behouden blijft.
Lees verder

Drowa toont tijdens BouwBeurs Utrecht dat kruipruimte isolatie een eind maakt aan vochtproblemen

Gepubliceerd op:
Dat kruipruimte isolatie zorgt voor vochtproblemen is een fabel, het voorkomt juist problemen met optrekkend vocht. Bij een vochtige kruipruimte kan het vocht de onderkant van de vloer aantasten (schimmels) of in de muur omhoog kruipen. Het juist aanbrengen van Drowa isolatiechips in de kruipruimte maakt aan vochtpro-blemen rigoureus een eind.
Lees verder

Zorgplicht rond brandveiligheid!

Gepubliceerd op:
Senioren willen of moeten  steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dit zorgt voor brandveiligheidsrisico’s in steeds meer woongebouwen. Hoe is de veiligheid van uw complex gewaarborgd? En wat mag verwacht worden van uw zorgplicht?
Lees verder

Zelf afspraken inplannen door bewoners

Gepubliceerd op:
Al enige tijd plannen bewoners zelf hun afspraak voor reparatiewerkzaamheden aan het meetsysteem online in bij Techem op een dag en tijdstip dat het hen het beste uitkomt. Deze service van Techem is nu uitgebreid met een SMS-service.
Lees verder

Derbigum SP FR, de slimste investering

Gepubliceerd op:
Jaarlijks produceert Derbigum wereldwijd meer dan 15 miljoen m2 daken die na meer dan 40 jaar nog hun functie vervullen in alle klimaten. Het mag zich oprecht marktleider noemen als het om waterdichtheid en bewezen duurzaamheid gaat. De onafhankelijke duurzaamheidsrapporten zijn het bewijs.
Lees verder

Extra garantie voor multifunctionele daken die zwaarder belast worden

Gepubliceerd op:
Multifunctionele platte daken doen veel meer dan ons droog houden. We maken er ondermeer groendaken of daktuinen van en plaatsen er zonnepanelen op. Een goede zaak, want daardoor kan water gebufferd en CO2 gereduceerd worden.
Lees verder

Nieuwe lak voor alle seizoenen

Gepubliceerd op:
Opdrachtgevers, bewoners en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan vastgoed. En dus worden ook steeds hogere eisen gesteld aan producten voor vastgoedonderhoud. Een optimale en verantwoorde bescherming van houten kozijnen en deuren is de finishing touch van integraal vastgoedonderhoud. 
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...


Natuurlijke luchtstromen houden uw woning vrij van vocht en schimmels ...

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...

Een brandveilige woning is van levensbelang. Gemeenten, Woningcorporaties ...


Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Company Tesuji | digitaliseren | document management | digitaal werkenHemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Innovateam creëert d.m.v. creativiteit en innovativiteit oplossingen voor verschillende maatschappelijke problemen ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!

DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken....

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 25 jaar...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 in Frankrijk!

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Gasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte ...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen ...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Onze statement is onze missie "power to the people"...

Nathan levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen ...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

Quinn Radiators is Europa’s toonaangevende producent van radiatoren met ronde bovenkant en heeft meer dan 35 jaar ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gespoten thermische isolatie ...

Al meer dan 25 jaar dragen onze producten bij aan het creëren van mooie en comfortabele gebouwen ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...

Een lagere energierekening dankzij de EnergieTest ...

In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...

BOOT is een organiserend ingenieursbureau uit Veenendaal en levert met ca. 120 medewerkers ...

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

ROCKWOOL B.V. maakt deel uit van de ROCKWOOL Group ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Vastgoed Business School biedt diverse opleidingen ...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Wij zijn een specialist die niet alleen saneert, maar ook renoveert en herstelwerkzaamheden uitvoert ...

Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...

ATAG Benelux is één van de grootste en belangrijkste spelers in de Benelux ...

De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren ...

Q-Concepts, uw partner op het gebied van accountancy, interim en advies ...

Veelzijdig: Galerijvloer ophoging en Balkonvloeren verhogen ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie, dakgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk...

Remmers is één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...