Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Weert krijgt eerste verplaatsbare woningen

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie Wonen Limburg heeft in Weert de eerste tien ONE-woningen laten plaatsen. Er moeten er in totaal dertig komen. De corporatie stelt de verplaatsbare woningen tijdelijk beschikbaar aan mensen die voor een korte periode een woning nodig hebben. Hiermee wordt de huidige, tijdelijke druk op de woningmarkt verlicht.
Lees verder

Grote verschillen zoektijd sociale huurwoning

Gepubliceerd op:
De periode tussen de inschrijving voor een sociale huurwoning en de daadwerkelijke verhuizing varieert van 2,8 jaar in de regio Haaglanden tot 8,7 jaar in de regio Amsterdam. Dat staat in het RIGO-rapport 'Wachten, zoeken en vinden' dat minister Blok (Wonen) vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Lees verder

Mijnketelhuis voor een volledig beheer van uw ketelhuis

Gepubliceerd op:
In het kader van de Warmtewet is het van belang zo efficiënt en voordelig mogelijk warmte te leveren aan uw eindgebruikers en te voldoen aan de warmtevraag in uw complexen. 
Lees verder

Specialist in gedragsveranderende schoonmaak

Gepubliceerd op:
De entree, het glas van ramen en deuren, de gangen en galerijen, de trapportalen, de parkeergarage en de liften: als woningcorporatie, vastgoedbeheerder of Vereniging van Eigenaren bent u verantwoordelijk voor kwaliteit en beleving van de schoonmaak zowel op kantoor als bij uw huurders.
Lees verder

Sterkere woningmarkt door hervorming woonbeleid

Gepubliceerd op:
Als het Nederlandse woonbeleid wordt hervormd, wordt het gemakkelijker een woning te vinden die beter aansluit bij voorkeuren, zonder dat dit ten koste gaat van de overheidsfinanciën. Dit concluderen het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en het Centraal Planbureau (CPB) in het rapport Kansrijk woonbeleid.
Lees verder

Ad Hoc aanwezig op PROVADA 2016

Gepubliceerd op:
Begin juni vindt de belangrijkste vastgoedbeurs van het jaar plaats: de PROVADA. Een bijzondere editie met een bijzonder thema. Hoe kunnen bestaande structuren en systemen doorbroken worden om plaats te maken voor vernieuwing? Dat onderwerp staat centraal op 7,8 en 9 juni 2016.
Lees verder

Tijdig renoveren van galerij en balkonvoegen voorkomt ongewenste schade

Gepubliceerd op:
Betonnen galerijen en balkonelementen dienen, onderling en bij de aansluitingen met het gebouw, duurzaam te worden afgedicht om lekkages en andere schade te voorkomen. Deze duurzame afdichting wordt veelal gerealiseerd door middel van het aanbrengen van een traditionele kitvoeg op rugvulling of een zogeheten brugvoeg.
Lees verder

Primeur in Nederland : Unexus introduceert Unexus Mobiel waarbij de toestelstatus van de mobiele gebruiker altijd zichtbaar is!

Gepubliceerd op:
Unexus heeft heuglijk nieuws te melden. Unexus, aanbieder van “alles-in-één communicatieplatform”is nu éérste en enige leverancier die mobiele abonnementen kan aanbieden, in combinatie met het Unexus telefonieplatform, dat de toestelstatus van de mobiele gebruiker altijd kan laten zien.
Lees verder

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Gepubliceerd op:
De Erasmus School of Accounting & Assurance (‘ESAA’), onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft speciaal voor professionals betrokken bij of werkzaam in financiële functies bij woningcorporaties een Executive Program ontwikkeld: ‘Finance & Risk Management voor Woningcorporaties.
Lees verder

Efficiënt ketelonderhoud in projecten (gratis webinar)

Gepubliceerd op:
Beheer en onderhoud van verwarmingsinstallaties in projecten, zoals voor woningbouwcorporaties en VVE’s, kan veel effectiever. Corporaties, woningeigenaren en installatiebedrijven kunnen met een gedegen aanpak voor ketelbeheer en onderhoud de technische levensduur waarmaken, onderhoudskosten verlagen, de veiligheid vergroten, maar bovenal gebruikers meer comfort en minder klachten bieden.
Lees verder

Snel de staat van uw leidingstelsel in kaart met de nieuwe Camera Inspectie Tool van RRS

Gepubliceerd op:
Heeft u last van een terugkerende rioolverstopping? Met de nieuwe Camera Inspectie Tool van Riool Reinigings Service RRS heeft u snel in kaart hoe uw leidingstelsel eraan toe is en u hebt onze adviezen digitaal tot uw beschikking. Volledig met alle beschikbare foto’s en camerabeelden.
Lees verder

We willen niet uit de hoogte doen, maar voor de Ubbink Kompakt 2.0-serie maken we graag een uitzondering!

Gepubliceerd op:
Deze serie van award winning schoorstenen en verzamelkappen is een heuse blikvanger, die bijdraagt aan de uitstraling van individuele woningen en de totale woonwijk. Wie wil ‘m niet in de buurt! Angelique Wevers, al 23 jaar bewoner van de Kweekweg: “Ik stoor me aan de schots en scheef staande pijpjes op het dak. Dat geeft onze wijk een rommelige uitstraling”. 
Lees verder

Woningcorporatie ‘Wonen zuid’ & Van der Velden Rioleringsbeheer Heerlen B.V. trekken samen op

Gepubliceerd op:
‘Wonen Zuid’ is met het beheer van ruim 14.000 huurwoningen een grote woningcorporatie in Zuid-Limburg en Midden-Limburg. Haar missie: 'wij helpen mensen te wonen zoals zij wensen, binnen de mogelijkheden die zij hebben'.
Lees verder

Extra kostenpost voor verhuurders bij renovatie woningen

Gepubliceerd op:
Sinds de Hoge Raad op 22 april jl. een uitspraak heeft gedaan, zullen verhuurders van woonruimte bij renovatie rekening moeten houden met extra kosten.
Lees verder

Maak een punt van duurzaam renoveren

Gepubliceerd op:
Kiezen voor kunststof is kiezen voor duurzaam. Een kunststof kozijn heeft een gemiddelde levensduur van maar liefst vijftig jaar en is ook nog eens uitstekend geschikt voor hergebruik. Staat duurzaam renoveren ook bij u hoog op de agenda? Lever oude kunststof kozijnen dan in bij een VKG-inzamelpunt.
Lees verder

Veilig wonen en leven – brandveiligheid en risicomanagement

Gepubliceerd op:
Naast de aanpak van asbest, legionella en binnenmilieu is brandveiligheid voor corporaties een belangrijk risicogebied om cliënten veilige woningen te kunnen aanbieden. In de praktijk hebben eigenaren of beheerders vaak nog vragen over de regelgeving en de uitwerking van hun verplichtingen of aansprakelijkheid. Of zij willen een (extra) check om te weten of ze alles nu echt goed geregeld hebben. Brandpreventie is ook een serieuze zaak. Hoe pakt u dat aan?
Lees verder

Lei Import: Cast PMR dakramen voor een unieke beleving

Gepubliceerd op:
Openingen in uw dak en toch het originele karakter van uw pand behouden of juist extra benadrukken? Natuurlijk is dat uw uitgangspunt. U wilt graag van daglicht kunnen genieten en goed kunnen ventileren. Unieke kwaliteit en schoonheid toevoegen aan uw omgeving, daar staan we voor. Van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot creatie, CAST PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke stalen dakramen, volledig aansluitend bij uw karaktervolle dakbedekking en pand.
Lees verder

Notapp ISO 27001-gecertificeerd!

Gepubliceerd op:
Notapp, de ontwikkelaar van Corporatieportaal, heeft sinds begin dit jaar de ISO 27001-certificering verkregen: de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Corporatieportaal is een effectieve workflow tool voor de online verkoop van registergoed. Via één webportaal kunnen alle ketenpartners gezamenlijk in het online dossier werken en in een oogopslag zien wat de status van alle stappen in het verkoopproces is.
Lees verder

Betere ketenintegratie in dagelijks onderhoud? 5 tips!

Gepubliceerd op:
Corporaties kunnen behoorlijk besparen op de kosten voor reparatie- en mutatieonderhoud, als de keten meer zou samenwerken. In de praktijk komt deze integratie echter maar moeizaam tot stand. En dat is jammer, want aan goede wil ontbreekt het niet. Hoe komt het dat maar weinig corporaties deze optimalisatie in de keten van dagelijks onderhoud doorgevoerd krijgen?
Lees verder

Aareon Update 2016 - GET CONNECTED

Gepubliceerd op:
Wij nodigen u van harte uit voor onze Aareon Update op 23 juni a.s. bij Theater Orpheus in Apeldoorn! Het thema is dit jaar: GET CONNECTED!
Lees verder

Driekwart studenten betaalt te veel huur

Gepubliceerd op:
Driekwart van de uitwonende studenten betaalt een hogere huur dan volgens het wettelijk puntensysteem voor huurprijzen is toegestaan. Dit blijkt uit onderzoek van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb). Gemiddeld betalen studenten 58,33 euro per maand te veel. In Amsterdam is de situatie het ergst. Hier zijn studenten maandelijks maar liefst €138,12 te veel kwijt aan huur.
Lees verder

Verhuurders mogen Energieprestatievergoeding vragen

Gepubliceerd op:
Verhuurders die hun woningen tot een (bijna) energieneutrale woning of nul-op-de-meter woning renoveren, mogen vanaf later dit jaar een energieprestatievergoeding aan hun huurders vragen. De Eerste Kamer heeft ingestemd met een wetsvoorstel hierover van de ministers Blok (Wonen en Rijksdienst) en Van der Steur (Veiligheid en Justitie).
Lees verder

Woonbedrijf Westvoorne start pilot energieneutrale woningen

Gepubliceerd op:
Woonbedrijf Westvoorne is gestart met een pilot voor de Nu-op-de-Meter-renovatie van rond de 10 woningen in Oostvoorne en Rockanje. Bij een Nul op de Meter woning is de som van opwekking en verbruik van energie op jaarbasis nul. Wanneer de pilot een succes is, worden tientallen woningen van het woonbedrijf gerenoveerd.
Lees verder

PKVW-certificaat voor woningen Tiwos

Gepubliceerd op:
Na een renovatie in het kader van project Stroomversnelling zijn 18 woningen van de Tilburgse woningcorporatie Tiwos eind april voorzien van het PKVW-certificaat Bestaande Bouw. Hiermee hadden ze de primeur voor Zuid-Nederland.
Lees verder

Uw totaalleverancier voor tijdelijke personenliften en trapliften

Gepubliceerd op:
RECO Lift Solutions is binnen Nederland één van de grootste leveranciers van tijdelijke liftoplossingen. Onze tijdelijke personenliften en trapliften worden ingezet in het geval van calamiteiten, renovatie werkzaamheden en verbouwingen. Met onze liftoplossingen zorgen wij ervoor dat personen ten alle tijden mobiel blijven en barrièrevrij zijn/haar bestemming kunnen bereiken.
Lees verder

Onderdeel van de wijk, niet alleen van de bouw

Gepubliceerd op:
Betrouwbaar vastgoed neerzetten, dat is voor ons vanzelfsprekend. We bedoelen daarmee niet alleen de daadwerkelijke bouw, maar ook de omgeving waarin gebouwd wordt. Als wij renoveren, denken we niet alleen aan de technische aspecten, maar bekijken we alles vanuit een breed perspectief: “Wij proberen onderdeel te zijn van de wijk, niet alleen van de bouw”, zegt André Köster, directeur Dura Vermeer Bouw Heyma.
Lees verder

AquaServa Woningkeuringen

Gepubliceerd op:
Een veilige woning lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Regelmatig controleren is nodig en vormt de basis voor goed onderhoud.
Lees verder

Monumentenzorg: systeemoplossingen voor verantwoorde renovatie

Gepubliceerd op:
Een verflaag heeft meestal twee functies: enerzijds het beschermen van het gebouw, anderzijds met kleur de architectuur ondersteunen. Daarom is het belangrijk om het type product zorgvuldig uit te kiezen – helemaal als het gaat om de restauratie van een monument of historisch gebouw.
Lees verder

Labelsprongen met na-isoleren van hellende daken

Gepubliceerd op:
Voordelig grote labelsprongen maken bij het na-isoleren van hellend daken? IsoBouw biedt  drie isolatie-oplossingen die het na-isoleren nog eenvoudiger maken. De productkeuze is afhankelijk van de bestaande situatie en uw wensen. Wij zetten ze even voor u op een rij.
Lees verder

De Goede Woning verbetert bedrijfsprocessen met Dynamics Empire

Gepubliceerd op:
De Goede Woning, een woningcorporatie in Apeldoorn met ongeveer 8000 woningen en 80 medewerkers, heeft voor de volledige automatisering van haar bedrijfsvoering gekozen voor Dynamics Empire, de integrale ERP-oplossing van cegeka-dsa. De oplossing zal door Cegeka Nederland worden gehost in het nieuwe datacenter in Geleen.
Lees verder

Ook dit jaar hebben wij onze tijdelijke traplift installaties scherper kunnen prijzen!

Gepubliceerd op:
Met de online kostprijscalculator kunt u met een paar muisklikken zien wat dit bij uw liftstilstand betekend.
Lees verder

Galerijen ophogen met keramische tegels

Gepubliceerd op:
Dakspecialist Zoontjens biedt verschillende oplossingen voor het ophogen en renoveren van galerij- en balkonvloeren. Haar nieuwste systeem is Dreen®Ceramicaplus. Dit is een luxe tegelsysteem van keramiek. De tegels zijn lichtgewicht (46 kg per m²) en hebben een breuklast van 1000 kg per tegel en daarom zeer geschikt voor het ophogen of renoveren van galerijen.
Lees verder

Constructieve veiligheid galerijvloeren en balkonvloeren

Gepubliceerd op:
Wat is de stand van zaken? Eigenaren van galerijflats in Nederland die gebouwd zijn voor 1975, zijn vanaf 1 januari 2016 verplicht onderzoek uit te laten voeren naar de constructieve veiligheid van de galerij- en balkonvloeren. De controles door de eigenaren moeten voor 1 juli 2017 gereed zijn.
Lees verder

Amsterdamse boete voor (onder)verhuren vrijesectorwoning niet altijd redelijk

Gepubliceerd op:
De boete van 12.000 euro die het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam aan een man had opgelegd omdat hij zonder vergunning een vrijesectorwoning onderverhuurde, is onevenredig hoog. De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verlaagt de boete in dit geval naar 3.000 euro. Dat blijkt uit een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van vandaag.
Lees verder

Masterclass Vastgoedbeheer - Strategie voor betaalbaarheid en duurzaamheid

Gepubliceerd op:
Op donderdag 26 mei 2016 organiseren Brink Management / Advies, Kontek, Ibis en woningcorporatie Nijestee gezamenlijk de 'Masterclass Vastgoedbeheer - Strategie voor betaalbaarheid en duurzaamheid'.
Lees verder

BSR werkt volgens een innovatief concept met een team van huurspecialisten!

Gepubliceerd op:
Wordt u als woningcorporatie regelmatig geconfronteerd met huurachterstanden, het uitblijven van betalingen, servicekosten of overige diensten die onbetaald blijven?
Lees verder

Jongeren positief over tijdelijke huurcontracten

Gepubliceerd op:
Jongeren staan over het algemeen positief tegenover tijdelijke huurcontracten. Dat blijkt uit een explorerend onderzoek dat is uitgevoerd door studenten Sociale Geografie en Planologie van de Universiteit Utrecht. Met het Jongerencontract krijgen jongeren tussen de 18 en 28 jaar een huurcontract voor maximaal vijf jaar (eventueel te verlengen met twee jaar).
Lees verder

Innovatieproject bij Woonbedrijf in looppas met Casix!

Gepubliceerd op:
In 2015 heeft Woonbedrijf Eindhoven het project Parade gestart voor een volgende stap in de innovatie van de verhuis- en verhuurprocessen van Woonbedrijf en studentenhuisvester Vestide. Met name gericht op een betere mobiele ondersteuning van deze processen dan met de huidige applicatie.
Lees verder

OHV uw bemiddelaar voor WSW-geborgde leningen

Gepubliceerd op:
Oolders, Heijning & Voogelaar (OHV) is in 1993 ontstaan door een fusie tussen drie bemiddelaars in de valuta-, geld- en kapitaalmarkt. Op verzoek van de grootbanken zijn deze bedrijven gefuseerd om zo één loket te creëren naar de markt.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/ohv

Extra kostenpost voor corporaties door hennepteelt

Gepubliceerd op:
Hennepteelt in huurwoningen is een flinke kostenpost voor woningcorporaties. Dat blijkt uit onderzoek van dagblad De Stentor in de regio Lochem/Zutphen. Voor zo'n huisplantage wordt een woning flink verbouwd wat vaak gaat gepaard gaat met grote schade. De corporatie blijft met de kosten zitten.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij ...

Timmerfabriek Webo levert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

Binnen Inventum wordt al ruim 100 jaar met veel toewijding, kennis en kunde gewerkt aan de ontwikkeling


Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Unexus Communications Server is een multikanaal communicatie-oplossing, ontwikkeld op Microsoft technologie ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Het enige keurmerk voor dakbedekkingsbedrijven: DAKMERK

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Aethon verrijkt de arbeidsmarkt. Onze frisse kijk op flexibele arbeid helpt werkgevers...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Recticel Insulation Nederland is gevestigd in Kesteren. In België worden de duurzame...

U zoekt een comfortabele lift die makkelijk is in het gebruik. Die ontworpen is met de laatste technieken ...

Tempelman - de Niet beschikt over het grootste landelijke netwerk van ambtelijk bevoegden...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Antea Group begeleidt corporaties van begin tot eind bij woningbouw- ontwikkelingen. Van haalbaarheids ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering en verkoop van innovatieve systemen voor de bouw ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Centric biedt maatwerksoftware, infrastructuuroplossingen en professionals voor het inrichten...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

CNS is de BI-specialist in de sociale woningbouw. Tientallen corporaties maken gebruik van snelle...

ACM Vastgoed Groep, met een landelijke dekking vanuit meerdere regiokantoren...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders is een moderne en innovatieve juridische dienstverlener en een begrip ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Pluimers biedt al jaren maatwerk voor de totale buitenschil; gevels, vloeren en daken... 

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor zowel utiliteit als woningbouw...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Kunststof kozijnen recyclen? Ja natuurlijk.

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Eurokit is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend ...


Aralco NVS heeft een jarenlange ervaring in natuurlijke ventilatie. Zo heeft Aralco NVS talrijke...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Casix zorgt ervoor dat u als verhuurder een enorme kostenbesparing op het onderhoudsproces realiseert ...


Wij sporen in één keer lekkages op en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage ...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

Van Lierop maakt een woning, letterlijk vanaf de bodem, weer gezond. Wij werken zowel direct ...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...

Wij zijn Syncasso. Het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Beide organisaties ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Holland Lighting Group is dé specialist op het gebied van verlichting. Als fabrikant, leverancier ...

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

Onze ruime ervaring in de woningcorporatiebranche kenmerkt zich door diverse online...

De ruim honderd financiële professionals in dienst van Hofmeier kunnen opdrachten vervullen in het volledige vakgebied ...

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

Imto Benelux denkt vanuit de beheerssituatie van de woningbouwcorporatie. Eerst wordt een beheersplan gemaakt ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Camelot steeft ernaar om voor zowel leegstaand als volstaand vastgoed dé toonaangevende en innovatieve ...


De aanpak van Blue-Mountain is nuchter, helder en daadkrachtig. Startpunt van een Business Intelligence-traject is altijd ...

Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 


Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren ...

Corparis is ruim 10 jaar landelijk actief  als netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen ...

TONED ontzorgt organisaties bij technisch en facilitair onderhoud ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...


Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Met gericht klanttevredenheidsonderzoek actueel inzicht in klantervaringen ...