Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Dudok Wonen introduceert tijdelijke huurwoning voor acute woningnood

Gepubliceerd op:
Dudok Wonen introduceert tijdelijk wonen met ‘In between places’ voor mensen met een acute woningnood. Dankzij subsidie van de provincie Noord-Holland en de regio Gooi en Vechtstreek stelt de corporatie vanaf begin volgend jaar hiervoor 22 studio’s en appartementen beschikbaar.
Lees verder

De onzichtbare schakel in het transformatieproces: de Bouwstandopname

Gepubliceerd op:
Ontwikkelaars van bouw- en transformatieprojecten sturen persberichten als de contracten worden getekend. En als de lintjes bij de opening worden doorgeknipt, ploppen de champagnekurken. Maar in de periode waarin de bouwers aan de slag gaan, tot het moment dat de laatste steigers worden weggehaald, zijn er nog een aantal bepalende momenten in het transformatieproces. 
Lees verder

Eigen Haard gaat 10.000 woningen verduurzamen

Gepubliceerd op:
Woningstichting Eigen Haard verduurzaamt de komende 10 jaar 10.000 woningen. Vooral woningen met een E, F of G energielabel pakt de woningcorporatie aan. Het project – genaamd Save – draait om drie vormen van sparen. Energie, geld en het milieu. De aanpak komt bovenop de renovaties die Eigen Haard voor de komende jaren heeft gepland.
Lees verder

Bedrijfslasten corporaties verder gedaald

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties hebben hun bedrijfslasten verder naar beneden gebracht. De beïnvloedbare bedrijfslasten daalden in 2015 met 8,5 procent, in totaal een verlaging van 190 miljoen euro. Het aantal betaalbare woningen steeg met 0,6 procent, ongeveer 11.000 woningen. Nieuwe huurders zijn meer tevreden dan vorig jaar. Dit blijkt uit de derde Aedes-benchmark.
Lees verder

Cybercrime bij Woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Steeds meer corporaties zijn zich ervan bewust dat ook zij slachtoffer kunnen worden van cybercrime, maar hoe kunt u de financiële gevolgen van een datalek beperken?
Lees verder

Mozaïek Wonen bezoekt NEH stands op het CorporatiePlein en wint Surface Pro 4

Gepubliceerd op:
Waar net als in 2015 ruim 80 bezoekers meededen aan de NEH stickeractie op het CorporatiePlein, heeft op 14 november de winnaar van dit jaar, Mark Noomen van Mozaïek Wonen, de Microsoft Surface Pro 4 in ontvangst mogen nemen. Onmiskenbaar enthousiasme spatte zowat door de telefoon toen het goede nieuws werd overgebracht: “Meen je dat!? Ik win nooit wat!”
Lees verder

Woonwenz kiest voor hosting van Empire in de Cloud van NEH Shared Services

Gepubliceerd op:
Tijdens een feestelijk samenzijn, en onder het genot van een heerlijk glas champagne, heeft woningcorporatie Woonwenz een meerjarig contract ondertekend met ERP-leverancier cegeka-dsa en ICT-leverancier NEH Shared Services. Met de keuze voor cegeka-dsa en NEH wordt de woningcorporatie uit Venlo ontzorgd op het gebied van ICT, waardoor zij een grote stap zet in het verder verwezenlijken van haar organisatiedoelstellingen.
Lees verder

Steun voor Amsterdammers met laag inkomen en hoge huur

Gepubliceerd op:
De gemeente Amsterdam gaat mensen met een laag inkomen helpen als zij een huurwoning hebben met een relatief hoge huur. Over het jaar 2016 verstrekt de gemeente een bijdrage in de huur. Deze bijdrage is bedoeld voor mensen die al langere tijd een inkomen tot 120% van het sociaal minimum hebben en een sociale huurwoning met een voor hun inkomen relatief hoge huur.
Lees verder

Nieuw: flexibele hold/sell analyse!

Gepubliceerd op:
Toetsen of een complex een bijdrage levert aan de maatschappelijke of financiële doelen? Inzicht in de verbeterkansen in de exploitatie? Hoe verhouden de rendementen zich ten opzichte van commerciële rendementen? Waar zitten snelle verbetermogelijkheden voor een woningcorporatie? 
Lees verder

Ultralicht optoppen van woningen met zelfvoorzienend dak

Gepubliceerd op:
In samenwerking met diverse partners is er op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem de Fit the Future proefwoning verbouwd in opdracht van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en de TU Eindhoven. Het resultaat is een ultralicht op-topsysteem voor woningen in de vorm van een lessenaarskap. 
Lees verder

Geen papier …. alles digitaal!

Gepubliceerd op:
U wilt zelf aan de slag met uw archief? Daar wilt u nog meer over weten? Company Tesuji helpt woningcorporaties sinds 2008 met het digitaliseren van archieven, personeelsdossiers en huurderdossiers. Voorafgaand aan het digitaliseren ruimen wij op, sorteren en screenen wij alle archieven dossiers en dossiers.
Lees verder

Goed informatiebeheer is een kwestie van organiseren

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties kunnen vandaag de dag niet opereren zonder toegang tot informatie. Die informatie is overal binnen en buiten de organisatie in overvloed te vinden. Het slim organiseren hiervan, daarin ligt efficiency- en concurrentievoordeel.
Lees verder

Kompakt 2.0 WTW/WP van Ubbink

Gepubliceerd op:
Voor het energieneutraal maken van woningen worden steeds vaker luchtwarmtepompen toegepast. Het minimaliseren van de luchtweerstand in het toe- en afvoerkanaal is cruciaal voor een goede opbrengst van de warmtepomp. Een diameter van 200 mm inwendig is noodzakelijk. Daarom is de Kompakt 2.0 WTW/WP van Ubbink voorzien van een enkelwandige HDPE doorvoer rond 200 mm.
Lees verder

Geen administratieve zorgen meer

Gepubliceerd op:
Het incassotraject van Techem zorgt ervoor dat u zich in elk geval geen zorgen meer hoeft te maken over het incasseren van de voorschotten bij bewoners. Ook het verrichten van de betalingen aan het nutsbedrijf en het opstellen van de individuele afrekeningen per bewoner horen hierbij. Dit complete incassotraject neemt Techem u met Debiteurenmanagement uit handen. Geen administratieve rompslomp meer voor u.
Lees verder

Ambachtswerk met beton

Gepubliceerd op:
In het verleden pasten architecten graag natuurstenen materialen toe bij het ontwerpen van gebouwen. Dit natuursteen kan echter geen trekspanningen opvangen.
Lees verder

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Gepubliceerd op:
Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van uw woning, uw kantoor of uw bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar uw gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing. Steenstrips van Caparol bieden die efficiënte geveloplossing voor renovatie en nieuwbouw. Met steenstrips als gevelafwerking kunt u op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen. Zo kunnen stads- en dorpsgezichten hun unieke, individuele karakter behouden of herwinnen.
Lees verder

Camelot ontvangt als eerste Assurance-Rapport voor intermediaire verhuur

Gepubliceerd op:
Sinds de Woningwet 2015 woningcorporaties voorschrijft te rapporteren over de juistheid en volledigheid van hun totale aantal verhuringen, inclusief verhuringen via derden, worstelen zij met de uitdaging hoe hierover met zekerheid verantwoording te kunnen afleggen aan het Rijk. Het leek onmogelijk de informatie die intermediaire verhuurders aanleveren op juistheid en volledigheid te controleren. Tot nu toe.
Lees verder

AXESS SOUVEREIGN, zusje van de conventionele personenliften

Gepubliceerd op:
De SOUVEREIGN is ontworpen voor de klant die het comfort en liftgevoel wenst van een conventionele personenlift, maar tegelijkertijd de bouwkundige voordelen wil van een platformlift.
Lees verder

Zorg voor een goed en veilig uiteinde van 2016

Gepubliceerd op:
Het is weer zover: de dagen worden korter en donkerder en de feestdagen staan voor de deur. Een periode waarin veel mensen tijd doorbrengen met familie of op vakantie gaan. Tegelijkertijd nemen de risico’s voor (leegstaand) vastgoed in deze periode toe. Een goed moment om te zorgen voor een veilig uiteinde van 2016.
Lees verder

Klimaatbeleid corporaties moet breder dan alleen energie

Gepubliceerd op:
“Woningcorporaties kunnen meer doen op het gebied van klimaatvriendelijk bouwen, en daarbij verder kijken dan geijkte energiemaatregelen”, aldus de jury van WoCo25. Woensdag 16 november werd op het congres van Duurzaam Gebouwd de selectie van 25 corporaties gepresenteerd die laten zien hoe ze stappen zetten op het gebied van duurzaam bouwen. WoCo25 is een initiatief van FSC Nederland.
Lees verder

Nieuw thermostatisch regelelement

Gepubliceerd op:
De favoriet onder de thermostatische regelelementen is nog verder geperfectioneerd! Meer dan ooit staat thermostatisch regelelement K voor topkwaliteit, superieure nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en energiezuinig rendement.
Lees verder

Veilig daken betreden met Snakeline

Gepubliceerd op:
Ons dakenlandschap is sterk aan het veranderen. De komende jaren zullen honderdduizenden daken worden voorzien van zonnepanelen. Ook groendaken zijn aan een sterke opmars bezig. Daken moeten onderhouden kunnen worden, zeker dit soort daken.
Lees verder

Hoe betrekt u huurders eenvoudiger bij het opstellen van nieuwe plannen?

Gepubliceerd op:
Vroegtijdige participatie leidt tot snellere en betere besluiten met meer draagvlak. Het online discussieplatform Civocracy maakt het mogelijk:
Lees verder

Opmars van informatiemanagement en zaakgericht werken binnen woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties voeren dagelijkse talloze taken en processen uit. Door deze taken en processen vast te leggen in een Documentair Structuur Plan (of DSP) krijgen organisaties zicht op welke werkprocessen een organisatie uitvoert en welke informatie hierbij wordt aangemaakt. Op deze wijze wordt de informatiehuishouding gestructureerd, inzichtelijk gemaakt en op orde gehouden.
Lees verder

CPB: verklein subsidieverschillen op de woningmarkt

Gepubliceerd op:
Slechts vijf procent van de Nederlandse huishoudens woont in het vrije huursegment. De vrije huursector is het enige deel van woningmarkt waar de overheid geen financiële ondersteuning biedt. De omvang kan worden vergroot door de subsidieverschillen voor koopwoningen, sociale huurwoningen en vrije huurwoningen te verkleinen.
Lees verder

5500 nieuwe woningen in Amsterdamse Sluisbuurt

Gepubliceerd op:
De Sluisbuurt op het Amsterdamse Zeeburgereiland staat voor hoogbouw, verdichting en bewegen. In het Stedenbouwkundig Plan voor de Sluisbuurt dat het college van B en W op 8 november heeft vrijgegeven voor inspraak wordt de ambitie geformuleerd om maximaal 5500 woningen op deze locatie te bouwen.
Lees verder

Nieuwe woningcorporatie voor Groningse middeninkomens

Gepubliceerd op:
Veel huishoudens met een middeninkomen verdienen net te veel voor de sociale huursector, maar kunnen de huurprijzen in de vrije sector niet betalen. In de stad Groningen ligt de focus op duurdere woningen in de particuliere sector, jongerenhuisvesting en sociale woningbouw. Het Groninger Woongenootschap begint daarom een ‘corporatie’ voor middeninkomens.
Lees verder

Impact van Cyberrisico

Gepubliceerd op:
Als woningcorporatie heeft u de zorg voor de persoonlijke gegevens van uw huurders en medewerkers. Eén van de essentiële aandachtspunten voor elke corporatie is informatiebeveiliging. Maar wat zijn de gevolgen als deze informatiebeveiliging faalt?
Lees verder

Blok naar Azië voor investeringen in Nederlandse woningmarkt

Gepubliceerd op:
Minister Blok (Wonen en Rijksdienst) is van 13 tot 18 november in Zuidoost-Azië voor gesprekken met potentiele investeerders in de Nederlandse woning- en hypotheekmarkt. In Singapore, Hongkong, Seoul en Tokio spreekt de minister met banken, vastgoedbeleggers en pensioenfondsen.
Lees verder

Galerijvloeren gerenoveerd met keramische tegels

Gepubliceerd op:
De flat Dennenrode aan de Kwendelhof te Tilburg is twaalf verdiepingen hoog en beschikt over grote appartementen met drie slaapkamers. De appartementen zijn allemaal bereikbaar via lange galerijen en worden verhuurd door woningcorporatie TBV Wonen.
Lees verder

Weg met vochtige muren en muurschimmels

Gepubliceerd op:
Muurvocht verwijderen in huurhuizen, zorgeenheden, bedrijfsruimten effectiever en voordeliger. Voor uw huurders is het een grote ergernis: vochtplekken, schimmels en loslatend stucwerk en een muffe geur. Het bedreigt de kwaliteit van de woning, de inboedel en de gezondheid van de bewoners. Het zorgt voor ontevreden huurders met als gevolg een regen aan klachten.
Lees verder

Internetconsultatie over stimulering middenhuursegment

Gepubliceerd op:
Op maandag 8 november is het ontwerp van de wijziging van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) gepubliceerd. Via internetconsultatie.nl kan iedereen kennis nemen van de voorgenomen wijziging en daarop reageren. Deze consultatie loopt tot en met 2 december 2016.
Lees verder

Mitros neemt voormalig zorgcomplex over van Vestia

Gepubliceerd op:
Mitros en Vestia hebben de koopovereenkomst getekend voor de overname van voormalig zorgcentrum De Lichtkring in het Utrechtse Tuindorp. Nog dit jaar komt het uit 140 woningen bestaande gebouw in handen van Mitros. Beide partijen zijn blij dat met deze overname de voormalige zorgwoningen sociale huurwoningen worden.
Lees verder

‘Sloopplannen Rotterdamse huurwoningen onverantwoord’

Gepubliceerd op:
De geplande afbraak van de betaalbare woningvoorraad in Rotterdam is onverantwoord, zo stelt de Woonbond. De bond kondigt acties aan tegen de plannen voor sloop van 20.000 betaalbare huurwoningen.
Lees verder

Noodlift voor Fokuswoningen in Emmeloord

Gepubliceerd op:
Een kapotte lift is over het algemeen vervelend, maar voor de bewoners van de vijftien Fokuswoningen aan ’t Revelsant in Emmeloord kwam een kapotte lift al helemaal niet goed van pas aangezien zij gebruik maken van een rolstoel. Tevens was de kapotte lift de enige lift in het gebouw waardoor ze aan huis gekluisterd waren. De verhuurder van de Fokuswoningen contacteerde ons om een tijdelijke noodlift te plaatsen, zodat de bewoners weer naar buiten konden.
Lees verder

Dunavie kiest voor één integraal communicatiesysteem, Unexus Connect

Gepubliceerd op:
Na een zorgvuldig selectietraject heeft Dunavie gekozen voor het integrale (tele)communicatiesyteem van Unexus. Met het oog op de verhuizing van het hoofdkantoor is er de behoefte ontstaan om te kiezen voor één modern communicatiesysteem dat naadloos kan koppelen met het ERP-pakket van Aareon, Tobias AX. 
Lees verder

Schoonmakers voelen zich meer betrokken bij project

Gepubliceerd op:
Je denkt er niet zo snel bij na als je de hal of een trappenhuis van een appartementencomplex binnen stapt: alles is schoon en dat is een normaal verwachtingspatroon. Schoonmaakbedrijf ICS en Woonbedrijf, woningcorporatie in Eindhoven, hebben het schoonmaken van trappenhuizen en openbare ruimten in wooncomplexen sinds kort een andere dimensie gegeven: van inspanningsgericht schoonmaken naar resultaatgericht schoonmaken.
Lees verder

Eén op de drie huizen heeft geen rookmelder

Gepubliceerd op:
Veiligheidsmelders zijn goed vertegenwoordigd in de Nederlandse huishoudens. Toch heeft ruim één op de drie (37%) huizen nog geen rook-, CO- en/of CO2-melder. Eén op de vijf melders is verbonden met het internet. Dit blijkt uit de Smart Home Monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder 6.000 Nederlanders.
Lees verder

Van Lierop staat op de erfgoedfair te Ede

Gepubliceerd op:
Van Lierop staat op de ERFGOEDFAIR te Ede op zaterdag 5 november 2016. U bent van harte welkom tussen 11.00 – 19.00 in het ENKA-kantinegebouw in Ede.
Lees verder

Drie consortia transformeren Cordaan vastgoed

Gepubliceerd op:
De komende zeven jaar transformeert en verduurzaamt Cordaan, de grootste zorginstelling van Amsterdam en omgeving, een groot deel van haar zorgvastgoed. De zorgorganisatie met meer dan 100 vestigingen en 2100 woningen in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep, heeft hiervoor een drietal consortia geselecteerd, namelijk Duet (Facilicom en Ucility), Dura Vermeer samen met Eneco en BBN Adviseurs en Care&Co (Van Wijnen, Buro SBH, DGMR, Kuijpers en Bureau Ouderenzorg). 
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra...

Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Binnen Fortes Import BV zijn diverse specialisten aanwezig die, gebaseerd op hun jarenlange ervaring en know-how ...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Al meer dan 50 jaar is ons familiebedrijf actief met tal van restauratie- en renovatieprojecten ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Centric biedt maatwerksoftware, infrastructuuroplossingen en professionals voor het inrichten...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Corparis is ruim 10 jaar landelijk actief  als netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen ...

Onze programmatuur is van bewezen nut voor diverse partijen ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...


Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Balkons met beglazing - een prima investering ...

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

De ruim honderd financiële professionals in dienst van Hofmeier kunnen opdrachten vervullen in het volledige vakgebied ...

Tempelman - de Niet beschikt over het grootste landelijke netwerk van ambtelijk bevoegden...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Wij zijn Syncasso. Het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Beide organisaties ...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...

Aralco NVS heeft een jarenlange ervaring in natuurlijke ventilatie. Zo heeft Aralco NVS talrijke...

F&B helpt woningcorporaties en vastgoedbedrijven om in renovatieprojecten en nieuwbouw ...

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.


We beschikken over een flexibele én professionele organisatie waarbij kwaliteit en service niet afhankelijk zijn van ..

Met gericht klanttevredenheidsonderzoek actueel inzicht in klantervaringen ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Itris biedt een totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO!

Imto Benelux denkt vanuit de beheerssituatie van de woningbouwcorporatie. Eerst wordt een beheersplan gemaakt ...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties, zoals gemeenten, provincies ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Casix zorgt ervoor dat u als verhuurder een enorme kostenbesparing op het onderhoudsproces realiseert ...

Onze methode stopt de opzuigende werking van uw muren met een zwakstroom spanning die de aantrekking ...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

Unexus Communications Server is een multikanaal communicatie-oplossing, ontwikkeld op Microsoft technologie ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Lamikon heeft productieen onderhoudssystemen voor houten gevelelementen ...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

Greten Raadgevende Ingenieurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij ...

Troostwijk Taxaties is in de 85 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van taxaties ...


Schöck levert productoplossingen voor thermische bruggen (koudebruggen), glasvezelwapening en contactgeluid ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties...

Recticel Insulation Nederland is gevestigd in Kesteren. In België worden de duurzame...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Effectory helpt u bij het opzetten en uitvoeren van een succesvol medewerkersonderzoek ...


Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Al meer dan 50 jaar dé opleider voor (startende) vastgoedprofessionals ...

Pluimers biedt al jaren maatwerk voor de totale buitenschil; gevels, vloeren en daken... 

ACM Vastgoed Groep, met een landelijke dekking vanuit meerdere regiokantoren...

TONED ontzorgt organisaties bij technisch en facilitair onderhoud ...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

De aanpak van Blue-Mountain is nuchter, helder en daadkrachtig. Startpunt van een Business Intelligence-traject is altijd ...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Holland Lighting Group is dé specialist op het gebied van verlichting. Als fabrikant, leverancier ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Kunststof kozijnen recyclen? Ja natuurlijk.

U zoekt een comfortabele lift die makkelijk is in het gebruik. Die ontworpen is met de laatste technieken ...

BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders is een moderne en innovatieve juridische dienstverlener en een begrip ...

Bij onze aanpak staat de opdrachtgever, haar bedrijfsproces, haar budget, haar omgevings- en randvoorwaarden ...