Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

DROWA helpt corporaties bij het efficiënt verduurzamen van de woningvoorraad

Gepubliceerd op:
De kruipruimte isoleren met DROWA isolatiechips is één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen. Steeds meer corporaties ontdekken dit bij het verduurzamen van hun huidige onzuinige woningen. Doede Zijlstra, projectleider zakelijk van DROWA: "Op jaarbasis isoleren wij tussen de 2.000 - 2.500 sociale huurwoningen. En dit aantal is nog steeds groeiende."
Lees verder

Kennemer Wonen binnen vier maanden live met Dynamics Empire

Gepubliceerd op:
Een goede samenwerking! Eind 2017 gaven Dick Tromp, directeur-bestuurder Kennemer Wonen, en Anton Vreugdenhil, algemeen directeur cegeka-dsa, elkaar de hand voor de implementatie van Dynamics Empire die in een periode van vier maanden moest worden gerealiseerd.
Lees verder

Echt online samenwerken bij de verkoop van registergoed

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie Mooiland werkt met Corporatieportaal van Notapp voor de verkoop van bestaande woningen. Dit webportaal structureert het volledige verkoopproces van registergoed. Alle ketenpartners in het proces, bijvoorbeeld de taxateur, makelaar en notaris, werken via Corporatieportaal in hetzelfde verkoopdossier. Waar en wanneer ze willen, via laptop, tablet of smartphone. Doordat Corporatieportaal is geïntegreerd in het Notapp Platform, een procesgestuurde workflow, wordt alle informatie in realtime, correct verwerkt. Lijnen met ketenpartners zijn kort en er wordt snel en goed gecommuniceerd.
Lees verder

Bewoners zeer positief over vervangende lift voor 19 verdiepingen

Gepubliceerd op:
De vaste liften van de flat ‘de Sneeuwvos’ langs Vossendijk Park zijn aan onderhoud toe. Deze flat aan de Maas biedt met 19 verdiepingen aan 68 huishoudens een ruim appartement met een prachtig uitzicht. Uit het gebruik van de vervangende liftvoorziening bleek dat de oplossing van RECO Lift Solutions de bewoners meer waard was dan slechts een back-up-lift.
Lees verder

Woonbedrijf ieder1 verlengt contract en belegt hosting bij NEH

Gepubliceerd op:
Woonbedrijf ieder1 heeft vorig jaar besloten haar ERP te vervangen door Dynamics Empire van cegeka-dsa en belegt de hosting hiervan bij NEH. Waar de woningcorporatie op 18 juni 2018 live is gegaan met haar nieuwe ERP, werd op 13 juni het hostingcontract alsook de verlenging van het contract voor Kantoorautomatisering ondertekend.
Lees verder

Omvangrijk renovatietraject: ‘Complimenten aan Kewodak!’

Gepubliceerd op:
Geen klus te groot voor de dakmakers van Kewodak. Dat bleek de afgelopen maanden wederom tijdens een omvangrijk renovatietraject voor Woondiensten Aarwoude uit Woubrugge. Voor een onderhoudsbeurt van honderden daken en dakgoten stelde de woningcorporatie zijn vertrouwen in de kennis en expertise van Kewodak.
Lees verder

Renovatie 55 woningen succesvol afgerond met Salverda Bouw

Gepubliceerd op:
Samen met Salverda Bouw werkten Van Lierop aan de doelstelling van Mitros woningcorporatie, om de 55 woningen aan de Lange Hagelstraat in Utrecht, energetisch te verbeteren en weer klaar te maken voor de toekomst.
Lees verder

Vrijdragende dakelementen oplossing voor na-isoleren oneffen daken

Gepubliceerd op:
Mogelijk kent u ze wel, oudere daken die doorhangen. Of waarop, veelal in de jaren zeventig, een bescheiden isolerend enkelschalig dakelement is gekomen. Na-isoleren van dergelijke daken kan een lastige opgave zijn. Moet het oude (kromme) dakbeschot vervangen worden en is het misschien beter om de reeds aanwezige beperkte isolatielaag te verwijderen? Kostbare werkzaamheden die overigens ook nog eens zorgen voor veel overlast voor de bewoners.
Lees verder

Unexus en Meester bundelen krachten in UM Telecom

Gepubliceerd op:
Vanaf 1 juli 2018 combineren Unexus Contact Solutions en Meester Electronics een deel van de activiteiten onder de noemer UM Telecom. Zowel alle telecom diensten van Meester Electronics, als de vaste, mobiele en internet abonnementen van Unexus zullen worden ondergebracht in deze nieuwe organisatie.
Lees verder

IMI Heimeier Eclipse thermostatische radiatorafsluiter met AFC-technologie - kleiner en beter

Gepubliceerd op:
De IMI-Heimeier Eclipse TRV is ontworpen met superieure functionaliteiten en is 's-werelds kleinste automatische thermostatische afsluiter met een geavanceerd waterzijdig-inregelsysteem die perfect en geruisloos regelt. Eclipse is een snelle, eenvoudige en zekere oplossing voor tweepijpsverwarmingssystemen met radiatoren. 
Lees verder

Renson lanceert online ‘Screen Selector’ doekconfigurator

Gepubliceerd op:
In enkele muisclicks naar de geschikte doekzonwering. Overtuigd van de efficiëntie van buitendoekzonwering om hoog oplopende temperaturen in huis te voorkomen? Dan is het vooral zaak om te weten te komen welk type doek het meest geschikt is. Gelukkig kan dat voortaan heel eenvoudig en snel via de online ‘Screen Selector’ van Renson.
Lees verder

Labelsprong door buitengevelisolatie

Gepubliceerd op:
De gevel is het gezicht van iedere woning. Alle reden om te zorgen voor een mooie en effectieve bescherming. Op steeds meer gebouwen zorgen gevelisolatiesystemen voor deze bescherming of te wel voor duurzaam gevelonderhoud. Minerale Meldorfer steenstrips van Caparol bieden die efficiënte geveloplossing voor renovatie én nieuwbouw. Met steenstrips als gevelafwerking kunt u op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen.
Lees verder

Uitbesteden dagelijks onderhoud voor een prijs per woning Tips and Tricks 5 – Management Informatie

Gepubliceerd op:
In ons eerste artikel van september vorig jaar hebben wij u meegenomen in de gedachte achter het uitbesteden van het dagelijks onderhoud voor een prijs per woning. Onder andere kwam toen het puzzelstukjesmodel van Van Schöll Advies aan de orde. Onze boodschap was om eerst zorgvuldig alle puzzelstukjes in te vullen, voordat je gaat uitbesteden. Als dit niet goed gedaan wordt loop je het risico, dat het hele uitbestedingstraject mislukt en dat alles teruggedraaid moet worden door gebrek aan regie. Dit natuurlijk met alle consequenties van dien. Ons puzzelstukjesmodel ziet er als volgt uit.
Lees verder

Plat dak? Kies voor gegarandeerde zekerheid. En zeker ook bij multifunctionele daken!

Gepubliceerd op:
Met uw dak wilt u geen enkel risico lopen, het dak moet gewoon goed zijn en vooral niet lekken. Het is dan ook van groot belang dat u een deskundige dakdekker inschakelt. Daarom is er DAKMERK: hét keurmerk van erkende dakaannemers biedt u maximale zekerheid van kwaliteit. Kwaliteit zekergesteld met 10 jaar garantie op waterdichtheid.
Lees verder

Voldoen uw documenten en dossiers aan de AVG?

Gepubliceerd op:
Al bijna 10 jaar maakt  Company Tesuji  documenten, dossiers en tekeningen bij woningbouwcorporaties digitaal beschikbaar. Nu gaan we een stap verder; We helpen corporaties nu ook in een helder vijf stappenplan met het efficiënt en effectief digitaal schonen op AVG kenmerken van alle aanwezige documenten.
Lees verder

Nieuwe kunststof kozijnen? Met het VKG Keurmerk zit u zeker goed

Gepubliceerd op:
Wanneer er kozijnen aangeschaft of vervangen moeten worden, gaat de keuze van leverancier ervan natuurlijk niet over één nacht ijs. U wilt zeker weten dat uw leverancier de beste kwaliteit kozijnen levert en de montage perfect wordt uitgevoerd.
Lees verder

Derbigum, producent van duurzame dakbedekking, voorloper in de circulaire economie

Gepubliceerd op:
Wist u dat Derbigum al sinds 1999 een complete recycling plant heeft, en al sinds 2009 een toplaag en onderlaag genaamd Derbigum NT – Derbicoat NT produceert met als basis gerecyclede grondstoffen, alles wijst ernaar dat deze toplaag de bekende Derbigum SP/FR met een bewezen levensduur van 40 jaar gaat evenaren.
Lees verder

Bosch heeft de oplossing voor gasloos koken: SmartInduction

Gepubliceerd op:
Van gas naar inductie. Een onomkeerbare trend die we de komende jaren steeds vaker gaan tegenkomen, is gasloos wonen en koken. Het kabinet koerst op klimaatneutraal in 2050 en dit betekent dat in dat jaar het gebruik van aardgas moet zijn afgebouwd. Diverse woningcorporaties en investeerders hebben reeds aangegeven hun woningvoorraad al vóór 2030 gasloos te willen maken.
Lees verder

Stappenplan vastgoedverduurzaming

Gepubliceerd op:
De verduurzaming van de vastgoedvoorraad is voor elke woningcorporatie een prominent thema. Onontkoombaar en onzeker, complex en diffuus. En de tijdsdruk is hoog, de politieke agenda wispelturig. Maak als woningcorporatie maar eens keuzes die u over een paar jaar nog kunt verdedigen. Heldere keuzes over strategie, prioritering en fasering. Over beschikbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid.
Lees verder

De noodzakelijkheid van het onderhouden van een zonnestroomsysteem

Gepubliceerd op:
Bij de aanschaf van een zonnestroomsysteem, waarbij er gerenommeerde merken worden gebruikt, is de klant gegarandeerd van een product met een lange levensduur. Voor zonnepanelen is dat zeker 25 jaar en een gemiddelde stringomvormer 7 tot 12 jaar. Bovendien zijn zonnepanelen zo goed als onderhoudsvrij. Ook al liggen ze op het dak in weer en wind, ze doen in principe waar ze voor aangeschaft zijn: zonlicht omzetten naar stroom.
Lees verder

Comfort Partners tekent voor onderhoud installaties Groene Hart Corporaties

Gepubliceerd op:
Groene Hart Corporaties ziet een meerwaarde in een relatie met een professionele partner. Comfort Partners en Feenstra tekenen een nieuw onderhoudscontract voor tussen de 5000 en 8000 individuele cv-installaties.
Lees verder

Duurzaam verwarmen zonder aardgas

Gepubliceerd op:
Om de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk te beperken, gaat zoals het er nu naar uitziet binnenkort de nieuwe wetgeving in, die in de praktijk neerkomt op een verbod om nieuwbouwwoningen op het aardgasnet aan te sluiten. En dat is nog maar een eerste stap, want uiteindelijk is het streven om ook zoveel mogelijk bestaande woningen gasloos te maken.
Lees verder

Voorkom dubbel energieverlies, met de Ubbink luchtdichte oplossingen!

Gepubliceerd op:
Bij ongewenste luchtlekken via kieren, spleten en naden verdwijnt opgewarmde binnenlucht naar buiten en dringt koude lucht naar binnen. Dat zorgt voor dubbel energieverlies. Met de luchtdichte oplossingen van Ubbink bespaart u energie, reduceert u geluidsoverlast, ervaart u meer comfort en gaat uw constructie langer mee. Met Ubbink Luchtdicht laat u zowel voor nieuwbouw als renovatie woningen voldoen aan de eisen van deze tijd.
Lees verder

R&B Wonen als derde Zeeuwse corporatie naar de NEH Cloud

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie R&B Wonen volgt het voorbeeld van haar regionale collega-corporaties en gaat in zee met NEH. Tijdens de contractondertekening werd het gesprek aangegaan met Reinier de Jonge, Manager Vastgoed en Strategie van R&B Wonen, over de standaardisering van Zeeuwse corporaties.
Lees verder

Overeenkomst voor het oplossen grote problemen woningmarkt

Gepubliceerd op:
Om een einde te maken aan de grote problemen op de woningmarkt, staan marktpartijen en overheden op het punt een overeenkomst te sluiten. Het belangrijkste doel van dit monsterverbond: de woningbouw aanjagen. Zo'n beetje alle partijen die betrokken zijn bij de woningbouw doen mee, van investeerders tot bouwers, van ontwikkelaars tot woningcorporaties.
Lees verder

Lichte huurverhoging sociale woningen

Gepubliceerd op:
Ook dit jaar hebben de woningcorporaties zich gericht op het betaalbaar houden van de huur voor sociale woningen. Dit blijkt uit een enquête van Aedes onder 180 corporaties. De huurverhoging per 1 juli komt dit jaar voor inkomens tot 41.000 euro uit op gemiddeld 1,5 procent, slechts 0,1 procent hoger dan de inflatie. Twee derde van de woningcorporaties zit op of onder het inflatieniveau van 1,4 procent. Slechts een derde komt uit op een hogere huuraanpassing. Corporaties blijven daarmee ruim onder de maximaal toegestane huurverhoging van 3,9 procent, zegt de vereniging van woningcorporaties.
Lees verder

Symposium verduurzaming woningbezit

Gepubliceerd op:
Met genoegen maken wij u er op attent dat er een symposium zal plaatsvinden dat zeker voor u maar ook voor collegae van u van groot belang zal zijn bij uw acties om het woningbezit in Nederland sneller te verduurzamen. Innovateam, een team van vier innovatoren die elk hun eigen core business hebben, heeft het initiatief tot dit symposium genomen om te voorkomen dat met name huurders in de sociale woningbouw binnenkort in financiële problemen komen door Energiebelastingen en andere heffingen. 
Lees verder

Asbestsanering kan veel goedkoper

Gepubliceerd op:
De landelijke vereniging van woningcorporaties, Aedes, verwijt Ascert, de instantie die de regels voor saneringen opstelt, dat zij te veel luistert naar de wensen van de saneerders waardoor commerciële belangen teveel gelden. Volgens Aedes zouden woningcorporaties, maar ook particulieren miljoenen kunnen besparen als de asbestbranche meewerkt aan de innovatieve mogelijkheden. 
Lees verder

Case study - Comfortabel binnenklimaat in Brabantse NOM-woning

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie BrabantWonen heeft een voormalig buurtcentrum in Oss getransformeerd naar vier Nul-op-de-meterwoningen. In één van die woningen is de Renson Healthbox 3.0 geïnstalleerd, een energiezuinig vraaggestuurd C+ ventilatiesysteem, dat automatisch  en op maat van de bewoner waakt over de best mogelijke binnenluchtkwaliteit. “Dit is gewoon een heel aangename woning".
Lees verder

NEH Klantenplatform kijkt gezamenlijk naar de toekomst

Gepubliceerd op:
Vanuit een gezamenlijk belang zijn vier corporatieklanten (Kennemer Wonen, Woonwaard, Vidomes en Gooi en Omstreken) in 2017 het NEH Klantenplatform begonnen. Vanuit dit platform is het doel om op strategisch niveau een sterker partnership aan te gaan, inzicht te geven en te verkrijgen vanuit corporatieperspectief en zodoende breed gedragen oplossingen te kunnen ontwikkelen.
Lees verder

Hier is de toekomst

Gepubliceerd op:
Verduurzamen van de nieuwbouw en de bestaande bouw is de komende jaren dé opgave voor bouwend Nederland. Dat betekent een grote ommezwaai voor de bouwwereld enerzijds en voor gemeenten en woningbouwcorporaties anderzijds. Want hoe gaan we dat voor elkaar krijgen? Wat doen we met de bodem en de bestaande infrastructuur? Wat gaan we aan duurzame energie-alternatieven bieden en hoe gaan we dat betalen? Maar vooral: hoe gaan we zorgen dat bewoners gelukkig en comfortabel kunnen leven?
Lees verder

Reasult vernieuwt de financieringsmodule voor vastgoedontwikkeling

Gepubliceerd op:
Een onderdeel van de Reasult oplossing voor vastgoedontwikkeling is de financieringsmodule. Hiermee houdt u grip op alle lopende en komende financieringen van uw vastgoedprojecten. U heeft inzicht in de ontwikkeling en prognose van de leningen en maakt eenvoudig zelf scenario’s en rapportages. Deze module breiden we nu uit met een tweede methode waarmee u nu nog realistischer en nauwkeuriger kunt rekenen.
Lees verder

De achthoekige nieuwe landmark van Groningen gaat ruim 70 meter de lucht in!

Gepubliceerd op:
De officiële bouw van de woontoren aan de Bedumerweg is onlangs van start gegaan. Daarbij onthulde wethouder Roeland van der Schaaf ook de via een prijsvraag gekozen naam van de toren. Uit de 435 inzendingen werd gekozen voor 'De Helix'.
Lees verder

Planmatig liftonderhoud aan de Putselaan en De Weem

Gepubliceerd op:
Als eigenaar van een pand wil je natuurlijk een stukje zekerheid voor jezelf en je bewoners creëren. Om dit te bieden werken de meeste organisaties meteen meerjarig onderhoudsplan (MJOP). 
Lees verder

WSN kiest voor ‘skarp’ sturen en verantwoorden

Gepubliceerd op:
Het terugbrengen van de administratieve lasten door de inzet van slimme automatisering staat niet alleen bij grote, maar ook bij kleinere woningcorporaties volop in de belangstelling. Voor het automatiseren van de stuur- en verantwoordingsinformatie heeft Woningstichting Nijkerk gekozen voor SKARP. Woningstichting Nijkerk (WSN) verhuurt ruim 3.000 woningen in de gemeente Nijkerk en werkt aan verschillende nieuwbouwprojecten.
Lees verder

Zegwaard Rioolbeheer, veel meer dan een ontstopper alleen

Gepubliceerd op:
Aan onze vestiging in Delft hebben wij ons eigen magazijn gerealiseerd. Bij Zegwaard zijn we van mening dat een First-Time-Fix organisatie, pas kan ontstaan zodra alle bussen zijn uitgevoerd met de juiste uitrusting. Alle materialen om verstoppingen te verhelpen, te traceren en te bekijken via camera, zijn aanwezig. Echter verstaan wij onder uitrusting, ook alle benodigdheden om een leiding te vervangen.
Lees verder

Luchtdichte zolderisolatie met ‘biobased’ isolatiemateriaal

Gepubliceerd op:
Al enkele jaren levert IsoBouw voor het na-isoleren van zolders het zeer succesvolle product SlimFix Deco. Dit snel, eenvoudig en luchtdicht verwerkbare systeem kent veel enthousiaste gebruikers. Om de voorsprong op andere systemen verder uit te bouwen introduceert IsoBouw een nieuwe generatie met een verder verbeterde milieuprestatie.
Lees verder

Outputgestuurd vastgoedbeheer: drie belangrijke trends!

Gepubliceerd op:
Vastgoedbeheerders zijn volop bezig om te anticiperen op de noodzakelijke verduurzaming van hun portefeuille en het benutten van technische innovaties. Daardoor is er behoefte ontstaan aan andere analyses en rapportages van alle beschikbare onderhoudsinformatie. Maar ook kennis en ervaring over big data en business intelligence. Wat zijn de drie belangrijkste veranderingen?
Lees verder

DAKMERK in RTL Z Doe maar Duurzaam

Gepubliceerd op:
Er gebeurt steeds meer op het platte dak. Daken worden ingezet om duurzaamheidsdoelstellingen te halen, bijvoorbeeld door er zonnepanelen of daktuinen op te plaatsen. Maar kan dat zomaar op elk dak? En hoe weet ik zeker dat ik een deskundige dakaannemer inschakel? Daarover gaat het in de uitzending van Doe maar Duurzaam aflevering 21. De eerste uitzending is op 27 mei om 17.00 uur.
Lees verder

VKG Architectuurdag 2018

Gepubliceerd op:
Op 28 mei 2018 wordt de VKG Architectuurdag voor de twaalfde maal georganiseerd in de Kom in Nieuwegein. Tijdens deze dag wordt de VKG Architectuurprijs uitgereikt. Dit is dé vakprijs voor een project waarbij kunststof gevelelementen op een bijzondere wijze deel uitmaken van het ontwerp. De VKG Architectuurprijs wordt toegekend aan zowel een renovatie- als een nieuwbouwproject. Naast de vakprijzen wordt er tijdens de VKG Architectuurdag ook een publieksprijs uitgereikt. Daarnaast zullen een aantal inspirerende sprekers aanwezig zijn, waaronder trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk die zijn toekomstvisie op de bouw zal geven.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

SCHÖNOX ontwikkelt en produceert bouwchemische producten die samenhangen met het verlijmen van keramiek en vloerbekledingen ...

Bureau Plaagdierpreventie biedt betaalbare, betrouwbare en duurzame ongediertebestrijding voor iedere branche ...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Wij zijn een specialist die niet alleen saneert, maar ook renoveert en herstelwerkzaamheden uitvoert ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

BI specialist voor de sociale woningbouwsector ...

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren ...

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

De digitale oplossing voor het beheren van grootschalig planmatig woningonderhoud ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Quinn Radiators is Europa’s toonaangevende producent van radiatoren met ronde bovenkant en heeft meer dan 35 jaar ...

Contact Center
Social Media
Telefonie

Nathan Systems is dé one-stop-shop voor alle totaaloplossingen in duurzame klimaattechniek ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

We beschikken over een flexibele én professionele organisatie waarbij kwaliteit en service niet afhankelijk zijn van ..

Met CED zorgt u voor excellente service rond preventie, onderhoud en bij onvoorziene schades ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Een lagere energierekening dankzij de EnergieTest ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...


staat voor integrale kwaliteit van kunststof kozijnen, ramen en deuren ...


Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!

Itris biedt een totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO!

DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken....

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Gasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte ...

Greten Raadgevende Ingenieurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau ...

Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche ...

Company Tesuji | digitaliseren | document management | digitaal werkenHet perfecte klimaat met Daikin ...

Vastgoed Business School biedt diverse opleidingen ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

Bij Liftoffertes krijgt u persoonlijk offertes aangeboden van gespecialiseerde bedrijven ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Al meer dan 50 jaar is ons familiebedrijf actief met tal van restauratie- en renovatieprojecten ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Wolters BV is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

De ingenieurs van BOOT: daar zit een verhaal achter ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...