Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Cegeka-dsa neemt dataspecialist CNS over

Gepubliceerd op:
Cegeka-dsa heeft per 11 juli branchegenoot en dataspecialist CNS overgenomen. Samen zorgen zij ervoor dat vastgoedorganisaties een hogere waarde kunnen ontlenen aan hun data.
Lees verder

Alpha: the beauty of innovation

Gepubliceerd op:
Innovatief, elegant en duurzaam: een nieuwe generatie video-intercom-entreepanelen is nu beschikbaar. Woningcorporaties kunnen de toegang in appartementencomplexen op een veilige en stijlvolle manier regelen met de Alpha van Urmet.
Lees verder

Nieuwe productcombinatie van Kawneer en Renson stap verder naar kwaliteitsgarantie

Gepubliceerd op:
In het Test & Trainingscenter van Kawneer in Harderwijk is het RT 72 Reflex raamsysteem van Kawneer in combinatie met het Invisivent NL raamventilatierooster van Renson uitgebreid getest door SKG-IKOB. De totaaloplossing van duurzaam raamkozijn met toprooster scoorde bij die officiële en onafhankelijke testen hoog op wind- en waterdichtheid. 
Lees verder

Vochtproblemen en de onderliggende oorzaken

Gepubliceerd op:
Vocht en schimmel is bij veel woningcorporaties een aandachtspunt. Soms worden de problemen veroorzaakt door de huurders, maar het kan ook liggen aan de beperkte ventilatiemogelijkheden in met name oudere woningen. Mathieu Kamperman is opzichter dagelijks onderhoud en mutaties bij Haag Wonen. Na het volgen van de opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud bij BOB heeft hij nu veel meer zicht op de achtergrond van de problemen.
Lees verder

Duurzame dakbanen: wit, zwart en circulair

Gepubliceerd op:
De bedrijfsstrategie van Derbigum is erop gericht om duurzame, innovatieve en eenvoudige oplossingen op gebied van waterdichting aan te bieden. Waar mogelijk wordt het principe van de circulaire economie toegepast in de productie van de dakbanen.
Lees verder

Kompakt 2.0-serie, een slimme en eigentijdse oplossing voor uw woonwijk!

Gepubliceerd op:
Deze unieke serie universele verzamelkappen is een heuse blikvanger, die bijdraagt aan de uitstraling van individuele woningen en de totale woonwijk. Wie wil ‘m niet in de buurt! Schots en scheef staande pijpjes op het dak geven de wijk een rommelige uitstraling. Met deze slimme en eigentijdse oplossing voor uw woonwijk hoeft u zich hier niet langer aan te storen. De Kompakt 2.0-serie van Ubbink zorgt voor optimale prestatie en een fraaie uitstraling van uw wijk!
Lees verder

IsoBouw introduceert vernieuwde spouwisolatie

Gepubliceerd op:
IsoBouw heeft haar succesvolle PolyFortPro spouwisolatie verder verbeterd. Met een slimme aanpassing worden koudebruggen verminderd en is de verwerking nog eenvoudiger en sneller.
Lees verder

Van Lierop uw partner en expert in houtherstel, houtconservering en het verdrijven van vocht

Gepubliceerd op:
Lees meer in onze nieuwe digitale brochure.
Lees verder

Nederland wordt steeds mooier

Gepubliceerd op:
Bij Caparol kennen we als geen ander de eisen die een buitenmuur stelt. Die kennis en ervaring vindt u terug in onze buitenmuurverven; toonaangevende producten die iedere buitenmuur beschermen én verfraaien. Wat de ondergrond ook is, Caparol heeft er de ideale eindafwerking voor. In onze buitenmuurverven passen we een uitgekiende combinatie toe van technologieën die Caparol zelf heeft ontwikkeld. Een buitenmuurverf van Caparol beschermt en verfraait de gevel én zorgt ervoor dat de muren langer schoon blijven. Zo wordt niet alleen uw vastgoed mooier, maar óók uw onderhoudsrendement.
Lees verder

Vier redenen om te kiezen voor een wit dak

Gepubliceerd op:
Daken zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Dat laatste tenminste in theorie. In de praktijk zijn de meeste platte daken in Nederland zwart. Nu is zwarte bitumen een prima dakbedekking. Maar wie duurzaamheid hoog in het vaandeel heeft staan, kiest voor een wit dak. Wij zetten de voordelen van een ‘cool roof’ voor u op een rij.
Lees verder

Vóór 2050 gasvrij? Het dak helpt daarbij!

Gepubliceerd op:
Corporaties staan voor een grote uitdaging: hoe gaan ze zo snel mogelijk bestaande woningen vóór 2050 gasvrij maken? De Renovatieversneller kan hiervoor een oplossing bieden door in vier jaar tijd 100.000 corporatiewoningen te verduurzamen. Belangrijke troef: het dak goed laten isoleren door een gecertificeerde dakaannemer.
Lees verder

Woningcorporatie: uw huurder is de succesfactor bij verduurzaming!

Gepubliceerd op:
Uit berekeningen van BDO blijkt dat verduurzaming in een groot deel van de portefeuille financieel interessant en haalbaar is. De belangrijkste kanttekening daarbij is dat zonder een bijdrage van de huurder, ter compensatie van de lagere energierekening, de corporatie simpelweg tekort komt en reserves verder aangesproken moeten worden.
Lees verder

Potentie groot voor duurzame warmtetechnieken

Gepubliceerd op:
In 2050 moeten woningcorporaties hun woningen CO2-neutraal hebben. Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en RVO.nl onderzoeken wat kleinschalige duurzame warmtetechnieken kunnen betekenen. Uit dit onderzoek blijkt de potentie groot te zijn. Tegelijkertijd stellen de onderzoekers vast dat de warmtetechnieken nog nauwelijks worden toegepast in de huursector.
Lees verder

Volledig ontzorgd door NEH is Woonstichting De Marken klaar om verder te digitaliseren

Gepubliceerd op:
Woonstichting De Marken staat aan de vooravond van grote veranderingen. De Marken is een kleine verhuurder in het buitengebied van de gemeente Deventer, maar dat is geen belemmering voor ze. Alle stoplichten staan op groen om te digitaliseren.
Lees verder

Prestatieafspraken tussen gemeente, corporatie en huurders vergt wilsovereenstemming

Gepubliceerd op:
Minister Ollongren van BZK licht toe dat prestatieafspraken tussen gemeente, corporatie en huurders ontstaan in gezamenlijk overleg waarbij gemeente, corporatie en huurders gelijkwaardige partners zijn. Een gemeente kan woningcorporaties geen prestatieafspraken opleggen.
Lees verder

CO2 reduceren door duurzaam renoveren met Verweij Houttechniek

Gepubliceerd op:
Duurzaam renoveren? 100% verantwoord hout is het duurzaamste materiaal. Verweij Houttechniek heeft met de inkoop van dit hout het afgelopen kalenderjaar 282 voetbalvelden bos beschermd. In het hout dat verwerkt zit in de ramen, deuren, kozijnen en prefab producten uit de fabriek in Woerden zit ook nog eens 770 ton CO2 opgeslagen. Zo levert Verweij een positieve bijdrage aan het verminderen van CO2-uitstoot.
Lees verder

Preventief Kozijnonderhoud – een voorbeeld uit de SKK praktijk

Gepubliceerd op:
In opdracht van SW Vastgoedverbetering krijgen de (kunststof) kozijnen van diverse woningen regio Zwolle een vakkundige inspectie- en onderhoudsbeurt.
Lees verder

Verduurzaming – de volgende stap

Gepubliceerd op:
Wie doet er mee? We zullen dit jaar de 40ste partner corporatie verwelkomen! Een hele eer en uitdaging, want in de aantrekkende installatiemarkt werken we met man en macht om het beoogde installatie tempo te behalen van zo’n 1.000 zonne-installaties per maand. Dit betekent iedere maand direct meer voordeel voor de huurder, label stappen voor de corporatie, en vele tonnen reductie in CO2 uitstoot.
Lees verder

Opleiding Juridische Aspecten Vastgoed

Gepubliceerd op:
De opleiding Juridische Aspecten Vastgoed biedt u een integrale en systematische benadering voor het aanpakken van juridische vraagstukken met betrekking tot vastgoed.
Lees verder

RECO: One-stop-shop voor de verduurzaming van woningcomplexen

Gepubliceerd op:
Met de Informatieplicht en het verplichte energielabel A op huurwoningen op komst zijn veel woningcorporaties zoekende naar realistische, energiezuinige maatregelen. Goede maatregelen om het algehele netstroomverbruik omlaag te brengen zijn het installeren van ledverlichting in gemeenschappelijke ruimtes en zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Met een samengesteld team vakspecialisten van dochterondernemingen BestLed en RECO Solar biedt materieelspecialist RECO een one-stop-shop dienstenpakket.
Lees verder

Onderzoek naar ontwikkeling risicomanagement ‘Minder toeval, meer beleid’

Gepubliceerd op:
In het verleden lieten vastgoedorganisaties veel aan het toeval over. In 2019 is dat heel anders. Maar liefst zeventig procent van de vastgoedorganisaties heeft een vastgesteld risicobeleid. Dit blijkt uit onderzoek van vastgoedsoftwareontwikkelaar Reasult naar risicomanagement in vastgoedontwikkeling.
Lees verder

Real time communiceren met bewoners

Gepubliceerd op:
Communiceren met bewoners gaat niet altijd makkelijk. Niet iedereen leest de brieven of papiertjes op een prikbord. Het A4-tje raakt onbedoeld zoek, scheurt en ziet er na verloop van tijd verfomfaaid uit. Of op het laatste moment komt actuele informatie binnen, die niet meer klopt met de informatie die je overal aan de prikborden had gehangen. Deze problemen zijn verleden tijd met het digitaal communicatiepaneel van Intratone.
Lees verder

Een onderhoudsarme en brandveilige houten gevel

Gepubliceerd op:
Bij zowel nieuwbouw als renovatie is het belangrijk dat de gevel van het gebouw zijn mooie uitstraling voor vele jaren blijft behouden. Vaak worden er natuurlijke producten gebruikt, waaronder houten gevelbekleding. Een houten gevel geeft een gebouw een authentieke en warme uitstraling. Maar de gevel moet wel goed onderhouden worden en de houten gevelplaten verkleuren naar verloop van tijd. Een goed alternatief op houten gevelbekleding is Rockpanel Woods.
Lees verder

Redesign voor ruimtebesparend fietsparkeersysteem van Falco!

Gepubliceerd op:
Falco levert veel van haar producten aan Verenigingen voor Eigenaars en woningcorporaties. Dit gaat dan bijvoorbeeld om zitbanken, picknicktafels, fietsenstallingen, fietsenrekken, handbediende slagbomen en parkeerbeugels.
Lees verder

Fiscale kansen bij de inrichting van een vitaliteitsplan

Gepubliceerd op:
Hoe kunt u als woningcorporatie uw werknemers vinden, binden en boeien? Een passend vitaliteitsbeleid en aandacht voor duurzame inzetbaarheid van werknemers kan hieraan bijdragen. Het kan daarnaast de positie van uw woningcorporatie op de arbeidsmarkt versterken. Dit heeft niet alleen positieve invloed binnen uw eigen corporatie, maar ook op de externe uitstraling. Bovendien kunt u bij de inrichting van een vitaliteitsbeleid financieel voordeel behalen als u rekening houdt met enkele fiscale mogelijkheden.
Lees verder

Zuigwagen voor besmette grond en fijnstof

Gepubliceerd op:
Voor de verwijdering van droge besmette grond en fijnstof zet Vlasman zijn nieuwe zuigwagen in. Het kan dan om asbesthoudende stoffen gaan, maar ook om staalgritten of Chroom-6. De krachtige vacuüminstallatie is zeer geschikt voor kruipruimten, kelders en andere moeilijk bereikbare ruimten, bijvoorbeeld in woningen en vastgoed in binnenstedelijk gebied.
Lees verder

Sla 4 vliegen in 1 klap:

Gepubliceerd op:
Verbeteren toegankelijkheid, geluidsreductie, warmte-isolatie én waterdichtheid! Met het PAM ISORUB-verhogingssysteem maakt u een galerij of balkon beter toegankelijk maar tevens isoleert u de vloer én maakt deze waterdicht.
Lees verder

Spreek jij al VERA? WoningNet WRB met VERA-koppeling

Gepubliceerd op:
Uh, VERA wie is dat en wat doet ze? VERA is een gegevensmodel dat corporaties en leveranciers vanuit een gezamenlijke belang hebben ontwikkeld. Het model staat voor Volkshuisvesting Enterprise Referentie Architectuur. Als iedereen in corporatieland VERA ‘spreekt’, wordt het een stuk eenvoudiger om onderling gegevens uit te wisselen.
Lees verder

Vrijdag adviesdag voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Per 1 juli 2019 ga ik voor de overheid werken. Na 4 jaar inhuur ga ik in vaste dienst bij HHNK: Hoogheemraadschap Hollandsnoorderkwartier. Daar zet ik verdere stappen in mijn ontwikkeling. Wet en regelgeving, WRR- en ombudsman rapporten, gedragspsychologie en informatie omtrent leefstijlen vertaal ik in projecten binnen meerjarige programma’s voor (digitale) dienstverlening.
Lees verder

Steekproefsgewijs naar veiligere gasinstallaties

Gepubliceerd op:
Elk jaar vallen er in ons land slachtoffers door defecte of niet goed functionerende gasinstallaties. Onveilige ketels en leidingen kunnen leiden tot gasexplosies of koolmonoxidevergiftigingen, soms met dodelijke afloop. Veel gebouweigenaren doen voor het onderhoud van dergelijke installaties een beroep op een externe installateur. Om te checken of die zijn werk volgens het boekje en volgens afspraak uitvoert is er de Onderhoudscheck Gasinstallaties van Kiwa.
Lees verder

Gratis Nibe Webinar

Gepubliceerd op:
Om te helpen de financiële drempel voor de aanschaf van een warmtepomp weg te nemen, verzorgt NIBE op 20 juni a.s. van 14.00 uur tot 15.00 uur het online webinar ‘Investeren in een warmtepomp – de financiële mogelijkheden’. Wilt u zich in één uur laten bijpraten over financieringsmogelijkheden, subsidies, innovatieve concepten en comfortarrangementen op maat. 
Lees verder

Nieuwe galerijvloer verhoogt wooncomfort

Gepubliceerd op:
Ruime woningen, een fijne locatie en een prachtig uitzicht. Dat kenmerkt de twee markante flatgebouwen aan de Zeverijnstraat in Hilversum en zorgt ervoor dat bewoners er graag wonen. Maar het complex uit 1966 kon een stuk energiezuiniger en ook de uitstraling van het complex liet te wensen over. Een goede aanleiding voor woningcorporatie De Alliantie om het complex een flinke opknapbeurt te geven. Samen met Nijhuis Bouw en Hans van Heeswijk Architecten werd een verduurzamings- en verbeterplan gemaakt en uitgevoerd. Zoontjens werd ingeschakeld voor de galerijvloer.
Lees verder

Bescherm je drinkwaterinstallatie met de waterslagdempers van Caleffi

Gepubliceerd op:
Waterslag treedt op in gesloten systemen wanneer het water zeer snel afgeremd of versneld wordt door het plotseling sluiten van ventielen of kranen of door het stoppen van een circulatiepomp. Het effect hiervan is de voortplanting van een over- en onderdruk in de leidingen, waardoor er niet alleen geluid ontstaat, maar waardoor ook het hele systeem beschadigd kan worden. 
Lees verder

Beleidswaarde beperkt investeringsruimte

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties hebben de afgelopen jaren verschillende waarderingssystematieken en -begrippen te verwerken gehad. Die veranderingen hebben een behoorlijke invloed op de financiële situatie van uw corporatie.
Lees verder

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties Erasmus Universiteit Rotterdam

Gepubliceerd op:
U vindt het belangrijk uw kennis te vergroten en/of up-to-date te houden over financiële vraagstukken met inbegrip van risicomanagement. Met dat doel heeft de Erasmus Universiteit Rotterdam, het executive program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ontwikkeld.
Lees verder

Polygon introduceert Spark

Gepubliceerd op:
Reconditioneringsbedrijf Polygon introduceert een online communicatieportal voor eigenaren en gebruikers van panden, genaamd Spark. Via deze portal krijgen alle betrokkenen bij een schadeproject digitaal updates en informatie aangeleverd. Zo wordt de communicatie rondom het schadeherstelproces vereenvoudigd en blijft iedereen makkelijk op de hoogte.
Lees verder

Daktuinen in opmars

Gepubliceerd op:
DAKMERK, het kwaliteitskeurmerk voor het platte dak, registreert sinds 2016 cijfers over multifunctionele platte daken (MF daken). Dit zijn daken die naast hun kerntaak, namelijk bescherming tegen weersinvloeden zoals regen en wind, nog één of meer taken vervullen. Met name daktuinen waren gewild in 2018.
Lees verder

Doordachte na-isolatie voor daken

Gepubliceerd op:
Lees verder

Optimaal bevestigd en klaar voor de zon met Ubbink Solar Bevestiging en Protectie!

Gepubliceerd op:
Om uw zonnepanelen optimaal te bevestigen en te beschermen, kiest u voor Solar Bevestiging en Protectie van Ubbink. Dit unieke programma bevat diverse bevestigings- en protectieoplossingen zoals het vernieuwde Solar Indakmontagesysteem, waarmee u uw zonnepanelen mooi tussen de dakpannen plaatst in lijn met het dakvlak.
Lees verder

Voor vastgoed waar je van hout

Gepubliceerd op:
Eigenaren, opdrachtgevers, bewoners en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan vastgoed. En dus stellen we bij Caparol steeds hogere eisen aan onze producten. Een optimale en verantwoorde bescherming van kozijnen, deuren, gevelelementen en andere houten gebouwdelen is de finishing touch van integraal vastgoedonderhoud. De deskundigheid en de producten van verffabrikant Caparol spelen een hoofdrol bij het beschermen van kwetsbaar en kostbaar vastgoed. Historische en monumentale panden, maar ook moderne en duurzame gebouwen.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Remmers is één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...

Natuurlijke luchtstromen houden uw woning vrij van vocht en schimmels ...

Company Tesuji | digitaliseren | document management | digitaal werkenGasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...

Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...

Wij zijn een specialist die niet alleen saneert, maar ook renoveert en herstelwerkzaamheden uitvoert ...

Een brandveilige woning is van levensbelang. Gemeenten, Woningcorporaties ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Dak- en gevelprofielen van gelamineerd kunsthars met een leversduurgarantie van 30 jaar!

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...


Q-Concepts, uw partner op het gebied van accountancy, interim en advies ...

Expert in legionellapreventie & geluid-, geur- en luchtonderzoek ...

Mensen voor techniek ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Wolters BV is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Nathan levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...

In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

ATAG Benelux is één van de grootste en belangrijkste spelers in de Benelux ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Contact Center
Social Media
Telefonie

Metalura ontwerpt en maakt innovatieve producten in eigen huis voor het betere buitenleven ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Dé meest ervaren en vernieuwende trainer in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én dakveiligheid ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...

SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag ...

De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren ...

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...

Vastgoed Business School biedt diverse opleidingen ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Veelzijdig: Galerijvloer ophoging en Balkonvloeren verhogen ...

Innovateam creëert d.m.v. creativiteit en innovativiteit oplossingen voor verschillende maatschappelijke problemen ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Alle comfort van de wereld voor bewoner én beheer ...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken ...

Kies Solesta, een professionele en betrouwbare partner in zonneboilersystemen ...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

Een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gespoten thermische isolatie ...