Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Duurzaam, onderhoudsarm en decoratief

Gepubliceerd op:
Duurzame gevelbekleding HardiePlank® gevelbekleding is gemaakt van vezelcement, is een vrijwel onverwoestbaar en onderhoudsarm product dat onbrandbaar is A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand is tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersomstandigheden. 
Lees verder

Unaniem besluit Woonmeij maakt NEH nieuwe ICT-partner

Gepubliceerd op:
Onlangs bezocht een delegatie van Woonmeij het Leusdense NEH voor de ondertekening van een meerjarig contract. De keuze voor NEH was volgens Mark Wonders, directeur-bestuurder bij Woonmeij, een hele logische: “Jullie staken met kop en schouders boven alles en iedereen uit en dat leidde bij de beoordeling tot een makkelijk en unaniem besluit.”
Lees verder

Twee Woningcorporaties - één doel: Nul op de meter met de inzet van Inventum warmtepompen

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties staan voor de uitdaging om tot een gemiddeld energielabel B te komen in 2020. Inventum biedt met de Inventum Spaarpomp en de Ecolution oplossingen aan van hybride tot en met All-E. Woningstichting Tubbergen en Woningcorporatie WoonGoed 2-duizend leggen uit voor welke oplossing zij hebben gekozen, welke het beste past bij hun project.
Lees verder

Wat is een retentiedak en welke systemen zijn er?

Gepubliceerd op:
In Amsterdam noemen we het ‘Polderdak’, in Rotterdam ‘Slimdak’ en in het overige deel van ons Nederland mag het ‘Retentiedak’ heten. Maar wat is nu eigenlijk een zogenaamd Retentiedak? Waarom willen gemeenten steeds meer aansturen op dit soort daken en hoe werkt de techniek op het dak als er sprake is van een vraag naar waterretentie?
Lees verder

Onderzoek financiële positie corporaties

Gepubliceerd op:
Op 20 november jl. is met een grote meerderheid een motie aangenomen of corporaties wel voldoende geld hebben voor nieuwbouw en verduurzaming. Deze motie was ingediend door de vier coalitiepartners. Zij willen dat de Tweede Kamer een onderzoek instelt naar de haalbaarheid van de maatschappelijke opgaven waar woningcorporaties voor staan. Alleen Forum voor Democratie en PVV stemden tegen. Indiener van de motie, Erik Ronnes, (CDA) is blij met deze uitkomst.
Lees verder

Woningen Woonkwartier klimaatneutraal

Gepubliceerd op:
Uiterlijk in 2050 wil woningcorporatie Woonkwartier in de gemeenten Moerdijk, Halderberge en Steenbergen de doelstelling hebben bereikt dat alle 8.400 woningen klimaatneutraal zijn. Op deze manier wil de woningcorporatie bijdragen aan de daling van koolstofdioxide. Tegelijkertijd moet de woonkwaliteit voor huurders verbeteren.
Lees verder

SWZ uit Zwolle beste woningcorporatie

Gepubliceerd op:
De Aedes Benchmark laat wederom uitstekende resultaten zien voor Woningcorporatie SWZ uit Zwolle. Dit jaar werd zelfs de AAAA-score behaald. Deze hoge score is met name behaald door de grote stijging van de tevredenheid van de huurders van SWZ. Slechts 7 van de 289 behaalden net als SWZ deze bovengemiddelde score.
Lees verder

Dringend eigen gebruik bij ‘oude’ jongerencontracten

Gepubliceerd op:
Op 21 augustus jl. heeft het gerechtshof Amsterdam arrest gewezen over een tijdelijke huurovereenkomst Jongerenhuisvesting (ECLI:NL:GHAMS:2018:3031). Sinds 1 juli 2016 is de Wet doorstroming huurmarkt 2015 in werking getreden. Deze wet maakt het kort gezegd makkelijker voor verhuurders om tijdelijke huurovereenkomsten te sluiten voor bepaalde doelgroepen, zoals de doelgroep ‘jongeren’. 
Lees verder

SKARP maakt 3000ste indicator voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Kengetal 3000 is een feit! Deze indicator is onderdeel van de dPi2018 en gemaakt in opdracht van SBR-wonen. SBR-wonen heeft het invoerportaal voor de dPi2018 opengesteld voor hele sector en de detailuitwerking van de gevraagde informatie staat in definities.sbr-wonen.nl.
Lees verder

Minister De Jong legt de opgave van programma ‘Langer Thuis’ bij de woningcorporatie

Gepubliceerd op:
In 2050 telt Nederland meer dan 4,7 miljoen 65 plussers. Van deze groep is naar gemiddelde 19% slecht ter been. Ondertussen wenst de overheid dat juist zo veel mogelijk ouderen thuis blijven wonen. Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo de Jonge, schrijft nu in het plan van aanpak voor het programma ‘Langer Thuis’ dat de opgave om dit mogelijk te maken bij de lokaal betrokkenen ligt. 
Lees verder

NCCW besteedt technisch beheer van haar ERP-infrastructuur uit aan NEH

Gepubliceerd op:
Vanuit haar hernieuwde focus op excellente bedrijfssoftware voor woningcorporaties, heeft ICT-dienstverlener NCCW besloten het technisch beheer van haar ERP-infrastructuur per 1 december 2018 uit te besteden aan NEH.
Lees verder

Nieuwe lak voor alle seizoenen

Gepubliceerd op:
Opdrachtgevers, bewoners en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan vastgoed. En dus worden ook steeds hogere eisen gesteld aan producten voor vastgoedonderhoud. Een optimale en verantwoorde bescherming van houten kozijnen en deuren is de finishing touch van integraal vastgoedonderhoud. 
Lees verder

Met PAM antisliptapijt veilig de winter door!

Gepubliceerd op:
Met deze mooie, duurzame PAS-antislipmat kleedt u koude betonvloeren, galerijen en balkons aan. De antislipmatten zijn zo opgebouwd dat het hemelwater goed weg kan stromen. De PAS-serie antislipmatten hebben een lichte structuur en zijn in verschillende kleuren leverbaar.
Lees verder

Willems Vastgoedonderhoud: “154 woningen van energielabel E naar A met Verweij Houttechniek.”

Gepubliceerd op:
Maak 154 woningen energiezuinig, met minimale bewonersoverlast. Voor deze drie projecten van HW Wonen werkte Sander Willems samen met Verweij Houttechniek. Hij vertelt.
Lees verder

Service is topsport

Gepubliceerd op:
SKK Kozijnwacht biedt landelijke reparatieservice voor klachten aan kunststof, aluminium en houten kozijnen. Reparatieverzoeken worden efficiënt opgevolgd dankzij de landelijke dekking van kozijnwachters met de juiste technische kennis en vaardigheden die beschikking hebben over een busvoorraad specialistisch hang- & sluitwerk en gereedschap.
Lees verder

Neem deel aan het gratis webinar Brandveiligheidsmanagement!

Gepubliceerd op:
Bent u verantwoordelijk voor de brandveiligheid binnen uw organisatie? En wilt u snel meer informatie over een goed beleidsplan brandveiligheid dat u zo in uw organisatie kunt implementeren? Neem dan deel aan het gratis webinar Brandveiligheidsmanagement inrichten binnen uw organisatie op donderdag 13 december!
Lees verder

Derbigum® bespaart 12.800 ton CO2 dankzij recycling

Gepubliceerd op:
Derbigum, de Belgische fabrikant van dakbanen, moederbedrijf van Derbigum Nederland B.V., heeft dankzij haar recyclingstrategie tot op vandaag 12.800 ton CO2 uitgespaard.
Lees verder

Nieuw certificaat houtbescherming - een kroon op ons werk

Gepubliceerd op:
Bart van Lierop: 'dit certificaat onderstreept de deskundigheid van ons bedrijf in de houtbescherming van monumenten. Wij hechten aan een bedachtzame wijze van benaderen en willen daarop ook getoetst kunnen worden'. De officiële certificering is Integrated Pest Management (IPM) houtbescherming Monumenten.
Lees verder

Kennis en vaardigheden inzichtelijk met nieuwe onderhoudsopleidingen

Gepubliceerd op:
In de wereld van het beheer en onderhoud is niet altijd duidelijk of de onderhoudsmedewerker over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Sertum heeft daarom voor de functies in het Beheer en Onderhoud een aantal competentieprofielen beschreven. Hiermee kan de professional zich bekwamen in het werk en middels een toets laten zien dat hij deze competenties beheerst en zich daarna registreren in het register van Sertum.
Lees verder

Beter energielabel met Drowa vloerisolatie

Gepubliceerd op:
De bewezen isolatiewaarden van Drowa vloerisolatie zijn door ISSO opgenomen in de databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Hierdoor mogen de gedeclareerde Rc-waarden één op één worden opgenomen in de EPC berekeningen voor een Energielabel. Drowa is daarmee een snelle methode om uw woningvoorraad energetisch te verbeteren, zonder overlast voor de bewoners. Belangrijk is wel dat het dan inderdaad om isolatiechips van het merk Drowa gaat.
Lees verder

Waarom is fiscale procesbeheersing voor woningcorporaties juist nu van belang?

Gepubliceerd op:
Met ingang van 1 januari 2019 gaan woningcorporaties meer vennootschapsbelasting betalen doordat een renteaftrekbeperking in het kader van ATAD zeer waarschijnlijk wordt ingevoerd. Ook het verscherpte toezicht van de Belastingdienst op het fiscale onderscheid tussen onderhoud en verbetering dat de laatste tijd steeds zichtbaarder is, de lopende discussies met de Belastingdienst over de onderhoudsvoorziening en het al dan niet met btw belast verhuren van garageboxen benadrukt het belang van een goede inrichting van de (fiscale) processen nog eens extra.
Lees verder

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties Erasmus Universiteit Rotterdam

Gepubliceerd op:
Belangrijk is uw kennis te vergroten of up-to-date te houden en uw inzichten te verdiepen op het terrein van financiële vraagstukken en dat van risicomanagement. Met dat doel heeft de Erasmus Universiteit Rotterdam, het Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ontwikkeld.
Lees verder

Innovatieve terminal unit aansluitkit reduceert aantal verbindingen

Gepubliceerd op:
In hotels en kantooromgevingen worden steeds vaker watergevoerde systemen voor verwarming en koeling toegepast. Deze systemen op de juiste manier aanleggen, inregelen, naregelen en onderhouden, is geen sinecure. Om een terminal unit aan te sluiten, moeten installateurs al gauw 20 verbindingen maken. Van de afsluiters tot en met de T-stukken, venturi, drukgecompenseerde regelafsluiter en de filter. Met de Caleffi terminal unit aansluitkit serie 149 wordt dit aantal gereduceerd tot slechts 4.
Lees verder

Aandachtspunten bij de keuze van een passende ERP applicatie

Gepubliceerd op:
Veel woningcorporaties staan voor de uitdaging dat hun ERP-pakket (bijna) end-of-life is, maar het biedt ze ook de mogelijkheid in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Er is de afgelopen jaren namelijk veel veranderd, zoals de manier waarop er contact is met huurders en de opkomst van nieuwe technologieën. Maar hoe kiest u een ERP-pakket dat past bij de volwassenheid en de ambities van uw corporatie.
Lees verder

WoningNet WRB – Next level in woonruimtebemiddeling

Gepubliceerd op:
Een uniform en intuïtief systeem dat aansluit op de werkprocessen van woningcorporaties. WRB is het nieuwe en slimme woonruimtebemiddelingssysteem van WoningNet. Het helpt corporaties om voor iedere woningzoekende een geschikte woning te vinden.
Lees verder

Voor eenmalig enkele euro’s per VHE geen zorgen over de AVG

Gepubliceerd op:
We hebben de eerste woningcorporatie ‘AVG schoon’ opgeleverd. Hoe fijn is het om zeker te weten dat in geen enkel actueel woningdossier geen kopie ID of loon/inkomstengegeven meer aanwezig is? Met een goed proces en een vlekkeloze historie kan deze woningcorporatie zonder beperkingen weer doen waar ze goed in is: nuchter en eerlijk betaalbare woningen voor lagere inkomens beschikbaar maken en houden.
Lees verder

Air Excellent koppelt uw woning moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!

Gepubliceerd op:
Luchtdicht bouwen is de norm, goed ventileren een noodzaak. Air Excellent van Ubbink is een innovatief, flexibel en modulair luchtverdeelsysteem. Het is geschikt voor alle mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. Het luchtverdeelsysteem is universeel toepasbaar op iedere mechanische ventilatie-unit voor C-systemen (vraaggestuurd en niet-vraaggestuurd) en D-systemen (Warmte Terug Winning).
Lees verder

Plat dak? Kies voor gegarandeerde duurzaamheid

Gepubliceerd op:
Een nieuw dak, of uw dak laten renoveren? Dan is nù het moment om te onderzoeken welke extra mogelijkheden het dak u kan bieden. Een kwaliteitsdak beschermt u niet alleen jarenlang tegen weer en wind, het kan zoveel meer! Denk aan isolatie, zonnepanelen, groene daken, daktuinen, dakterrassen. Niet alleen goed voor de portemonnee, het levert ook comfort en draagt bij aan het welzijn van mens en dier.
Lees verder

Herinnering: Uitnodiging Symposium Verduurzaming Woningbezit op donderdag 29 november 2018 in De Bilt

Gepubliceerd op:
Met genoegen nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de uitreiking door Drs. Ed Nijpels van de Duurzaamheids-Awards Woningcorporaties. Ten behoeve van de Monitor Duurzame Woningcorporaties zijn onder leiding van Prof. Dr. Ir. Bastiaan Zoeteman van de Universiteit Tilburg 350 woningcorporaties (verdeeld over 10 categorieën) beoordeeld. 
Lees verder

Nieuwe gebouwschil en ‘nul op de meter’ voor 70 sociale huurwoningen van Portaal in Soest

Gepubliceerd op:
BAM heeft 70 sociale huurwoningen van woningcorporatie Portaal in Soest gerenoveerd tot ‘nul op de meter’ huizen (NOM). Het bouwbedrijf maakt gebruik van prefab gevels gebaseerd op fermacell plaatmateriaal, de Powerpanel H2O.
Lees verder

Vocht, ventilatie en luchtkwaliteit in woningen

Gepubliceerd op:
Greten Raadgevende Ingenieurs verricht al jaren onderzoek naar vocht-, ventilatie en luchtkwaliteit in gebouwen en heeft met betrekking tot woningen in samenwerking met woningbouwvereniging Alwel te Roosendaal een standaard vochtonderzoek ontwikkeld.
Lees verder

Het C+ ventilatiesysteem anno 2018

Gepubliceerd op:
Slimmer, stiller en energiezuiniger dan ooit! Goed isoleren en luchtdicht bouwen helpt je energie besparen. Maar om de lucht binnenshuis tegelijk ook gezond te houden, kan je niet zonder een degelijk ventilatiesysteem. Immers – en daar staan we met z’n allen te weinig bij stil – de binnenluchtkwaliteit is er vaak tot 10 x slechter aan toe dan de kwaliteit van de buitenlucht.
Lees verder

Renson opent gloednieuw Concept Home in Waregem

Gepubliceerd op:
Testen, experimenteren en monitoren voor energie-efficiënt, gezond en comfortabel wonen!
Lees verder

Meer armslag voor woningcorporaties en gemeenten bij stimuleren middenhuur

Gepubliceerd op:
Dat staat in het Wetsvoorstel Maatregelen Middenhuur van minister Ollongren (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) dat bij de Tweede Kamer is ingediend. De minister geeft daarmee uitvoering aan een afspraak uit het regeerakkoord. 
Lees verder

Actie wijkprojecten ter verbetering sociale cohesie

Gepubliceerd op:
Dit jaar ontving de Limburgse actie voor wijkprojecten, Onze Buurt,  een record aantal  inzendingen. Dit jaar waren het er 98, dat zijn er 21 meer ten opzichte van vorige jaar. De Provincie Limburg meldt dat de inzendingen goed verspreid uit de hele provincie komen. Zelfs de voormalige Westelijke Mijnstreek – waar vandaan voorgaande jaren nauwelijks deelnemers kwamen – is nu goed vertegenwoordigd.
Lees verder

Gemeenten willen streep door hoge belastingdruk corporaties

Gepubliceerd op:
De Vereniging Nederlandse Gemeenten maakte bekend dat gemeenten zich ernstige zorgen maken over de oplopende belastingdruk voor woningcorporaties. Dit heeft te maken met de invoering van de ATAD-richtlijn (Anti-Tax Avoidance Directive). De ATAD zal de woningcorporaties ca. 300 miljoen Euro per jaar gaan kosten. 
Lees verder

Toepassing indak PV-systemen vereist zorgvuldigheid

Gepubliceerd op:
Dankzij de energietransitie neemt de toepassing van zonnepanelen een grote vaart in Nederland. De gangbare systemen zijn te classificeren in 2 types: Opdak-systemen, waarbij de zonnepanelen bovenop de pannen komen, en indak-systemen. Deze laatste systemen worden ook wel BiPV-systemen genoemd en worden direct op de onderconstructie gelegd. Daarbij ligt de bovenzijde op gelijke hoogte met de pannen.
Lees verder

100% bewezen efficiëntie

Gepubliceerd op:
Ecologie is belangrijk. Waar het voor bepaalde producten vroeger een pluspunt was, is het vandaag een vereiste geworden. Deze evolutie kunnen wij als verantwoorde producent alleen maar toejuichen. Sinds het prille begin van Quinn Radiators is het ons doel om krachtige, efficiënte en dus ook energiezuinige radiatoren te ontwikkelen. Daar zijn we, al zeggen we het zelf, aardig in geslaagd.
Lees verder

Het einde van slecht functionerende schuiframen

Gepubliceerd op:
Elke woningcorporatie komt ze waarschijnlijk tegen: condenserende, tochtende en slecht sluitende aluminium en kunststof schuiframen. Vaak in woningen uit de jaren zeventig en tachtig. Verweij Houttechniek heeft daar nu dé oplossing voor: het Columbus intrekkozijn.
Lees verder

WoonEnergie organiseert Duurzame Donderdag

Gepubliceerd op:
De doelstelling om in 2050 een CO2-neutraal Nederland te hebben geeft grote uitdagingen. Zowel voor woningcorporaties als voor de energiemarkt. Daar moeten we dus beiden wat aan doen. Daarom organiseert WoonEnergie op 8 november 2018 Duurzame Donderdag. Dit evenement is speciaal voor woningcorporaties en staat volledig in het teken van hoe u als woningcorporatie van het gas af komt.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

We beschikken over een flexibele én professionele organisatie waarbij kwaliteit en service niet afhankelijk zijn van ..

Natuurlijke luchtstromen houden uw woning vrij van vocht en schimmels ...

Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

Company Tesuji | digitaliseren | document management | digitaal werkenCegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Q-Concepts, uw partner op het gebied van accountancy, interim en advies ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie, dakgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk...

staat voor integrale kwaliteit van kunststof kozijnen, ramen en deuren ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

Contact Center
Social Media
Telefonie

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Innovateam creëert d.m.v. creativiteit en innovativiteit oplossingen voor verschillende maatschappelijke problemen ...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Wolters BV is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

Een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gespoten thermische isolatie ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Remmers is één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

SCHÖNOX ontwikkelt en produceert bouwchemische producten die samenhangen met het verlijmen van keramiek ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...


Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Veelzijdig: Galerijvloer ophoging en Balkonvloeren verhogen ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen ...

Een brandveilige woning is van levensbelang. Gemeenten, Woningcorporaties ...

Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

ATAG Benelux is één van de grootste en belangrijkste spelers in de Benelux ...

Vastgoed Business School biedt diverse opleidingen ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Nathan Systems is dé one-stop-shop voor alle totaaloplossingen in duurzame klimaattechniek ...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Alle comfort van de wereld voor bewoner én beheer ...

Gasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Wij zijn een specialist die niet alleen saneert, maar ook renoveert en herstelwerkzaamheden uitvoert ...

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

BOOT is een organiserend ingenieursbureau uit Veenendaal en levert met ca. 120 medewerkers ...

Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken....

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...

ROCKWOOL B.V. maakt deel uit van de ROCKWOOL Group ...

Een lagere energierekening dankzij de EnergieTest ...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

BI specialist voor de sociale woningbouwsector ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...