Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Steekproefsgewijs naar veiligere gasinstallaties

Gepubliceerd op:
Elk jaar vallen er in ons land slachtoffers door defecte of niet goed functionerende gasinstallaties. Onveilige ketels en leidingen kunnen leiden tot gasexplosies of koolmonoxidevergiftigingen, soms met dodelijke afloop. Veel gebouweigenaren doen voor het onderhoud van dergelijke installaties een beroep op een externe installateur. Om te checken of die zijn werk volgens het boekje en volgens afspraak uitvoert is er de Onderhoudscheck Gasinstallaties van Kiwa.
Lees verder

Gratis Nibe Webinar

Gepubliceerd op:
Om te helpen de financiële drempel voor de aanschaf van een warmtepomp weg te nemen, verzorgt NIBE op 20 juni a.s. van 14.00 uur tot 15.00 uur het online webinar ‘Investeren in een warmtepomp – de financiële mogelijkheden’. Wilt u zich in één uur laten bijpraten over financieringsmogelijkheden, subsidies, innovatieve concepten en comfortarrangementen op maat. 
Lees verder

Beleidswaarde beperkt investeringsruimte

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties hebben de afgelopen jaren verschillende waarderingssystematieken en -begrippen te verwerken gehad. Die veranderingen hebben een behoorlijke invloed op de financiële situatie van uw corporatie.
Lees verder

Polygon introduceert Spark

Gepubliceerd op:
Reconditioneringsbedrijf Polygon introduceert een online communicatieportal voor eigenaren en gebruikers van panden, genaamd Spark. Via deze portal krijgen alle betrokkenen bij een schadeproject digitaal updates en informatie aangeleverd. Zo wordt de communicatie rondom het schadeherstelproces vereenvoudigd en blijft iedereen makkelijk op de hoogte.
Lees verder

Daktuinen in opmars

Gepubliceerd op:
DAKMERK, het kwaliteitskeurmerk voor het platte dak, registreert sinds 2016 cijfers over multifunctionele platte daken (MF daken). Dit zijn daken die naast hun kerntaak, namelijk bescherming tegen weersinvloeden zoals regen en wind, nog één of meer taken vervullen. Met name daktuinen waren gewild in 2018.
Lees verder

Doordachte na-isolatie voor daken

Gepubliceerd op:
Lees verder

Optimaal bevestigd en klaar voor de zon met Ubbink Solar Bevestiging en Protectie!

Gepubliceerd op:
Om uw zonnepanelen optimaal te bevestigen en te beschermen, kiest u voor Solar Bevestiging en Protectie van Ubbink. Dit unieke programma bevat diverse bevestigings- en protectieoplossingen zoals het vernieuwde Solar Indakmontagesysteem, waarmee u uw zonnepanelen mooi tussen de dakpannen plaatst in lijn met het dakvlak.
Lees verder

Voor vastgoed waar je van hout

Gepubliceerd op:
Eigenaren, opdrachtgevers, bewoners en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan vastgoed. En dus stellen we bij Caparol steeds hogere eisen aan onze producten. Een optimale en verantwoorde bescherming van kozijnen, deuren, gevelelementen en andere houten gebouwdelen is de finishing touch van integraal vastgoedonderhoud. De deskundigheid en de producten van verffabrikant Caparol spelen een hoofdrol bij het beschermen van kwetsbaar en kostbaar vastgoed. Historische en monumentale panden, maar ook moderne en duurzame gebouwen.
Lees verder

Nieuwe CWH Ace zorgt voor hoge efficiëntie en groot tapwatercomfort

Gepubliceerd op:
Een ruime hoeveelheid warm tapwater tegen zo laag mogelijke kosten. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de nieuwe Remeha CWH Ace. Dit toestel is de doorontwikkelde versie van de CWH. Een gloednieuwe, volledig condenserende en modulerende rvs-boiler verkrijgbaar in een 30, 60, 90 en 120 kW variant. Ten opzichte van de oude versie zijn er maar liefst 21 verbeterpunten doorgevoerd. Daarmee voldoet het toestel met zijn LowNox-branders aan de meeste strenge regelgeving voor NOx-uitstoot, maar is het ook een zeer zuinig apparaat.
Lees verder

Derbigum NT – DuBo keur voor duurzaam bouwend Nederland

Gepubliceerd op:
Derbigum is al vanaf eind jaren ‘90 leider in het recyclen van dakbedekking! Zowel sloopdaken als het gratis opgehaalde snijafval worden gerecyceld en hergebruikt in het produktieproces van de Derbigum NT produkten. Hiermee behoort Derbigum NT tot meest duurzame milieukeuze die er op dakbedekkings-gebied te maken is.
Lees verder

DROWA isolatiechips gaat voor duurzaamheid

Gepubliceerd op:
De kruipruimte isoleren met DROWA isolatiechips is één van de goedkoopste, makkelijkste en meest duurzame isolatiemaatregelen. DROWA hanteert als kernwaarde ‘zorg voor het milieu en de omgeving’. "Dat zit in het DNA van ons bedrijf," aldus Kees de Vries, directeur van DROWA.
Lees verder

Beter betaalbare huurmarkt door maatregelen kabinet

Gepubliceerd op:
In een Kamerbrief van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties waarmee de ministerraad heeft ingestemd staat dat bij woningcorporaties de gemiddelde huurprijsstijging beperkt wordt tot de inflatie en dat de toewijzingsgrens van de sociale huur afhankelijk wordt van de samenstelling van het huishouden. 
Lees verder

Verduurzaming sociale huurwoningen te duur voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Uit recent onderzoek onder zeshonderd bestuurders van woningcorporaties blijkt dat zij te weinig geld hebben om sociale huurwoningen van het gas af te halen. De verduurzaming van huizen is een megaklus die meer dan honderd miljard euro gaat kosten. Corporaties kunnen dit niet betalen en willen de huren voor de sociale huurders niet verhogen.
Lees verder

Inkoopsamenwerking Drechtsteden loont

Gepubliceerd op:
Vanaf september vorig jaar zijn de woningcorporaties Tablis Wonen, Rhiant, Trivire en Woonkracht10 gestart met het gezamenlijk inkopen. Ze hebben zich hiervoor verenigd in het Bestuurlijk overleg Woningcorporaties Drechtsteden (BWD). Doel van dit initiatief was de samenwerking op te zoeken op het gebied van inkoop, daar waar het voordeel oplevert voor de corporaties en haar klanten.
Lees verder

Cegeka-dsa trekt Hosting van Dynamics Empire naar hoger plan met NEH

Gepubliceerd op:
De samenwerking tussen ERP-leverancier cegeka-dsa en ICT-dienstverlener NEH wordt geformaliseerd én geïntensiveerd. Beide partijen willen op deze manier nog beter inspelen op de vraag naar ontzorging vanuit de vastgoedmarkt.
Lees verder

Kruipruimtes isoleren – de thermostaat kan omlaag

Gepubliceerd op:
Het isoleren van een kruipruimte bespaart niet alleen energie, maar voorkomt houtrot en zwam en zorgt voor een goed leefklimaat. Vochtige lucht blijft onder de isolatielaag en bereikt de woonvertrekken niet. De woning voelt niet meer ‘klam’ aan en de thermostaat kan omlaag.
Lees verder

Zonnepanelen: verduurzaming woningbezit van woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Verduurzaming van het woningbezit van woningcorporaties wordt steeds belangrijker. Het aanbrengen van zonnepanelen is daarbij een veel gedane investering om de energieprestatie van de huurwoningen te verbeteren.
Lees verder

Beveiliging? Intratone biedt een innovatieve oplossing

Gepubliceerd op:
De beveiliging van woongebouwen is vaak een punt van grote zorg. Het is belangrijk om ongewenst bezoek te weren en privé en openbare ruimtes van elkaar te scheiden. Daarom is het belangrijk wooncomplexen goed te beveiligen en een sluitend toegangscontrolesysteem te hanteren.
Lees verder

Oud ventilatiesysteem vervangen? Duco biedt dé oplossing

Gepubliceerd op:
Is uw woningbestand nog uitgerust met verouderde, energieverslindende ventilatiesystemen? Dan is het tijd deze te vervangen door kwalitatieve, slimme en energiezuinige systemen die de bewoners voorzien van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Maar hoe beginnen we daaraan in deze steeds complexer wordende ventilatiesector? Normen en wetgeving zijn in constante evolutie.
Lees verder

Een nieuwe manier van leven en bouwen

Gepubliceerd op:
Een woning die comfort, bescherming en zekerheid biedt, in de breedste zin van het woord. Dat is het uitgangspunt van Rockzero® Bouwsystemen, een nieuw, dragend bouwsysteem gemaakt van ROCKWOOL® steenwol. Door te focussen op primaire woonwensen als welzijn en veiligheid, slaagt ROCKWOOL er in een bouwsysteem van isolerend steenwol te ontwikkelen dat in één bouwgang de basisbehoeften van bewoners en bouwnormen op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en akoestiek overtreft. Met Rockzero introduceert ROCKWOOL daarom een nieuwe manier van leven en bouwen.
Lees verder

Certificering Reasult Taxatiemanagementsoftware

Gepubliceerd op:
PwC heeft de Reasult Taxatiemanagementsoftware gecertificeerd, zowel voor woningcorporaties, beleggers als taxateurs. De softwarepakketten die woningcorporaties gebruiken bij de marktwaardering moeten worden gecertificeerd. Het ministerie heeft hiervoor onlangs een onderzoek onder de leveranciers laten doen door Fakton. Reasult is glansrijk uit dit onderzoek gekomen.
Lees verder

Publieksvriendelijk steigerwerk en tijdelijke personenliften houden Cliostede toegankelijk tijdens renovatie

Gepubliceerd op:
Cliostede, het wooncomplex aan de Cliostraat te Eindhoven, wordt intern op grote schaal gerenoveerd door Knaapen Groep. Het is een noodzakelijke ingreep, maar dit traject mag de bewoners natuurlijk zo min mogelijk overlast bezorgen. Om de appartementen toegankelijk te houden voor bewoners, verzorgde materieelverhuurder RECO een slimme totaaloplossing.
Lees verder

Rookmelders redden (nog steeds) levens!

Gepubliceerd op:
Brandweer Nederland heeft samen met de Nederlandse Brandwondenstichting al vele jaren geleden deze slogan geïntroduceerd en de inhoud heeft nog niets aan waarheid ingeboet. Wel is er sinds die tijd veel veranderd in de woning waar deze rookmelders levens moet redden. Ook is de techniek flink verder ontwikkeld.
Lees verder

Bestaande huizen van het gas af, het kan makkelijk

Gepubliceerd op:
Een vaak gehoorde twijfel in gesprekken over warmtepompen: maar kàn dat wel in dit type huis? Het antwoord zou een volmondig jazeker moeten zijn! Waar tot voor kort een warmtepomp nog synoniem stond aan lage temperatuurverwarming - werkt de nieuwe alpha innotec LWDV warmtepomp ook met bestaande afgiftesystemen. 
Lees verder

Met één druk op de knop overzicht van al het asbest in uw vastgoed

Gepubliceerd op:
Moet ik ergens asbest weghalen als mijn huurders vertrekken? Mijn pand wordt gerenoveerd, is er asbest aanwezig? Een installatie vertoont lekkage, komen we asbest tegen bij de reparatie? Kan ik zien of er in mijn vastgoedportefeuille nog asbesthoudende daken zitten? Waar zitten de hoog-risicotoepassingen in mijn vastgoedportefeuille? Al deze vragen hebben één antwoord: AsbestosManager.
Lees verder

WoningNet helpt je verder met data

Gepubliceerd op:
Haalt jouw corporatie het maximale uit bestaande data? Of vind je het lastig om te bepalen wat je kan doen met data? WoningNet kan je helpen om jouw data te begrijpen met Business Intelligence (BI). Hiermee kan je woningzoekenden nog beter helpen in hun zoektocht naar een passende woning en kan je je beleid beter afstemmen op de trends en ontwikkelingen in jouw regio.
Lees verder

Ontdek onze slimme vogel!

Gepubliceerd op:
Met de nieuwe Decorio kan uw warmtepomp het dak op! In het streven om ons fossiele energieverbruik te verminderen is de warmtepomp een populaire keuze. Voor de bewoner is, naast geluidsoverlast, de omvang door plaatsing in de tuin of in de schuur, een struikelblok. De nieuwe, eenvoudig te monteren Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° van Ubbink biedt u dé oplossing!
Lees verder

De eerste geaccrediteerde VvE-beheer-opleiding in Nederland!

Gepubliceerd op:
Onze opleiding Professioneel VvE-beheer is sinds 5 maart 2019 geaccrediteerd door CPION en is hiermee officieel PE-Registeropleiding bij de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN). Uniek in Nederland!
Lees verder

Gevelbekleding die ontwerpers inspireert

Gepubliceerd op:
Kies HardiePlank® gevelbekleding voor uw project voor een zorgeloze toekomst. Regen, zon, ouderdom; een product van vezelcement blijft optimaal presteren - even mooi, stevig en weerbestendig als op het moment dat het werd aangebracht. In tegenstelling tot hout of sommige vinylsoorten kan vezelcement niet krimpen, barsten, uitzetten of kromtrekken. Onze producten bieden de uiteenlopende weersomstandigheden met een levensduur van 60 jaar het hoofd. En dankzij de unieke samenstelling zijn onze producten uitstekend bestand tegen schimmels en worden ze niet aangetast door regen of vocht.
Lees verder

Een duurzame installatie? Weg met lucht en vuil!

Gepubliceerd op:
Lucht en vuil in cv-installaties zijn een veelvoorkomend probleem. Voor een duurzame en efficiënte installatie is het daarom van belang om zowel een lucht- als vuilafscheider te plaatsen.
Lees verder

Uitbesteden dagelijks onderhoud voor een prijs per woning | Tips and Tricks 7 - Overlegstructuur

Gepubliceerd op:
In ons eerste artikel van september vorig jaar hebben wij u meegenomen in de gedachte achter het uitbesteden van het dagelijks onderhoud voor een prijs per woning. Onder andere kwam toen het puzzelstukjesmodel van Van Schöll Advies aan de orde. Onze boodschap was om eerst zorgvuldig alle puzzelstukjes in te vullen, voordat je gaat uitbesteden. Als dit niet goed gedaan wordt loop je het risico, dat het hele uitbestedingstraject mislukt en dat alles teruggedraaid moet worden door gebrek aan regie. Dit natuurlijk met alle consequenties van dien. Ons puzzelstukjesmodel ziet er als volgt uit.
Lees verder

Wocozon ondersteunt corporaties bij verduurzamen woningen

Gepubliceerd op:
De Woonbond heeft recent het advies aan corporaties gegeven om met goede voorstellen voor huurders te komen. Zoals renovaties die leiden tot lagere woonlasten, meer woongenot en energiezuinige woningen. Mede door de verlaging van de heffingskorting op energiebelasting hebben huishoudens vanaf begin 2019 minder te besteden. Met de totaaloplossing van Wocozon kunnen we gezamenlijk voorzien in de lagere woonlasten, simpel door het plaatsen van zonnepanelen.
Lees verder

Vertrouwde kwaliteit, één sterk merk!

Gepubliceerd op:
Al ruim 110 jaar hebben de namen Van Tour, NBK en NBK Isolatietechniek zich op landelijk niveau ontwikkeld tot volwaardige werkmaatschappijen. Op het gebied van vastgoedonderhoud, energetisch renoveren, betonrenovatie en kunststof vloeren zijn wij inmiddels uitgegroeid tot uw trotse partner.
Lees verder

Ontmoet BOB-KOB opleidingen tijdens Renovatie 2019

Gepubliceerd op:
Op 14, 15 en 16 mei 2019 vindt de 6e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Uiteraard is BOB-KOB opleidingen aanwezig om u te informeren en te adviseren over onze opleidingen, workshops en trainingen waarmee we al jarenlang woningcorporaties in heel Nederland bedienen.
Lees verder

Caparol een halve eeuw in Nederland

Gepubliceerd op:
Dit jaar is het 50 jaar geleden dat verfabrikant Caparol zijn eerste stap op Nederlandse bodem zette. Op 15 februari 1969 schreef Jan Moonen Caparol Nederland in bij de Kamer van Koophandel. In de loop van de jaren groeide Caparol uit tot een kwaliteitsmerk van formaat op de Nederlandse verfmarkt. Op vrijdagochtend 15 februari trok het Caparol-team het land in om bij alle groothandels een speciale jubileumtraktatie voor medewerkers en schilders af te leveren.
Lees verder

Verander mee met de AVG

Gepubliceerd op:
Zoals beloofd zijn wij inmiddels aan de slag met de volgende woningcorporatie om de dossiers te ontdoen van identiteitsbewijzen en loon en inkomstengegevens. Straks is deze woningcorporatie ook AVG-proof.
Lees verder

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties Erasmus Universiteit Rotterdam

Gepubliceerd op:
U wilt uw kennis vergroten, up-to-date houden en uw inzichten verdiepen op het terrein van financiële vraagstukken en dat van risicomanagement. Met dat doel heeft de Erasmus Universiteit Rotterdam, het executive program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ontwikkeld.
Lees verder

CorporatieGids LIVE 2019 en de Werkplek van 2020

Gepubliceerd op:
Op dinsdag 16 april 2019 vindt in Hotel Van der Valk te Vianen de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Tijdens dit evenement verzorgt NEH om 10.00 uur een interactieve kennissessie over de Werkplek van 2020: ‘Hoe uw medewerkers willen werken, dáár gaat het om.’
Lees verder

Voldoet de installatie van uw zonnepanelen aan de eisen van verzekeraars?

Gepubliceerd op:
Bij verduurzaming van gebouwen is het opwekken van stroom met zonnepanelen een belangrijke ontwikkeling. Door de plaatsing van zonnepanelen op daken van gebouwen kan de gewenste energiebesparing en daarmee het bereiken van Klimaatdoelststellingen worden gerealiseerd.
Lees verder

Plat dak? Hoedt u voor platte oplichters!

Gepubliceerd op:
Het TV programma Opgelicht?! heeft zeer recent aandacht besteed aan de duistere praktijken van een malafide dakdekker. Ook in de programma’s Kassa en Radar is al aandacht besteed aan dakdekkers die pure oplichters zijn. Onjuiste diagnoses, werk dat niet nodig is, reparaties die meer kwaad doen dan dat ze iets oplossen, buitensporige tarieven. Helaas is het ambacht dakdekken niet beschermd: iedereen mag zich dakdekker noemen.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Gasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte ...

Nathan levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen ...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Wij zijn een specialist die niet alleen saneert, maar ook renoveert en herstelwerkzaamheden uitvoert ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche ...

BOOT is een organiserend ingenieursbureau uit Veenendaal en levert met ca. 120 medewerkers ...

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

Remmers is één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten ...


Een brandveilige woning is van levensbelang. Gemeenten, Woningcorporaties ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Al meer dan 25 jaar dragen onze producten bij aan het creëren van mooie en comfortabele gebouwen ...

Breman Woningbeheer verenigt service- én installatiewerkzaamheden voor de bestaande bouw ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag ...

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen ...

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie, dakgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

Alle comfort van de wereld voor bewoner én beheer ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

Een lagere energierekening dankzij de EnergieTest ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken ...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...

Natuurlijke luchtstromen houden uw woning vrij van vocht en schimmels ...

Contact Center
Social Media
Telefonie

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Wolters BV is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

ROCKWOOL B.V. maakt deel uit van de ROCKWOOL Group ...

ATAG Benelux is één van de grootste en belangrijkste spelers in de Benelux ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Vastgoed Business School biedt diverse opleidingen ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

SCHÖNOX ontwikkelt en produceert bouwchemische producten die samenhangen met het verlijmen van keramiek ...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 25 jaar...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Kies Solesta, een professionele en betrouwbare partner in zonneboilersystemen ...

Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...

Metalura ontwerpt en maakt innovatieve producten in eigen huis voor het betere buitenleven ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen ...

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...

Innovateam creëert d.m.v. creativiteit en innovativiteit oplossingen voor verschillende maatschappelijke problemen ...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...

Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...

Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gespoten thermische isolatie ...

Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...