Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Woningcorporaties Utrecht realiseren 490 woonstudio’s in gemengde woonvorm

Gepubliceerd op:
Utrecht krijgt een bijzonder woonproject. In Leidsche Rijn worden 490 studio's gebouwd waar verschillende doelgroepen zelfstandig wonen en met elkaar een buurtgemeenschap vormen. Woningcorporaties Mitros en Portaal starten de werving voor deze gemengde woonvorm, met de naam Place2BU. De kracht van het woonproject is dat jongeren, statushouders en mensen uit de maatschappelijke opvang naast elkaar komen te wonen en elkaar verder brengen.
Lees verder

Partijen slaan handen ineen voor huurwoningen middensegment Amsterdam

Gepubliceerd op:
Binnen acht jaar moeten in het middensegment in Amsterdam minimaal 10.000 nieuwe huurwoningen worden gebouwd. Vijf institutionele beleggers en vijf Amsterdamse woningcorporaties willen daar afspraken over maken met de gemeente. De partijen willen tot 2025 zorgen voor aanbod van betaalbare huur op alle Amsterdamse nieuwbouwlocaties. De beoogde huur van deze woningen zal liggen tussen de 725 en 1000 euro per maand, voor woningen van minimaal vijftig vierkante meter.
Lees verder

Ubbink klaar voor concentrisch

Gepubliceerd op:
De kranten staan er vol mee en het kabinet lanceert een voorlichtingscampagne; ongevallen door koolmonoxidevergiftiging. Het is dan ook niet verwonderlijk dat nagenoeg alle ketelfabrikanten dit jaar zowel concentrische als parallelle uitvoeringen van hun toestellen af-fabriek beschikbaar hebben. Ook geven steeds meer installateurs de voorkeur aan concentrisch.
Lees verder

Wooncompagnie versterkt samenwerking met WonenPlusWelzijn

Gepubliceerd op:
Wooncompagnie biedt huurders vanaf 65 jaar een jaar lang gratis lidmaatschap aan van WonenPlusWelzijn. Het lidmaatschap wordt in de loop van dit jaar gefaseerd ingevoerd. Met deze actie intensiveert de woningcorporatie haar samenwerking met de welzijnsorganisatie. “Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. In hun eigen woning en de vertrouwde woonomgeving”, aldus gebiedsregisseur Angelo van Rijn van Wooncompagnie.
Lees verder

Woonstad Rotterdam bevriest huur laagste inkomens

Gepubliceerd op:
Woonstad Rotterdam voert in 2017 geen huurverhoging door voor huurders met de laagste inkomens. Ook huurders van studenten- en jongerenhuisvester Stadswonen Rotterdam, een onderdeel van Woonstad, vallen onder de regeling van Woonstad Rotterdam. Omdat corporaties geen inzage hebben in de actuele inkomens van hun huurders, vroeg Woonstad de gemeente Rotterdam om te toetsen of huurders in aanmerking komen voor de regeling. De gemeente bekijkt voor Woonstad of mensen gebruikmaken van voorzieningen voor minima, een bijstandsuitkering ontvangen of alleen AOW krijgen.
Lees verder

Volop inspiratie op de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag 2017

Gepubliceerd op:
Op 9 maart 2017 is de Woonindustrie in Nieuwegein het toneel voor de Corporatiedag 2017. Een keur aan bevlogen sprekers staat klaar om te inspireren op het gebied van wonen, technologie en duurzaamheid. Bezoekers kunnen zelf hun programma samenstellen uit meer dan 25 sessies.
Lees verder

NVM bezorgd over fors hogere kosten nieuwbouwwoning

Gepubliceerd op:
De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is bezorgd over mogelijke extra kosten voor een nieuwbouwwoning als gevolg van de nieuwe Bouwkwaliteitswet. Deze nieuwe wet regelt dat niet de gemeente, maar bouwbedrijven zelf de kwaliteit van de woning gaan inspecteren. De koper draait op voor deze kosten, die kunnen oplopen tot duizenden euro's.
Lees verder

VGM NL en NVM presenteren huurmarktcijfers 4de kwartaal 2016

Gepubliceerd op:
Gemeenten en ontwikkelaars doen er bij (nieuwbouw)plannen voor vrije sector huurwoningen goed aan gebruik te maken van de expertise en marktkennis van vastgoedmanagers en makelaars. Alleen door goed samen te werken, kan het nijpende tekort aan huurwoningen worden weggewerkt. Bovendien kan er dan meer op maat worden gebouwd: betaalbaar, divers en op de juiste locaties. Dit stellen VGM NL en NVM bij het bekendmaken van de huurmarktcijfers over het 4de kwartaal van 2016.
Lees verder

Heijmans ontwikkelt 80 huizen in Bodegraven

Gepubliceerd op:
De gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Heijmans, Green Real Estate en Stichting Mozaïek Wonen hebben een intentieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van 55 grondgebonden woningen en 25 tot 30 appartementen in Bodegraven. De overeenkomst omvat afspraken voor de samenwerking en ontwikkeling van het nieuwe woongebied ‘Molenzicht’. Het project heeft voor Heijmans een omvang van ruim € 11 miljoen. Naar verwachting wordt voor de zomer van 2017 een aansluitende ontwikkel- en realisatieovereenkomst getekend.
Lees verder

Driemond krijgt nieuwe woningen voor starters en senioren

Gepubliceerd op:
De gemeente Driemond is gestart met de bouw van de wijk De Kern, met zestien sociale huurwoningen en negen vrije sector huurwoningen. De extra huurwoningen zijn een welkome aanvulling voor de starters en senioren in Driemond.
Lees verder

Knallen met Ubbink! Tijdens de BouwBeurs 2017, hal 11, stand C040

Gepubliceerd op:
Tijdens de BouwBeurs 2017 introduceert Ubbink onderstaande oplossingen.
Lees verder

LEKSTEDEwonen uit haar vertrouwen in NEH met contractverlenging van vijf jaar

Gepubliceerd op:
Waar het huidige contract pas in 2019 afloopt, heeft LEKSTEDEwonen haar vertrouwen in NEH uitgesproken door op 17 januari 2017 de langetermijnrelatie te verlengen met vijf jaar. Tijdens het aangaan van de verbintenis tot 2024 liet de woningcorporatie uit Vianen weten “zeer tevreden” te zijn met de huidige samenwerking.
Lees verder

Vijf consortia in race voor transformatie Bijlmerbajes naar stadswijk

Gepubliceerd op:
Vijf consortia mogen hun visie uitwerken over het ontwikkelen van een nieuwe stadswijk op het terrein van de huidige Bijlmerbajes in Amsterdam. Zij krijgen tot 1 juni 2017 de tijd om hun definitieve plan te maken en een bod op het terrein doen. In september 2017 wordt bekend wie het terrein mag kopen en ontwikkelen tot stadswijk.
Lees verder

Modernisering energieprestatie gebouwen

Gepubliceerd op:
Er moet een nieuwe methode komen om de energieprestatie van gebouwen te bepalen. NEN ontwikkelt die nieuwe methode, samen met andere partijen, in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Voorwaarde voor de nieuw te ontwikkelen methode om de energieprestatie van gebouwen vast te stellen, is dat deze moet voldoen aan Europese normen.
Lees verder

College Zoetermeer stemt in met nieuwe woonvisie 2017-2021

Gepubliceerd op:
Voldoende betaalbare woningen, duurzaam bouwen in de regio en prettige en leefbare woonwijken. Dat zijn enkele van de concrete ambities van de nieuwe woonvisie Woningmarktregio Haaglanden. Het college van Zoetermeer stemt in met deze woonvisie en legt deze voor aan de raad voor besluitvorming.
Lees verder

Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Gepubliceerd op:
De Erasmus School of Accounting & Assurance (‘ESAA’), onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft speciaal voor professionals betrokken bij of werkzaam in financiële functies bij woningcorporaties een Executive Program ontwikkeld: ‘Finance & Risk Management voor Woningcorporaties.
Lees verder

Infrarood verwarming

Gepubliceerd op:
Electronics & Telematics bv (E&T) is specialist in duurzame energie. Zij onderzoekt en adviseert organisaties bij het verduurzamen van gebouwen en bedrijfsruimten. Dit resulteert vaak in aanzienlijke energiebesparing en verlaging van de CO2 footprint. Naast energiemetingen en –monitoring, zonne-energie opwekking, energiezuinige koeling en LED verlichting, biedt E&T innovatieve energiebesparende en comfort verhogende infrarood verwarmingsoplossingen.
Lees verder

Als eerste softwareleverancier rolt Reasult voor meer dan 20 corporaties taxatiemanagement met handboekupdate uit

Gepubliceerd op:
In een razendsnel tempo heeft Reasult de afgelopen weken voor 20 corporaties de geüpdatete versie van haar taxatiemanagementsoftware uitgerold. Deze versie bevat alle wijzigingen van het recent geactualiseerde handboek. Door deze snelle uitrol hebben zowel de corporaties als de taxateurs voldoende tijd voor de waarderingsronde. Tevens begeleidt Reasult haar klanten met zowel de ‘basis’ als de ‘full’ versie met webinars, persoonlijke begeleiding en onderbouwing van de waardeontwikkeling. Inmiddels heeft PwC de Reasult Taxatiemanagementsoftware gecertificeerd op de meest recente richtlijnen van het Waarderingshandboek.
Lees verder

De Oskam Groep uit Utrecht start met het grootste zonnepanelen-project in Utrecht

Gepubliceerd op:
De Oskam Groep uit Utrecht is gestart met de installatie van het grootste zonnepanelenproject in Utrecht tot nu toe. Na realisatie van het project zal De Oskam Groep, gevestigd op Industrieterrein Lage Weide aan de Uraniumweg 27 te Utrecht, volledig kunnen voorzien in de eigen stroomvoorziening. In totaal zullen er 6.500 zonnepanelen worden geplaatst, die in totaal goed zijn voor een opbrengst van 1,7 Megawatt aan zonne-energie.
Lees verder

Een Noodlift. En nu?

Gepubliceerd op:
De lift doet het niet meer en nu is er een tijdelijke traplift geïnstalleerd. Als u hulp nodig heeft met het opstappen in de noodlift, dan is het prettig om daarbij een assistent te hebben. Noodliften werkt samen met verschillende uitzendbureaus die een sociaal vaardige en behulpzame noodliftassistent kunnen leveren om u te helpen met de bediening van de noodlift.
Lees verder

IMI Heimeier Eclipse F, nu ook met verkorte inbouwmaat verkrijgbaar

Gepubliceerd op:
Zit u ook zo te worstelen om altijd het juiste debiet (l/h) op elk gewenst moment door de radiator te krijgen? Kent u ook het probleem van radiatoren die niet warm worden?
Lees verder

De afrekening digitaal

Gepubliceerd op:
Sinds jaar en dag is ons doel een eerlijke en betrouwbare afrekening te produceren en deze aan u te leveren. Dit aanleveren gebeurt nog heel veel op papier. Veel klanten bieden hun bewoners een persoonlijke digitale toegang aan waarin ook persoonlijke documenten worden gearchiveerd.
Lees verder

Bevorder leefbaarheid en betrokkenheid door een combinatie van leegstandbeheer en wijkfonds

Gepubliceerd op:
Leefbaarheid, betrokkenheid en veiligheid. Drie thema’s waar corporaties dagelijks mee te maken hebben. Daarom heeft leegstandbeheerder Ad Hoc speciaal voor woningcorporaties ‘Ad Hoc Samen’ ontwikkeld. Een gereserveerd wijkfonds, waarmee de leefbaarheid en betrokkenheid in de wijk positief wordt gestimuleerd, ook gedurende een periode van leegstand.
Lees verder

Air Excellent koppelt uw woning moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!

Gepubliceerd op:
Het Air Excellent luchtverdeelsysteem van Ubbink is een innovatief modulair systeem voor toepassing in alle gangbare mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. Air Excellent is bij uitstek geschikt voor de woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen. Ronde en halfronde kanalen worden moeiteloos gecombineerd; bij een beperkte inbouwhoogte wordt de halfronde uitvoering toegepast. Dit maakt het systeem geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie! Het systeem wordt professioneel ingeregeld zonder dat bewoners het kunnen aanpassen. Hierdoor behoudt uw woning gegarandeerd een optimaal en gezond binnenklimaat!
Lees verder

WEBO, uitvinders in de timmerindustrie

Gepubliceerd op:
Waar het begon met standaard HSB-elementen en houten kozijnen heeft WEBO weten te bewijzen dat het meer kan dan dat alleen. Houten kozijnen en HSB-elementen zijn voorbeelden van oplossingen die WEBO hedendaags nog steeds levert. Maar op basis van de probleemstellingen die bij de klant speelde, heeft het Steigerloos ontwikkeld. Een product wat doormiddel van co-creatie ofwel partnership zijn weg naar de markt heeft gevonden.
Lees verder

Water en Vuur

Gepubliceerd op:
De diensten van AquaServa zijn vanaf 1 januari 2017 met advies op brandveiligheid uitgebreid. Deze dienst betreft het adviseren van bedrijven op het gebied van arbeidsomstandigheden en brandveiligheid. 
Lees verder

H&S Betonwaren B.V. gespecialiseerd in schuttingen

Gepubliceerd op:
Wij bieden u een breed assortiment aan betonschuttingen in verschillende kleuren en motieven. Ons assortiment hout-betonschuttingen breidt zich steeds weer uit met verschillende motieven.
Lees verder

Digitaliseren en duurzaamheid

Gepubliceerd op:
Het RTL programma Doe maar Duurzaam heeft rond de Kerst Company Tesuji in beeld gebracht bij de opdrachten voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Dit waterschap bespaart jaarlijks een Eifeltoren aan papier door het samenvoegen van aanslagen en een Eifeltoren aan papier doordat burgers via de berichtenbox van MijnOverheid de aanslag waterschapsbelasting digitaal ontvangen.
Lees verder

Vaillant Group biedt online advies op maat met TPAonline

Gepubliceerd op:
Vaillant Group presenteert op de BouwBeurs TPAonline, een tool waarin adviseurs, architecten en aannemers gratis online adviesgesprekken kunnen voeren met deskundigen. Het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanbestedingen of klantgesprekken over vervanging van bestaande verwarmings- en klimaatbeheersystemen vergt veel markt- en technische kennis.
Lees verder

Het wordt een ware ervaring bij Aralco tijdens de Bouwbeurs

Gepubliceerd op:
Reken maar, want Aralco laat u daar voelen en horen hoe (levens)belangrijk het is om te investeren in een gezond binnenklimaat. Tijdens de Bouwbeurs kunt u vanaf 6 februari écht beleven welke invloed ventilatie kan hebben op uw gezondheid en het effect op uw woning.
Lees verder

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Gepubliceerd op:
Vloeren, balkons, galerijen en andere betonnen constructies moeten tegen een stootje kunnen. Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed.
Lees verder

‘Sociale huurwoningen vrij verhuren voor groter middensegment’

Gepubliceerd op:
Het nijpende tekort aan huurwoningen in de vrije sector kan niet met alleen nieuwbouw worden opgelost. Woningcorporaties zouden hun sociale huurwoningen bijvoorbeeld ook tijdelijk zonder inkomensgrens kunnen verhuren aan woningzoekenden met een hoger inkomen, zo oppert het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).
Lees verder

Snakeline van 6 – 10 februari 2017 op bouwbeurs in Jaarbeurs Utrecht

Gepubliceerd op:
Wilt u naar de bouwbeurs, dan kunt u zich hier gratis inschrijven voor een toegangskaart.  Het dakenlandschap verandert. De daken worden meer en meer voorzien van zonnepanelen. Ook groendaken zijn sterk in opkomst. Zeker dit soort daken moeten onderhouden worden.
Lees verder

Uitnodiging workshop ’Informatieveiligheid een taak voor iedereen’

Gepubliceerd op:
Wanneer uw organisatie doelwit wordt van cybercriminelen dan heeft dit ernstige gevolgen. Hoge kosten, verlies aan data en productiviteit,  reputatieschade en melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). U kunt de gevolgen van cyberaanvallen voorkomen!
Lees verder

Van Lierop zorgt voor waterdichte kelder in voormalig Amsterdams weeshuis

Gepubliceerd op:
Met droge en bruikbare kelder wordt het jongensweeshuis aan de Elandsstraat te Amsterdam getransformeerd naar kantoorruimte. In 1901 was het gebouw ontworpen als weeshuis en later verbouwd tot school. De herbestemming zorgt ervoor dat het pand in oude glorie hersteld wordt en aangepast aan het heden.
Lees verder

Amsterdam wil af van verhuur koopwoningen onder de Leegstandwet

Gepubliceerd op:
Amsterdam wil af van verhuur van koopwoningen onder de Leegstandwet. Dat blijkt uit antwoorden van raadsvragen door wethouder Laurens Ivens. De wethouder laat weten dat er in Amsterdam geen sprake meer is van koopwoningen die niet verkocht kunnen worden.
Lees verder

Woningcorporaties, huurdersverenigingen en Hollands Kroon aan de slag met prestatieafspraken

Gepubliceerd op:
De gemeente Hollands Kroon heeft samen met woningcorporaties en huurdersverenigingen in de gemeente de prestatieafspraken ondertekend. De afspraken gelden tot 2021 en gaan over samenwerken, sociale voorraad, duurzaamheid, wonen en zorg, leefbaarheid en bijzondere doelgroepen. Een uitgangspunt is dat er voldoende betaalbare huurwoningen beschikbaar zijn. Ook gaan de corporaties zich inzetten om woningen te verduurzamen om zo de woonlasten te verlagen en het wooncomfort te vergroten.
Lees verder

Galerijen ophogen met keramische tegels

Gepubliceerd op:
Dakspecialist Zoontjens biedt verschillende oplossingen voor het ophogen en renoveren van galerij- en balkonvloeren. Haar nieuwste systeem is Dreen®Ceramicaplus. Dit is een luxe tegelsysteem van keramiek. De tegels zijn lichtgewicht (46 kg per m²) en hebben een breuklast van 1000 kg per tegel en daarom zeer geschikt voor het ophogen of renoveren van galerijen.
Lees verder

IBIS-MAIN 6.60 vereenvoudigt meerjarenonderhoudsplanning

Gepubliceerd op:
Ibis, leverancier van software voor de bouw, vastgoed en GWW, introduceert IBIS-MAIN 6.60. Deze software voor het begroten en plannen van onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties, bevat een intuïtievere gebruikersinterface en diverse nieuwe functies. Verder is IBIS-MAIN geoptimaliseerd naar de nieuwste ICT-technologie voor een bouwwereld waarin steeds vaker met smartphones, tablets en apps wordt gewerkt.
Lees verder

Nieuwe prestatieafspraken Actieplan Wonen Vlaardingen

Gepubliceerd op:
De gemeente Vlaardingen, woningcorporaties en huurdersraden van Waterweg Wonen en Samenwerking hebben eind 2016 nieuwe prestatieafspraken gemaakt voor 2017 – 2021. Wethouder Hans Versluijs: “Het Actieplan Wonen ligt op koers. Samen met Waterweg Wonen en Samenwerking zorgen we voor een steeds beter en gevarieerder woningaanbod. De nieuwe prestatieafspraken moeten onder andere leiden tot het op peil houden van de woningvoorraad voor huurtoeslaggerechtigden, meer kansen voor jongeren op de woningmarkt en meer duurzame woningen. Ik ben erg blij dat dit keer ook de huurdersraden van beide corporaties om tafel hebben gezeten. Betaalbaarheid en beschikbaarheid van sociale huurwoningen was voor hen een stevig agendapunt.”
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Greten Raadgevende Ingenieurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau ...

F&B helpt woningcorporaties en vastgoedbedrijven om in renovatieprojecten en nieuwbouw ...

Al meer dan 50 jaar is ons familiebedrijf actief met tal van restauratie- en renovatieprojecten ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...


We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Eurokit is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Balkons met beglazing - een prima investering ...

Effectory helpt u bij het opzetten en uitvoeren van een succesvol medewerkersonderzoek ...


VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Thorbecke is een landelijk opererend adviesbureau, gespecialiseerd in juridisch advies, vastgoedtaxaties en GEO-analyses ...

Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Corparis is ruim 10 jaar landelijk actief  als netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen ...

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Centric biedt maatwerksoftware, infrastructuuroplossingen en professionals voor het inrichten...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Onze programmatuur is van bewezen nut voor diverse partijen ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Wij zijn Syncasso. Het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Beide organisaties ...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...


Unexus Communications Server is een multikanaal communicatie-oplossing, ontwikkeld op Microsoft technologie ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Bij onze aanpak staat de opdrachtgever, haar bedrijfsproces, haar budget, haar omgevings- en randvoorwaarden ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...

Elite Ventilatietechniek heeft ruim 18 jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van alle meest voorkomende ...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Troostwijk Taxaties is in de 85 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van taxaties ...

Camelot steeft ernaar om voor zowel leegstaand als volstaand vastgoed dé toonaangevende en innovatieve ...

Tempelman - de Niet beschikt over het grootste landelijke netwerk van ambtelijk bevoegden...

Kunststof kozijnen recyclen? Ja natuurlijk.

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

De ruim honderd financiële professionals in dienst van Hofmeier kunnen opdrachten vervullen in het volledige vakgebied ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

ACM Vastgoed Groep, met een landelijke dekking vanuit meerdere regiokantoren...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...


H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Het enige keurmerk voor dakbedekkingsbedrijven: DAKMERK

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra...

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

Casix zorgt ervoor dat u als verhuurder een enorme kostenbesparing op het onderhoudsproces realiseert ...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

VELUX Nederland B.V. is een verkoop- en marketingorganisatie en maakt deel uit van de internationale VELUX Groep ...

Itris biedt een totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO!

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Onze methode stopt de opzuigende werking van uw muren met een zwakstroom spanning die de aantrekking ...

Itho Daalderop onderscheidt zich door in te spelen op de sterk veranderende installatiemarkt ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Wij sporen in één keer lekkages op en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage ...


Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...

Imto Benelux denkt vanuit de beheerssituatie van de woningbouwcorporatie. Eerst wordt een beheersplan gemaakt ...

Holland Lighting Group is dé specialist op het gebied van verlichting. Als fabrikant, leverancier ...

Schöck levert productoplossingen voor thermische bruggen (koudebruggen), glasvezelwapening en contactgeluid ...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Aralco NVS heeft een jarenlange ervaring in natuurlijke ventilatie. Zo heeft Aralco NVS talrijke...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Recticel Insulation Nederland is gevestigd in Kesteren. In België worden de duurzame...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

TONED ontzorgt organisaties bij technisch en facilitair onderhoud ...

U zoekt een comfortabele lift die makkelijk is in het gebruik. Die ontworpen is met de laatste technieken ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Met gericht klanttevredenheidsonderzoek actueel inzicht in klantervaringen ...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

Company Tesuji | digitaliseren | document management | digitaal werkenGebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...