Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Expeditie naar duurzame renovatie en onderhoud voor Ymere

Gepubliceerd op:
Ymere, Era Contour en Comfort Partners ontwikkelen samen met Gamechanger Marieke Schoenmaker het concept DuurSaam; een duurzaam renovatie concept. Dit concept testen we in een Amsterdamse wijk. We werken toe naar een:
Lees verder

Met een dakonderhoud abonnement weet u precies waar u aan toe bent

Gepubliceerd op:
Erop kunnen vertrouwen dat al het dakonderhoud goed, op tijd en voor een scherpe prijs uitgevoerd wordt. Dat is wat u krijgt als u een dakonderhoud abonnement afsluit bij de Dakmakers. Wat dat precies inhoudt? Dat zetten we graag voor u op een rij in deze blog.
Lees verder

Beveilig uw eigendommen

Gepubliceerd op:
Troax biedt een brede waaier aan systemen voor opslag en beveiliging van eigendommen. Wat uw opslagbehoeften ook zijn, Troax creëert een oplossing die daar goed bij aansluit. Opslagruimtes bestaande uit scheidingswanden van veiligheidsgaas bieden een heleboel voordelen. Gaaspanelen zorgen voor doorlatend licht en goede ventilatie, evenals bescherming tegen schade en inbraak.
Lees verder

SMART SATK32: De nieuwe generatie afleversets van Caleffi

Gepubliceerd op:
Met de nieuwe generatie afleversets is Caleffi klaar voor de toekomst. Deze compacte hangende afleversets voor woningen kunnen ingezet worden voor systemen met zowel lage, middelhoge als hoge temperaturen en hebben geavanceerde elektronische functies.
Lees verder

Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak

Gepubliceerd op:
Healthbox 3.0 zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie is klaar voor alle ‘smart homes’, want communiceert zowel met de installateur als met de bewoner. Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC -niveau continu monitoren,  past Healthbox 3.0 het ventilatieniveau in huis aan waar en wanneer nodig. 
Lees verder

Nieuwe Invisivent NL afgestemd op stelkozijn-montage

Gepubliceerd op:
Renson pakte op Polyclose 2018 uit met een nieuwe variant op de Invisivent raamverluchting, specifiek afgestemd op de Nederlandse stelkozijn-montage. De Invisivent raamverluchtingen van Renson worden steeds bovenop het raamkozijn gemonteerd. Voor de Nederlandse markt zijn die nu daarom zowel aan de zijkanten als bovenaan voorzien van een aanslagprofiel om wind- en waterdicht te kunnen monteren tegen een stelkozijn. Zo zijn die voortaan ook perfect geschikt voor die in Nederland ingeburgerde bouwwijze, waarbij ramen van buiten af geplaatst worden. Bij de ontwikkeling van deze specifieke ‘spin-off’ voor de Nederlandse markt werd zowel rekening gehouden met de variatie in dikte en breedte van de aanslagflens op Nederlandse raamkozijnen, als met de rubberopname.
Lees verder

Woningcorporaties kunnen niet bouwen door te dure grond

Gepubliceerd op:
Door de hoge grondprijzen kunnen woningcorporaties hun bouwplannen niet realiseren. Hierdoor wordt het tekort voor sociale huurwoningen nog groter en dreigen de lagere inkomens naast het net te vissen. Het grootst zijn de problemen in de Randstad, maar ook buiten de Randstad lukt het de corporaties nauwelijks om de bouwdoelstellingen te halen.
Lees verder

Woningtekort loopt verder op en groeit tot 2020

Gepubliceerd op:
Het woningtekort loopt tot 2020 nog verder op. Waar eerder verwacht werd dat het tekort vanaf eind 2018 op het hoogtepunt zou zijn, blijkt het tekort nu langer aan te houden en op te lopen naar mogelijk 235.000 woningen in 2020. Er wordt nog steeds onvoldoende bijgebouwd om het gat tussen vraag en aanbod te dichten. Vooral starters en ouderen vallen tussen wal en schip.
Lees verder

Zonnepanelen op daken in Groningen?

Gepubliceerd op:
De gemeenteraad in Groningen heeft tijdens de raadsvergadering van 31 januari jl. gevraagd om een onderzoek naar de mogelijkheden om als gemeente zonnepanelen te plaatsen op daken van huurhuizen in Groningen. D66, Partij voor de Dieren, SP, Student en Stad, Stadspartij hebben een motie ingediend om de mogelijkheden te onderzoeken van zonnepanelen op daken van huizen van woningcorporaties.
Lees verder

Aralco voortaan onder merknaam ‘Renson’ op de markt

Gepubliceerd op:
Sinds 1 januari 2018 is het volledige assortiment van Aralco onder de merknaam Renson op de markt. Als internationale trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, geeft Renson hiermee extra invulling aan z’n ambitie om Nederlandse klanten beter te kunnen bedienen met een ruimer assortiment. Beide ventilatiespecialisten bundelen de krachten om met één merk ‘Renson’ sterker te staan voor de toekomst. Met een gezamenlijk netwerk van ervaren verdelers en een focus op totaalconcepten vallen de puzzelstukken voor de Nederlandse markt zo helemaal in elkaar.
Lees verder

VKG Architectuurprijs 2018

Gepubliceerd op:
Op 28 mei 2018 wordt voor de elfde maal de VKG Architectuurprijs uitgereikt. Dé vakprijs voor projecten waarbij kunststof gevelelementen op een bijzondere wijze deel uitmaken van het ontwerp. Uw project kan deelnemen in de categorie nieuwbouw of renovatie en strijdt automatisch mee voor de publieksprijs. 
Lees verder

Tiny houses een oplossing?

Gepubliceerd op:
De dorpsraden in Ommel en Heusden bekijken de mogelijkheid van zogenaamde tiny houses. Deze nieuwe woonvariant kan mogelijk bijdragen aan het terugdringen van het tekort aan sociale huurwoningen in de dorpen. Tijdens het onderzoek naar dit nieuwe concept van kleine, duurzame woningen die eenvoudig te (ver)plaatsen zijn, moet o.a. beantwoord worden waar deze huisjes precies moeten komen te staan.
Lees verder

istaDES voor vakkundige Ontwikkeling en Beheer van uw energie-installatie

Gepubliceerd op:
Ontwikkeling en Beheer van duurzame energie-installaties staan vandaag de dag volop in de belangstelling. istaDES is, als zusteronderneming van ista Nederland, gespecialiseerd in dit vakgebied en ontzorgt u hierin van A tot Z. Maatwerk, kwaliteit en energieprestatiegaranties zijn hierbij onze kernwaarden.
Lees verder

Stappenplan: van marktwaarde naar Assetmanagement

Gepubliceerd op:
Door de Woningwet is de marktwaarde in verhuurde staat versneld gemeengoed geworden in de corporatiesector. Deze verplichting biedt ook kansen voor woningcorporaties, omdat het een volgende stap richting assetmanagement gemakkelijker maakt. Deze trend binnen corporaties valt samen met mondiale trends zoals big data, data analytics en data driven decisionmaking.
Lees verder

Checklist voor betere brandveiligheid!

Gepubliceerd op:
Recent heeft Aedes in dit kader een checklist opgesteld om de brandveiligheid bij seniorencomplexen onder de aandacht te brengen. Senioren willen steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen. Daarnaast is ook het beleid van de overheid erop gericht om pas bij een verregaande hulpbehoevendheid te zorgen voor intramurale huisvesting. Dit zorgt voor brandveiligheidsrisico’s in steeds meer woongebouwen. Hoe is de veiligheid van uw complex gewaarborgd? En wat mag verwacht worden van uw zorgplicht?
Lees verder

Verstrekking inkomensgegevens huurders door belastingdienst wel toegelaten

Gepubliceerd op:
Op 16 maart 2013 werden diverse wetten ingevoerd en aangepast, tezamen aangeduid als Wet inkomensafhankelijke huurvergoeding (“Wet IAH”),  die er toe strekken de doorstroming van huishoudens met hogere inkomens te bewerkstelligen en "scheef wonen” tegen te gaan. Daartoe werd verhuurders van sociale huurwoningen de mogelijkheid geboden om de huurprijs jaarlijks extra te verhogen ten opzichte van het reguliere basis huurverhogingspercentage. 
Lees verder

NEH voldoet opnieuw aan ISO 27001 norm en verlengt haar certificeringen

Gepubliceerd op:
Informatiebeveiliging is al jaren speerpunt in het beleid van NEH, waarbij in aanvulling op de certificeringen voor de datacenters ook de eigen NEH organisatie gecertificeerd is. Na het behalen van haar eerste ISO 27001 certificaat in 2015, heeft NEH met overtuiging de ISO-standaard voor informatiebeveiliging weten te verlengen tot 2021.
Lees verder

Livegang WS Heteren met ViewPoint GO!

Gepubliceerd op:
Afgelopen maand heeft Woningstichting Heteren akkoord gegeven op het in gebruik nemen van ViewPoint GO! Dit betekent dat WS Heteren live is gegaan met ViewPoint GO! Een uitermate mooie prestatie en beloning van de optimale en plezierige samenwerking tussen de medewerkers van WS Heteren en Itris.
Lees verder

Uitbesteden dagelijks onderhoud voor een prijs per woning | Tips and Tricks 3 - Kwaliteit

Gepubliceerd op:
In ons eerste artikel van september jl., hebben wij u meegenomen in de gedachte achter het uitbesteden van het dagelijks onderhoud voor een prijs per woning. Onder andere kwam toen het puzzelstukjesmodel van Van Schöll Advies aan de orde. Onze boodschap was om eerst zorgvuldig alle puzzelstukjes in te vullen, voordat je gaat uitbesteden. Als dit niet goed gedaan wordt loop je het risico, dat het hele uitbestedingstraject mislukt en dat alles teruggedraaid moet worden door gebrek aan regie. Dit natuurlijk met alle consequenties van dien. Ons puzzelstukjesmodel ziet er als volgt uit.
Lees verder

Air Excellent koppelt uw woning moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!

Gepubliceerd op:
Het Air Excellent luchtverdeelsysteem van Ubbink is een innovatief modulair systeem voor toepassing in alle gangbare mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. Het luchtverdeelsysteem is universeel toepasbaar op iedere mechanische ventilatie-unit voor C-systemen (vraaggestuurd en niet-vraaggestuurd) en D-systemen (Warmte Terug Winning). Air Excellent is bij uitstek geschikt voor de woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen. 
Lees verder

Woningcorporaties staan in de verduurzamingsfile!

Gepubliceerd op:
U droomt van een fijne vakantie aan de Côte d’Azur, maakt plannen, doet onderzoek naar de accommodatie, verzamelt input van uw gezinsleden en bepaalt de route. Eenmaal in de auto blijkt de reis weerbarstig en tot overmaat van ramp wordt u opgehouden door de douane en bestuurders met een andere bestemming. U staat in de file en strandt halverwege. Noodgedwongen moet u in de auto overnachten, raakt de tank leeg en is uw proviand op. Welk gevoel roept dit bij u op? Grote kans dat u nu denkt dat het allemaal wel mee zal vallen. Maar wat als dat nou eens niet zo is?
Lees verder

Opdracht service en onderhoud L'Escaut Woonservice te Vlissingen

Gepubliceerd op:
In december hebben L'Escaut uit Vlissingen en Comfort Partners een contract getekend voor de service en onderhoud aan ongeveer 2700 ketels in de regio Walcheren.
Lees verder

Totaal ontzorgconcept voor de Woningcorporatie

Gepubliceerd op:
Woningcorporaties staan voor de opgave hun vastgoed te verduurzamen. Het streven daarbij is om in 2020 alle woningen te voorzien van minimaal het energielabel B. Dit houdt in dat er fors ingezet moet worden op energiebesparing en energieopwekking. Er zijn diverse mogelijkheden om dit doel te bereiken: energiebesparing door betere isolatie en bijvoorbeeld het plaatsen van warmtepompen. Een ander enorm potentieel is het plaatsen van zonnepanelen op de daken.
Lees verder

100% draagvlak onder bewoners, 100% persoonlijke aandacht

Gepubliceerd op:
Draagvlak onder bewoners is absoluut noodzakelijk voor groot onderhoud en verduurzaming van huurwoningen. Het zou niet voor het eerst zijn dat een geplande grootschalige verbouwing niet doorgaat omdat de minimale bewonersinstemming van 70% niet werd gehaald. Hoe voorkom je dat? Door een persoonlijke aanpak. 
Lees verder

DAW eindigt in de top-3 van Duitslands meest duurzame bedrijven

Gepubliceerd op:
DAW is onderscheiden als één van de drie meest duurzame bedrijven in Duitsland. In Nederland brengt DAW onder meer de merken Caparol, Alsecco en Disbon op de markt. De onderneming uit Ober-Ramstadt liet in de categorie Middelgrote bedrijven honderden andere deelnemers achter zich. De jury van de prestigieuze Deutscher Nachhaltigkeitspreis 2018 omschrijft DAW als een bedrijf dat toonaangevend is in de manier waarop duurzaamheid zowel de activiteiten van het bedrijf bepaalt als het brede aanbod van ecologische producten.
Lees verder

AVG en Blockchain veranderen Documentmanagement

Gepubliceerd op:
Documentmanagement is een vakgebied dat volop in beweging is en constant vernieuwt. Om deze vernieuwingen en bewegingen bij te kunnen houden, ondersteunt Company Tesuji woningcorporaties in efficiënt digitaal samenwerken. Wij helpen bij het ontsluiten van (vastgoed) archieven, inrichten van nieuwe klantportalen, toepassing van de Europese wetgeving en herinrichting van processen en systemen.
Lees verder

Bosch heeft de oplossing voor gasloos koken: SmartInduction

Gepubliceerd op:
Van gas naar inductie. Een onomkeerbare trend die we de komende jaren steeds vaker gaan tegenkomen, is gasloos wonen en koken. Het kabinet koerst op klimaatneutraal in 2050 en dit betekent dat in dat jaar het gebruik van aardgas moet zijn afgebouwd. Diverse woningcorporaties en investeerders hebben reeds aangegeven hun woningvoorraad al vóór 2030 gasloos te willen maken.
Lees verder

U gaat de financiële uitdaging vast aan!

Gepubliceerd op:
De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft speciaal voor professionals betrokken bij of werkzaam in een financiële functie bij een woningcorporatie het executive program ontwikkeld:
Lees verder

1.300 woningen extra in 2018 voor Eindhoven

Gepubliceerd op:
Dit jaar wil de gemeente Eindhoven starten met de bouw van 1.300 extra woningen. Om het grote tekort tegen te gaan, moet dit doorgroeien naar 3.000 woningen per jaar. De stad kent vanuit diverse bevolkingsgroepen een grote aantrekkingskracht en hierdoor blijft de schaarste op de woningmarkt groot.
Lees verder

Beter energielabel met Drowa vloerisolatie

Gepubliceerd op:
De bewezen isolatiewaarden van Drowa vloerisolatie zijn door ISSO opgenomen in de databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Hierdoor mogen de gedeclareerde Rc-waarden één op één worden opgenomen in de EPC berekeningen voor een Energielabel. Drowa is daarmee een snelle methode om woningen energetisch te verbeteren, zonder noemenswaardige overlast voor de bewoners. Belangrijk is wel dat het dan inderdaad om isolatiechips van het merk Drowa gaat.
Lees verder

Vastgoed verkopen om groei en energie-ambities mogelijk te maken

Gepubliceerd op:
Olga Valkema (Nijestee): Er is maar één middel dat echt helpt tegen schaarste: nieuwbouw op flinke schaal, schreef directeur-bestuurder Pieter Bregman van Nijestee onlangs in zijn blog. De corporatie in Groningen ziet ruimte voor 2.500 extra woningen. “We hebben inderdaad een ambitieus bouwprogramma,” zegt Olga Valkema, hoofd Verkoop en Vastgoedbemiddeling. Een gesprek over de verkoop van bezit om bouw- en energiedoelstellingen te realiseren. 
Lees verder

Droge voeten in het souterrain

Gepubliceerd op:
Het was niet gepland, het overkwam ze: verliefd worden op een prachtige, zij het zwaar vervallen dijkwoning in een van de oudste straatjes van Amsterdam, de Buiksloterdijk. Marlies Wiegerinck en Ales Bakker waren voorbereid op een complexe verbouwing - dus ook op de hardnekkige situatie in het souterrain dat vochtig en muf was en grondig moest worden aangepakt. Maar hoe doe je dat op een intelligente manier?
Lees verder

Minder administratieve lasten voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:
De hoeveelheid gegevens die woningcorporaties bij instanties moeten aanleveren, moet elk jaar verminderen met gemiddeld 10 procent. Zo moet de gegevensstroom na 5 jaar gehalveerd zijn.  Dat staat in het convenant Verbeteren Informatievoorziening Woningcorporatiesector waarover minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties vandaag een brief naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Lees verder

Bouw aast met corporaties op vakkrachten

Gepubliceerd op:
De mogelijkheden om corporatiewoningen te verduurzamen om zo de Parijs-doelstelling te halen, is niet alleen afhankelijk van het feit of corporaties daar geld voor hebben. De beschikbare capaciteit bij bouwers en installateurs heeft ook een belangrijke invloed op de (on)mogelijkheid hiervan. Dat zegt Aedes-voorzitter Marnix Norder.
Lees verder

Afspraken over verbeteren sociale huurwoningen Oss

Gepubliceerd op:
Genoeg sociale huurwoningen in Oss waarvan de huur betaalbaar blijft. Daarvoor tekenden wethouder Wagemakers, directeur van BrabantWonen Henk Roozendaal, directeur van Mooiland Elly Pansier en Ruus Surstedt namens de huurders inb december de Prestatieafspraken 2018.
Lees verder

Aedes roept Tweede Kamer op meer regie te nemen bij beschikbaar stellen bouwgrond

Gepubliceerd op:
Aedes-voorzitter Marnix Norder roept de Tweede Kamer op om meer regie te nemen bij het beschikbaar stellen van bouwgrond voor de bouw van sociale huurwoningen en middenhuur. Norder geeft aan zich zorgen te maken over de beperkte plancapaciteit in sommige regio’s waar de vraag groot is, zoals Rotterdam, Utrecht en Den Haag.
Lees verder

WoonMonitor 2018, het onderzoek voor de woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Hoe beoordelen huurders de woningcorporaties? In welke mate voldoen de woningcorporaties aan de verwachtingen? Welke verbeteringen ziet men graag? Waar zijn de huurders tevreden en minder tevreden over? En hoe scoort een bepaalde woningcorporatie in vergelijking met de ‘gemiddelde’ woningcorporatie.
Lees verder

Nieuwe sociale huurwoningen Arnhem worden aardgasloos

Gepubliceerd op:
De gemeente Arnhem heeft verschillende prestatieafspraken gemaakt met de drie grootste Anhhemse woningcorporaties. De partijen spraken daarbij af om uiterlijk in 2050 alle woningen energieneutraal te maken en alle nieuwe sociale huurwoningen gasloos te maken. Andere afspraken zijn dat de huren van sociale woningen in 2018 niet meer stijgen dan de inflatie en dat corporaties zorgen dat de kernvoorraad sociale huurwoningen op peil is en blijft.
Lees verder

Corporaties zien belangrijke rol voor zichzelf bij huisvesting senioren

Gepubliceerd op:
Maar liefst 95% van de woningcorporaties vindt dat er in de komende 10 jaar voor hen een rol is weggelegd bij het huisvesten van senioren in de gereguleerde sector. Dat blijkt uit onderzoek naar de portefeuillestrategie van corporaties met betrekking tot zorgvastgoed van Capital Value.
Lees verder

Beter Wonen Goedereede tekent prestatieovereenkomst voor 18 jaar

Gepubliceerd op:
Onlangs hebben Woningbouwvereniging Beter Wonen uit Goedereede en Comfort Partners een prestatieovereenkomst getekend voor de komende achttien jaar.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


De digitale oplossing voor het beheren van grootschalig planmatig woningonderhoud ...

Company Tesuji | digitaliseren | document management | digitaal werkenQuinn Radiators is Europa’s toonaangevende producent van radiatoren met ronde bovenkant en heeft meer dan 35 jaar ...

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Vastgoed Business School biedt diverse opleidingen ...

Imto Benelux is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van vastgoedonderhoud en beschikt over ...

We beschikken over een flexibele én professionele organisatie waarbij kwaliteit en service niet afhankelijk zijn van ..

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Bureau Plaagdierpreventie biedt betaalbare, betrouwbare en duurzame ongediertebestrijding voor iedere branche ...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Een lagere energierekening dankzij de EnergieTest ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

VELUX Nederland B.V. is een verkoop- en marketingorganisatie en maakt deel uit van de internationale VELUX Groep ...

Daksystemen van Wédéflex Duurzame Daksystemen voldoen aan alle kwaliteitsvoorwaarden en eisen ...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Ortec Finance staat voor het bevorderen van de professionalisering en het verbeteren van besluitvorming ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Bij Liftoffertes krijgt u persoonlijk offertes aangeboden van gespecialiseerde bedrijven ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Al meer dan 50 jaar is ons familiebedrijf actief met tal van restauratie- en renovatieprojecten ...


Greten Raadgevende Ingenieurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Dolmans Specialistische Reiniging ...

Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle ...

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

Dolmans Milieu Techniek ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

BI specialist voor de sociale woningbouwsector ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

SCHÖNOX ontwikkelt en produceert bouwchemische producten die samenhangen met het verlijmen van keramiek en vloerbekledingen ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...


WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

Met CED zorgt u voor excellente service rond preventie, onderhoud en bij onvoorziene schades ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Verweij Houttechniek heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten ...

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Nathan Systems is dé one-stop-shop voor alle totaaloplossingen in duurzame klimaattechniek ...

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Wolters BV is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

Contact Center
Social Media
Telefonie

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Trition biedt een totaalpakket van diensten aan om schade als gevolg van water-, vocht- en klimaatproblematiek ...

Itris biedt een totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO!

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Wij zijn een specialist die niet alleen saneert, maar ook renoveert en herstelwerkzaamheden uitvoert ...

staat voor integrale kwaliteit van kunststof kozijnen, ramen en deuren ...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Dolmans Calamiteiten Diensten ...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...