Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Tekort aan huurwoningen in de vrije sector

Gepubliceerd op:
De gemiddelde huurprijs van een woning in de vrije sector in Nederland is in het tweede kwartaal van 2016 met 6,2% gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal het jaar daarvoor. De huurprijzen stijgen hoofdzakelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Dat blijkt uit de Huurmonitor van Pararius Huurwoningen, een online platform voor huuraanbod in Nederland.
Lees verder

Beschikbaarheid thema prijsvraag KWH-i-Opener

Gepubliceerd op:
Voor de vijfde editie van de prijsvraag van KWH-i-Opener staat het thema ‘beschikbaarheid’ centraal. Welke innovaties zijn er mogelijk om de beschikbaarheid van sociale woningen te vergroten, om wachtlijsten te verkorten en om mensen die dit nodig hebben aan een passende woning te helpen? KWH-i-Opener is een jaarlijkse prijsvraag voor innovatieve projecten van woningcorporaties.
Lees verder

WoCo25 wil klimaatbeleid corporaties zichtbaar maken

Gepubliceerd op:
Hoe maken corporaties werk van klimaatbeleid, en vooral: laten ze dat zien? WoCo25 is een verkiezing van 25 corporaties die stappen zetten op klimaatgebied en dat ook delen. Het is een initiatief van FSC Nederland. Ook het Klimaatverbond, het Wereld Natuur Fonds en Duurzaam Gebouwd nemen zitting in de jury. WoCo25 wordt op 16 november bekendgemaakt op het jaarcongres van Duurzaam Gebouwd.
Lees verder

Woningcorporatie zoekt resultaatgerichte installateur

Gepubliceerd op:
Steeds meer woningcorporaties gaan het onderhoud van de installaties in huurwoningen anders organiseren. Ze geven huurders meer vrijheid bij de keuzes over de installaties, het onderhoud en extra besparingsmogelijkheden. De installateur krijgt meer verantwoordelijkheid voor de prestaties van de installaties en de kwaliteit van het onderhoud.
Lees verder

Geef kunststof kozijnen een nieuw leven

Gepubliceerd op:
Wist u dat oude kunststof kozijnen uitstekend geschikt zijn voor hergebruik? De VKG heeft een recyclesysteem dat oude kozijnen voor u inzamelt en verwerkt. Zonder gedoe en kostendekkend. En met een nieuwe generatie duurzame kunststof kozijnen als resultaat.
Lees verder

Voorkom lekkage in de badkamer

Gepubliceerd op:
Een lekkage in de badkamer is één van de meest voorkomende problemen wanneer het gaat om lekkages. Een badkamerlekkage kan leiden tot zeer veel schade aan de badkamer zelf en het sanitair. Daarnaast kan het ook zeer veel schade aanrichten aan belendende of lager gelegen ruimten doordat water en vocht doordringt op plaatsen waar het eigenlijk niet mag komen. 
Lees verder

H&S Betonwaren B.V. uw partner in nieuwbouw en renovatie!

Gepubliceerd op:
H&S Betonwaren B.V. is een actief en dynamisch bedrijf op het gebied van betontoepassingen. Wij richten ons speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft.
Lees verder

Balkonrenovatie: efficiënt en comfort verhogend

Gepubliceerd op:
Een balkon verhoogt het wooncomfort en biedt de bewoners een aangename buitenruimte. Maar wat als het balkon onvoldoende is geïsoleerd en leidt tot onnodig warmteverlies?
Lees verder

Meer met minder …

Gepubliceerd op:
Na een stormachtige periode - crisis, wanbeleid, invoering verhuurdersheffing – varen de koepelorganisatie Aedes en minister Blok weer langzamerhand op een zelfde koers: een sector gericht op het huisvesten van lagere inkomensgroepen. 
Lees verder

Viverion van start met Casix

Gepubliceerd op:
Woningstichting Viverion uit Lochem is versneld bezig met het doorvoeren van veranderingsprocessen. Ze gaan daarin voortvarend te werk op verschillende gebieden. Eén van de meest innovatieve projecten is project Eureka! dat staat voor Eenvoudig Uitvoeren REparatieonderhoud  met CAsix!
Lees verder

Stadsherstel over de voordelen van een digitale facturenstroom

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie Stadsherstel Amsterdam heeft haar factuurproces gedigitaliseerd met software van Centric. Exit mappenadministratie en zoekgeraakte facturen, enter efficiency en snelle rapportages. Coördinator ICT Marc Fruijtier over de voordelen van een papierloze factuurstroom.
Lees verder

Remeha eTwist biedt gebruiker volledige controle via thermostaat én app

Gepubliceerd op:
Voor het instellen en aanpassen van de verwarmingsinstallatie vraagt de consument steeds meer gemak en vrijheid. Al 8% van de Nederlandse huishoudens beschikt over een slimme thermostaat. Met de introductie van de gebruiksvriendelijke en slimme thermostaat eTwist biedt Remeha de eindgebruiker een optimaal product. Niet alleen het regelen van de cv-installatie verloopt met de eTwist snel en eenvoudig, de gebruiker bedient hem waar én wanneer hij wil. 
Lees verder

Verkochte corporatiepanden gevoelig voor ongewenste activiteiten

Gepubliceerd op:
In Rotterdam is sinds kort de ‘sleutelbende’ actief in leegstaande panden die onder voorbehoud zijn verkocht. De bende verhuurt huizen onder valse voorwendselen; de criminelen vervangen sloten van leegstaande koopwoningen en plaatsen vervolgens een online advertentie voor woningzoekenden. Met name corporatiewoningen die onder voorbehoud zijn verkocht vallen ten prooi aan deze nieuwe vorm van oplichting.
Lees verder

Verhuurder aansprakelijk voor asbest in vloerbedekking vorige huurder

Gepubliceerd op:
Een woningstichting heeft een woning verhuurd aan nieuwe huurders. De woning was sinds 1971 verhuurd geweest aan de vorige huurder. In de woning bevond zich een vloerzeil. De woningstichting heeft verzocht het vloerzeil te verwijderen bij het einde van de huurovereenkomst, hetgeen de huurder heeft gedaan. Daarbij zijn echter lijm- en foamresten achtergebleven. De nieuwe huurders hebben vervolgens bezwaar gemaakt tegen deze resten, omdat de vloer niet cementdekschoon was opgeleverd. 
Lees verder

Projectmatig ketelonderhoud: de aanhouder wint

Gepubliceerd op:
Leverancier van cv-ketels AWB ziet een kentering in de onderhoudsaanpak van cv-ketels in de projectmarkt. Van continu opnieuw aanbesteden op de laagste prijs staan steeds meer opdrachtgevers open voor langdurige onderhoudscontracten met vaste ketenpartners. Een ontwikkeling die AWB sterk toejuicht.
Lees verder

De werkbeleving van de woningcorporatie anno nu

Gepubliceerd op:
Na jaren van reorganiseren, reactief beleid, maar ook het doorbreken van het oude denken zit de woningcorporatiesector weer in de lift.
Lees verder

Ubbink MultiVent Hybride voor een optimaal binnenklimaat!

Gepubliceerd op:
Voor een gezond binnenklimaat is optimale ventilatie onmisbaar. Het zorgt voor toevoer van verse lucht (zuurstof) en afvoer van CO2, radon, stofdeeltjes, vocht en ongewenste geuren. Gebrekkige ventilatie tast de kwaliteit van lucht aan en kan nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van uw woning en de gezondheid van uw bewoners. Ubbink biedt met de MultiVent Hybride een oplossing voor kwetsbare ruimten zoals de keuken, badkamer en uw zolder.
Lees verder

Uniforme selectielijst voor woningcorporaties beschikbaar

Gepubliceerd op:
Maatschappelijke en technische ontwikkelen stellen steeds meer eisen aan de informatiehuishouding. Digitalisering en de opkomst van sociale media zorgen voor een explosieve groei in (digitale) informatie. Beheer van deze informatie wordt steeds belangrijker. Daarnaast wordt wetgeving omtrent de privacy en Wet Bescherming Persoonsgegevens steeds strenger: organisaties worden verplicht bepaalde gegevens te vernietigen op straffe van forse geldboetes. 
Lees verder

Friesland wil nieuwbouw op Waddeneilanden om jongeren vast te houden

Gepubliceerd op:
Om de uittocht van jonge gezinnen te voorkomen, zijn nieuwe woningen nodig op de Waddeneilanden. Provincie en gemeenten gaan om die reden samen de kansen en mogelijkheden van bouwen in de bebouwde kom in kaart brengen. Nieuwbouw moet leiden tot het vlot trekken van de woningmarkt en een betere balans in de bevolkingssamenstelling.
Lees verder

Verbruiksafhankelijk afrekenen met de nieuwe radiatormeter

Gepubliceerd op:
In 1996 is de eerste radiografische radiatormeter van Techem al geïntroduceerd. Nu, na 20 jaar zeer trouwe dienst is deze toch echt in een nieuw jasje gestoken. Dit betekent niet alleen een nieuw uiterlijk, maar betekent ook het 20-jarig bestaan van Techems radiografie! In deze 20 jaar zijn er wereldwijd meer dan 30 miljoen radiografische meters van Techem geplaatst.
Lees verder

Ons Doel krijgt groen licht voor nieuwbouw en duurzame renovatie

Gepubliceerd op:
Woningstichting Ons Doel en de gemeente Leiden zijn overeengekomen dat er de komende jaren extra sociale huurwoningen gebouwd mogen worden, onder meer voor bijzondere doelgroepen en vluchtelingen. Bovendien komen er middelen vrij om de energieprestaties van bestaande woningen op te schalen naar een energielabel A.
Lees verder

Servicecontracten veegservice voor uw VvE

Gepubliceerd op:
Indien u geheel ontzorgt wilt worden betreffende het onderhoud van uw bedrijfsterrein, bedrijfshal, parkeerterrein, bouwterrein of petrochemische industrie kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Een service contract biedt u vele voordelen. Wanneer u een onderhoudscontract aangaat komt u bij ons in het planningssysteem terecht en wordt periodiek telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen voor het onderhoud een veegwerk.
Lees verder

Rochdale kiest Reasult voor inzicht en overzicht ontwikkelingsopgave

Gepubliceerd op:
Woningstichting Rochdale kiest voor de vastgoedontwikkeling software van Reasult. De woningstichting staat aan de vooravond van een omvangrijke ontwikkelingsopgave met nieuwbouw, renovatie en transformatie. Hierdoor besloot Rochdale met nieuwe software het beheren van de projectplanning en vastgoedsturing verder te professionaliseren. 
Lees verder

Met CRM-module van Notapp actief woningen verkopen

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie KleurrijkWonen en hun eigen verkoopteam STAVAST+ maken voor de verkoopprocessen van registergoed al geruime tijd gebruik van Corporatieportaal van Notapp. Recentelijk hebben zij deze functionaliteit uitgebreid met de CRM-module van Notapp. KleurrijkWonen en STAVAST+ ervaren nu de voordelen van een directe koppeling vanuit Corporatieportaal met de STAVAST+ website.
Lees verder

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen

Gepubliceerd op:
Onze tijdelijke traplift is ideaal om te huren voor flats, appartementencomplexen en bedrijfsruimtes wanneer de reguliere liften tijdelijk buiten gebruik zijn.
Lees verder

Nieuwe formaten keramische tegels van Zoontjens

Gepubliceerd op:
Per 1 juli 2016 is het assortiment van keramische tegels voor dakterrassen, balkons en galerijen van Zoontjens uitgebreid met nieuwe formaten. Naast de formaten 60x60 en 90x45, zijn de tegels nu ook beschikbaar in 120x30 en 120x60 cm. De dikte van de tegel blijft bij alle formaten 2 cm. Deze nieuwe formaten zijn zeer geschikt om te gebruiken op galerijen en balkons.
Lees verder

Kent u uw zorgplicht brandveiligheid?

Gepubliceerd op:
De overheid legt met het van kracht worden van het Bouwbesluit 2012 de verantwoordelijkheid voor brandveiligheid veel meer neer bij de eigenaar en gebruiker van een gebouw dan voorheen. Daarmee wordt zowel eigenaar als huurder in een rol gedrukt die onbekend is. Hoe is de veiligheid van een complex gewaarborgd? Wat mag verwacht worden van uw zorgplicht? Hoe verhoud zich dit tot de eisen rond het plaatsen van rookmelders?
Lees verder

NANOTECHNOLOGIE maakt dagelijks onderhoud betaalbaarder!

Gepubliceerd op:
NVT Onderhoudsgroep is als Multispecialist de landelijke adviseur en applicateur van RSS Nanocoatings.
Lees verder

Voorspellen van toekomstig onderhoud

Gepubliceerd op:
Van een lekkage tot een kapotte deur, defecten in een woning kunnen onverwacht ontstaan en voor vervelende situaties zorgen. Dit moet snel gerepareerd worden, zodat de bewoners geen overlast ondervinden.
Lees verder

Nieuwe stap in de strijd tegen vette vingers

Gepubliceerd op:
Met Capacryl Aqua 2K PU Satin introduceert Caparol een nieuwe standaard als het gaat om intensieve bescherming van hout. Deze watergedragen lak is geschikt voor binnen en buiten.
Lees verder

KMZ Lekdetectie lost schimmeloverlast in woningen op

Gepubliceerd op:
Bijna 20% van de Nederlandse woningen heeft te kampen met een vochtprobleem en schimmel. Een vochtige woning kan negatieve gezondheidseffecten tot gevolg hebben. Schimmelvorming en vermeerdering van huisstofmijten komen vaak voor in een vochtige woning.
Lees verder

Regionale aanpak voor woningschaarste Utrecht

Gepubliceerd op:
De Utrechtse woningmarkt kan de aanwas niet aan, de doorstroming stokt en relatief veel mensen wonen in een huis dat ze liever verlaten. Er is dus schaarste op de woningmarkt. Daarom is de behoefte aan stedelijk wonen niet alleen op te lossen binnen de stad, maar ook in de directe nabijheid daarvan. Dat is de conclusie na onderzoek van Rabobank Utrecht en gebiedsontwikkelaar BPD.
Lees verder

Huurders profiteren niet van ontwikkelingen huizenmarkt

Gepubliceerd op:
Nederlanders voelen zich meer ‘financieel fit’ op het gebied van hun woonsituatie dan vorig jaar. Ze vinden het makkelijker en leuker om financiële beslissingen rond hun woonsituatie te nemen. Huurders blijven daarbij echter flink achter bij huiseigenaren. Dit blijkt uit de ING Financieel fit Barometer.
Lees verder

Meest duurzame kantoor ter wereld staat in Nederland | Derbipure dakbedekking van Derbigum gebruikt

Gepubliceerd op:
Het nieuwe hoofdkantoor van droger- en koelerfabrikant Geelen Counterflow in Haelen (Limburg) is het meest duurzame kantoor ter wereld, met een score van 99,94% volgens het internationale BREEAM-certificeringssysteem.
Lees verder

Ketenproces Woonruimteverdeling plug-and-play

Gepubliceerd op:
De brede basis van VERA is in de nieuwe versie 3.1 uitgebreid met procesondersteuning voor Woonruimteverdeling. Het ketenproces voor woonruimteverdeling is op basis van de CORA bedrijfsprocessen tot in detail uitgewerkt door de VERA werkgroep Woonruimteverdeling, bestaande uit Cegeka-DSA, Info-Support, Itris, NCCW en WoningNet. Hiermee is het eerste “plug-and-play” ketenproces beschikbaar, een grote stap vooruit in de toepasbaarheid van VERA.
Lees verder

Verhuurderheffing gaat over betaalbaarheid

Gepubliceerd op:
De discussie over investeringscapaciteit leidt af van de essentie. Minister Blok praat dezer dagen met de Tweede en later met de Eerste Kamer over de evaluatie van de verhuurderheffing. Het valt me op dat voorafgaand aan en tijdens deze evaluatie de Minister zich vrijwel uitsluitend focust op de (resterende) investeringsruimte van woningcorporaties. Met in zijn voetsporen onze eigen branche-organisatie en de leden van de Tweede Kamer.
Lees verder

Scheefwoner verhuist vaker naar koopwoning of huurwoning vrije sector

Gepubliceerd op:
Het aantal midden- en hogere inkomens in het sociale huursegment is tussen 2012 en 2015 met een kwart afgenomen tot 20 procent. Deze zogeheten scheefwoners stromen na een verhuizing ook vaker door naar een koopwoning of een huurwoning in de vrije sector. Dat stelt minister Blok (Wonen) bij de evaluatie van de inkomensafhankelijke huurverhoging die naar de Eerste en Tweede Kamer is gestuurd.
Lees verder

Corporaties moeten sturen op maatschappelijk rendement

Gepubliceerd op:
Voor veel corporaties is het maatschappelijk rendement een onmisbare factor bij het nemen van grote investeringsbeslissingen. Het financieel rendement is belangrijk voor het voortbestaan van de corporatie, maar uiteindelijk gaat het om de huurder en de samenleving. Het zoeken naar een evenwicht is van cruciaal belang.
Lees verder

G32 pleit voor afschaffing verhuurderheffing

Gepubliceerd op:
De G32 heeft tijdens de Ronde tafelbijeenkomst over de verhuurderheffing aangedrongen op het afschaffen van die heffing. Volgens minister Blok staat de corporatiesector er nu beter voor dan bij de invoering van de verhuurderheffing in 2013 werd verwacht. De optimistische geluiden van de minister vragen op zijn minst nuancering, aldus de G32.
Lees verder

Portaal stelt verkoop sociale huurwoningen uit

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie Portaal schort de verkoop van sociale huurwoningen op om ervoor te zorgen dat het aantal sociale huurwoningen niet verder daalt. Dat staat in de bieding die Portaal stuurde voor het actualiseren van de prestatieafspraken naar huurdersorganisaties en gemeenten waar Portaal woningen bezit.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...


H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties...

Met gericht klanttevredenheidsonderzoek actueel inzicht in klantervaringen ...

Elite Ventilatietechniek heeft ruim 18 jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van alle meest voorkomende ventilatiesystemen ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

U zoekt een comfortabele lift die makkelijk is in het gebruik. Die ontworpen is met de laatste technieken ...

Van Lierop maakt een woning, letterlijk vanaf de bodem, weer gezond. Wij werken zowel direct ...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement ...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...


Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Wij zijn Syncasso. Het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Beide organisaties ...

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren...

Antea Group begeleidt corporaties van begin tot eind bij woningbouw- ontwikkelingen. Van haalbaarheids ...

Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij ...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

Onze ruime ervaring in de woningcorporatiebranche kenmerkt zich door diverse online...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Unexus Communications Server is een multikanaal communicatie-oplossing, ontwikkeld op Microsoft technologie ...

Itris biedt een totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO! Deze softwarepakketten helpen woningcorporaties ...

Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...


Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

Camelot steeft ernaar om voor zowel leegstaand als volstaand vastgoed dé toonaangevende en innovatieve ...Kunststof kozijnen recyclen? Ja natuurlijk.

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Wij sporen in één keer lekkages op en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage ...

BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders is een moderne en innovatieve juridische dienstverlener en een begrip ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Casix zorgt ervoor dat u als verhuurder een enorme kostenbesparing op het onderhoudsproces realiseert ...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

ACM Vastgoed Groep, met een landelijke dekking vanuit meerdere regiokantoren...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

De ruim honderd financiële professionals in dienst van Hofmeier kunnen opdrachten vervullen in het volledige vakgebied ...

Schöck levert productoplossingen voor thermische bruggen (koudebruggen), glasvezelwapening en contactgeluid isolatie ...

Aralco NVS heeft een jarenlange ervaring in natuurlijke ventilatie. Zo heeft Aralco NVS talrijke...

Eurokit is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend ...

Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

Tempelman - de Niet beschikt over het grootste landelijke netwerk van ambtelijk bevoegden...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Het enige keurmerk voor dakbedekkingsbedrijven: DAKMERK

Pluimers biedt al jaren maatwerk voor de totale buitenschil; gevels, vloeren en daken... 

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

TONED ontzorgt organisaties bij technisch en facilitair onderhoud ...

Corparis is ruim 10 jaar landelijk actief  als netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen ...


Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra...


Holland Lighting Group is dé specialist op het gebied van verlichting. Als fabrikant, leverancier ...

Recticel Insulation Nederland is gevestigd in Kesteren. In België worden de duurzame...

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd ...

De aanpak van Blue-Mountain is nuchter, helder en daadkrachtig. Startpunt van een Business Intelligence-traject is altijd ...

Centric biedt maatwerksoftware, infrastructuuroplossingen en professionals voor het inrichten...

Imto Benelux denkt vanuit de beheerssituatie van de woningbouwcorporatie. Eerst wordt een beheersplan gemaakt ...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners in de keten ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...