Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Belastingdienst mag inkomensgegevens niet aan verhuurders geven

Gepubliceerd op:
De Belastingdienst mag inkomensgegevens van huurders van sociale huurwoningen niet verstrekken aan hun verhuurders als deze daarom vragen. Dit blijkt uit een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 3 februari
Lees verder

Woonwenz zet verkoop woningen voor dit jaar stop

Gepubliceerd op:
Om tegemoet te komen aan de tijdelijke extra vraag naar betaalbare huurwoningen, zet Woonwenz het verkoopprogramma tot 1 januari 2017 stop. In totaal komen er hierdoor dit jaar zo’n 75 sociale huurwoningen extra beschikbaar. Met het stopzetten van de verkoop zegt de corporaties circa 3 miljoen euro aan opbrengsten mis te lopen.
Lees verder

G32 ongelukkig met wijziging huisvestingswet

Gepubliceerd op:
De G32 heeft bezwaren tegen het schrappen van de automatische voorrang voor statushouders uit de huisvestingswet. Met deze wetswijziging kunnen gemeenten in de toekomst zelf bepalen of statushouders voorrang moeten krijgen op reguliere woningzoekenden. Daarmee komt de besluitvorming over de toekenning van urgentie voor statushouders bij de gemeenteraad te liggen.
Lees verder

Ubbink productinnovaties tijdens de VSK 2016!

Gepubliceerd op:
Tijdens de VSK van 2 t/m 5 februari presenteert Ubbink de volgende productinnovaties: Air Excellent Luchtverdeelsysteem (www.airexcellent.nl) Het Ubbink Air Excellent luchtverdeelsysteem is een modulair systeem, dat geschikt is voor alle mechanische ventilatiesystemen met of zonder warmteterugwinning. Iedere ventilatie-unit, ongeacht het merk, kan worden aangesloten op de verschillende systeemluchtverdeelkasten. Het Air Excellent systeem is uniek, doordat ronde en halfronde kanalen moeiteloos gecombineerd kunnen worden. Naast kleine nieuwe onderdelen in het programma, zoals de universele montagebeugel, is nieuw in het programma:
Lees verder

Amsterdam geeft wooncoöperatieven ruimte

Gepubliceerd op:
Amsterdam wil de bouw van zelfbouwhuurwoningen stimuleren door pilots te starten met verschillende wooncoöperatieven. De gemeente gaat op drie locaties in de stad bouwgronden uitgeven expliciet voor deze initiatieven. Dit zijn de locaties Centrumeiland, het Havenstraatterrein en op termijn het Archimedesplantsoen.
Lees verder

Orange Capital Partners en Heitman kopen 450 Amsterdamse woningen

Gepubliceerd op:
Orange Capital Partners (OCP) en Heitman LLC hebben samen 450 woningen gekocht in de binnenstad van Amsterdam. De portefeuille is een mix van sociale en vrije sector woningen. 85% van de woningen liggen binnen de Ring A10. Het betreft woonblokken in Amsterdam Zuid, Oud West, Oost en in de Pijp.
Lees verder

Drentse gemeenten ondertekenen overeenkomst sociale huur

Gepubliceerd op:
De gemeenten Aa en Hunze, Haren, Noordenveld en Tynaarlo, Algemene Huurdersvereniging WOON en woningcorporatie Woonborg hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hiermee bekrachtigen de partijen hun intentie om gezamenlijk te komen tot een goed aanbod van sociale huurwoningen in de vier gemeenten.
Lees verder

Koolmonoxide; een echte sluipmoordenaar!

Gepubliceerd op:
Volgende week starten de Koolmonoxide-weken in Nederland met de Nederlandse Brandwondenstichting. In navolging van de brandpreventieweken die jaarlijks in oktober worden gehouden nu dus aandacht voor de gevaren van koolmonoxide. Jaren lang werd er gedacht dat ongevallen met koolmonoxide samen met de geiser zouden verdwijnen, maar niets is minder waar. Het aantal ongevallen neemt toe. Aandacht is dus nodig!
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/brandbeveiliging/quality-creations-international

Comfort Partners, klaar voor de toekomst!

Gepubliceerd op:
Anno 2016 heeft de consument alle mogelijkheden van de wereld als het gaat om de bouw van een huis dat volledig aansluit bij de eigen wensen. “The sky is the limit!”
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/beheer-en-onderhoud/comfort-partners

Verhuren, het kan écht anders

Gepubliceerd op:
De Haagse woningcorporatie Staedion had de uitdaging om met fors minder mensen op een slimme manier het verhuurproces vorm te geven. Digitaal werken was het uitgangspunt. De VerhuurApp van cegeka-dsa is als middel ingezet om het mogelijk te maken.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/apps/cegeka

Value8 Tech Group werkt samen met woningcorporaties

Gepubliceerd op:
De value8 Tech Group, de technische tak van Value8, bestaat uit drie dochterondernemingen: GNS Brinkman, Axess en AquaServa. Deze ondernemingen werken op verschillende gebieden samen om zo de synergie tussen de bedrijven te maximaliseren. Alle ondernemingen bieden eigentijdse en efficiënte oplossingen welke bijdragen aan ieders woonbeleving.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/onderhoud/axess-bv

Incassotraject bewoners

Gepubliceerd op:
Het incasseren van voorschotten, betalingen verrichten aan het energiebedrijf en het juridisch incassotraject neemt Techem voor u uit handen.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/energieverbruiksmeting/techem-energy-services-bv

Wetsvoorstel maakt energieprestatievergoeding mogelijk

Gepubliceerd op:
De Tweede Kamer heeft op 19 januari het wetsvoorstel over de energieprestatievergoeding aangenomen. De wetswijziging maakt het mogelijk dat corporaties woningen zeer energiezuinig maken en met huurders afspraken kunnen maken over betaling van een energieprestatievergoeding (EPV).
Lees verder

1-daagse cursus - Actuele regelgeving woningcorporaties

Gepubliceerd op:
De turbulente ontwikkelingen rond woningcorporaties zijn geland in de Herzieningswet. Een nieuw tijdperk met woningcorporaties in een geheel ander keurslijf.  De wet heeft ingrijpende gevolgen, maar is moeilijk leesbaar en bevat leemtes. Wat wordt er nu precies van de spelers verwacht? Hoe moet de gemeente haar regiefunctie waarmaken? Wat brengen de grotere verantwoordelijkheden voor bestuurders en commissarissen? De passendheidstoets en scheef wonen: is het nu helder geregeld? Etc. Tal van nieuwe vragen, die allemaal beantwoord moeten worden. De tijd van discussie is voorbij, een nieuwe tijdperk in de volkshuisvesting waarin alle spelers hun rol moeten vinden. In deze cursus worden deze nieuwe regels uitgelegd, maar ook de raakvlakken met aanbesteding en staatssteun, die ook van belang zijn voor woningcorporaties en gemeenten.
Lees verder

Passend toewijzen met vernieuwd Inkomensregistratieformulier (IRF)

Gepubliceerd op:
WoningNet en Finance Ideas hebben in 2011 het IRF ontwikkeld; een webbased rekentool waarmee corporaties het inkomen van nieuwe huurders snel en eenvoudig kunnen vaststellen. Dit zorgt niet alleen voor eenvoudige en heldere processen, het is ook de meest efficiënte manier om fouten te voorkomen en de kwaliteit te borgen. Omdat passend toewijzen grote impact heeft op de interne processen van corporaties, zijn de mogelijkheden van het IRF nu sterk uitgebreid.
Lees verder

Asbest & Energie: van kosten- naar verdienmodel

Gepubliceerd op:
Heeft uw woningcorporatie asbesthoudende daken in uw woningvoorraad? U weet waarschijnlijk dat u verplicht bent om deze asbestdaken in de komende tijd te vervangen. In elk geval tijdig vóór 2024, wanneer in Nederland het asbestdakenverbod ingaat. Natuurlijk duurt dat op zichzelf nog wel even. Echter, wanneer u de sanering tijdig en structureel aanpakt, levert u dat wel het meeste op. 
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/ingenieursbureau/ingenieursbureau-oesterbaai-bv

Cartotheek altijd up-to-date met Casix

Gepubliceerd op:
Voor veel woningcorporaties is het een uitdaging om de inhoud van de woningcartotheek up-to-date te houden. Dat is belangrijk voor het planmatig onderhoud, maar een actuele cartotheek is ook handig als deze mobiel beschikbaar is voor woningopzichters, woonmakelaars en eventueel aannemers. Voor deze corporaties heeft Casix nu een nieuwe Cartotheek app.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/automatisering/casix

Gemakkelijk en veilig trappen klimmen

Gepubliceerd op:
Noodliften.nl heeft vanaf heden haar service uitgebreid met een elektrische trappenklimmer. Iedereen vindt het prettig om zich vrij te kunnen bewegen en te gaan en staan waar men wil. Indien je zelf, door letsel / beperking of door angst, geen trappen meer kan klimmen, zal iedere trede een onneembaar obstakel worden - thuis, bij de dokter, in openbare gebouwen of wanneer je op visite bij vrienden of familie wilt gaan.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/noodlift/noodliftennl-bv

Leisteen een steengoede oplossing voor asbest

Gepubliceerd op:
U moet vóór 2024 het asbest van uw woning, woningproject of kantoorgebouw verwijderd hebben. Dat heeft de overheid besloten. Niet voor niks. Oude daken en gevels van asbest kunnen immers slecht zijn voor de gezondheid.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/gevelbekleding/lei-import-bv

Subsidies en fiscaliteiten zonnepanelen 2016

Gepubliceerd op:
Delegaties van 195 landen zijn op 12 december 2015 op de klimaattop in Parijs akkoord gegaan met een nieuw klimaatverdrag dat de uitstoot van broeikasgassen de komende eeuw moet terugdringen. Hiermee moet klimaatverandering worden tegengegaan. (bron: nu.nl)
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/interim-management/van-schll-advies

Groningse leefbaarheid en woningmarkt onder druk

Gepubliceerd op:
Bijna 1 op de 3 huishoudens (ruim 15.000) in de negen aardbevingsgemeenten - Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eemsmond, Loppersum, Slochteren, Ten Boer en Winsum - voelt zich onveilig als gevolg van de aardbevingen. Dat blijkt uit onderzoek van de TU Delft in samenwerking met CMO/Stamm. Zij onderzochten verschillende aspecten van de woningmarkt in het aardbevingsgebied Groningen.
Lees verder

Amsterdamse corporaties signaleren oplichterspraktijken

Gepubliceerd op:
Volgens de Amsterdamse woningcorporaties trekt de grote vraag op de Amsterdamse woningmarkt ook oplichters aan. De corporaties signaleren en waarschuwen ervoor dat hun vrije sectorhuurwoningen zonder hun toestemming worden aangeboden op niet door corporaties erkende sites.
Lees verder

Bemiddelingskosten makelaar aan banden gelegd

Gepubliceerd op:
In de afgelopen jaren is een praktijk ontstaan dat een huurder voor zijn nieuwe woning de verhuurmakelaar een courtage moet betalen van doorgaans één maand huur. Dat huurder het huis zelf heeft gevonden bijvoorbeeld via internet, zou niet afdoen aan deze betalingsverplichting. Aan die praktijk is een einde gekomen door een recent arrest van de Hoge Raad. Bovendien zal de wet op dit punt binnenkort worden aangepast in het voordeel van de huurder.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/advocaten/poelmann-van-den-broek-nv

Verbeterpotentieel voor planning en control cyclus ligt in communicatie asset manager en controller

Gepubliceerd op:
Voor het verbeteren van de planning en control cyclus van woningcorporaties en vastgoedbeleggers ligt veel potentie in een goede communicatie tussen de asset manager en de controller. Deze conclusie is gebaseerd op een analyse van de planning en control cyclus door vastgoedsoftwarespecialist Reasult. 
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/advies/reasult

Leegstandbeheer helpt risico’s te beperken voor te slopen of te renoveren vastgoed

Gepubliceerd op:
Nu de vastgoedmarkt weer aantrekt, starten woningcorporaties weer vaker met diverse sloop- en renovatietrajecten. Zo startte woningcorporatie Ymere onlangs met een groot traject in de Amsterdamse Pijp. In afwachting van sloop of renovatie staat vastgoed regelmatig tijdelijk leeg. Een ongewenste situatie, want leegstandrisico’s zijn altijd volop aanwezig.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/verhuur/ad-hoc-beheer

Luchtdicht bouwen: geen luxe, maar noodzaak

Gepubliceerd op:
Er zijn meer goede redenen om luchtdicht te bouwen, maar de belangrijkste is het besparen van energie. Luchtdicht bouwen levert een lagere energierekening en een beter energielabel voor de woning op. Daarnaast is het van belang dat de beperking van de luchtdoorlatendheid van een woning is vastgelegd in het Bouwbesluit. Met de luchtdichtingsproducten van Ubbink laat u zowel nieuwe als bestaande woningen voldoen aan de eisen van deze tijd!
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/renovatie/ubbink-bv

Woningcorporatie.tevreden.nl

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie.tevreden.nl is de meest complete oplossing voor het onderzoeken van klantervaringen en medewerkersbeleving. U heeft direct inzicht in de resultaten waarmee u uw corporatie klantgericht kunt verbeteren. De kwaliteit van de dienstverlening omhoog, de kosten omlaag en vooruit naar de kerntaak. Doorlopend onderzoek naar klantervaringen en medewerkersbeleving als verbeterinstrument voor de corporatiesector.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/overigen/tevredennl

Corporaties houden woningen uit de verkoop voor vergunninghouders

Gepubliceerd op:
De helft van de corporatiebestuurders nam in 2015 bijzondere maatregelen om de gemeente te helpen het toenemende aantal vluchtelingen met een verblijfsvergunning te huisvesten. Nog eens een kwart van de corporaties is van plan is daar in 2016 mee te beginnen. Dat blijkt uit de Corporatiebarometer, de jaarlijkse peiling van Aedes onder corporatiebestuurders.
Lees verder

OHV uw bemiddelaar voor WSW-geborgde leningen

Gepubliceerd op:
Oolders, Heijning & Voogelaar (OHV) is in 1993 ontstaan door een fusie tussen drie bemiddelaars in de valuta-, geld- en kapitaalmarkt. Op verzoek van de grootbanken zijn deze bedrijven gefuseerd om zo één loket te creëren naar de markt.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/ohv

Verduurzaming van uw VvE complex?

Gepubliceerd op:
Duurzaamheid is een lastig toepasbaar begrip binnen Verenigingen van Eigenaars. Vaak ligt er voldoende uitdaging in het behoud van het financieel rendement van de VvE waardoor eenmalige extra bijdrages voor verduurzaming en zonnepanelen of een groen dak niet bovenaan de agenda staan.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/vastgoed/mvgm

Limburg luidt noodklok voor betaalbare huurwoningen

Gepubliceerd op:
Er is een groot tekort aan betaalbare woningen in Limburg en dat tekort dreigt de komende tien jaar alleen maar groter te worden als er geen actie wordt ondernomen. Dat is de belangrijkste conclusie uit het rapport `Opgave voor de huursector in Limburg 2015-2025' dat het Delftse onderzoeksbureau ABF research in opdracht van de Provincie Limburg eind vorig jaar heeft opgeleverd.
Lees verder

Opleidingen Erasmus Universiteit Rotterdam, ontwikkeld voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:
De Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA), onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft speciaal voor woningcorporaties twee opleidingen ontwikkeld. Het Executive Program Finance & Risk Management bij Woningcorporaties & De Masterclass Fiscale Topics voor Woningcorporaties.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/training-opleiding/erasmus-school-of-accounting-assurance

Startersappartementen in voormalig Amersfoorts kantoor

Gepubliceerd op:
In Amersfoort is de transformatie van het kantoor aan de Stadsring naar appartementen officieel van start gegaan. In het gebouw komen 53 sociale huurappartementen voor starters. Met deze appartementen wil de Alliantie meer betaalbare woningen voor starters op de woningmarkt creëren in de regio Amersfoort.
Lees verder

Eerste nul-op-de-meter renovatie van portieketageflat binnen Stroomversnelling

Gepubliceerd op:
In de Groningse wijk Paddepoel zijn de eerste portieketagewoningen opgeleverd die gerenoveerd zijn naar nul-op-de-meter. Na het behalen van draagvlak van 100% zijn Dura Vermeer en KleinPoelhuis in samenwerking met Lefier van start gegaan met deze duurzame verbetering van 48 woningen. Bekijk de film voor een impressie van het project.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/nieuwbouw/dura-vermeer-divisie-bouw-vastgoed-bv

CDA wil meer ruimte om te experimenteren in krimpgebieden

Gepubliceerd op:
De minister van Wonen en Rijksdienst moet veel meer experimenten met woningen toestaan in krimpgebieden. Daar heeft CDA woordvoerder Wonen Erik Ronnes voor gepleit tijdens een debat over dit onderwerp.
Lees verder

Zegwaard Rioolontstopping

Gepubliceerd op:
Een verstopte afvoer in badkamer, keuken of toilet? Het inspecteren en/of reinigen van de standleiding? Het preventief reinigen van dakgoten of een rioleringsstelsel? Uiteraard kunt u voor al deze zaken bij Zegwaard Rioolontstopping terecht. Met een 24-uurs servicegarantie en vaak al binnen een uur ter plekke! ter plaatse? Maar wij doen nog veel meer. Bij ons kunt u ook terecht voor gratis advies, voor preventief rioolbeheer, veegservice, vet- en olieafscheiders en containers. Al onze diensten zijn erop gericht om u te ontzorgen! Geïnteresseerd? Lees gerust verder...
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/riool-reparatie/zegwaard-rioolbeheer-bv

Primeur voor Van der Velden Rioleringsbeheer

Gepubliceerd op:
Kiwa heeft Van der Velden Rioleringsbeheer als eerste bedrijf in Nederland gecertificeerd voor het renoveren van rioleringen door het aanbrengen van een ter plaatse uithardende 'extra' buis.
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/renovatie/van-der-velden-rioleringsbeheer

LSA geeft tips bij overname maatschappelijk vastgoed

Gepubliceerd op:
Eigenaren van maatschappelijk vastgoed - gemeenten en woningcorporaties - staan een overname door bewoners vaak in de weg. Daarom publiceert het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners (LSA) de digitale handout ‘Vastgoed als asset? Ja!’ met tips en informatie van bewonersgroepen die het is gelukt een pand in eigendom te krijgen.
Lees verder

Partijen Leeuwarden maken afspraken over huurwoningen

Gepubliceerd op:
Investeren in duurzaamheid, leefbaarheid, beschikbaarheid en betaalbaarheid: dat zijn de afspraken die de woningcorporaties, huurdersverenigingen en de gemeente Leeuwarden hebben vastgesteld. Een betaalbare woningmarkt voor de lage inkomens, de woonzorgquote structureel verlagen en voldoende beschikbare en passende huurwoningen. Dat zijn enkele gezamenlijke ambities.
Lees verder

SLIM Beheer - Betaalbaar totaalbeheer voor kleine VvE's

Gepubliceerd op:
Op 15 oktober 2015 heeft vb&t vve diensten met SLIM Beheer een nieuwe dienst gelanceerd, specifiek gericht op professioneel totaalbeheer van kleine VvE’s. SLIM staat daarbij voor:
Lees verder
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/management/vbt-vve-diensten

Meer nieuws

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Camelot steeft ernaar om voor zowel leegstaand als volstaand vastgoed dé toonaangevende en innovatieve ...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd ...

ACM Vastgoed Groep, met een landelijke dekking vanuit meerdere regiokantoren...

CNS is de BI-specialist in de sociale woningbouw. Tientallen corporaties maken gebruik van snelle...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

Aethon verrijkt de arbeidsmarkt. Onze frisse kijk op flexibele arbeid helpt werkgevers...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...


Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties...

Antea Group begeleidt corporaties van begin tot eind bij woningbouw- ontwikkelingen. Van haalbaarheids ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Onze expertise is het vastgoedrecht, met een nadruk op het huurrecht. Wij kunnen u adviseren...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Kunststof kozijnen recyclen? Ja natuurlijk.

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Centric biedt maatwerksoftware, infrastructuuroplossingen en professionals voor het inrichten...

AEPEX is een toonaangevend consultancybedrijf dat sinds 1997 gespecialis...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Wij sporen in één keer lekkages op en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage ...

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Corparis is ruim 10 jaar landelijk actief  als netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen ...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Van Lierop maakt een woning, letterlijk vanaf de bodem, weer gezond. Wij werken zowel direct ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

The Mac Group BV is op gezet om u van dienst te zijn als collega-ondernemer in deze ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Tempelman - de Niet beschikt over het grootste landelijke netwerk van ambtelijk bevoegden...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

TONED ontzorgt organisaties bij technisch en facilitair onderhoud ...

Ervaren, Betaalbaar en Persoonlijk VvE beheer

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...


Al onze liften zijn personenliften conform richtlijn machines. Liften zonder put en zonder uitloop op de ...

Recticel Insulation Nederland is gevestigd in Kesteren. In België worden de duurzame...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Casix zorgt ervoor dat u als verhuurder een enorme kostenbesparing op het onderhoudsproces realiseert ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Aralco NVS heeft een jarenlange ervaring in natuurlijke ventilatie. Zo heeft Aralco NVS talrijke...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Wij zijn Syncasso. Het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Beide organisaties ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Binnen Inventum wordt al ruim 100 jaar met veel toewijding, kennis en kunde gewerkt aan de ontwikkeling

Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij ...

De aanpak van Blue-Mountain is nuchter, helder en daadkrachtig. Startpunt van een Business Intelligence-traject is altijd ...

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

Facto Geo Meetdienst is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Wij zijn een bedrijf met een ruime ervaring, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Onze ruime ervaring in de woningcorporatiebranche kenmerkt zich door diverse online...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Vandersanden Group is specialist in de productie van straatbakstenen, gevelstenen en gevelsteentoepassingen...


Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Kamstrup – marktleider in statische warmtemeters – levert warmtemeters, koudemeters, elektriciteitsmeters...


Holland Lighting Group is dé specialist op het gebied van verlichting. Als fabrikant, leverancier ...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...


Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor zowel utiliteit als woningbouw...


Met gericht klanttevredenheidsonderzoek actueel inzicht in klantervaringen ...