Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

'Vestia-heffing' was niet onrechtmatig

Gepubliceerd op:
Het toenmalige Centraal Fonds voor de Volkshuisvesting mocht in 2013 aan alle Nederlandse woningcorporaties een zogenoemde bijdrageheffing saneringssteun van in totaal 508 miljoen euro opleggen. Dat blijkt uit een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van woensdag 28 september 2016.
Lees verder

1 oktober: Dag van het Huren

Gepubliceerd op:
Op zaterdag 1 oktober vindt de Dag van het Huren voor de tweede keer plaats. Tijdens deze dag staat de ontmoeting centraal. Woningcorporaties organiseren op ruim 50 locaties activiteiten in wijken, dorpen en steden: iedere deelnemende corporatie heeft haar eigen activiteiten.
Lees verder

Consumentenbond pleit voor koolmonoxidemelders

Gepubliceerd op:
Amper 1 op de 3 Nederlandse huishoudens is voorzien van een koolmonoxidemelder. Dat concludeert de Consumentenbond na onderzoek onder duizenden consumenten. Een gevaarlijke situatie, vindt de bond, aangezien het dodelijke gas in ieder huis kan voorkomen.
Lees verder

Woningcorporatie Staedion zet Factuurportal in voor de volautomatische verwerking van PDF- en UBL-facturen

Gepubliceerd op:
Onlangs is woningcorporatie Staedion van start gegaan met Factuurportal. Door Factuurportal in te zetten worden de inkomende PDF- en UBL-facturen direct, 100% correct en volautomatisch verwerkt. Handmatige (menselijke) tussenkomst in het factuurverwerkingsproces is hiermee verleden tijd.
Lees verder

Taxatiemanagementsoftware Reasult gecertificeerd door PwC op richtlijnen Waarderingshandboek

Gepubliceerd op:
Net zoals bij voorgaande releases heeft Reasult de taxatiemanagementsoftware extern laten auditen. Het taxatiemanagementsysteem is in overeenstemming met de richtlijnen zoals beschreven in het Waarderingshandboek. 
Lees verder

Caleffi kennispartner Nationaal Warmte Congres 2016

Gepubliceerd op:
Donderdag 24 november zal in het World Forum Convetion Centre in Den Haag hét Nationaal Warmte Congres georganiseerd worden. De warmtevoorziening in Nederland is in beweging. Samenwerking is onontbeerlijk in de sector.
Lees verder

Maximale veiligheid, minimale overlast!

Gepubliceerd op:
Ubbink veilig kunststof rookgasafvoermateriaal Helaas overlijden er jaarlijks nog mensen als gevolg van koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast belandt er ook een aanzienlijk aantal in een ziekenhuisbed. Als specialist in rookgasafvoersystemen biedt Ubbink oplossingen in kunststof voor het veilig afvoeren van rookgassen en het toevoeren van verbrandingslucht voor een cv-ketel in de woningbouw en utiliteitsbouw. Onze totaaloplossingen, enkelwandig of dubbelwandig (concentrisch), zijn uitgevoerd in hoogwaardig polypropyleen (PP).
Lees verder

Traplift-Verhuur.nl maakt snelle plaatsing van tijdelijke trapliften mogelijk

Gepubliceerd op:
RECO Lift Solutions lanceert Traplift-Verhuur.nl in Nederland. Hierdoor wordt eenvoudig en snelle levering van tijdelijke trapliften in openbare trappenhuizen mogelijk. Traplift-Verhuur.nl richt zich hiermee vooral op woningcorporaties, VVE’s en overige gebouwen/eigenaren.
Lees verder

Meten is weten… snelle inzage in bewoners klachten met dataloggers

Gepubliceerd op:
Een gezond binnenklimaat verhoogd wooncomfort en verminderd klachten van bewoners. Een gezond binnenklimaat wordt behaald door een behaaglijke temperatuur en goede luchtkwaliteit. Met name met de luchtkwaliteit is het nog vaak slecht gesteld. Een slechte luchtkwaliteit kan leiden tot schade als vocht, muffe lucht en / of schimmel. Deze klachten van bewoners geven woningbeheerders belasting in klachtafhandeling en negatieve uitingen via kanalen als media en externe organisaties.
Lees verder

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Gepubliceerd op:
Vloeren, balkons, galerijen en andere betonnen constructies moeten tegen een stootje kunnen. Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed. 
Lees verder

Kraken van vastgoed nog altijd reëel risico

Gepubliceerd op:
Sinds de invoering van de Wet Kraken en Leegstand in 2010 is er gemiddeld slechts tien keer per jaar een kraker voorgeleid aan de rechter. Daarbij heeft 13% van deze rechtszaken geleidt tot een onvoorwaardelijke celstraf en heeft zo’n 34% van de veroordeelde krakers een boete ontvangen. Zo meldde onlangs het Algemeen Dagblad in een artikel over de meest recente cijfers van het Openbaar Ministerie en de Gemeente Den Haag. Uit deze cijfers blijkt dat kraken nog steeds voorkomt in Nederland en dat het risico op kraak daarom nog altijd reëel is, zeker nu vastgoed weer vaker leeg staat in afwachting van sloop- of nieuwbouwprojecten.
Lees verder

Cleantech Regio stemt vraag en aanbod woningmarkt beter af

Gepubliceerd op:
Overheden en marktpartijen in de Cleantech Regio hebben samen een methode ontwikkeld waardoor vraag en aanbod in de woningmarkt beter op elkaar af wordt gestemd. Overheden en marktpartijen leveren de benodigde informatie aan, waarna een 'confrontatie' kan plaatsvinden en eventueel kan worden bijgestuurd in de kwalitatieve woningbouwprogrammering.
Lees verder

Woonbedrijf start pilot met minder licht

Gepubliceerd op:
De ‘Groene Long’, een groot park in de wijk Geestenberg in Eindhoven, wordt na zonsondergang door straatlantaarns verlicht. Woningcorporatie Woonbedrijf heeft onderzoek laten doen naar de invloed van het licht op de natuurlijke omgeving. Ontwerpbureau Studio 1:1 - dat het onderzoek uitvoerde - ontwierp De Nachtvlinder: een informatieve beplakking op de 17 lantaarnpalen in ‘de wijk.
Lees verder

Nieuwe woningen te duur voor studenten Amsterdam en Utrecht

Gepubliceerd op:
Het puntenstelsel voor zelfstandige woonruimtes in Amsterdam en Utrecht wordt gewijzigd. Hierdoor is het mogelijk om veel meer huur te vragen voor deze woonruimtes, waardoor ze onbetaalbaar worden voor studenten. Dat vrezen de Utrechtse studentenbond VIDIUS, de Amsterdamse studentenbond ASVA en de Landelijke Studenten Vakbond.
Lees verder

Veilige Drinkwaterinstallaties

Gepubliceerd op:
AquaServa - onderdeel van de Value8 Tech Group - is afkomstig uit de watersector. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1999 houden wij ons bezig met bacterievrij water, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van waterinstallaties. Onze dienstverlening bij installaties strekt van keuring en advies op basis van regelgeving, tot besparing en uitvoering van installatie-aanpassingen.
Lees verder

Kunststof kozijnen: een duurzame keuze

Gepubliceerd op:
Kunststof kozijnen hebben vele kwaliteiten. Ze zijn onderhoudsarm, verkrijgbaar in vele fraaie profielen en kennen een uitzonderlijk lange levensduur. Bovendien zijn kunststof kozijnen uitstekend te recyclen. Maakt u graag een punt van duurzaam renoveren? Lever uw oude kunststof kozijnen dan in.
Lees verder

HR kennisdeelmiddag voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Op 13 oktober organiseert Effectory een kennisdeelmiddag voor bestuurders en HR professionals bij woningcorporaties. Het thema van de middag is ‘van een procesgestuurde naar een mensgerichte corporatie’. Dit thema komt voort uit een eerdere kennisdeelmiddag waar ‘’de wendbare corporatie’’ centraal stond. Naast de wendbaarheid van de corporatie zien we dat veel corporaties worstelen met het evenwicht tussen het proces en de mens. De onderwerpen die hier onder andere mee samenhangen zijn: bevlogenheid, eigenaarschap, autonomie en leiderschap.
Lees verder

Lei Import: van A(sbestvervanging) tot Z(onnepanelen)!

Gepubliceerd op:
Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen. Sinds kort heeft Lei Import ook indak zonnepanelen aan haar assortiment toegevoegd. Als importeur heeft Lei Import contacten in de gehele bouwkolom. Een enthousiast team werkt met visie en passie aan zeer uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u voor de optimale keuze. Onze werkwijze is open en transparant. De adviseursrol is ons team op het lijf geschreven.
Lees verder

Gratis webinar: Verduurzaming woningvoorraad met lucht/ water warmtepomp

Gepubliceerd op:
Verduurzaming van de bestaande woningvoorraad is de komende jaren dé grote opgave voor woningcorporaties. In 2020 moeten huurwoningen in Nederland gemiddeld een energie-index van 1,25 hebben en in 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. 
Lees verder

Maak kennis met Steigerloos® bouwen

Gepubliceerd op:
Projecten: Steigerloos® bouwen is een ontwikkeling van WEBO en multifunctioneel inzetbaar voor (duurzame) nieuwbouw of renovatie van bouw- en utiliteitsprojecten. Ook bouwplaatsen met geen tot weinig ruimte lenen zich uitermate goed voor dit product. Door de hoge bouwsnelheid en mogelijkheid van bouwen zonder steigers kan dit alles kan gerealiseerd worden met de minste overlast voor de bewoners en omgeving.
Lees verder

VHD neemt Totaal Onderhoud Nederland (TONED) over

Gepubliceerd op:
VHD heeft sinds 1 mei jl. Totaal Onderhoud Nederland (TONED) overgenomen. Met deze overname heeft de organisatie, die al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van hulpverlening in binnen- en buitenland, haar activiteiten op het gebied van schadeherstel in natura aan gebouwen en 24/7 bereikbaarheidsdiensten verder uitgebreid.
Lees verder

Bijeenkomst ‘Verwarde huurders dreigen tussen wal en schip te vallen’

Gepubliceerd op:
‘Verwarde huurders dreigen tussen wal en schip te vallen’. Onder die titel organiseert Syncasso samen met het Leger des Heils en Aedes op dinsdag 11 oktober een bijeenkomst om met u over de oorzaken en mogelijke oplossing voor dit groeiende maatschappelijke probleem van gedachten te wisselen.
Lees verder

IMI Heimeier thermostatisch regelelement K in een modern jasje

Gepubliceerd op:
De favoriet onder de thermostatische regelelementen is nog verder geperfectioneerd! Meer dan ooit staat thermostatisch regelelement K voor topkwaliteit, superieure nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en energiezuinig rendement.
Lees verder

Kabinet wil betaalbaar aanbod vrije huursector

Gepubliceerd op:
Het kabinet wil op de huurmarkt werken aan een beter betaalbaar aanbod van huurwoningen in zowel de sociale- als vrije huursector. Dat staat in de begroting van de minister voor Wonen en Rijksdienst die bij de Tweede Kamer is ingediend.
Lees verder

NEH neemt beveiliging bloedserieus met investering in SOC/SIEM

Gepubliceerd op:
Vanuit de interne PIA en Risico Analyses, in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP), heeft NEH besloten verder te investeren in de veiligheid van haar Cloud omgeving middels een Security Operating Center (SOC) en Security Information and Event Management (SIEM).
Lees verder

VVD Amsterdam wil mensen met een baan voorrang geven

Gepubliceerd op:
Als het aan de VVD Amsterdam ligt, moet een deel van de Amsterdamse sociale huurwoningen met voorrang worden gegeven aan mensen met een baan of andere binding met Amsterdam. Landelijke wetgeving maakt het mogelijk voor een gemeente om een deel van de sociale woningvoorraad met voorrang toe te wijzen aan mensen met een baan.
Lees verder

Stek en Warmunda willen fuseren

Gepubliceerd op:
De gemeenten Teylingen, Lisse en Hillegom zijn akkoord met de fusie tussen de woningcorporaties Stek en Warmunda die per 1 januari 2017 moet in gaan. Ook de huurdersorganisaties Warmondig (Warmunda), HBVB (Stek) en de beide Ondernemingsraden hebben positief gereageerd op de adviesaanvraag. De corporaties gaan nu de goedkeuring van minister Blok vragen.
Lees verder

Een nul-op-de-meterwoning in korte tijd

Gepubliceerd op:
Dura Vermeer is koploper in de ontwikkeling van nul-op-de-meter woningen. Wij investeren niet alleen veel in de producten, maar ook in het onderzoek naar de processen. “Nul-op-de-meterwoningen zijn de toekomst, zelfs de nabíje toekomst”, zegt André Köster, directeur Dura Vermeer Bouw Heyma.
Lees verder

Kennemer Wonen stelt MijnEnergie app beschikbaar

Gepubliceerd op:
Sinds deze maand heeft Kennemer Wonen de MijnEnergie app beschikbaar gesteld voor haar huurders. De MijnEnergie app is speciaal ontwikkeld voor huurders en geeft inzicht in het energieverbruik. Dat moet ervoor zorgen dat een huurder precies weet wat hij kan besparen. Tevens kan het verbruik vergeleken worden met een soortgelijk huishouden.
Lees verder

Oesterbaai: "Behoefte aan managementinformatie en macrodata over gevaarlijke stoffen"

Gepubliceerd op:
Hoe houdt een corporatie het overzicht als het gaat om gevaarlijke stoffen? Corporaties verzamelen - digitaal en op papier - grote hoeveelheden informatie over stoffen als asbest en legionella, maar een totaaloverzicht ontbreekt vaak. Ingenieursbureau Oesterbaai helpt corporaties grip te houden op deze informatie met haar softwareoplossingen, en wil bezoekers van CorporatiePlein op 22 september hier meer over vertellen.
Lees verder

Slimme inzet ICT cruciaal voor corporatie van de toekomst

Gepubliceerd op:
Zowel de regie als de bemiddeling bij de verkoop van sociale huurwoningen zullen in de toekomst steeds vaker gedaan worden door woningcorporaties zelf. Nu nemen de ketenpartners van corporaties (zoals makelaars en notarissen) deze taken nog vaak voor hun rekening.
Lees verder

Woningmarkt komt moeizaam op gang buiten de Randstad

Gepubliceerd op:
Sinds 2013 zijn woningen in Nederland weer 12% in waarde gestegen. Het huidige landelijke prijsniveau ligt nog wel onder de piek van 2008. De verschillen binnen Nederland zijn groot. Er is een scherp contrast tussen enerzijds het westen en deels het zuiden waar het herstel versneld op gang is gekomen, en anderzijds het noordoosten waar het van herstel sterk achterblijft. Dat blijkt uit onderzoek van Calcasa.
Lees verder

Huren de vrije sector stijgen harder dan huren de sociale sector

Gepubliceerd op:
De woninghuren lagen in juli 2016 gemiddeld 1,9 procent hoger dan in juli 2015. Dit is de laagste huurstijging in vijf jaar. In Amsterdam namen de huren net als voorgaande jaren het sterkst toe met 2,9 procent. Voor het eerst sinds 2012 stegen de huren in de vrije sector harder dan de huren in de sociale sector. Dat meldt CBS.
Lees verder

Energievangers geven impuls aan trend duurzame buurtinitiatieven

Gepubliceerd op:
Greenchoice en Energiecoöperaties brengen lokale opwek van duurzame energie dichterbij burgers met de Energievangers. De campagne, met als titel: 'Nederland barst van de energie', laat zien hoeveel zonne-energie er potentieel in elke regio is en hoe iedereen hieraan in zijn eigen buurt kan meedoen. De Energievangers brengen het potentieel van duurzame zonne- en windenergie per regio in kaart.
Lees verder

Meer huishoudens in en rond grote steden

Gepubliceerd op:
Op 1 januari 2016 telde Nederland ruim 7,7 miljoen huishoudens. Dat waren er 56 duizend meer dan een jaar eerder. Hiervan kwamen er 23 duizend bij in en rond de vier grote steden. Groot-Amsterdam telde begin dit jaar 1,4 procent meer huishoudens dan een jaar geleden, en was daarmee de snelst groeiende regio. Dat meldt CBS.
Lees verder

Groningse corporaties vragen aandacht voor aardbevingsproblematiek

Gepubliceerd op:
De 13 corporaties in de provincie Groningen, hebben al geruime tijd te maken met de problemen voortvloeiend uit de aardbevingsproblematiek als gevolg van de gaswinning. Zij willen hun huurders veilig huisvesten, maar ze vinden dat er antwoorden noch middelen komen om dat voor elkaar te krijgen.
Lees verder

Oskam Groep uitverkozen tot Beste Sloopbedrijf van Nederland 2016

Gepubliceerd op:
Het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) heeft De Oskam Groep uitverkozen tot Beste Sloopbedrijf 2016 in Nederland in de Sloopwerkenbranche.
Lees verder

vb&t neemt De Rendant Utrecht over

Gepubliceerd op:
vb&t, dienstverlener in vastgoed en huisvesting, neemt De Rendant in Utrecht over. De Rendant is werkzaam in Utrecht, Gelderland en Zuid Holland en richt zich specifiek op het beheer van Verenigingen van Eigenaars.
Lees verder

Nieuwe subsidiemogelijkheden voor verduurzamen VvE's

Gepubliceerd op:
Verenigingen van eigenaars en individuele appartementseigenaren kunnen vanaf 15 september 2016 subsidie aanvragen voor het aanbrengen van isolatie van hun gebouw. Voor de VvE is ook subsidie beschikbaar voor energieadvies, het maken van een duurzaam meerjarig onderhoudsplan (een 'groen mjop') en voor procesbegeleiding bij de verduurzaming.
Lees verder

Energieprestatievergoeding van kracht

Gepubliceerd op:
Op 1 september is de wet over de energieprestatievergoeding (EPV) in werking getreden. Door deze wet mogen woningcorporaties voor (bijna) nul-op-de-meter-woningen (NOM) een vergoeding van huurders vragen. Daarmee verdient hij de kosten terug om de woning zeer energiezuinig te maken en energie te laten opwekken.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Het enige keurmerk voor dakbedekkingsbedrijven: DAKMERK

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Factuurportal verwerkt al uw inkomende PDF- en UBL-facturen 100% correct en volautomatisch ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

Recticel Insulation Nederland is gevestigd in Kesteren. In België worden de duurzame...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

F&B helpt woningcorporaties en vastgoedbedrijven om in renovatieprojecten en nieuwbouw ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Van Lierop maakt een woning, letterlijk vanaf de bodem, weer gezond. Wij werken zowel direct ...

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Elite Ventilatietechniek heeft ruim 18 jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van alle meest voorkomende ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...


Imto Benelux denkt vanuit de beheerssituatie van de woningbouwcorporatie. Eerst wordt een beheersplan gemaakt ...

Schöck levert productoplossingen voor thermische bruggen (koudebruggen), glasvezelwapening en contactgeluid ...

Met gericht klanttevredenheidsonderzoek actueel inzicht in klantervaringen ...

Kunststof kozijnen recyclen? Ja natuurlijk.

De aanpak van Blue-Mountain is nuchter, helder en daadkrachtig. Startpunt van een Business Intelligence-traject is altijd ...

Wij zijn Syncasso. Het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Beide organisaties ...

Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren ...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen ...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

Onze ruime ervaring in de woningcorporatiebranche kenmerkt zich door diverse online...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Pluimers biedt al jaren maatwerk voor de totale buitenschil; gevels, vloeren en daken... 

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Balkons met beglazing - een prima investering ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij ...

Effectory helpt u bij het opzetten en uitvoeren van een succesvol medewerkersonderzoek ...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Aralco NVS heeft een jarenlange ervaring in natuurlijke ventilatie. Zo heeft Aralco NVS talrijke...

Casix zorgt ervoor dat u als verhuurder een enorme kostenbesparing op het onderhoudsproces realiseert ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Wij sporen in één keer lekkages op en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage ...

Greten Raadgevende Ingenieurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau ...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Al meer dan 50 jaar dé opleider voor (startende) vastgoedprofessionals ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement ...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Corparis is ruim 10 jaar landelijk actief  als netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders is een moderne en innovatieve juridische dienstverlener en een begrip ...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...

Centric biedt maatwerksoftware, infrastructuuroplossingen en professionals voor het inrichten...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...


Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Onze programmatuur is van bewezen nut voor diverse partijen ...

Eurokit is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

U zoekt een comfortabele lift die makkelijk is in het gebruik. Die ontworpen is met de laatste technieken ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Holland Lighting Group is dé specialist op het gebied van verlichting. Als fabrikant, leverancier ...

Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren...

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra...

Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle ...

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd ...

Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

ACM Vastgoed Groep, met een landelijke dekking vanuit meerdere regiokantoren...

De ruim honderd financiële professionals in dienst van Hofmeier kunnen opdrachten vervullen in het volledige vakgebied ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...


Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Camelot steeft ernaar om voor zowel leegstaand als volstaand vastgoed dé toonaangevende en innovatieve ...

TONED ontzorgt organisaties bij technisch en facilitair onderhoud ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties...

Itris biedt een totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO!

Unexus Communications Server is een multikanaal communicatie-oplossing, ontwikkeld op Microsoft technologie ...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties...

Bij onze aanpak staat de opdrachtgever, haar bedrijfsproces, haar budget, haar omgevings- en randvoorwaarden ...

Tempelman - de Niet beschikt over het grootste landelijke netwerk van ambtelijk bevoegden...