Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws voor en over woningcorporaties.

Woonbond komt in actie tegen ‘gluurverhogingen’

Gepubliceerd op:
De Woonbond start namens huurders van sociale huurwoningen een collectieve actie tegen de Belastingdienst en verhuurderskoepels Aedes, IVBN en Vastgoed Belang. Doel van de procedure is om inkomensafhankelijke huurverhogingen terug te draaien. Het gaat volgens de bond naar schatting om een bedrag van 365 miljoen euro.
Lees verder

Betaalbaar huren moet op de politieke agenda

Gepubliceerd op:
De standpunten van politieke partijen over huren zijn belangrijk voor 79,6% van de huurders in het bepalen van hun stem. Dat blijkt uit de ledenraadpleging onder individuele leden en lidorganisaties van de Woonbond. Betaalbaarheid van het huren en voldoende beschikbare huurwoningen zijn de belangrijkste thema’s volgens zowel huurders als huurdersorganisaties.
Lees verder

SallandWonen keert na afscheid van zeven jaar terug bij NEH Shared Services

Gepubliceerd op:
Woningstichting SallandWonen uit Raalte, één van de eerste twee woningcorporatieklanten van NEH in 2004, heeft na een vertrek in 2009 besloten om terug te keren bij NEH. Na een uitgebreid selectietraject heeft de woningcorporatie ervoor gekozen om haar volledige kantoorautomatisering, inclusief de hosting van Aaeron’s Tobias AX, in de cloud van NEH onder te brengen.
Lees verder

Mogelijk geen huurtoeslag voor huurders onzelfstandige woningen

Gepubliceerd op:
In 2013 is besloten om in de Wet Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) alleen nog zelfstandige woningen te registreren. Huurders van onzelfstandige woningen kunnen hierdoor problemen ondervinden bij het ontvangen van huurtoeslag. Onzelfstandige woningen worden administratief samengevoegd tot één woning met één huisnummer.
Lees verder

Woonbedrijf exposeert tijdens Dutch Design Week

Gepubliceerd op:
Woningcorporatie Woonbedrijf wil laten we zien hoe ontwerpers en bewoners samen werken aan oplossingen voor meer veiligheid en duurzaamheid. Dat doet de corporatie tijdens de komende editie van de Dutch Design Week (DDW). Woonbedrijf zet social design vaak in bij maatschappelijke thema's. Zo worden bewoners betrokken bij het ontwerpen en realiseren van een fijne buurt.
Lees verder

Gratis zonnepanelen voor huurders van Domesta

Gepubliceerd op:
Huurders van Woningcorporatie Domesta kunnen vanaf deze week gratis zonnepanelen aanvragen. Het was al mogelijk de panelen tegen een vergoeding aan te vragen. Na een evaluatie heeft Domesta besloten deze vergoeding te schrappen.
Lees verder

Coaches gaan Amsterdammers helpen met energiebesparing

Gepubliceerd op:
Amsterdammers kunnen vanaf deze week thuis gratis advies over energiebesparing krijgen van energiecoaches. Dit gebeurt in samenwerking met het Amsterdams Steunpunt Wonen (ASW). De energiecoaches kunnen daarbij bespaarproducten op maat aanbieden. Het plan is om 10.000 woningen te bezoeken.
Lees verder

Tweede Kamer uit zorgen over grootte woningmarktregio’s

Gepubliceerd op:
De Tweede Kamer vraagt zich af of de woningmarktregio’s niet te groot zijn geworden. Dat bleek 6 oktober tijdens een debat in de Tweede Kamer over woningcorporaties. Minister Blok vindt die zorg onnodig. “Gemeenten maken op lokaal niveau prestatieafspraken met woningcorporaties”, aldus de minister.
Lees verder

Investeringen in slimme ICT maken het verschil voor de corporatie

Gepubliceerd op:
Op 8 augustus 2016 publiceerde  Computable een artikel over de uitkomsten van de WTCO2016, de ICT-benchmark voor woningcorporaties. De strekking van het verhaal was dat corporaties in 2015 met name meer geld aan applicaties hebben besteed die bedrijfsprocessen verder automatiseren. Deze digitalisering van de corporatie is terug te zien in de daling van het aantal medewerkers per verhuurbare eenheid.
Lees verder

‘Woningen APK’, iets voor u? Oesterbaai introduceert multi-inspectie voor veilig wonen

Gepubliceerd op:
Corporaties hebben te maken met diverse veiligheidsinspecties, die vanouds apart worden uitgevoerd. Vanaf nu zijn ze ook te combineren: in één multidisciplinaire inspectie. Makkelijk voor de corporatie én de huurder. Oesterbaai biedt deze gespecialiseerde inspecties aan.
Lees verder

Renovatie begane grondvloeren 41 woningen Mitros in volle gang

Gepubliceerd op:
Na uitgebreid onderzoek startte Van Lierop half juni met de zwam-, vochtbestrijding en bouwkundige herstelwerkzaamheden van 41 woningen in de wijk “Noordse Park” in Utrecht. Mitros woningcorporatie is een bijzondere partij in de stad. Eén op de vijf mensen in Utrecht en Nieuwegein woont in een woning van Mitros. Met ruim 28.000 woningen zijn zij de grootste woningcorporatie in de steden Utrecht en Nieuwegein.
Lees verder

Bijlmerbajes te koop

Gepubliceerd op:
Het Rijksvastgoedbedrijf heeft de voormalige Bijlmerbajes in Amsterdam te koop gezet. De koper kan van het terrein (7,5 hectare) een nieuwe stadswijk maken. Er is ruimte voor 135.000 m2 vloeroppervlak bebouwing, waarvan minstens 70 procent voor woningen. Het terrein moet op zijn minst 60 miljoen euro opleveren. Ook de kwaliteit van het plan voor de nieuwe wijk is belangrijk.
Lees verder

Volkshuisvesting Arnhem Beste Werkgever 'Woningcorporaties'

Gepubliceerd op:
Op dinsdag 4 oktober is Volkshuisvesting Arnhem uitgeroepen tot Beste Werkgever in de branche woningcorporaties. Dit maakten Effectory en Intermediair bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.
Lees verder

Woonlasten blijven stijgen

Gepubliceerd op:
Wonen wordt steeds duurder, zowel in Nederland, als in Frankrijk en Duitsland. De gemiddelde woonlasten voor Nederlanders stegen in 2016 tot 37% van het huishoudensinkomen. Dat is 3% meer dan bewoners bereid zijn te betalen. Dit blijkt uit het onderzoek `Duitsland, Frankrijk, Nederland. Woningmarkten in vergelijking 2016', van BPD, Bouwfonds Property Development.
Lees verder

Woonborg start actie met zonne-energie

Gepubliceerd op:
Woonborg biedt 1.100 huurders een zonnestroominstallatie aan zonder huurverhoging. Eind september 2016 zijn de eerste 200 huurders hierover benaderd. Woonborg streeft met deze actie twee doelen na: huurders leveren een bijdrage aan het terugdringen van CO2 uitstoot en woonlasten worden verlaagd. De verwachting is dat de kosten voor energieverbruik met gemiddeld 30 euro per maand dalen.
Lees verder

Woningbouwstichting De Gemeenschap kiest voor de Cloud van NEH Shared Services

Gepubliceerd op:
Onlangs heeft Woningbouwstichting De Gemeenschap uit Nijmegen gekozen voor de clouddiensten van NEH Shared Services uit Leusden. Tijdens een feestelijk samenzijn, op een zonnige septembermorgen én onder het genot van heerlijk Nijmegens gebak, hebben de partijen een zesjarig contract ondertekend.
Lees verder

'Vestia-heffing' was niet onrechtmatig

Gepubliceerd op:
Het toenmalige Centraal Fonds voor de Volkshuisvesting mocht in 2013 aan alle Nederlandse woningcorporaties een zogenoemde bijdrageheffing saneringssteun van in totaal 508 miljoen euro opleggen. Dat blijkt uit een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van woensdag 28 september 2016.
Lees verder

1 oktober: Dag van het Huren

Gepubliceerd op:
Op zaterdag 1 oktober vindt de Dag van het Huren voor de tweede keer plaats. Tijdens deze dag staat de ontmoeting centraal. Woningcorporaties organiseren op ruim 50 locaties activiteiten in wijken, dorpen en steden: iedere deelnemende corporatie heeft haar eigen activiteiten.
Lees verder

Consumentenbond pleit voor koolmonoxidemelders

Gepubliceerd op:
Amper 1 op de 3 Nederlandse huishoudens is voorzien van een koolmonoxidemelder. Dat concludeert de Consumentenbond na onderzoek onder duizenden consumenten. Een gevaarlijke situatie, vindt de bond, aangezien het dodelijke gas in ieder huis kan voorkomen.
Lees verder

Woningcorporatie Staedion zet Factuurportal in voor de volautomatische verwerking van PDF- en UBL-facturen

Gepubliceerd op:
Onlangs is woningcorporatie Staedion van start gegaan met Factuurportal. Door Factuurportal in te zetten worden de inkomende PDF- en UBL-facturen direct, 100% correct en volautomatisch verwerkt. Handmatige (menselijke) tussenkomst in het factuurverwerkingsproces is hiermee verleden tijd.
Lees verder

Taxatiemanagementsoftware Reasult gecertificeerd door PwC op richtlijnen Waarderingshandboek

Gepubliceerd op:
Net zoals bij voorgaande releases heeft Reasult de taxatiemanagementsoftware extern laten auditen. Het taxatiemanagementsysteem is in overeenstemming met de richtlijnen zoals beschreven in het Waarderingshandboek. 
Lees verder

Caleffi kennispartner Nationaal Warmte Congres 2016

Gepubliceerd op:
Donderdag 24 november zal in het World Forum Convetion Centre in Den Haag hét Nationaal Warmte Congres georganiseerd worden. De warmtevoorziening in Nederland is in beweging. Samenwerking is onontbeerlijk in de sector.
Lees verder

Maximale veiligheid, minimale overlast!

Gepubliceerd op:
Ubbink veilig kunststof rookgasafvoermateriaal Helaas overlijden er jaarlijks nog mensen als gevolg van koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast belandt er ook een aanzienlijk aantal in een ziekenhuisbed. Als specialist in rookgasafvoersystemen biedt Ubbink oplossingen in kunststof voor het veilig afvoeren van rookgassen en het toevoeren van verbrandingslucht voor een cv-ketel in de woningbouw en utiliteitsbouw. Onze totaaloplossingen, enkelwandig of dubbelwandig (concentrisch), zijn uitgevoerd in hoogwaardig polypropyleen (PP).
Lees verder

Traplift-Verhuur.nl maakt snelle plaatsing van tijdelijke trapliften mogelijk

Gepubliceerd op:
RECO Lift Solutions lanceert Traplift-Verhuur.nl in Nederland. Hierdoor wordt eenvoudig en snelle levering van tijdelijke trapliften in openbare trappenhuizen mogelijk. Traplift-Verhuur.nl richt zich hiermee vooral op woningcorporaties, VVE’s en overige gebouwen/eigenaren.
Lees verder

Meten is weten… snelle inzage in bewoners klachten met dataloggers

Gepubliceerd op:
Een gezond binnenklimaat verhoogd wooncomfort en verminderd klachten van bewoners. Een gezond binnenklimaat wordt behaald door een behaaglijke temperatuur en goede luchtkwaliteit. Met name met de luchtkwaliteit is het nog vaak slecht gesteld. Een slechte luchtkwaliteit kan leiden tot schade als vocht, muffe lucht en / of schimmel. Deze klachten van bewoners geven woningbeheerders belasting in klachtafhandeling en negatieve uitingen via kanalen als media en externe organisaties.
Lees verder

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Gepubliceerd op:
Vloeren, balkons, galerijen en andere betonnen constructies moeten tegen een stootje kunnen. Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed. 
Lees verder

Kraken van vastgoed nog altijd reëel risico

Gepubliceerd op:
Sinds de invoering van de Wet Kraken en Leegstand in 2010 is er gemiddeld slechts tien keer per jaar een kraker voorgeleid aan de rechter. Daarbij heeft 13% van deze rechtszaken geleidt tot een onvoorwaardelijke celstraf en heeft zo’n 34% van de veroordeelde krakers een boete ontvangen. Zo meldde onlangs het Algemeen Dagblad in een artikel over de meest recente cijfers van het Openbaar Ministerie en de Gemeente Den Haag. Uit deze cijfers blijkt dat kraken nog steeds voorkomt in Nederland en dat het risico op kraak daarom nog altijd reëel is, zeker nu vastgoed weer vaker leeg staat in afwachting van sloop- of nieuwbouwprojecten.
Lees verder

Cleantech Regio stemt vraag en aanbod woningmarkt beter af

Gepubliceerd op:
Overheden en marktpartijen in de Cleantech Regio hebben samen een methode ontwikkeld waardoor vraag en aanbod in de woningmarkt beter op elkaar af wordt gestemd. Overheden en marktpartijen leveren de benodigde informatie aan, waarna een 'confrontatie' kan plaatsvinden en eventueel kan worden bijgestuurd in de kwalitatieve woningbouwprogrammering.
Lees verder

Woonbedrijf start pilot met minder licht

Gepubliceerd op:
De ‘Groene Long’, een groot park in de wijk Geestenberg in Eindhoven, wordt na zonsondergang door straatlantaarns verlicht. Woningcorporatie Woonbedrijf heeft onderzoek laten doen naar de invloed van het licht op de natuurlijke omgeving. Ontwerpbureau Studio 1:1 - dat het onderzoek uitvoerde - ontwierp De Nachtvlinder: een informatieve beplakking op de 17 lantaarnpalen in ‘de wijk.
Lees verder

Nieuwe woningen te duur voor studenten Amsterdam en Utrecht

Gepubliceerd op:
Het puntenstelsel voor zelfstandige woonruimtes in Amsterdam en Utrecht wordt gewijzigd. Hierdoor is het mogelijk om veel meer huur te vragen voor deze woonruimtes, waardoor ze onbetaalbaar worden voor studenten. Dat vrezen de Utrechtse studentenbond VIDIUS, de Amsterdamse studentenbond ASVA en de Landelijke Studenten Vakbond.
Lees verder

Veilige Drinkwaterinstallaties

Gepubliceerd op:
AquaServa - onderdeel van de Value8 Tech Group - is afkomstig uit de watersector. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1999 houden wij ons bezig met bacterievrij water, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van waterinstallaties. Onze dienstverlening bij installaties strekt van keuring en advies op basis van regelgeving, tot besparing en uitvoering van installatie-aanpassingen.
Lees verder

Kunststof kozijnen: een duurzame keuze

Gepubliceerd op:
Kunststof kozijnen hebben vele kwaliteiten. Ze zijn onderhoudsarm, verkrijgbaar in vele fraaie profielen en kennen een uitzonderlijk lange levensduur. Bovendien zijn kunststof kozijnen uitstekend te recyclen. Maakt u graag een punt van duurzaam renoveren? Lever uw oude kunststof kozijnen dan in.
Lees verder

HR kennisdeelmiddag voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:
Op 13 oktober organiseert Effectory een kennisdeelmiddag voor bestuurders en HR professionals bij woningcorporaties. Het thema van de middag is ‘van een procesgestuurde naar een mensgerichte corporatie’. Dit thema komt voort uit een eerdere kennisdeelmiddag waar ‘’de wendbare corporatie’’ centraal stond. Naast de wendbaarheid van de corporatie zien we dat veel corporaties worstelen met het evenwicht tussen het proces en de mens. De onderwerpen die hier onder andere mee samenhangen zijn: bevlogenheid, eigenaarschap, autonomie en leiderschap.
Lees verder

Lei Import: van A(sbestvervanging) tot Z(onnepanelen)!

Gepubliceerd op:
Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen. Sinds kort heeft Lei Import ook indak zonnepanelen aan haar assortiment toegevoegd. Als importeur heeft Lei Import contacten in de gehele bouwkolom. Een enthousiast team werkt met visie en passie aan zeer uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u voor de optimale keuze. Onze werkwijze is open en transparant. De adviseursrol is ons team op het lijf geschreven.
Lees verder

Gratis webinar: Verduurzaming woningvoorraad met lucht/ water warmtepomp

Gepubliceerd op:
Verduurzaming van de bestaande woningvoorraad is de komende jaren dé grote opgave voor woningcorporaties. In 2020 moeten huurwoningen in Nederland gemiddeld een energie-index van 1,25 hebben en in 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. 
Lees verder

Maak kennis met Steigerloos® bouwen

Gepubliceerd op:
Projecten: Steigerloos® bouwen is een ontwikkeling van WEBO en multifunctioneel inzetbaar voor (duurzame) nieuwbouw of renovatie van bouw- en utiliteitsprojecten. Ook bouwplaatsen met geen tot weinig ruimte lenen zich uitermate goed voor dit product. Door de hoge bouwsnelheid en mogelijkheid van bouwen zonder steigers kan dit alles kan gerealiseerd worden met de minste overlast voor de bewoners en omgeving.
Lees verder

VHD neemt Totaal Onderhoud Nederland (TONED) over

Gepubliceerd op:
VHD heeft sinds 1 mei jl. Totaal Onderhoud Nederland (TONED) overgenomen. Met deze overname heeft de organisatie, die al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van hulpverlening in binnen- en buitenland, haar activiteiten op het gebied van schadeherstel in natura aan gebouwen en 24/7 bereikbaarheidsdiensten verder uitgebreid.
Lees verder

Bijeenkomst ‘Verwarde huurders dreigen tussen wal en schip te vallen’

Gepubliceerd op:
‘Verwarde huurders dreigen tussen wal en schip te vallen’. Onder die titel organiseert Syncasso samen met het Leger des Heils en Aedes op dinsdag 11 oktober een bijeenkomst om met u over de oorzaken en mogelijke oplossing voor dit groeiende maatschappelijke probleem van gedachten te wisselen.
Lees verder

IMI Heimeier thermostatisch regelelement K in een modern jasje

Gepubliceerd op:
De favoriet onder de thermostatische regelelementen is nog verder geperfectioneerd! Meer dan ooit staat thermostatisch regelelement K voor topkwaliteit, superieure nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en energiezuinig rendement.
Lees verder

Kabinet wil betaalbaar aanbod vrije huursector

Gepubliceerd op:
Het kabinet wil op de huurmarkt werken aan een beter betaalbaar aanbod van huurwoningen in zowel de sociale- als vrije huursector. Dat staat in de begroting van de minister voor Wonen en Rijksdienst die bij de Tweede Kamer is ingediend.
Lees verder

Meer nieuws

test

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Balkons met beglazing - een prima investering ...

Als inkoopcollectief en onafhankelijk tussenpersoon vertegenwoordigt Aenergie meer dan 300 woningcorporaties...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

De ruim honderd financiële professionals in dienst van Hofmeier kunnen opdrachten vervullen in het volledige vakgebied ...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Al meer dan 50 jaar is ons familiebedrijf actief met tal van restauratie- en renovatieprojecten ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Elite Ventilatietechniek heeft ruim 18 jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van alle meest voorkomende ...

BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders is een moderne en innovatieve juridische dienstverlener en een begrip ...

Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer...

Onze methode stopt de opzuigende werking van uw muren met een zwakstroom spanning die de aantrekking ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...


Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...


Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd ...

Pluimers biedt al jaren maatwerk voor de totale buitenschil; gevels, vloeren en daken... 

Wij sporen in één keer lekkages op en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage ...

Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle ...

Onze programmatuur is van bewezen nut voor diverse partijen ...

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...

Casix zorgt ervoor dat u als verhuurder een enorme kostenbesparing op het onderhoudsproces realiseert ...

Met gericht klanttevredenheidsonderzoek actueel inzicht in klantervaringen ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Het enige keurmerk voor dakbedekkingsbedrijven: DAKMERK

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen...

Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren...

Comfort Partners is een groot technisch installatiespecialist in de woningbouw...

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...

Tempelman - de Niet beschikt over het grootste landelijke netwerk van ambtelijk bevoegden...

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker...

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Bij onze aanpak staat de opdrachtgever, haar bedrijfsproces, haar budget, haar omgevings- en randvoorwaarden ...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

We ontkomen er niet meer aan: een hellend dak moet veilig te betreden zijn, of het nu nieuwbouw is of een renovatieproject ...

Holland Lighting Group is dé specialist op het gebied van verlichting. Als fabrikant, leverancier ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

De aanpak van Blue-Mountain is nuchter, helder en daadkrachtig. Startpunt van een Business Intelligence-traject is altijd ...

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is dan ook al bijna 20 jaar...

Kunststof kozijnen recyclen? Ja natuurlijk.

Unexus Communications Server is een multikanaal communicatie-oplossing, ontwikkeld op Microsoft technologie ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

Schöck levert productoplossingen voor thermische bruggen (koudebruggen), glasvezelwapening en contactgeluid ...

Corparis is ruim 10 jaar landelijk actief  als netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Wij zijn Syncasso. Het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Beide organisaties ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

ACM Vastgoed Groep, met een landelijke dekking vanuit meerdere regiokantoren...

Eurokit is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren ...

Centric biedt maatwerksoftware, infrastructuuroplossingen en professionals voor het inrichten...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Aralco NVS heeft een jarenlange ervaring in natuurlijke ventilatie. Zo heeft Aralco NVS talrijke...

Effectory helpt u bij het opzetten en uitvoeren van een succesvol medewerkersonderzoek ...


Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...

WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...

Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij ...

TONED ontzorgt organisaties bij technisch en facilitair onderhoud ...

Greten Raadgevende Ingenieurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau ...

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Imto Benelux denkt vanuit de beheerssituatie van de woningbouwcorporatie. Eerst wordt een beheersplan gemaakt ...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Itris biedt een totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO!

U zoekt een comfortabele lift die makkelijk is in het gebruik. Die ontworpen is met de laatste technieken ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid tot de expert...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Recticel Insulation Nederland is gevestigd in Kesteren. In België worden de duurzame...

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

F&B helpt woningcorporaties en vastgoedbedrijven om in renovatieprojecten en nieuwbouw ...

Factuurportal verwerkt al uw inkomende PDF- en UBL-facturen 100% correct en volautomatisch ...

Ervaren professionals, eersteklas producten en een even heldere als effectieve aanpak van uw projecten ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Onze ruime ervaring in de woningcorporatiebranche kenmerkt zich door diverse online...