3 oorzaken waarom je steeds armaturen moet vervangen

3 oorzaken waarom je steeds armaturen moet vervangen

Gepubliceerd op:

Voor de buitendeur staan en je sleutels niet kunnen vinden omdat het licht stuk is. Alweer. Was dat een maand of twee geleden niet ook al het geval? Goed geïnstalleerde LED-armaturen hoef je jaren niet te vervangen. Moet je vaker vervangen? Dan kan dit 3 oorzaken hebben.

Reden 1: De installatie is niet goed gegaan
Installeren is een vak apart. Helaas gaat dat nogal eens mis, bijvoorbeeld als te veel LED-armaturen op één groep worden gezet. Hierdoor ontstaat piekspanning, kan de driver kapot gaan en daarmee ook de armaturen. Je kunt dan armaturen vervangen zolang je wilt; als het probleem met de stroomverdeling niet wordt opgelost blijf je bezig.

Reden 2: De armaturen zijn niet van de juiste kwaliteit
Het ene armatuur is het andere niet. De kwaliteit van verlichting loopt sterk uiteen, en dat merk je vaak het eerst aan de prijs. De verleiding is groot om voor de goedkoopste armaturen te kiezen. Maar als je die vervolgens elke zoveel maanden moet vervangen, ben je onder de streep duur uit. Kwaliteit herkennen? Of je garantie krijgt is een goede indicatie. Wij durven 5 jaar no-nonsense garantie aan omdat we weten dat de kwaliteit hoog is.

Reden 3: De nood-armaturen worden niet goed onderhouden
LED-armaturen ophangen en er daarna geen omkijken meer naar hebben. Klinkt ideaal? Dat is het ook, op een standaard armatuur is geen onderhoud nodig. Armaturen met een noodunit ben je verplicht eens per jaar te laten controleren. Wij lopen als we dit doen ook altijd de andere armaturen na om te zien of er kleine problemen zijn. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel.

Last van kapotte armaturen? Plan een gratis quickscan
Sta jij regelmatig in het donker naar sleutels te zoeken, of krijg je klachten van bewoners hierover? Plan dan een gratis quickscan in en laat ons de oorzaak voor je opsporen.Een greep uit ons leveranciersregister

Smart Twin
Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille ...
Sika Nederland BV
Sika oplossingen voor een veilige, gezonde leefomgeving ...
Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.