ista Nederland B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Energie »
  3. Energiebesparing »
  4. ista Nederland B.V.

ista Nederland B.V.

Bezoekadres
Nieuwpoortweg 11
3125 AP Schiedam
Corr.adres
Postbus 179
3100 AD Schiedam
Contactgegevens
Telefoon: (010) 245 57 00
ista Nederland is marktleider en specialist in het meten en afrekenen van het individuele verbruik van energie en water, zowel in collectief gestookte gebouwen als bij duurzame energie oplossingen. Voor zo’n 350.000 woningen verzorgen wij jaarlijks de verbruiksafhankelijke afrekening van energie en water. Verbruiksmeting leidt tot een gemiddelde energiebesparing van maar liefst 20% en een reductie van CO2 uitstoot!

Onze missie
Wij voegen duurzame waarde toe aan gebouwen voor de bewoners en de beheerders. Hiertoe beheren wij gegevens en processen waarmee we de gebouwen klimaatvriendelijk, veilig en comfortabel maken.
Wij bieden oplossingen voor al uw energiemeetvraagstukken. Van advisering tot levering en installatie van meetapparatuur. Van datacollectie en afrekening tot customer care en diverse extra administratieve diensten.

Debicasso
Met de dienst Debicasso verzorgen wij het gehele traject van de afrekening van water- en energiekosten. Van de nutsbetalingen tot de incasso van de voorschotten en van het maken van de eindafrekening tot het verrekenen van de werkelijke kosten.

Monitoring leidt tot nog meer energiebesparing
Via de dienst Monitoring krijgen uw bewoners inzicht in hun verbruik. In één oogopslag kunnen zij via de ista webportal of een app zien of zij meer of minder verbruikt hebben dan in het voorgaande jaar en desgewenst het verbruiksgedrag aanpassen. Onze app voldoet aan de Warmtewet, de AVG en de EED. 

ReduQ
ReduQ is de energiemonitoring tool die leidt tot het verbeteren van de energetische prestaties van uw energie-installatie. Dit doen wij door alle energiestromen te meten en te monitoren, waardoor u volledig inzicht krijgt in het functioneren van de installatie. Met dit inzicht krijgt u meer grip op het totale energieverbruik, kunt u energiebesparende maatregelen nemen, dan wel een traject voor verduurzamen inzetten. Voor een goed energiemanagement bieden wij u via onze maandrapportage belangrijke specificaties als benchmark op energieverbruik, behaalde KPI's, alarmeringen en de CO2 reductie in uw gebouw(en).

Rookmelders
Het voorstel van de overheid is om per 1 juli 2022 ook in bestaande bouw rookmelders verplicht te stellen. ista biedt radiografische rookmelders die voldoen aan de laatste normen op het gebied van kwaliteit en techniek. Wanneer u al radiografisch uitleesbare meetapparatuur van ista heeft, kunnen de rookmelders aan hetzelfde netwerk worden toegevoegd.

istaDES
Duurzaam beheer van uw energie-installatie wordt steeds belangrijker. istaDES, dochteronderneming van ista Nederland, is uw professionele partner die u volledig kan ontzorgen in beheer, klantcontact, technische en financiële processen..

Kijk voor uitgebreide informatie over onze diensten op onze website: https://www.ista.com/nl/diensten/  en https://www.istades.nl

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


BPM software voor Woningcorporaties ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...

DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken....

Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...