Met Airofill versneld op weg naar een klimaatneutrale gebouwde omgeving

Met Airofill versneld op weg naar een klimaatneutrale gebouwde omgeving

Gepubliceerd op:

Ontdek de toekomst van duurzaamheid! In onze nieuwste video gaat Marcel van Haren, Adviseur Klant & Markt, in gesprek met Linda Groenen van Atriensis Innovatie over de uitdaging van het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad. Door onder andere de contingentenaanpak en door het adopteren van innovaties kan de verduurzaming naar een hoger niveau getild worden.

De contingentenaanpak zorgt voor versnelling in het wegwerken van energielabels E, F en G, door efficiënte bouwstromen en seriematig bouwen. Ook de Tweede Kamer ziet dit als een kansrijke methode voor het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad. Een eyeopener dus voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en aannemers. Ontdek de visie op deze aanpak en daarbij de noodzaak van innovatie in de weg naar een duurzame toekomst. Bekijk de video op onze website: www.airofill.nl.

Airofill®: superieure spouwmuurisolatie die geen ruimte nodig heeft
Voor verduurzamingsvraagstukken waarbij midden- en laagtemperatuur voorzieningen in de woningen worden aangebracht is Airofill® bijzonder geschikt. Bij een vrije spouwdiepte van 30 tot 40 mm is er een Rc-waarde van 1,70 m2K/W in de gevel te bereiken. Bij de bredere spouwmuur wordt de standaard van de nieuwe normering nog sneller bereikt, daardoor is er minder investering nodig op andere bouwdelen. Volgens de ISSO Kwaliteitsverklaring komt met Airofill® de Rc-waarde uit op 2,43 m2K/W bij een spouwmuur van 60 mm. Door het gebruik van Airofill® zijn er bijvoorbeeld geen voorzetwanden meer nodig. Wanneer een woonblok van 6 à 8 woningen in 1 keer wordt aangepakt is dit op lange termijn goedkoper en duurzamer. Airofill® is goed te recyclen en gaat de levensduur van een woning mee (+/- 50 jaar).

Het is tijd voor een doorbraak. Tijd om vooruit te denken. Op naar een duurzame toekomst. Een toekomst waar bouw en innovatie elkaar treffen. Voor een significante bijdrage aan de klimaatdoelstellingen voor 2050. Succesvol innoveren lukt alleen samen. Wij staan paraat. Klaar. Klaar voor de norm van de toekomst.

Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Falco BV
Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...