Ontwikkel jezelf dit najaar bij de Vastgoed Academy

Ontwikkel jezelf dit najaar bij de Vastgoed Academy

Gepubliceerd op:

Met de uitdagingen die er de komende tijd liggen voor woningcorporaties en hun medewerkers is het belangrijk dat je goed opgeleid bent. De opleidingen van de Vastgoed Academy van BOB-KOB zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de sector en geven je de benodigde specialistische en actuele kennis.

Na de zomervakantie starten onze opleidingen weer die je helpen bij het ontwikkelen van nieuwe competenties, actuele en specialistische kennis en de juiste mindset. Zodat je slimmer en efficiënter kunt werken.

Voor starters en professionals
De Vastgoed Academy is er voor mensen die al werkzaam zijn in de vastgoed- of onderhoudssector èn voor starters en zij-instromers. Met alle kennis en kunde die professionals in de vastgoedsector nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Voor starters is er de opleiding Elementaire Bouwkunde waarin je leert hoe een huis van A tot Z in elkaar zit. Ervaren medewerkers kunnen zich verder ontwikkelen met de opleiding Technisch beheerder/opzichter onderhoud. In deze opleiding leer je alle aspecten rondom beheer en onderhoud op jouw niveau. Ook krijg je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij meerjarenonderhoudsplanningen. De opleiding is een combinatie van techniek en werken aan je persoonlijke vaardigheden, verdeeld over verschillende modules. In de technische modules kom je meer te weten over onder meer het onderhoud van daken, beton, gevels, installaties en verf.

Vastgoedbeheer
Tijdens de opleidingen Projectleider beheer en onderhoud en Asset- en onderhoudsmanager krijg je inzicht in vastgoedstrategie, onderhoudsbeleid en het totale beheer- en het onderhoudsproces. De Masterclass Asset-en onderhoudsmanagement geeft een overzicht voor organisaties die zich verder willen verbeteren en professionaliseren. Je leert er meer richting en sturing te geven aan het vastgoedbeheer.

Actuele onderwerpen
Naast de opleidingen zijn er ook workshops of korte cursussen waarin je je kunt verdiepen in een actueel onderwerp. Kijk eens naar ons aanbod op het gebied van duurzaamheid, als je meer wilt weten over het verduurzamen van woningen of energie neutraal bouwen.

Wil je nog voor de zomervakantie in één dag bijgepraat worden? Sluit dan op 2 juni aan bij Introductie verduurzaming bestaande woningbouw. Aan het einde van de dag ben je op de hoogte van de verschillende mogelijkheden om vanuit jouw eigen functie bij te dragen aan het verduurzamen van de woningvoorraad en waar je daarbij allemaal op moet letten.

Als je de belangrijkste spelregels van het huurrecht wilt leren kennen. Doe dan op 30 juni mee met de workshop Huurrecht voor opzichters en technisch beheerders. Je leert hier ook hoe je conflicten met huurders kunt voorkomen door dingen vooraf goed te regelen.

Kies je opleiding
Kijk snel in het aanbod van de Vastgoed Academy met welke opleiding of training je jouw kennis up-to-date wilt brengen. Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Neem dan contact op met André Smits via 079- 325 2375, e-mail smits@bob-kob.nl of bekijk het aanbod van de Vastgoed Academy.

Een greep uit ons leveranciersregister

Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...
Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...
DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...