Wocas, de beste match met studentenhuisvesters

Wocas, de beste match met studentenhuisvesters

Gepubliceerd op:

Wist jij dat Wocas ook de perfecte match is voor studentenhuisvesters? Studentenhuisvesters kenmerken zich onder andere door een zeer autonome doelgroep en een extreem hoge mate van digitalisering. En dat is nu precies waar Wocas goed in is.


Meer dan 95% van de interacties met studenten wordt volledig automatisch afgehandeld. Van het hospiteren tot en met het aanmaken van het contract en de eerste incasso aan toe. Een keten van activiteiten waarin Wocas naadloos integreert met andere systemen. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door het koppelvlak van Wocas, de WocasAPI. Naast de naadloze integratie met andere systemen, zijn de functionaliteiten van het verhuurproces perfect passend voor studentenhuisvesters. Zo is Wocas uitstekend in short stay verhuur. Dit maakt Wocas het kloppende hart van een geoliede machine.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten hoe wij werken? Kom op 5 oktober 2023 naar onze bijeenkomst voor de studentenhuisvesters. Meld je aan via info@herculessoftware.nl en ontvang meer informatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Veelzijdig galerijvloeren en balkonvloeren voor wbv en vve
Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...
Drowa isolatiechips
Drowa; één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen ...
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...