Wocas, de beste match met studentenhuisvesters

Wocas, de beste match met studentenhuisvesters

Gepubliceerd op:

Wist jij dat Wocas ook de perfecte match is voor studentenhuisvesters? Studentenhuisvesters kenmerken zich onder andere door een zeer autonome doelgroep en een extreem hoge mate van digitalisering. En dat is nu precies waar Wocas goed in is.


Meer dan 95% van de interacties met studenten wordt volledig automatisch afgehandeld. Van het hospiteren tot en met het aanmaken van het contract en de eerste incasso aan toe. Een keten van activiteiten waarin Wocas naadloos integreert met andere systemen. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door het koppelvlak van Wocas, de WocasAPI. Naast de naadloze integratie met andere systemen, zijn de functionaliteiten van het verhuurproces perfect passend voor studentenhuisvesters. Zo is Wocas uitstekend in short stay verhuur. Dit maakt Wocas het kloppende hart van een geoliede machine.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten hoe wij werken? Kom op 5 oktober 2023 naar onze bijeenkomst voor de studentenhuisvesters. Meld je aan via info@herculessoftware.nl en ontvang meer informatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

WoonConnect
Met WoonConnect brengt u uw woningvoorraad digitaal in kaart. Alle benodigde informatie is ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...
Spectrus B.V.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting ...