Vaillant Group biedt online advies op maat met TPAonline

Vaillant Group biedt online advies op maat met TPAonline

Gepubliceerd op:

Vaillant Group presenteert op de BouwBeurs TPAonline, een tool waarin adviseurs, architecten en aannemers gratis online adviesgesprekken kunnen voeren met deskundigen. Het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanbestedingen of klantgesprekken over vervanging van bestaande verwarmings- en klimaatbeheersystemen vergt veel markt- en technische kennis.

Hierbij kan het gaan om vragen over subsidieregelingen, technisch projectadvies of hulp bij EPG-berekeningen. Met TPAOnline biedt Vaillant Group een eenvoudige en laagdrempelige manier om snel een deskundig antwoord te krijgen op uiteenlopende vragen. Via de tool kan op elk gewenst moment een afspraak worden ingepland voor een online adviesgesprek met één van de Technische Project Adviseurs van Vaillant Group.

Deskundig advies binnen handbereik     
Adviseurs, architecten en aannemers hebben veel vragen, maar doorgaans ook een overvolle agenda. Met TPAonline wil Vaillant Group het inwinnen van deskundig advies zo eenvoudig mogelijk maken. De tool is online te bereiken, zonder een applicatie te downloaden. Via een unieke sessiecode krijgt de klant toegang tot een gedeelde omgeving waarin klant en adviseur, indien gewenst via video conferencing, contact hebben met elkaar. 

In een online (video)gesprek van maximaal 30 minuten kunnen alle mogelijke vragen worden gesteld en uitdagingen worden besproken. Via de inplanmodule wordt doorgegeven waarover men graag meer informatie wil ontvangen en op welk moment. Op deze manier kan de adviseur zich optimaal voorbereiden op het betreffende onderwerp en kan het gesprek plaatsvinden op het gewenste moment.

Mark van de Ree, Sales Engineer Vaillant Group Netherlands: “We merken dat er in de markt veel vragen zijn, maar dat men over het algemeen terughoudend is met het inplannen van een afspraak voor persoonlijk advies. Het inplannen van een afspraak op locatie voor een oriënterend gesprek of advies werd al snel als te tijdrovend beschouwd. Met TPAonline bieden we nu een laagdrempelig alternatief om op een efficiënte manier te voorzien in de behoefte aan advies en ondersteuning.”

Bezoek stand C008 in hal 7 voor meer informatie of kijk eens op: www.tpaonline.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...