Individueel meten van energie en water

Individueel meten van energie en water

Gepubliceerd op:

Wanneer u kiest voor Kamstrup als partner hebt u een aantal voordelen binnen handbereik waaronder betrouwbare meters en meterdata. Hierdoor beschikt u over de basis voor nauwkeurige facturatie, monitoring en evenwichtige besparingen.


Vastgoedbeheerders en eigenaren van gebouwen gebruiken individuele meters in hun gebouwen om verschillende redenen. Zo stelt het de financiële administratie in staat om nauwkeurig te factureren op basis van echte meterstanden. Ook kan elke huurder eenvoudig inzicht krijgen in zijn verbruik. En de beheerder is in staat te monitoren hoe het systeem functioneert. Zo’n systeem levert alle partijen besparingen op. De resultaten zijn overduidelijk: probleemloze en gedocumenteerde kostenverdeling, minder geschillen en energiebesparingen van 15-30%.

Het gaat om betrouwbare meterdata, maar de meter is de sleutel tot deze resultaten. Technologische vooruitgang en jarenlange ervaring bij energiebedrijven hebben geleid tot nieuwe statische meters die uitblinken in precisie en stabiliteit op de lange termijn. Meters die over een lange periode steeds nauwkeurig blijven presteren maken er een positieve business case van. Zo garandeert de ultrasone meettechniek een hoge meetnauwkeurigheid in warmte- en waterverbruik gedurende de gehele levensduur. Door betrouwbare meters en een doordacht systeem te gebruiken neemt niet alleen de administratieve druk af, ook de kosten worden eerlijk verdeeld en het verbruik van water en energie wordt transparant. Vraag Kamstrup om advies en neem vandaag nog contact op of kijk op onze website voor inspiratie.

Kamstrup is gevestigd in Doetinchem
Telefoon: 0314 820 900
E-mail: warmtewet@kamstrup.nl
https://www.kamstrup.com/nl-nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Lightronics B.V.
Altijd de juiste lichtoplossing ...
Van Scholl Advies
Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van ...
ista Nederland B.V.
ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele ...