Energiebesparing wordt in de toekomst een noodzaak

Energiebesparing wordt in de toekomst een noodzaak

Gepubliceerd op:

Energiebesparing en duurzaamheid zijn vandaag de dag veelbesproken onderwerpen. Door de continue stijgende energieprijzen, komen mensen steeds vaker tot de conclusie dat investering in energiebesparende maatregelen geen luxe, maar langzamerhand een noodzaak is.

Energiebesparing en duurzaamheid zijn vandaag de dag veelbesproken onderwerpen. Door de continue stijgende energieprijzen, komen mensen steeds vaker tot de conclusie dat investering in energiebesparende maatregelen geen luxe, maar langzamerhand een noodzaak is. Isolatienet is mede daardoor een snelgroeiende onderneming. Voor meer informatie over Isolatienet en na-isolatie in de vorm van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en buitengevelisolatie bezoekt u www.isolatienet.nl.

Kies voor een gezonde woning!
Het isoleren  van woningen komt steeds meer onder de aandacht. Isolatie maakt woningen energiezuiniger, comfortabeler en zorgt ervoor dat er geen vocht meer in de constructie kan doordringen. De oppervlaktetemperatuur van vloeren en wanden stijgt, waardoor vocht geen kans krijgt daar te condenseren. Hierdoor zal er geen schimmelvorming meer optreden op de binnenwanden.

Integrale aanpak noodzakelijk
Bovenstaande vertelt u eigenlijk al dat de beste manier om een woning te isoleren een integrale aanpak vereist. Waarom? Wanneer u slechts één onderdeel isoleert, dan heeft dat door de temperatuurverschillen negatieve gevolgen voor de ongeïsoleerde delen. Natuurlijk hoort isolatie altijd samen te gaan met ventilatie. Ventileren werkt pas echt goed als het vocht zich in de lucht bevindt en niet in de constructie is opgenomen.

Isolatienet introduceert … Isolatienet TV!
Hier kunt u verschillende filmpjes bekijken over de producten en diensten van Isolatienet, beurzen, acties en gerealiseerde projecten. Ook wordt ieder kwartaal het Isolatienet Journaal opgenomen. Ga naar onze web-site, www.isolatienet.nl  , om de eerste aflevering te bekijken met o.a. beelden van het afgeronde project “De Kroeven” in Roosendaal.

Landelijk netwerk
Isolatienet is een netwerk van gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (na-) isolatie in de vorm van dak-, spouwmuur-, buitengevel-, vloer- en bodemisolatie.

In de loop der jaren hebben de acht vestigingen van Isolatienet een enorme kennis opgebouwd over het op de juiste wijze aanbrengen van (na-) isolatie in bv. woningen, scholen en andere utiliteitsgebouwen. Laat u informeren wat Isolatienet voor uw woningbezit kan betekenen.

Isolatienet
De Weegschaal 7
5215 MN  ’s-Hertogenbosch
Postbus 2244
5202 CE  ’s-Hertogenbosch
T.   073 6158000
F.   073 6158005
info@isolatienet.nl
www.isolatienetwerk.nl

 

Een greep uit ons leveranciersregister

DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...
Intergas Verwarming B.V.
Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...