Gratis webinar ‘De toekomst van gebouwbeheer, een praktische aanpak’

Gratis webinar ‘De toekomst van gebouwbeheer, een praktische aanpak’

Gepubliceerd op:

Als je verantwoordelijk bent voor gebouwbeheer, dan krijg je te maken met vele uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook met ontwikkelingen en innovaties in het vakgebied. Hoe ga je hier in de praktijk mee om? Om je hierin te ondersteunen, organiseren NEN, SERTUM en BOB-KOB op 8 april het gratis webinar ‘De toekomst van gebouwbeheer, een praktische aanpak’.

Tijdens het webinar ‘De toekomst van gebouwbeheer, een praktische aanpak’ vertellen drie experts over de ontwikkelingen in het vakgebied. Ook laten we zien dat gebouwbeheer niet alleen een kostenpost is, maar dat goed beheer kan leiden tot verzuimreductie en andere productiviteitsverbeteringen. Daarnaast bespreken we het belang  van het toegang hebben tot betrouwbare ‘gebouwdata’ en van het hebben van een goed basisdossier. Hoe deze data eenvoudiger te verzamelen en te beheren is, zodat vastgoedsturing via een dashboard mogelijk is.

Ook staan we stil bij de ‘kleinere’ vastgoedbeheerder die met beperkte middelen en capaciteit zijn vastgoed moet beheren.

Voor wie?
Een gratis webinar voor technisch beheerders, gebouwbeheerders/-coördinatoren en iedereen die meer wil weten over het belang van professioneel gebouwbeheer.

Wanneer?
Op 8 april - 13:00 tot 13:45 uur.

Kijk hier voor meer informatie of meld je meteen aan.

Dit webinar wordt je aangeboden door Sertum, NEN en BOB-KOB.


Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...