Lightronics B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Verlichting »
  3. Lightronics B.V.

Lightronics B.V.

Bezoekadres
Spuiweg 19
5145 NE Waalwijk
Corr.adres
Postbus 150
5140 AD Waalwijk
Contactgegevens
Telefoon: 0416 - 56 86 00
Ervaar de Kracht van Licht
Licht is een eerste levensbehoefte. Het zorgt voor een stimulerende werkplek en een prettige woonomgeving. Het biedt een gevoel van veiligheid en geeft energie. Onze passie voor licht zie je terug in onze verlichtingsoplossingen en armaturen. Deze Kracht laten we je graag in jouw eigen omgeving ervaren.

Slimme verlichting voor een CO₂neutrale toekomst
Wij werken dagelijks gepassioneerd aan een CO2 neutrale toekomst door het,  op een maatschappelijke, duurzame en economische verantwoorde manier, ontwikkelen en vermarkten van professionele verlichtingsoplossingen. Hierin laten wij de kracht van licht tot uiting komen in bijvoorbeeld een veilige woonomgeving, een stimulerende werkplek en licht wanneer dat echt nodig is.

Richting de toekomst willen wij onze top 3 positie in Nederland handhaven en dit verder uitbouwen in de ons omringende landen. Zo waarderen klanten in Nederland onze diepgaande deskundigheid in toepassingen, het meedenken in projecten met een echt eigen R&D en oplossingen welke zelfs na 40 jaar nog na te leveren zijn. Ervaringen waar wij,  in de vraagstukken buiten Nederland, ons graag verder in willen verdiepen.

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid
Op onze locatie in Waalwijk hebben we alle afdelingen in huis om de beste lichtoplossing voor elke omgeving te realiseren. Hier worden armaturen ontworpen, geassembleerd en ingetekend in lichtplannen. Bovendien stellen we onze armaturen bloot aan extreme omstandigheden in onze testruimtes conform ISO 9001 : 2015 en ISO 2859. De veiligheid en prestaties van onze armaturen wordt gegarandeerd door het DEKRA Led Performance certificaat en het lakcertificaat Qualicoat ISO 12944. Door de krachten te bundelen van al deze afdelingen kunnen we armaturen leveren met een lange levensduur en groot lichtcomfort.

Foto's van Lightronics B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Bij WTW bieden we data- en kennisgedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal ...

Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...

Sika oplossingen voor een veilige, gezonde leefomgeving ...

Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...

Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...