Duurzame renovatie met leisteen

Duurzame renovatie met leisteen

Gepubliceerd op:

Een aandachtspunt vanuit de overheid is het verduurzamen van woningen. In het energie akkoord van 2013 staat dat in 2030 alle gebouwen in Nederland gemiddeld een energielabel A moeten hebben. 0-op-de-meter woningen zijn onderdeel van dit akkoord. Dit betekent in het algemeen dat er energiebesparende maatregelen toegepast moeten worden. 


Eén van die maatregelen kan zijn de woningen te voorzien van een isolerende buitenschil. Natuurleien zijn een goed voorbeeld voor de bekleding van deze buitenschil. Ze zijn duurzaam, hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvriendelijk, in diverse kleuren en maten te verkrijgen en beschikbaar voor elk budget.

CO2 uitstoot:
Momenteel is CO2 uitstoot ook erg actueel. Voor steeds meer bouwmaterialen is de CO2 uitstoot een belangrijk voorwaarde voor de keuze van de opdrachtgever. Gebouwen worden met behulp van verschillende rekenmethoden en certificaten op duurzaamheid beoordeeld. Een voorbeeld van zo’n methode is BREEAM-NL, een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen.

Beschikbare producten:
Wanneer u gaat renoveren kunt u kiezen uit diverse producten, in onderstaand overzicht is een vergelijking weergegeven tussen de verschillende mogelijkheden.Vraag vrijblijvend advies aan bij één van onze vakkundige medewerkers!

Lei Import bv
Battenweg 10
6051 AD Maasbracht

Tel: 0475-436439
Mail: info@lei-import.nl
Web: www.lei-import.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

SmartDocuments
SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...
Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.
POM
Met POM incasseer je beter, sneller, socialer én tegen lagere kosten ...