TECTA leien voor hoogwaardig & duurzame woningbouw

TECTA leien voor hoogwaardig & duurzame woningbouw

Gepubliceerd op:

Bij Cedral geloven we rotsvast in mooie en duurzame woningbouw. Cedral wordt geproduceerd op basis van 100% vezelcement, een hoogwaardig bouwmateriaal gemaakt van cement, kalk, water en vezels.

TECTA leien zijn voorzien van een unieke beschermlaag die wordt uitgehard met uv-licht. De ingenieuze en gepatenteerde TECTA-technologie verzegelt het lei-oppervlak en beschermt zo tegen schade en verkleuring. TECTA leien zijn ook bestand tegen extreme weersomstandigheden. Vuil, stof en zelfs graffiti laten geen sporen na op deze hoogwaardige en kleurvaste lei. 

Ontdek de TECTA lei

Cedral TECTA Texture is het perfecte materiaal om een natuurlijke lei-uitstraling te verwezenlijken. Een reliëfoppervlak, gebroken randen en de typische matte leisteenkleur zorgen ervoor dat deze lei de charme van natuurleien evenaart.

Cedral TECTA Smooth is een veelzijdige topper die zich heel mooi laat inpassen in een strakke architectuur. Deze lei toont een vlakke, uitgepuurde afwerking dankzij de rechte randen en het matte oppervlak.

Vraag gratis een professionele “Cedral TECTA staalbox” aan om het materiaal in detail te bekijken.


Een greep uit ons leveranciersregister

BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...
GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...