Caparol maakt kennis met de Caparol Academy

Caparol maakt kennis met de Caparol Academy

Gepubliceerd op:

Caparol, Europese fabrikant van bouwverven en gevelisolatie, heeft het nieuwe cursusjaar van de Caparol Academy officieel geopend. Met het uitgebreide programma cursussen en opleidingen wil Caparol een bijdrage leveren aan het kennisniveau binnen de branche. De Caparol Academy biedt diverse gespecialiseerde opleidingen die interessant zijn voor zowel schilders als opdrachtgevers en architecten.


Volgens Willem Karel, directeur van DAW Coatings, sluit de Caparol Academy uitstekend aan bij de filosofie van het merk Caparol. “Vakmanschap is méér dan alleen weten hoe je een kwast moet vasthouden. En wij willen onze klanten méér bieden dan alleen eersteklas verf. Werk je met Caparol, dan krijg je advies en betrokkenheid op de koop toe. En kennis. Die kennis delen wij door middel van de Caparol Academy.”

Omdat het vakgebied sterk in beweging is, is de professional genoodzaakt zich keer op keer nieuwe inzichten en technieken eigen te maken. Met de Academy wil Caparol vakmensen in staat stellen om actuele kennis op een efficiënte manier te verwerven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een opleiding ‘Resultaatgericht schilderwerk’ of ‘Inspectie van schilderwerk op hout’, waarbij de nadruk wordt gelegd op strategisch onderhoud. Maar ook wordt kennis van kleur gegeven met o.a. een praktische opleiding over kleur en kleurtoepassing.

Caparol heeft het totale opleidingsaanbod verzameld in een brochure, die aan te vragen is via de website van Caparol: www.caparol.nl/service/academy. Of vraag ernaar bij één van de Caparol accountmanagers.

  
  
  

Een greep uit ons leveranciersregister

Kiwa Technology B.V.
Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...
Breijer Daktechniek
Het spreekt voor zich dat een dak uw vastgoed en diens gebruikers bescherming biedt ...
Valprevent BV
Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...