Het is herfst en dus weer tijd voor dakonderhoud

Het is herfst en dus weer tijd voor dakonderhoud

Gepubliceerd op:

De herfst is de periode waarin de meeste lekkages ontstaan op daken van bedrijfspanden, appartementencomplexen en schoolgebouwen. Let er dus op dat je de komende maanden een dakinspectie laat uitvoeren of je dak laat reinigen.

De komende maanden vallen de bladeren weer massaal van de bomen. Er komen meer regenbuien en de wind zal zich weer doen gelden. Kortom, de herfst staat weer voor de deur. In de herfst krijgt je dak het zwaar te verduren. Bladeren en takjes komen snel op uw dak terecht en kunnen zich – door de wind bijeen gedreven – snel ophopen.

Voorkom schade aan uw dak
Vuil op het dak leidt ertoe dat regenwater moeilijker de weg vindt naar de hemelwaterafvoer. Hierdoor blijft water staan en zoekt het een andere uitweg. Dit merk je pas zodra zich vlekken beginnen te vormen op de muren of het plafond. Dan ben je te laat en is de schade al ontstaan. Laat daarom de komende periode alvast een preventieve dakinspectie uitvoeren, of laat uw dak weer eens grondig reinigen. Zo blijft uw dak in goede conditie, loopt regenwater netjes weg en blijft uw interieur gespaard.
Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...