Arcade neemt bijna 500 eenheden over van Vestia

Arcade neemt bijna 500 eenheden over van Vestia

Gepubliceerd op:

Arcade heeft 469 verhuureenheden overgenomen van Vestia. Bijna 70% hiervan valt binnen de sociale sector. Het betreft twee Scheveningse complexen aan de Badhuiskade en Utrechtsestraat en vijf Naaldwijkse complexen aan de Stokdijkhof, Bizet, Sint Martinusstraat, Van Lijnschootenlaan en eengezinswoningen in de Lage Woerd.

Voor de huurders verandert er niets. Bij de overdracht neemt Arcade de huurvoorwaarden zoals overeengekomen in de huurovereenkomsten ongewijzigd over. De betreffende huurders zijn via brieven geïnformeerd door Vestia en Arcade.

Arcade liet eerder weten dat het belangrijk is dat deze woningen behouden blijven voor huurders met een lager inkomen. Arcade blijft de woningen na aankoop verhuren aan deze primaire doelgroep. Arcade is de grootste verhuurder in Westland. Zij hebben bezit in de kernen Ter Heijde, Monster, 's-Gravenzande, Heenweg, Poeldijk, Naaldwijk en De Lier. Daarnaast zijn zij op kleinere schaal actief in Den Haag. In totaal bezitten de corporatie circa 8.000 verhuureenheden zoals eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes.

Een greep uit ons leveranciersregister

KiesZon
Van dak naar duurzame energiecentrale ...
Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...
Breijer Loodgieters
Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...