HR kennisdeelmiddag voor woningcorporaties

HR kennisdeelmiddag voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:

Op 13 oktober organiseert Effectory een kennisdeelmiddag voor bestuurders en HR professionals bij woningcorporaties. Het thema van de middag is ‘van een procesgestuurde naar een mensgerichte corporatie’. Dit thema komt voort uit een eerdere kennisdeelmiddag waar ‘’de wendbare corporatie’’ centraal stond. Naast de wendbaarheid van de corporatie zien we dat veel corporaties worstelen met het evenwicht tussen het proces en de mens. De onderwerpen die hier onder andere mee samenhangen zijn: bevlogenheid, eigenaarschap, autonomie en leiderschap.

De middag zal starten met een lekkere lunch, waarna we met elkaar ingaan op het dagthema. Oprichter van Effectory Guido Heezen zal spreken over disruptie en anders organiseren.
We zullen interessante inzichten uit onze onderzoeken binnen de corporatiebranche delen en uiteraard is er ruimte om met elkaar gedachten en ervaringen uit te wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel.

We hopen je 13 oktober te mogen verwelkomen op Singel 126-130 te Amsterdam. De lunch staat klaar om 12.30 en om 13.00 uur start het programma.

Aanmelden kan via marvin.van.de.brug@effectory.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging met meer informatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...