Unieke kennissessies NEH op CorporatiePlein

Unieke kennissessies NEH op CorporatiePlein

Gepubliceerd op:

Waar voorheen gesprekken rondom IT-outcourcen en ICT-omgeving werden gevoerd, gooit NEH het dit jaar over een andere boeg. Er vinden vijf kennissessies bij de stand plaats die ingaan op innovaties en ontwikkelingen. Donderdag 26 september 2019 vindt het jaarlijkse CorporatiePlein plaats in Expo Houten.

Visie op de werkplek
Het creëren van een standaard en moderne werkplek voor corporatiemedewerkers, zodat zij zo goed mogelijk kunnen werken. Dat was de insteek die NEH en haar Klantenplatform samenbracht om de Visie op de Werkplek te ontwikkelen. Een concrete routekaart die woningcorporaties helpt om zich nog beter te focussen op hun core business.

Tijdens het CorporatiePlein worden hier twee presentaties aan gewijd. Vragen als ‘hoe kunnen mijn medewerkers nou écht plaats- en tijdsonafhankelijk werken?’ en ‘hoe transformeren wij op een goede manier naar de Microsoft Cloud?’, worden hierbij beantwoord.

Transformatie in beeld
Hoe kan een kleine woningcorporatie ineens koploper zijn met de nieuwste ICT-omgeving? Tijdens de presentaties over ‘Transformatie in beeld’ laten we zien hoe een paar woningcorporaties nu efficiënter werkt, hoe je Office 365 optimaal inzet en zij de gemakken van SharePoint gebruiken.

De kracht van 365
Tijdens een demosessie showt NEH de kracht van 365. Wat zijn de functionaliteiten van OneNote? Kent iedereen de meerwaarde van OneDrive? Al eens gewerkt Exchange Online, Whiteboard, SharePoint en Teams? Tijdens de demo laten we de kracht van al deze applicaties zien en hoe je deze snel en eenvoudig inzet voor een woningcorporatie.

CorporatiePlein
CorporatiePlein is dé Bedrijfsvoering, ICT en Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Een gevarieerde beursvloer met exposanten, een interessant en inspirerend theaterprogramma, beursstands en er is volop de gelegenheid om te netwerken met vakgenoten.

Wij verwelkomen je met plezier bij stand 47
Inschrijven is gratis en kan via https://corporatieplein.nl/nl/registratie.Een greep uit ons leveranciersregister

Orcon
Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...
ALUTHERM Heating
Specialist in grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en gasgestookte CV-ketels van 170kW tot 2200kW ...
ista Nederland B.V.
ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele ...