Zegwaard Rioolbeheer: ’’Een goed imago met de juiste rioolzorg!’’

Zegwaard Rioolbeheer: ’’Een goed imago met de juiste rioolzorg!’’

Gepubliceerd op:

Een verstopte badkamer- , keuken- of toiletafvoer? Het preventief reinigen van dakgoten en/of rioleringsstelsels? Het inspecteren van de standleiding? Voor al deze zaken – en meer – kunt u terecht bij Zegwaard Rioolontstopping.

Met een centraal meldpunt in Delft is er altijd wel een serviceauto in uw buurt, zodat de 24 uurs service gegarandeerd wordt. “Maar juist ook het preventieve rioolbeheer is aantrekkelijk voor bedrijven en horecagelegenheden” Het is belangrijk de klanten iedere keer een schone, frisse ruimte aan te kunnen bieden.”

Wat de klacht of vraag ook is: Zegwaard Rioolontstopping gaat niet weg voordat het probleem voor de volle honderd procent is opgelost. Naast de rioolontstopping, combineert Zegwaard haar diensten met Zegwaard-Veegservice, Zegwaard-vet- en olieafscheiders en Zegwaard-Containers. Zegwaard is een begrip in de hele regio Zuid-Holland.

Onderscheidend
Zegwaard werkt voor een diverse groep van klanten, die voor een groot deel bestaat uit horecagelegenheden, VvE’s, woningbouwcorporaties, bedrijven en particulieren. Maar ook financiële instellingen, advocatenkantoren en zelfs sportverenigingen. Wij verzorgen alles aan het riool, zowel direct als indirect. In het laatste geval kun je bijvoorbeeld denken aan het schoonmaken van dakgoten. Bedrijven hechten er veel waarde aan dat zij de juiste uitstraling hebben naar hun klanten toe en wij werken hier aan mee. Hoewel Zegwaard veel preventief onderhoud doet, komen de meeste aanvragen binnen bij rioolproblemen. Deze problemen komen tot stand door ouderdom, slecht onderhoud of verzakking na bouwwerkzaamheden. Zegwaard heeft alle kennis in huis om het probleem gelijk te verhelpen. Ook in het reinigen van deze vetafscheider onderscheidt Zegwaard zich: Wij maken altijd de inkomende leiding schoon. Dit lijkt logisch, maar de meeste bedrijven doen dit niet. De organisatie is ingericht op snelle actie bij calamiteiten, binnen een uur kunnen we met manschappen ter plaatse zijn. De gemelde kwestie krijgt de hoogste prioriteit.

Ontwikkelingen
Door nieuwe technologische ontwikkelingen worden de monteurs automatisch aangestuurd middels een iPad. De planning stuurt vanuit het computersysteem nieuwe opdrachten direct door naar de monteurs. De monteurs openen vervolgens de opdracht digitaal via de iPad. Papier werk is verleden tijd en daar komt nog bij dat alles digitaal wordt opgeslagen, zodat werkzaamheden uit het verleden altijd digitaal te raadplegen zijn. Naast investeringen in digitale automatisering investeert Zegwaard eveneens in de servicebussen. De servicebussen worden geleverd door Mercedes Benz en zijn uitgerust met de laatste technische snufjes, wat zorgt voor schonere en zuinigere bussen.  

Marktgroei
De laatste jaren is Zegwaard Rioolbeheer B.V. sterk gegroeid. Dit heeft niet alleen geleidt tot meer klanten en monteurs maar ook tot overnames zoals, Minnee uit Alphen aan de Rijn en Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop. Door vestigingen in deze regio´s over te nemen kunnen klanten nog beter worden bediend en ontstaat er een nog efficiëntere rit- en routeplanning.

Fris VVE
Stel je voor… je bent een woningcorporatie en je appartementencomplexen moeten voldoen aan de strikte rioolrichtlijnen zoals voorgeschreven door de wet. Het is voor woningcorporaties erg prettig om het gehele complex in één keer te onderhouden en/of het probleem op te lossen. Standleidingen of liggende leidingen zijn hier uiteraard erg lang, maar daar draaien wij ons hand niet voor om!

Goed onderhoud
Of het nu om nieuwe of bestaande klanten gaat, Zegwaard onderhoud ook het klantcontact goed. Bedrijven kunnen ook bij ons terecht voor (gratis) advies. Wij maken vervolgens een plan van aanpak, op maat voor het bedrijf.” De klanten kunnen 24 uur per dag bij Zegwaard. Met snelle afspraken en levertijden bent u hier dus aan het goede adres voor een fris visitekaartje!

Diensten van Zegwaard:
 • Toilet-, douche-, keuken- en wastafelontstoppingen.
 • Rioolinspectie met behulp van camera en andere hulpmiddelen.
 • Reinigen van hemelwaterafvoeren, dak- en lijngoten.
 • Stankdetectie met behulp van rookdetectie en visuele waarnemingen.
 • Preventief onderhoud tegen lage maandelijkse kosten en overzichtelijk te budgetteren.
 • Reinigen en onderhoud van straatkolken.
 • Het vervangen en vernieuwen van rioleringsstelsels.
 • Veegservice van uw terreinen, parkeergarages en bedrijfshallen.
 • Reparatie en vervanging van olie- en vetafscheiders.
 • Verhelpen van wateroverlast in kruipruimtes.
 • Zandzuigen en zandblazen in kruipruimtes.
Uw voordelen op een rij:
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
 • Eén vast tarief, 365 dagen per jaar incl. avonden, weekenden en feestdagen.
 • Vakkundig opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring, tevens erkend leerbedrijf.
 • Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag- en tijdstip van werkzaamheden.
 • Moderne machines en apparatuur voor de beste resultaten.
 • Ontzorgen van onaangename rioleringsproblemen.
 • Alle kennis in huis waardoor problemen 100% worden opgelost.
 • Vaak binnen een uur aanwezig.
Vraag vrijblijvend advies aan met één van onze vakkundige medewerkers!

Zegwaard Rioolbeheer B.V.
Faradayweg 1a
2627 AX Delft

Tel:  015- 262 61 61
Fax: 015- 256 28 87

info@zegwaard.nl
www.zegwaard.nl



https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/riool-reparatie/zegwaard-rioolbeheer-bv

Een greep uit ons leveranciersregister

Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.
DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...