Duurzaam & Comfortabel

Duurzaam & Comfortabel

Gepubliceerd op:

Een unieke samenwerking tussen een bouwkundige partij, installatietechnische partij, een technisch accountant én u als vastgoedeigenaar op de 4e stoel aan tafel. 

Samenwerken aan waarde creatie volgens het Nieuwe Business Denken en Doen brengt ons de transitie het huidige systeem ter discussie te stellen en dat al werkende opnieuw vorm te geven.

Bouwkundige partij, NVT Onderhoudsgroep al 110 jaar een gerenommeerde partij in het groot totaalonderhoud en biedt haar praktische kennis graag aan. NVT Engineering bundelt deze kennis direct aan uitvoering met landelijk georiënteerde werkmaatschappijen binnen NVT Onderhoudsgroep en nemen verantwoordelijkheid voor haar adviezen en concepten.

Werktuigbouwkundige installaties, Brink Climate Systems met een eigen productiefaciliteit die systemen produceert voor verwarming, ventilatie, koeling en warm tapwater, deelnemer is in diverse Duurzame totaalconcepten en succesvolle NOM renovaties heeft uitgevoerd. Brink Climate Systems denkt mee over die vaak complexe installatievragen. Met kennis van installatietechniek in relatie tot duurzaamheid en bouwkundige schil, staan ze garant voor een objectief advies en uitvoering in samenwerking met installatiepartner Air Install. Proces en Projectmanagement.

Alphaplan als bouwkundig adviseur is Alphaplan als geen ander in staat om de klantvraag te koppelen aan bouwkundige maatregelen, welke naadloos aansluiten op de bestaande situatie. Vanuit haar regisserende rol in zowel renovatie als nieuwbouw in staat ieder project tot een succesvol einde te brengen.

Duurzaam & Comfortabel staat voor Kennis en Kunde. Samen kunnen wij uitdagingen op het gebied van verduurzaming, energietransitie en toekomstbestendigheid aan. We ontwikkelen concepten, passen ze toe en garanderen op de geformuleerde prestaties. Samen vormen we het proces en oplossingsrichting naar behoefte en ontzorgen daarmee de klant en diens klant - de bewoner.

Een greep uit ons leveranciersregister

REC Solar EMEA GmbH
REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...
Alvast
Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...