Aan de slag met Airofill® in Waalwijk

Aan de slag met Airofill® in Waalwijk

Gepubliceerd op:

Na een eerder geslaagd project in Sprang-Capelle en een wijk in Waalwijk heeft Casade Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers opnieuw ingeschakeld om 96 woningen in Waalwijk te verduurzamen met Airofill® supreme insulation. Door te isoleren met Airofill® kijkt Casade verder dan de huidige norm. Deze woningen profiteren straks niet alleen van een hoger energielabel en meer wooncomfort, maar zijn al voorbereid voor de klimaatdoelstellingen van 2050. Klaar voor de norm van de toekomst!

Martin van Baaren vertelt over dit veelzijdige project waar er naast de spouwmuurisolatie ook verschillende andere werkzaamheden zijn uitgevoerd. Er zijn bijvoorbeeld zo’n 150 flora en fauna voorzieningen geplaatst, spouwvervuiling is verwijderd en de gevels zijn hersteld.

De rode draad van dit project is de nauwe samenwerking tussen het team van Takkenkamp en Casade. Door de open communicatie en het vinden van gezamenlijke oplossingen, streven we samen naar een positieve impact voor de bewoners én voor een duurzamer Nederland.

Met Airofill® kijk je verder dan de norm!


Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...