Duurzaam gebouwbeheer met Antea Group

Duurzaam gebouwbeheer met Antea Group

Gepubliceerd op:

Nieuw- en verbouw van woningen vraagt niet langer om het afhandelen van stenen en mortel. Anno 2016 moet er efficiënt gewerkt worden om niet alleen tijd en geld, maar ook grondstoffen en duurzame aspecten in het oog te houden. Dit noemen wij bij Antea Group ‘the BIG-r picture’. 

BIG-r staat voor Bewust(er) in Gebouwen. Onze gedachte is dat wij het grotere plaatje bekijken en wij met onze ervaring in gebouw beheer voor u kunnen besparen, leren, inzicht krijgen en vooruit kunnen kijken.

Onderdeel van deze bewustwording en vaak een goede eerste stap bij besparingen, is een Energie-audit volgens de in 2012 door de Europese Commissie samengestelde Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). De richtlijn vermeldt de Europese doelstelling van een 20% lagere Europees energieverbruik in 2020. Een goede audit levert een hoop aan informatie op: bijvoorbeeld waar de grote bespaarkansen liggen en waar je al op de juiste weg bent.

Antea Group kan deze Energie-audit voor uw organisatie uitvoeren. Deze is verplicht voor veel ondernemingen en organisaties met meer dan 250 medewerkers of een jaaromzet van meer dan € 50 miljoen. Hieronder vallen alle multinationals en commerciële gebouwenbeheerders, maar ook de meeste zorginstellingen en productiemaatschappijen. Voor veel van deze bedrijven voeren wij deze Energie-audit al regelmatig uit.

Wij kennen de richtlijn tot in de puntjes, maken de vertaalslag naar eventuele consequenties én voeren tevens Energie-audits uit om tot oplossingen te komen. Maar daarnaast kijken wij ook met u naar andere actoren die nu of in de toekomst bepalend kunnen zijn voor de ontwikkeling van uw energieverbruik.

Mocht u meer willen weten. Neem dan gerust contact op met Rob Verkerk. Hij is Projectmanager Bouw & Energie en te bereiken via 0513-634503 of per mail via rob.verkerk@anteagroup.com.

Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...
DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...