Wekelijks inzicht in verbruik maakt nog meer energiebesparing mogelijk!

Wekelijks inzicht in verbruik maakt nog meer energiebesparing mogelijk!

Gepubliceerd op:

Inzicht in het energieverbruik kan leiden tot een bewuster verbruik. Hierdoor kunnen uw bewoners nog meer energie besparen! Daarom heeft ista Nederland een monitoringtool en een ista app ontwikkeld om uw bewoners wekelijks inzicht te kunnen bieden.



Transparantie en energiebesparing

Op basis van nauwkeurige meting van het individuele verbruik bij blokverwarming, stelt ista Nederland jaarlijks de persoonlijke afrekening voor uw bewoners op. Door inzicht te bieden in het verbruik kunnen uw bewoners hun verbruiksgedrag desgewenst aanpassen. Zo komen zij bij de afrekening niet voor verrassingen te staan. Deze transparantie is mogelijk via een monitoringtool op de ista Webportal en de ista app.

Wekelijks waardevolle informatie
Via onze monitoringtool krijgen uw bewoners wekelijks actueel inzicht in hun warmte- en/of waterverbruik. Zij beschikken ondermeer over hun historisch verbruik, het actuele verbruik en het verbruik per radiator. Uw bewoners verkrijgen hierdoor een goed inzicht in het eigen verbruiksgedrag en hebben daarmee nog meer invloed op hun individuele afrekening. Tevens treffen zij op de webportal informatie aan over het betreffende meetsysteem, de uitleg van de afrekening en diverse waardevolle stooktips. Hiermee voorkomt u niet alleen veel telefoontjes van uw bewoners, u heeft bovenal tevreden huurders.

De ista app!
Maakt u gebruik van onze dienst Monitoring, dan kunnen uw bewoners tevens beschikken over de ista app. Hierdoor hebben uw bewoners hun actuele verbruiksgegevens altijd bij de hand. Dat maakt energiebesparen niet alleen nuttig, maar ook leuk!

Met deze tools voldoet u ruimschoots aan de Warmtewet, die aangeeft dat bewoners van collectief verwarmde woningen viermaal per jaar inzage moeten krijgen in hun individuele verbruik. Graag bieden wij uw bewoners wekelijks deze transparantie, waardoor energie besparen nog makkelijker voor hen wordt.

Voor meer informatie:
ista Nederland B.V.
info@istanederland.nl
www.istanederland.nl
Tel.: 010 2455700



Een greep uit ons leveranciersregister

Verweij Houttechniek
Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...
Nu-Swift Brandbeveiliging B.V.
Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...