Remmers BV introduceert het RIG programma

Remmers BV introduceert het RIG programma

Gepubliceerd op:

RIG staat voor Remmers Internationale Garantie en legt daarmee de focus op haar kwaliteitsproducten gecombineerd met een uitstekende applicatie. RIG brengt een uitstekende product en systeem kwaliteit samen met  goede applicatie inclusief garanties.

Omdat wij heel zeker zijn van onze kwaliteit geven we deze garantie graag door echter dit kan alleen als ook de applicatie goed geregeld is. Wij kunnen zeker zijn van onze kwaliteitsproducten echter als de applicatie onder de maat is, geeft dit nog een slecht eindresultaat. Daarom moeten productkwaliteit en goede applicatie hand in hand gaan. Remmers BV koppelt met RIG een kwaliteitslabel van producten en systemen samen met goede applicatie en garantie en daardoor dus zekerheid. Zeker zijn van uw zaak en compleet ontzorgen bij het onderhoud van uw vastgoedportefeuille. Dat kan middels de partners van Remmers die tevens RIG gecertificeerd zijn, getraind en opgeleid zijn door Remmers om de diverse Remmers producten en systemen op de juiste manier aan te brengen. Voor het Quick Protect systeem hebben we speciaal voor woningbouwcorporaties een White Paper geschreven.

Laat u informeren over de Remmers bouwbeschermingsoplossingen en de RIG voorwaarden. Via onze website kunt u meer informatie lezen over ons echter direct contact opnemen met de adviseur in de regio werkt nog beter www.remmersbv.nl

Voor meer informatie kijk ook onderstaande video.

 

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...