Duurzaam, snel en voordelig uw vastgoed renoveren?

Duurzaam, snel en voordelig uw vastgoed renoveren?

Gepubliceerd op:

Door een innovatieve oplossing, in combinatie met een stijlvol design is dat nu snel, gemakkelijk èn bovendien voordelig te realiseren.

Designed in stijl
Door het slimme design en de robuuste bouw zijn de PowerLight Pro armaturen ècht overal in te zetten: in openbare ruimtes, centrale hallen, trappenhuizen, gangen, galerijen, bergingen en entrees. Voor zowel binnen- als buitengebruik.

Energie Besparen
Naast dat de PowerLight Pro armaturen gemakkelijk zijn te installeren, hebben de LED's in deze armaturen een lange levensduur, verbruiken ze 80~90% minder stroom en vereisen ze weinig tot geen onderhoud, dit zorgt gegarandeerd voor tevreden bewoners! 
De PowerLight Pro armaturen zijn uit te breiden met een daglicht/bewegingssensor en een noodverlichtingsmodule. Daarnaast is er optioneel een draad-en batterijloze afstandsbediening verkrijgbaar. Hiermee wordt de periodieke controle van de autonomie van de noodarmaturen gemakkelijker dan ooit. Met 1 klik is af te lezen wat de status van het armatuur is door de volledig automatische 30-daagse zelftest.

Unieke Lichtkap
De LED Plaat en de electronica zijn volledig geïntegreerd in de lichtkappen van de PowerLight Pro armaturen. Dit zorgt samen met de vormgeving van de lichtkap voor een mooie en egale lichtverdeling, zèlfs naar de zijkanten van het armatuur. 

Renovatiekit voor PVX en TCH 329 
De lichtkap (met ingebouwde LED-plaat en elektronica) van de PowerLight Box is direct uitwisselbaar met de Philips TCH 329 en de Lightronics PVX. Bestaande bodems hoeft u niet meer te vervangen. Hierdoor hoeft u de muren en plafonds niet opnieuw te laten verven. Bovendien bespaart u hierdoor flink op de installatietijd.

Meerdere montageopties
Naar keuze kunt u de PowerLight Pro armaturen zowel via de achterzijde als via de zijkanten aansluiten, hierdoor is het mogelijk om de armaturen met elkaar door te verbinden.

Hoogwaardige kwaliteit en langere levensduur
De PowerLight Pro armaturen zijn uitgerust met de nieuwste hoogwaardige technieken en beste kwaliteit componenten. Zo is de bewegingssensor bijvoorbeeld instelbaar op verschillende afstanden en is verzekerd van veel meer dan 200.000 schakelingen. Dankzij deze technologie is de levensduur van deze sensor ruim 4x zo lang als de meest gebruikte sensoren op de markt. Een ander stuk hoogwaardige techniek zit in onze daglichtsensor, hierdoor reageert deze alleen op direct daglicht en raakt niet in de war van kunstlicht.

De gewenste lichtkleur voor elke specifieke ruimte
De LED plaat van de Powerlight Pro armaturen is standaard schakelbaar tussen 3000, 3500 en 4000 Kelvin. Zo kunt u met één uitvoering een warme kleur in de entree, een meer heldere kleur in de berging en een koelere kleur in het nood trappenhuis realiseren.

Zowel voor op- als inbouw
Door de vormgeving van het bodemdeel is de PowerLight Ceiling Pro zowel te gebruiken als op- of (half-)inbouwarmatuur. Hierdoor wordt de PowerLight Ceiling Pro altijd heel mooi in de ruimte opgenomen.

Snel en eenvoudig te monteren
Doordat de PowerLight Ceiling Pro is voorzien van een semi-transparante bodemplaat is deze heel eenvoudig en snel te monteren. De bestaande montagegaten in de muur of het plafond zijn door de bodem heen zichtbaar. Hierdoor kunnen de schroeven in één keer in het juiste gat worden geplaatst. Vanzelfsprekend is de bodemplaat ook voorbereid op de standaard gat-afstanden in de inbouw-, las- en kabeldozen.

www.b2b-light.nl
Een greep uit ons leveranciersregister

S&P Holland B.V.
Soler & Palau, de grootste fabrikant van ventilatoren van Europa ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...
SMSParking BV
Mobiel parkeren via sms, app en internet!