Vacature: Manager Vastgoedbeheer en -ontwikkeling

Vacature: Manager Vastgoedbeheer en -ontwikkeling

Gepubliceerd op:

Geef jij als manager van de Academy Vastgoedbeheer en -ontwikkeling een duurzame impuls aan de bouw?

BOB-KOB heeft de basis gelegd voor de Academy Vastgoedbeheer en -ontwikkeling, met onder meer functiegerichte opleidingen, trainingen en workshops voor onder andere beheerders, opzichters, projectleiders en assetmanagers. De komende jaren gaan wij dit doorontwikkelen, uitbreiden en positioneren. Daarom zijn wij op zoek naar een Manager Vastgoedbeheer en -ontwikkeling.

Functie
Je brengt de Academy Vastgoedbeheer en -ontwikkeling, samen met je team, naar een volgende fase qua structuur, inhoud, didactiek, omvang en positionering. Als contactpersoon voor onze relaties binnen woningcorporaties en vastgoedbeheerders ondersteun je deze organisaties bij het optimaal ontwikkelen van organisaties en medewerkers in lijn met organisatiebeleid. Je kent de markt en bent in staat specifieke doelen en behoeften van onze klanten te achterhalen en te vertalen naar leerdoelen en opleidingen. Daarnaast ontwikkel en beheer je samen met je team, en veelal met externe docenten en deskundigen, het pakket aan opleidingen.

Wij zoeken iemand:
  • met een drive om met de Academy een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de bouw.
  • met het extraverte karakter om de Academy extern neer te zetten.
  • die als teamspeler samen met zijn multidisciplinaire team optimaal samenwerkt en zo de Academy in brede zin doorontwikkelt.
  • met een netwerk in de wereld van woningcorporaties en/of vastgoedbeheer.
  • met voldoende ervaring, aantoonbaar werken denkniveau op hbo- of wo-niveau naast relevante opleidingen en deskundigheid.
Interesse?
Lees de volledige vacaturetekst op de website van BOB-KOB en solliciteer!

Wie zijn wij?
BOB-KOB is het toonaangevende opleidingsinstituut voor de bouwsector. We werken voor (medewerkers van) woningbouwcorporaties, gebouwbeheerders, ontwerp- en adviesbureaus, uitvoerende bouw, infra en overheid.
Ons doel is het ontwikkelen van medewerkers, bedrijven en organisaties binnen de sector bouw. Dit doen wij met een professioneel team van adviseurs, trainers en docenten uit de praktijk, in nauw contact met onze klanten.


Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Daikin Nederland
Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...
Kingspan Light + Air
Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...