Seminar - “Van Balie naar Klik”

Seminar - “Van Balie naar Klik”

Gepubliceerd op:

U heeft zich inmiddels aangemeld voor het seminar “Van Balie naar Klik” of overweegt om dit alsnog te doen. 

Een ideale gelegenheid om kennis te delen en van u te horen waar uw behoefte ligt. Tijdens een live sessie demonstreren we de vele professionele faciliteiten van ons Unexus Connect (tele)communicatie platform in combinatie met de verschillende integratiemogelijkheden. Door onze ervaring in de woningcorporatiebranche, zijn wij in staat te koppelen met klantportalen zoals Tobias AX van Aareon, Iris van Kubion, Malengo van Umbrella, Kana van ZIG en Centric. Wanneer u kiest voor de Unexus Connect communicatieoplossing, krijgt u de beschikking over één platform met daarin alle moderne functionaliteiten voor een optimale bereikbaarheid en klantenservice.

Maak tevens kennis met onze vast-mobielintegratie in combinatie met ons recentelijk gelanceerd unieke Unexus Mobiel abonnement. Ideaal voor het flexibele werken. Het abonnement samen met ons platform zorgt ervoor dat de toestelstatus van de mobiele gebruiker altijd zichtbaar is zonder tussenkomst van de telefooncentrale. Onnodig nog om iemand te bellen waarvan u weet dat hij/zij in gesprek is. Zo kunt u sneller huurders en leveranciers te woord staan, wat ten goede komt van de klanttevredenheid.

Voor de woningcorporaties die een cloudgebaseerde communicatie oplossing willen en die al gebruik maken van Office 365 hebben we sinds vorig jaar Unexus Connect 365 aan onze portfolio toegevoegd. Hierbij krijgt u dus volwaardige telefonie met een ongekende diversiteit aan functionaliteiten en dus ook vast-mobielintegratie. Eenvoudig, snel en wij regelen alles voor u. Bovendien betaalt u naar gebruik afhankelijk van het gebruiksprofiel die u hebt gekozen.

Hebben we u genoeg verleid en overtuigd om de 28e met ons rond de tafel te zitten ? Inschrijven kan via onderstaande link.

Indien u specifieke verlangens hebt voor een bepaald product horen wij dit graag via info@unexus.nl of 035-7009 760

Tot de 28e !

Aanmelden: http://www.klantgerichtecorporatie.nl/

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Hemmink B.V.
Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...