Falco BV

  1. Leveranciers »
  2. Duurzaam »
  3. Falco BV

Falco BV

Bezoekadres
Weitzelweg 8
7671 EJ Vriezenveen
Corr.adres
Postbus 18
7670 AA Vriezenveen
Contactgegevens
T: 0546 - 55 44 44
F: 0546 - 56 11 15
De publieke ruimte is van ons allemaal. We willen ons er prettig voelen. Samenhang, vormgeving, uitstraling en veiligheid zijn daarom belangrijke elementen in die openbare ruimte. Falco, leidend producent van straatmeubilair, gebruikt die elementen dan ook als leidraad voor haar complete assortiment voor het inrichten van de (openbare) buitenruimte.

Want Falco is al ruim 65 jaar een vertrouwde naam als het gaat om de inrichting van de (openbare) buitenruimte. Een vertrouwde keuze dus! Falco is sterk gespecialiseerd in het produceren van fietsenrekken, andere vormen van fietsparkeren, fietsoverkappingen e.a. overkappingen in allerlei soorten en maten en in producten om het fietsen te stimuleren (fietsmarketing). Daarnaast vindt u bij Falco verkeersvoorzieningen als afzetpalen, parkeerbeugels en slagbomen. Zoekt u een producent in straat- en/of parkmeubilair, dan biedt Falco een uitgebreide keuze aan banken, stoelen, picnictafels, afvalbakken, plantenbakken en groenbescherming.

De meeste producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Falco in haar eigen fabriek in het Nederlandse Vriezenveen. Dat maakt het mogelijk ook ‘op maat’ voor u te produceren. Falco producten zijn solide, duurzaam en uitstekend bestand tegen invloeden van het weer. Met Falco maakt u bovendien een verantwoorde keuze: wij zijn continue actief als het gaat om milieu, alternatieve energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer weten, een offerte-op-maat of vrijblijvend bezoek van een productadviseur? Bel Falco op (0546) 55 44 44 of stuur een e-mail aan info@falco.nl.

Foto's van Falco BV

Beschikbare video van Falco BV

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


staat voor integrale kwaliteit van kunststof kozijnen, ramen en deuren ...

Isotechniek is één van de oudste isolatiebedrijven in Nederland. In dertig jaar...

Onze programmatuur is van bewezen nut voor diverse partijen ...

Dolmans Milieu Techniek ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

De ruim honderd financiële professionals in dienst van Hofmeier kunnen opdrachten vervullen in het volledige vakgebied ...