Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders organiseert huursymposium op 13 maart 2014

Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders organiseert huursymposium op 13 maart 2014

Gepubliceerd op:

De sector woningcorporaties in Nederland heeft het moeilijk. Noem het gerust ‘zwaar weer’. Hoe bereidt u zich als woningcorporatie voor op de (nabije) toekomst? De onvoorspelbaarheid van de politiek helpt ook al niet. Zeker is dat woningcorporaties terug moeten naar de kerntaken van hun bedrijfsvoering. Kosten moeten teruggebracht worden. Nieuwe strategische koersen moeten worden uitgezet. En wat te doen aan de groep huurders met betalingsachterstanden? Deze wordt groter en groter.


Groenewegen en Partners organiseert op donderdag 13 maart 2014 het Huursymposium in het Beatrix Theater in Utrecht. Het centrale thema van deze dag is “Woningcorporaties in zwaar weer” Hoe overleeft u de storm van verandering?

Groenewegen en Partners nodigt belangrijke relaties uit voor het Huursymposium “Woningcorporaties in zwaar weer”. Een inspirerende dag waarmee u veranderingen in beweging kunt zetten. Een dag met verrassende nieuwe inzichten, onverwachte oplossingen en praktische antwoorden. En u kunt natuurlijk ook handig brainpicken bij collega’s van andere woningcorporaties. Dagvoorzitter is Frenk van der Linden en Ben Tiggelaar is o.a. een van de prominente sprekers.

Reserveer nu alvast 13 maart a.s. in uw agenda!
Dit unieke huursymposium levert u gegarandeerd profijt op en wordt speciaal georganiseerd voor bestuurders en directie van Woningcorporaties. De definitieve uitnodiging en het programma worden op korte termijn verzonden. Mocht u voor die tijd vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via huursymposium@groenewegen.com of op telefoonnummer 088-5151515.

Aan dit symposium zijn geen kosten verbonden, wel is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.

Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders
Groenewegen en Partners is een full service creditmanagementorganisatie die snelheid, expertise, duurzaamheid en zorgvuldigheid verzekert voor haar cliënten. Onze benadering is respectvol, resoluut en oplossingsgericht. Met vijftien vestigingen, een incassokantoor, 53 (kandidaat)gerechtsdeurwaarders en ruim 250 medewerkers zijn we actief in heel Nederland.

Een greep uit ons leveranciersregister

H&S Betonwaren bv
H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...
Noodliften.nl B.V.
Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...
NEH Shared Services
Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...