ista is een van de beste werkgevers in Duitsland en Europa!

ista is een van de beste werkgevers in Duitsland en Europa!

Gepubliceerd op:

ista is uitgeroepen tot een van de beste werkgevers in Duitsland en Europa. De internationale energie-dienstverlener, die oplossingen ontwikkelt voor een grotere energie-efficiëntie in gebouwen, heeft zowel het Duitse "Top Job" kwaliteitslabel als de internationale "Top Employers Europe Certification" ontvangen. Beide prijzen staan voor topkwaliteit in HR-management. De "Top Job" prijsuitreiking vond plaats in Berlijn.

Certificering
Wolfgang Clement, voormalig Minister van Economische Zaken, heeft de certificering overhandigd aan Aida Azadfar, HR projectmanager voor de regio centraal Europa van ista. Het certificaat wordt toegekend aan kleine en middelgrote ondernemingen in Duitsland sinds 2002. De beoordeling is overeenkomstig strikt wetenschappelijke criteria en uitgevoerd door het Instituut voor leiderschap en Human Resource Management van de Universiteit van St. Gallen. Een enquête van personeel maakt in belangrijke mate deel uit van het selectieproces.

Hoge eisen
De internationale "Top Employers Europe Certification ", die wordt toegekend door het onderzoeksbureau Top werkgevers Instituut in Amsterdam, stelt hoge eisen aan HRM van de respectievelijke bedrijven. Naast de ontwikkeling van medewerkers en HR-leiderschap, worden de bedrijfscultuur en de ‘work-life balance’ geanalyseerd en beoordeeld. ista ontving de gerenommeerde award dit jaar voor de nationale organisaties in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, alsmede voor het ista Service Centre in Polen. "We hebben in de afgelopen jaren onze shared values systematisch verder ontwikkeld en aangepast om te voldoen aan de behoeften van onze medewerkers in de moderne en steeds meer gedigitaliseerde werkomgeving. Het is zeer verheugend dat het succes van ons werk is bevestigd door externe deskundigen in Duitsland en op internationaal niveau," zegt Jana Eggerding, Senior Vice President Corporate Human Resources van ista International.

Over ista
ista is een van 's werelds toonaangevende organisaties op het gebied van verbruiksafhankelijke afrekening van energie en water in complexen met een collectieve energievoorziening. ista levert hierdoor een duurzame bijdrage aan de verbetering van de energie-efficiëntie in de bouwsector. Met haar producten en diensten helpt ista de eindgebruikers bij de besparing van energie(kosten) en het terugdringen van CO2 uitstoot. De bedrijfsactiviteiten bestaan onder andere uit individuele meting, facturering en het bieden van transparantie in verbruiksgegevens. Zowel op woningniveau als van de energiestromen in het ketelhuis. Als basis hiervoor past ista ultramoderne meetapparatuur toe voor energiemeting en datamanagement. Alle meetsystemen zijn radiografisch uitleesbaar en omvatten o.a. warmtekosten- verdelers, watermeters en warmtemeters.


Een greep uit ons leveranciersregister

Van Scholl Advies
Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...
Zoontjens
Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...
Erasmus School of Accounting & Assurance
Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties