Gevels met natuurlijke uitstraling door Caparol steenstrips

Gevels met natuurlijke uitstraling door Caparol steenstrips

Gepubliceerd op:

De gevel is het gezicht van een huis, een kantoor of een school. Alle reden om te zorgen voor een mooie en effectieve bescherming. Duurzaam gevelonderhoud heeft uiteenlopende aspecten, zoals energiebesparing en weerstand tegen mechanische belastingen. Met de gevelisolatiesystemen van Caparol kiest u niet alleen voor economisch voordeel, maar ook voor een fraaie gevel – bijvoorbeeld door gebruik van de Meldorfer steenstrips op isolatie.


Meldorfer steenstrips worden ingezet om gevels en binnenmuren optisch een metselwerk of natuurstenen uiterlijk te geven. De steenstrips kunnen ook worden gebruikt op isolatieplaten, als eindafwerking van een gevelisolatiesysteem. Dankzij de flexibiliteit in de productie van de Meldorfer steenstrips heeft u een ruime keuze in kleur, structuur en in de maatvoering.

Meldorfer steenstrips zijn organisch van samenstelling en overwegend met minerale grondstoffen gefabriceerd. Tijdens de fabricage worden de steenstrips handmatig gestructureerd en afgezand. Met als resultaat een natuurlijk en uniek uiterlijk. Meldorfer steenstrips zijn robuust en zeer goed bestand tegen UV-licht. Daarnaast zijn de steenstrips nauwelijks gevoelig voor vervuiling. Deze eigenschappen resulteren in een hoger rendement op het gevelonderhoud. Meer dan 30 jaar ervaring en praktische deskundigheid van Caparol op dit gebied bewijst dit!

Caparol biedt u voor duurzaam gevelonderhoud een ruime keuze aan gevelisolatiesystemen en naast de Meldorfer steenstrips een aantal mogelijkheden in vormgeving voor uw gevel.

Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

Een greep uit ons leveranciersregister

Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...
Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...
Polygon
Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...