Aralco EasyClean® resulteert in lagere exploitatiekosten

Aralco EasyClean® resulteert in lagere exploitatiekosten

Gepubliceerd op:

Aralco NVS heeft de EasyClean® constructie in meerdere ventilatieroosters geïntegreerd. In vergelijking met traditionele ventilatieroosters resulteert deze constructie in een aanzienlijke verlaging van de exploitatiekosten en een langere levensduur. 

De EasyClean® techniek is geïntegreerd in de thermisch geïsoleerde draaiventilatieroosters Junior 150 EPC, Junior 150, MultiAir EPC en MultiAir. Beide series zijn leverbaar in een design- en classic-uitvoering (Junior 150 EPC alleen in design). Zij zijn perfect afgestemd op de marktbehoefte voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Voor een gezond binnenklimaat is de toevoer van verse buitenlucht een voorwaarde. Dit geschiedt meestal via ventilatieroosters. Het is dus van groot belang dat deze roosters altijd goed functioneren. Door intreding van stof en zand uit de buitenlucht kan het rooster in de loop der tijd steeds stroever gaan werken, waardoor op een gegeven moment onderdelen kunnen afbreken. Vervanging van het rooster is vaak onvermijdelijk, met hoge kosten tot gevolg. Het unieke EasyClean® principe voorkomt deze hoge kosten.

Het unieke van de EasyClean® constructie is het mechanisme. De cilinder is uitneembaar, waardoor het gehele rooster intensief is te reinigen. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het rooster. Wanneer er onderdelen van het bedieningsmechanisme defect of versleten zijn, moet bij een traditioneel rooster het gehele ventilatierooster worden vervangen. Hierdoor kunnen de kosten behoorlijk oplopen: kosten van het rooster, de arbeid en administratieve rompslomp. Bovendien is er risico op glasbreuk, vervangen en schilderen van glaslatten, etc. Daarnaast moet de bewoner maar liefst drie keer thuis blijven voordat het probleem is verholpen.

Bij een Aralco rooster met EasyClean® hoeft het rooster zelf niet vervangen te worden. De defecte onderdelen kan een vakman eenvoudig en snel vervangen. Doordat de servicedienst slechts één keer hoeft te komen, zijn de kosten beduidend lager en is de overlast voor de bewoner beperkt.

Informatie:

Aralco NVS
Textielstraat 18a
B- 8790  Waregem
+32 56 52 80 60
info@aralco.be
www.aralco.be
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/binnenklimaat/aralco-nvs

Een greep uit ons leveranciersregister

SMSParking BV
Mobiel parkeren via sms, app en internet!
Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...
Breijer Bouwkundige brandveiligheid
Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...