Itris BV

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. Itris BV

Itris BV

Bezoekadres
Nevelgaarde 46
3436 ZZ Nieuwegein
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 09 02 100
Sinds de oprichting in 2000 is Itris met haar specifieke branchekennis uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van uiterst gebruiksvriendelijke software voor de woningcorporaties in Nederland. Itris biedt dé totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint! Dit softwarepakket helpt woningcorporaties een meer efficiënte interne bedrijfsvoering te realiseren.

ViewPoint is geschikt voor alle woningcorporaties in Nederland en biedt een best practice oplossing. Inmiddels hebben wij ruim twintig jaar ervaring met kleine, middelgrote en grote woningcorporaties. Hierdoor maken wij graag samen met u een plan, zodat u het optimale uit ViewPoint kunt halen.

Itris verzorgt voor u de gehele implementatie, conversie, opleiding en hosting als aanvullende dienstverlening. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Na implementatie bent u flexibel om de ViewPoint oplossing zelf aan te passen en mee te laten groeien met uw organisatie. Tevens biedt Itris u continue technische ondersteuning en dienstverlening.

Uw partner
Itris ondersteunt corporaties maximaal bij hun dagelijkse werkzaamheden, zodat corporaties zo effectief mogelijk hun doelstellingen kunnen verwezenlijken. Door de inzet van kundige medewerkers, hoogstaande ICT oplossingen en samenwerking met (strategische) partners. Wij verbeteren, samen met u, uw interne bedrijfsvoering en de dienstverlening aan uw klanten en (keten)partners. Het succes en continuïteit van uw organisatie wordt niet alleen bepaald door het resultaat, maar evenzeer door zaken als innovatie, duurzaamheid, klant- en werknemerstevredenheid!

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...

Ongemerkt kunnen houtaantasters zoals zwam, bruinrot en houtworm grote schade aanrichten ...

Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels ...

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...