Itris BV

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. Itris BV

Itris BV

Bezoekadres
Nevelgaarde 46
3436 ZZ Nieuwegein
Contactgegevens
T: 088 - 09 02 100
Itris biedt oplossingen om alle informatie omtrent uw klant en pand éénduidig, effectief en zo compleet mogelijk vast te leggen. Niet alleen uw medewerkers worden optimaal bediend, ook uw klanten, ketenpartners en andere belanghebbenden kunnen eenvoudig online (24x7) met u communiceren via standaardportalen- en apps.

Kentenintegratie is belangrijk. Itris ondersteunt deze ontwikkeling met zaakgericht werken. Dat allemaal vanuit onze geïntegreerde totaaloplossingen ViewPoint en ViewPoint GO!. ViewPoint is geschikt voor de middelgrote en grotere woningcorporaties in Nederland en biedt een best practice oplossing. Voor de kleinere woningcorporaties (< 1.500 VHE’s) bieden wij met ViewPoint GO! een standaard plug & play oplossing.

Itris verzorgt de gehele implementatie, conversie, opleiding en hosting als aanvullende dienstverlening. Hiermee wordt u volledig ontzorgd. Na implementatie biedt Itris continu technische ondersteuning en dienstverlening.


Beschikbare video van Itris BV

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

SCHÖNOX ontwikkelt en produceert bouwchemische producten die samenhangen met het verlijmen van keramiek en vloerbekledingen ...

Company Tesuji | digitaliseren | document management | digitaal werkenOranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau ...