Een slimme en eigentijdse oplossing voor uw woonwijk!

Een slimme en eigentijdse oplossing voor uw woonwijk!

Gepubliceerd op:

Als toonaangevend producent van dakdoorvoeren ontwikkelde Ubbink de universele verzamelkap voor rookgas- en ventilatiesystemen en rioolontspanning: de Kompakt Schoorsteen 2.0! De moderne en fraaie vormgeving maakt van deze schoorsteen een topper, die staat voor veiligheid, zekerheid en gemak. Hierdoor draagt de Kompakt Schoorsteen 2.0 bij aan de leefbaarheid van uw woningen, buurten, wijken en dorpen!


Bij de ontwikkeling van nieuwe woningen staan de termen duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. De Kompakt Schoorsteen 2.0 met geïntegreerd indekdeel kan eenvoudig en snel worden gemonteerd door de haakse doorbreking van het dak.  Dit veroorzaakt een minimale dakdoorbreking, die bovendien tijdbesparing oplevert.

Luchtdicht afsluiten is van belang voor het energielabel van uw pand. Daarom kan de Kompakt Schoorsteen 2.0 luchtdicht afgesloten worden met de bijbehorende luchtdichte dakdoorvoermanchet en loopt u geen kans op energieverlies door luchtlekken. Hiermee laat Ubbink zowel uw nieuwe als uw bestaande woningen voldoen aan de eisen van deze tijd!

Daarom kiest u voor de Kompakt Schoorsteen 2.0
  • Fraaie uitstraling van uw wijk
  • Minimale dakdoorbreking door haakse montage
  • Gegarandeerd luchtdicht met luchtdicht manchet
  • Lelijke montage onmogelijk
  • Voldoet aan alle regelgeving (NEN en Bouwbesluit)
Productadvies op maat
Ubbink denkt graag met u mee over het vinden van nieuwe oplossingen voor de continu veranderende woonwensen, nieuwe regels of nieuwe technieken!
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Kompakt Schoorsteen 2.0? Neem dan contact op met onze projectadviseur Bob Peters 06 57 58 27 71 of  bpeters@ubbink.nl. Op onze website www.ubbink.nl/kompaktschoorsteen2.0 vindt u meer informatie over de Kompakt Schoorsteen 2.0 van Ubbink.

Ubbink, voor uw gemak!


https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/renovatie/ubbink-bv

Een greep uit ons leveranciersregister

Sika Nederland BV
Sika oplossingen voor een veilige, gezonde leefomgeving ...
Techem Energy Services
Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...