Een servicepunt voor Woningcorporaties

Een servicepunt voor Woningcorporaties

Gepubliceerd op:

Als woningcorporatie of VVE heeft u vaak veel verschillende leveranciers om te zorgen dat uw woningen in goede staat blijven. Zegwaard heeft vele onderhoudsdiensten zelf in huis, waardoor zij als servicepunt kunnen fungeren voor woningcorporaties en VVE’s. Hierbij gaat het om onder andere veegservice en rioolontstopping.

Een belangrijk onderdeel van het benodigde onderhoud is het vegen van de parkeer- en woonterreinen. Zegwaard Veegservice heeft afgelopen jaar geïnvesteerd in een nieuw machinepark, waardoor ze nu niet alleen beschikken over de nieuwste veegwagens, maar ook over schrob- en zuigwagens. De veegploeg van Zegwaard gaat aan de slag wanneer u dat wilt. Wilt u uw terrein overdag laten vegen, dan zorgt Zegwaard voor een goede service. Laat u uw parkeerterrein liever vegen wanneer er geen auto’s staan, bijvoorbeeld ’s nachts, ook dan kunt u op hen aan.

Zegwaard heeft niet alleen een uitgebreide afdeling Veegservice, maar Zegwaard is ook een grote speler in rioolontstopping in Nederland. Hierbij kan het gaan om het reinigen van standleidingen, het verhelpen van verstoppingen en het vervangen of onderhouden van afvoeren. Maar ook voor het leegzuigen en reinigen van dakgoten kunt u bij Zegwaard Rioolontstopping terecht. Hun team staat 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar voor de klant en is daarom de ideale onderhoudspartner.

Op beide vlakken is Zegwaard een ware ontzorger waarbij de klant altijd centraal staat, ongeacht de locatie en het tijdstip. Ook adviseert Zegwaard graag in benodigd preventief onderhoud, om te zorgen dat in een vroeg stadium problemen worden gesignaleerd. Hierdoor worden verdere problemen voorkomen en de kosten minimaal gehouden. Op deze manier hoeft u als VVE of woningcorporatie geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw terrein.

Door deze twee cruciale onderdelen te combineren met elkaar, kan Zegwaard één servicepunt zijn voor u. Bent u benieuwd wat Zegwaard voor u kan doen als VVE of woningcorporatie? Vraag hen om advies of een vrijblijvende offerte via 015-2626161. Voor meer informatie over de diensten van Zegwaard kunt u hun website bezoeken op www.zegwaard.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...