Voor eenmalig enkele euro’s per VHE geen zorgen over de AVG

Voor eenmalig enkele euro’s per VHE geen zorgen over de AVG

Gepubliceerd op:

We hebben de eerste woningcorporatie ‘AVG schoon’ opgeleverd. Hoe fijn is het om zeker te weten dat in geen enkel actueel woningdossier geen kopie ID of loon/inkomstengegeven meer aanwezig is? Met een goed proces en een vlekkeloze historie kan deze woningcorporatie zonder beperkingen weer doen waar ze goed in is: nuchter en eerlijk betaalbare woningen voor lagere inkomens beschikbaar maken en houden.

Company Tesuji levert al 10 jaar betaalbare oplossingen voor complexe problemen voor documenten en archieven. We luisteren goed naar de vraag, onderzoeken het probleem en maken een passende, effectieve en efficiënte oplossing. We zijn ooit begonnen met digitaal beschikbaar maken van totaal ongestructureerde archieven op pallets met krimpfolie. Sindsdien maken en houden we informatie digitaal beschikbaar.

Nu maken we alle documenten in een woningcorporatie met software vrij van kopie identiteitsbewijzen en loon- en inkomstengegevens. Dit programma is ontstaan uit diverse opdrachten bij verschillende woningcorporaties, waardoor er heel veel praktische werkvloer ervaring in verwerkt is. Het resultaat van het programma zijn toegankelijke goede bestanden in het systeem en foute pagina’s in de kluis. Het logboek vertelt precies wat er gebeurd is.

Tijdens de demo van het programma bij een andere woningcorporatie die we van de week hebben gehouden hebben we gemerkt hoe goed we aansluiten op de behoefte in de markt. Alle opgedane praktijkervaring is opgenomen onze oplossing. We halen met onze brede aanpak voor elke opdrachtgever het beste resultaat voor een redelijke prijs.

Wij vinden een eenmalige investering om een alle documenten te laten voldoen aan de AVG voor een prijs van enkele euro’s per lopend contract redelijk.

Bent u op zoek naar alternatieven voor uw situatie? Heeft u een soortgelijk probleem? Wilt u van gedachte wisselen?
Bij interesse is het zinvol om snel contact te leggen. Zo kunnen we u adviseren over wat voor u het meest zinvol is en kunnen we overleggen op welke wijze en wanneer wij samen met u de klus klaren.

U kunt ons bereiken via:
www.companytesuji.com
info@companytesuji.com
Michiel Franzen | 06-53818160

Een greep uit ons leveranciersregister

Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.
ALUTHERM Heating
Specialist in grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en gasgestookte CV-ketels van 170kW tot 2200kW ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...