Vloerverwarming goede match met warmtesystemen van de toekomst

Vloerverwarming goede match met warmtesystemen van de toekomst

Gepubliceerd op:

Komt u ook naar de Vakbeurs Energie in Den Bosch? Het platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is? Of misschien bent u van plan tijdens deze beurs het Nederlands Warmtepomp Congres 2019 bij te wonen?

Wij nodigen u dan van harte uit voor een drankje bij de ROBOT stand (hal 3 stand E060) waar wij u alles kunnen vertellen over vloerverwarming en de energietransitie. Indien u zich vooraf bij marketing@robotclimate.com aanmeldt, ontvangt u bij uw bezoek bovendien een handige bluetooth speaker met ingebouwde selfie afstandsbediening. Komt u even langs?

Vloerverwarming biedt meer comfort én energiebesparing
Vloerverwarming biedt als laag temperatuur afgiftesysteem meer wooncomfort en een besparing van energie. Het afgiftesysteem is hiermee een voordehand liggende aanvulling op verduurzamings-stappen zoals isolatie en de toepassing van energie- of warmteopwekkende installaties.

Vloerverwarming en de Energietransitie
Al jarenlang wordt vloerverwarming vanwege het comfort toegepast in combinatie met traditionele hoog temperatuur verwarmingssystemen. Echter, als laag temperatuur afgiftesysteem past vloerverwarming juist ook goed bij de laag temperatuur verwarmingssystemen van de toekomst, zoals een warmtepomp.

Mogen wij u hier meer over vertellen? Bezoek de mensen van ROBOT Vloerverwarming op de Vakbeurs Energie op 8, 9 en 10 oktober in Den Bosch. U kunt hier tot 7 oktober a.s. gratis kaartjes aanvragen.

NB: Indien u deel wilt nemen aan het Nederlands Warmtepomp Congres 2019 dan kunt u zich hier aanmelden. Aan dit congres zijn deelname kosten verboden.

Waarom Vloerverwarming?
 1. Vloerverwarming verhoogt het comfort
  De manier van verwarmen (stralingswarmteoverdracht) wordt als zeer aangenaam ervaren en het koude-voeten probleem is met vloerverwarming opgelost.
 2. Vloerverwarming bespaart energie
  Door de behaaglijkheid en de gelijkmatige temperatuurverdeling levert een vloerverwarming met  lagere temperatuur al voldoende comfort. Hiermee is vloerverwarming, zeker in combinatie met isolatie, zuiniger in verbruik.
 3. Vloerverwarming is geschikt voor hoog en laag temperatuursystemen
  Als laag temperatuur afgiftesysteem sluit vloerverwarming ook goed aan bij het nieuwe duurzaam verwarmen met een laag temperatuursysteem zoals bijvoorbeeld een warmtepomp.
 4. Vloerverwarming is hygiënisch
  Door de gelijkmatige temperatuur wordt luchtcirculatie voorkomen. De luchtvochtigheid ligt bij vloerverwarming bovendien hoger dan bij radiatorverwarming.
 5. Vloerverwarming geeft ruimte
  Door het ontbreken van radiatoren is er meer ruimte voor andere interieurzaken.
Meer over Robot Vloerverwarming
ROBOT biedt alles voor uw vloerverwarmingsproject. Wij produceren compacte verdeelunits van hoge kwaliteit én bieden daarnaast alles aan voor een complete vloerverwarmingsinstallatie. Denk hierbij aan calculaties, verlegplannen, bevestigingsmateriaal, buis en naregelingen.

ROBOT heeft een speciale afdeling voor grotere projecten. Zij staat garant voor:
 • Een gedegen en snelle projectafhandeling
 • Een nauwkeurige uitwerking van ontwerp naar legplan en materiaal specificatie
 • Een professioneel advies en persoonlijke service
Omdat we alleen het beste voor onze klanten willen, produceren wij als Nederlandse onderneming dan ook alles gewoon in Nederland. Kwalitatief sterk, consistent en dichtbij. Onze 100% kwaliteitscontrole zorgt er voor dat alleen verdelers van hoge kwaliteit hun weg naar de klant vinden.

www.robotclimate.com

   

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...
Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.