Schöck lanceert achterafmontage-oplossing met Willems Anker BV

Schöck lanceert achterafmontage-oplossing met Willems Anker BV

Gepubliceerd op:

Schöck Nederland brengt een nieuw achterafmontagesysteem op de markt waarmee grote uitkragende betonnen balkons gerealiseerd kunnen worden bij bestaande gebouwen.

de energieprestatie van het gebouw. Het huidige balkon vormt daarbij vaak een probleem: het is uit de tijd, te klein of zorgt voor grote thermische lekken in het gebouw. Daarnaast is de bestaande vloer vaak niet geschikt om een groot en zwaar balkon aan te hangen. Schöck heeft dit probleem opgelost door met de Isokorf® RT en het Willems Anker de krachten te verdelen tussen twee vloeren.

Eenvoudige montage
Om de balkons te kunnen monteren hoeven per Isokorf® element slechts twee gaten geboord te worden in de vloer. De elementen hebben een geringe hoogte van 190 mm, waardoor deze in vrijwel iedere vloer zijn aan te brengen. Met een speciale adapterplaat kunnen de balkons binnen enkele minuten gemonteerd worden. Ook het nastellen van de balkons is zeer eenvoudig dankzij het Willems Anker.

Ook geschikt voor nieuwbouw
De achterafmontage-oplossing van Schöck en Willems is ook geschikt voor nieuwbouw. Meer informatie en de inbouwhandleiding vindt u op de website van Schöck.
https://www.schock.nl/nl/willems-anker

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?