NEH Shared Services wint voor de vijfde maal de FD Gazelle Award

NEH Shared Services wint voor de vijfde maal de FD Gazelle Award

Gepubliceerd op:

De groei zit er goed in bij NEH die daarom dit jaar haar vijfde award in ontvangst mag nemen. Als één van de 754 snelst groeiende bedrijven in Nederland is NEH Shared Services de trotse winnaar van de FD Gazelle 2017 award. Een bedrijf komt in aanmerking als ze over de afgelopen drie jaren minimaal 20% omzetgroei heeft laten zien en ook winstgevend is geweest.

“Het ontvangen van deze vijfde FD Gazelle Award voelt extra speciaal aan tijdens ons jubileumjaar”, vertelt Jan Pieter Cleveringa, algemeen directeur van de ICT-dienstverlener uit Leusden. “NEH bestaat 20 jaar, de vijf oprichters zijn allen nog actief in de organisatie en met onze 85 collega’s zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor dit succes. We doen dit met zijn allen. En door goed voor onze medewerkers te zorgen, waarbij ook plezier in het werk zeer nadrukkelijk voorop staat, zijn we in staat om op gedrag onderscheidend te zijn.”

“Dit in combinatie met onze focus op de corporatiesector én een landelijk ICT-platform voor woningcorporaties in 2020 als visie geeft NEH de drive om op een gezonde manier te blijven groeien. Juist in een sector waarbij elke uitgegeven euro verantwoord moet kunnen worden, moet je samenwerken én standaardiseren. En laat NEH daar nu een aanjager in zijn.”

“Naar onze klanten toe onderscheiden we ons door onze aandacht voor de mens en aandacht voor details. We doen iets goed of we doen het niet. Wat we verdienen investeren we grotendeels in onze mensen, organisatie, klanten en verduurzaming. We doen wat we leuk vinden en waar wij goed in zijn, namelijk het ontzorgen van anderen. Het winnen van deze award is dan ook een prestatie van álle NEH’ers tezamen”, besluit de trotse algemeen directeur.

Over NEH Shared Services
NEH Shared Services is onderdeel van NEH Group B.V. en ontzorgt meer dan 50 woningcorporaties in Nederland met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning en informatiebeveiliging. Vanuit haar ervaring en de dagelijkse ondersteuning van duizenden corporatiegebruikers is NEH de meest ervaren ICT-partner voor elke woningcorporatie.

Omzetklasse middelgroot
NEH neemt op donderdag 16 november de award in de categorie ‘omzetklasse middelgroot’ in ontvangst tijdens de FD Gazelle prijsuitreiking voor de regio Oost-Nederland in Deventer.

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...