Noodlift voor Fokuswoningen in Emmeloord

Noodlift voor Fokuswoningen in Emmeloord

Gepubliceerd op:

Een kapotte lift is over het algemeen vervelend, maar voor de bewoners van de vijftien Fokuswoningen aan ’t Revelsant in Emmeloord kwam een kapotte lift al helemaal niet goed van pas aangezien zij gebruik maken van een rolstoel. Tevens was de kapotte lift de enige lift in het gebouw waardoor ze aan huis gekluisterd waren. De verhuurder van de Fokuswoningen contacteerde ons om een tijdelijke noodlift te plaatsen, zodat de bewoners weer naar buiten konden.

Weer naar buiten
De vaste lift in het gebouw had al vaker storingen, waardoor de bewoners regelmatig met het probleem zaten niet naar buiten te kunnen. De directeur besloot hierdoor een nieuwe lift te bestellen, zodat dit niet nog eens voor zou kunnen komen. De tijdelijke noodlift van RECO Lift Solutions mag tot die tijd haar dienst bewijzen en er voor zorgen dat de bewoners barrièrevrij naar binnen en buiten kunnen gaan wanneer zij dat wensen.

De bewoners geven allen aan erg blij met de tijdelijke noodlift en het feit dat er een nieuwe lift komt waardoor het probleem voor eens en altijd verholpen moet zijn. “Heerlijk! Kan ik weer zelf boodschappen doen. Hoef ik niemand meer te vragen”, aldus een van de bewoners die direct na plaatsing gebruik maakte van de noodlift.

Link naar filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=3alKQACEjNI

Een greep uit ons leveranciersregister

Zig
Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...
Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.
Econtro
Het merkonafhankelijke platform voor beheer, monitoring en energiesturing ...