Water en Vuur

Water en Vuur

Gepubliceerd op:

De diensten van AquaServa zijn vanaf 1 januari 2017 met advies op brandveiligheid uitgebreid. Deze dienst betreft het adviseren van bedrijven op het gebied van arbeidsomstandigheden en brandveiligheid. 

Geleverde producten en diensten zijn onder andere uitvoeren van Risico Inventarisatie en – Evaluatie, opstellen ontruimingsplannen, productie veiligheidsplattegrond en ontruimingspaneel, begeleiding ontruimingsoefeningen, opstellen pakket van Eisen BMI/OAI; uitvoeren brandveiligheidsscan, verzorgen en indienen Omgevingsvergunningen en -meldingen, directievoering bij vervangen BMI/OAI en het geven van algemene adviezen brandveiligheid bij bouw en verbouw.

AquaServa werkt reeds voor opdrachtgevers in alle sectoren, waar woningen en grote gebouwen beheerd worden. Tot onze klanten behoren onder meer onderdelen van de overheid en semi-overheid, zelfstandige bestuursorganen, zorginstellingen, hotels, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen, luchthaven, vastgoedbeheerders, recreatie ondernemingen, installateurs en brancheverenigingen.

Meer dan water
AquaServa is in 1999 opgericht door de waterleidingbedrijven PWN en Hydron. Sinds de oprichting houden wij ons bezig met de veiligheid van installaties in gebouwen. Wij zijn begonnen met bacterievrijwater, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van waterinstallaties. Onze aanpak bij waterinstallaties strekt van keuring en advies op basis van regelgeving tot aan besparing en uitvoering van de installatieaanpassingen. Door onze succesvolle werkwijze kregen wij het verzoek van onze klanten om ons ook te gaan richten op de overige installaties in hun gebouwen en woningen zoals gas, elektriciteit, ventilatie, luchtinstallaties en energie prestatie advies. Inmiddels kijken wij al ruim 10 jaar integraal naar de relevante aspecten van gebouwveiligheid.

Met gecertificeerd personeel biedt AquaServa de totaaloplossing. Met zo’n 50 adviseurs, keurmeesters en technici ondersteunen wij klanten bij het beheer en onderhoud van  de installaties in gebouwen en woningen. Voor AquaServa vormt de dienstverlening advies op brandveiligheid een uitstekende aanvulling op de bestaande activiteiten.


Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...