Wij zijn Itmundi, woningcorporatie specialist

Wij zijn Itmundi, woningcorporatie specialist

Gepubliceerd op:

Vanuit onze vestigingen in Enschede en Albergen werkt Itmundi dagelijks aan premium weboplossingen. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in weboplossingen voor woningcorporaties. Oplossingen zijn o.a. websites, klantportalen, mobiele apps, narrowcasting systemen en interactieve schermen. Dit alles gekoppeld aan één backoffice systeem.

Met ons samenwerken is kiezen voor een systematische aanpak en snelle productie. Dit merk je al wanneer wij bij de start van een opdracht de vraag opdelen in behapbare brokken en daarna doorvertalen in technische taken voor onze design- en ontwikkelteams.

Woningcorporatie websites
Itmundi heeft reeds meerdere succesvolle trajecten doorlopen als het gaat om het koppelen aan backoffice-systemen bij woningcorporaties. O.a. woningcorporatie Domijn te Enschede, WBO Wonen te Oldenzaal en Woningstichting Hellendoorn zijn erg tevreden met de gerealiseerde oplossingen.

"We werken al jaren erg fijn samen met Itmundi. Het is altijd snel schakelen, een fijne no-nonsense mentaliteit en goed online advies. Onlangs werd onze samenwerking nog bekroond met de verkiezing tot ‘beste corporatiewebsite van Nederland’ in de KWH-webmonitor".

Els Sans
Teamleider Communicatie, Woningcorporatie Domijn


Kijk voor meer informatie op onze website www.itmundi.nl/woningcorporaties

Social Intranet
Een Social Intranet zorgt voor effectievere communicatie. Niet alleen worden veel e-mails minder verstuurd, tevens worden resultaten sneller naar buiten gebracht en nieuwe verbindingen gelegd.
Dankzij ons social intranet worden en voelen gebruikers zich meer betrokken bij de organisatie. Ze hebben meer een eigen inbreng, laten zien dat ze betrokken zijn en maken deel uit van de community.

Doordat gebruikers gemakkelijk in contact komen met gebruikers zowel binnen als buiten de afdeling van de corporatie zoeken zij sneller een samenwerking op. Samenwerkingen vanuit diverse afdelingen of specialismen leveren vaak goede en innovatieve producten op.

Woningcorporaties die met ons social intranet werken zijn o.a. WBO Wonen en Domijn. Daarnaast werken ook bedrijven als KWS Benelux en Kienhuis Hoving Advocaten & Notarissen met het Social Intranet.

Kijk voor meer informatie op onze website www.social-intranet.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Man&Mach
Wij zijn een specialist die niet alleen saneert, maar ook renoveert en herstelwerkzaamheden uitvoert ...
BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...