Deltaboiler: dé boiler bij transformaties

Deltaboiler: dé boiler bij transformaties

Gepubliceerd op:

Binnen Nederland worden veel leegstaande kantoorgebouwen getransformeerd naar appartementen. De van oorsprong gevestigde kantoorgebouwen zijn niet ingericht op veel tapwatervraag. Een decentrale oplossing is dus noodzakelijk. De Delta boiler van Inventum is dé transformatie boiler en is door zijn horizontale montage ruimtebesparend.

Duurzaam en ruimtebesparend
Door de ruimtebesparing blijft het aantal m2 van het appartement behouden. Daarbij is de Deltaboiler elektrisch. Door naast de Delta boiler gebruik te maken van onze boilers voor tapwater, is het mogelijk om energieneutraal water te verwarmen.

Installatiemogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om de Delta boiler te installeren; vloermontage, wandmontage of plafondmontage. Het is belangrijk dat dit vooraf wordt bepaald. Bij plafondmontage en wandmontage is de sterkte van de wand of plafond van belang, aangezien deze het gewicht van de boiler moet dragen. De Delta boiler is leverbaar in 80, 120 en 150 liter.

Facts Delta boiler
  • Thermische beveiliging ('fail safe')
  • Gering warmteverlies via sanitair aansluitingen
  • Van buitenaf regelbare thermostaat
  • Zeer eenvoudige montage, overal te plaatsen
  • Onderhoudsvrij
  • Zeer lage stilstand verliezen
  • o.a. KEMA en CEBEC goedgekeurd
  • Langdurige garantie
  • In verticale en horizontale uitvoering leverbaar
Veilig en onderhoudsvrij
De Delta boiler van Inventum is een veilige en betrouwbare boiler. Het rendement is opvallend hoog en hij voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. De meervoudige temperatuurbeveiliging staat borg voor probleemloos gebruik. De Delta boiler is voorzien van een koperen binnenketel en staat garant voor een lange levensduur. Inventum geeft vijf jaar volledige garantie op de binnenketel en twee jaar garantie op overige onderdelen. Voor isolatie van de boilers gebruikt Inventum de hoogste kwaliteit CFK-vrij PU-schuim.

Meer informatie
Bent u op zoek naar maatwerk voor uw tapwater vraagstuk? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Bart Alblas, Sales Manager Nederland, 06-26627505 of balblas@inventum.com.

Een greep uit ons leveranciersregister

RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
Breman Installatiegroep
Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...
Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...