Caleffi kennispartner Nationaal Warmte Congres 2016

Caleffi kennispartner Nationaal Warmte Congres 2016

Gepubliceerd op:

Donderdag 24 november zal in het World Forum Convetion Centre in Den Haag hét Nationaal Warmte Congres georganiseerd worden. De warmtevoorziening in Nederland is in beweging. Samenwerking is onontbeerlijk in de sector.

De warmtevoorziening in Nederland is in beweging. Het is slechts een kwestie van tijd voordat gas niet langer beschikbaar zal zijn. De energietransitie gaat vooruit en we denken steeds minder in belemmeringen, maar meer in kansen en uitdagingen. Alle stakeholders staan open voor een duurzame warmtevoorziening. De een is daar al wat verder in dan de ander, maar iedereen ziet de noodzaak van energiebesparing en verduurzaming. Wat wil de eindgebruiker? De energiedialoog biedt ons de mogelijkheid om daadwerkelijk te horen wat deze wil.

Dat het hele traject tijd kost is een feit. Maar tijd is betrekkelijk. Er moeten randvoorwaarden gecreëerd worden die opschaling mogelijk maken. En we moeten niet langer blijven discussiëren over onzekerheden en business cases die wellicht niet direct een rendement op korte termijn laten zien.

Caleffi is één van de kennispartners van het Congres. Mauro Manfredi (Sales & Marketing Manager) en Marc Heusinkveld (Product Manager) van Caleffi zullen deelnemen als spreker en het debat voeren over duurzame warmtevoorziening. Met concrete praktijkvoorbeelden zullen zij aantonen hoe je een succesvolle business case creëert.

Heb je interesse om deel te nemen aan het Congres? Via Caleffi krijg je extra korting op je toegangsticket!
Klik hier om je ticket te bestellen.

Voor wie er niet bij kan zijn op het Nationaal Warmte Congres, zijn er nog de Caleffi Academy opleidingsdagen. Ook hier zullen we aantonen hoe je een succesvol project kan creëren in duurzame warmtevoorziening.

De Academy opleiding behandelt specifiek het belang van inregelen in hydraulische concepten (warmtesystemen met distributie-units), m.n. in stadsverwarmingsprojecten.

Wat kan je verwachten? Praktijkvoorbeelden en een workshop met concrete oefeningen. Bovendien kan elke Academy-deelnemer tijdens de opleidingsdag gebruik maken van Caleffi Hydronic Design, een unieke software voor het optimaliseren van hydraulische concepten. Meer nog, als deelnemer kan je na het volgen van de opleiding de software gedurende een maand gratis gebruiken!

Schrijf je hier in voor de Caleffi Academy opleiding.Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...