Lefier realiseert 34 sociale huurappartementen in Groningse Molukkenstraat

Lefier realiseert 34 sociale huurappartementen in Groningse Molukkenstraat

Gepubliceerd op:

Lefier realiseert 34 sociale huurappartementen aan de Molukkenstraat in Groningen. De appartementen worden gasloos en aardbevingsbestendig gebouwd. Op de naastgelegen locatie bouwt Bouwgroep Dijkstra Draisma nog eens 34 vrije sector appartementen. De nieuwbouw vormt de afronding van de wijkvernieuwing in de Nieuw Indische Buurt in Groningen.

De 68 driekamerappartementen hebben een oppervlakte van 70 m² en krijgen allemaal een eigen fietsenberging. Alle appartementen hebben een mooie ligging in de nabijheid van het Molukkenpark. Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren, onder andere in de naastgelegen garage aan de Bandoengstraat.

Inloopavond
De nieuwbouwplannen zijn tijdens een inloopavond gepresenteerd aan omwonenden. De inloopmarkt werd drukbezocht en medewerkers van Lefier en Dijkstra Draisma waren aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de plannen en vragen te beantwoorden. Naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 2018. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de nieuwe bewoners een jaar later de sleutel.

Wijkvernieuwing
In de Nieuw Indische Buurt wordt sinds 2005 gewerkt aan wijkvernieuwing met als doel ervoor te zorgen dat de wijk prettig leefbaar blijft. Waar ooit portieketagewoningen stonden, staan nu moderne appartementen en eengezinswoningen met tuin (huur en koop). De nieuwbouw aan de Molukkenstraat is de afronding van deze wijkvernieuwing.

Foto: Lefier.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.
Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...