Masterclass NEN 8026: de nieuwe norm voor assetmanagement

Masterclass NEN 8026: de nieuwe norm voor assetmanagement

Gepubliceerd op:

De professionalisering in het publiek maatschappelijk vastgoed zet steeds verder door. Vanaf volgend jaar is er de nieuwe norm voor assetmanagement, NEN 8026, die structuur geeft bij het inrichten van de vastgoedorganisatie. Hoe liggen de verantwoordelijkheden binnen de organisatie en hoe lopen de informatiestromen?

Door deze masterclass zult u beter begrijpen wat nodig is voor het in stand houden van de vastgoedportefeuille en welk aandeel de organisatie als geheel en ieder persoonlijk daarin moet leveren. Hierdoor is een ieder in staat om te anticiperen op vragen en diverse ontwikkelingen vanuit de organisatie en/of de omgeving. Na afloop kunt u uw eigen visie vormen over de toegevoegde waarde van assetmanagement en de assetmanager in relatie tot uw vastgoedportefeuille én heeft u beter zicht op logische vervolgstappen in het ontwikkel- en groeiproces van uw vastgoedorganisatie.

Deze masterclass is bij uitstek interessant voor toezichthouders, bestuurders, directeuren/hoofden vastgoed en/of huisvesting, portfoliomanagers, asset- en vastgoedmanagers en controllers van vastgoedorganisaties of vastgoedafdelingen.

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op onze website: Masterclass NEN 8026 – IVVD

Een greep uit ons leveranciersregister

Bofloor B.V.
PVC Kliktegels; de perfecte vloer voor bijna iedere toepassing ...
Spectrus B.V.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting ...
GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...