Flatrenovatie in Utrecht werd een succes met GEDA ‘3-in-1' P18S-personenliften van RECO

Flatrenovatie in Utrecht werd een succes met GEDA ‘3-in-1' P18S-personenliften van RECO

Gepubliceerd op:

Aan de Rooseveltlaan in Utrecht worden drie flats in bewoonde staat gerenoveerd door Plegt-Vos. Woningcorporatie Mitros heeft Plegt-Vos opdracht gegeven om hier alle 174 appartementen te renoveren. De woningen worden op grote schaal verduurzaamd met verbeterde isolatie, nieuwe keukens en nieuwe badkamers. 

Ook de trappenhuizen en de interne personenliften worden gerenoveerd. Omdat de renovatie in bewoonde staat uitgevoerd wordt, heeft RECO Lift Solutions zes liftopstellingen gerealiseerd met GEDA P18S personen-goederenliften. Met deze liften kunnen zowel de bouwmedewerkers als de bewoners veilig de appartementen bereiken.

Gaat u aankomend jaar hoogbouwwoningen renoveren? Bekijk hier ons liftaanbod voor woningcorporaties of bel direct 0182 74 40 50 voor een vrijblijvende offerte.

Plegt-Vos kiest GEDA-liften door lokaal succes
Omdat renovaties in bewoonde staat over het algemeen niet prettig zijn voor de bewoners, heeft RECO Lift Solutions in opdracht van Plegt-Vos per flat twee GEDA-liften geplaatst. Vorig jaar werd er door een andere aannemer goed gebruik gemaakt van onze GEDA-liften bij een vergelijkbaar renovatieproject in Utrecht. Vanwege dit succes wilde Plegt-Vos graag dezelfde liften plaatsen bij de Rooseveltlaan.

GEDA P18S: veelzijdig en publieksvriendelijk
GEDA P18S liften zijn bijzonder veelzijdig en uiterst geschikt voor renovatieprojecten. Ze zijn eenvoudig en tot grote hoogte op te stellen, bieden genoeg liftcapaciteit voor bouwmaterialen én voldoen aan de veiligheidseisen voor openbaar gebruik. Omdat deze liften voor algemeen publiek, bouwpersoneel én goederen worden ingezet, noemen we de GEDA P18S met recht een 3-in-1-lift. Ideaal voor binnenstedelijke woningrenovaties in bewoonde staat. Lees meer over de GEDA P18S.

Complete lift-service: van werkopname tot keuring
Voor Plegt-Vos heeft RECO Lift Solutions de complete technische dienstverlening voor de liftopstelling uit handen genomen: van werkopname tot het in bedrijf stellen van de lift. De liftopstellingen zijn vooraf uitgewerkt door onze liftadviseur en uiteindelijk zijn de GEDA-liften gemonteerd door ons eigen transport- en montageteam. Tot slot is de lift op locatie gekeurd door het Liftinstituut.

Uitstekende samenwerking
Onze opdrachtgever Plegt-Vos is zeer tevreden over de personenliften. “Ongeacht de omstandigheden, verliep de samenwerking met RECO Lift Solutions uitstekend. Zowel de bewoners als onze eigen mensen maken goed gebruik van de liften en kunnen zich nog steeds aan de corona-maatregelen houden”, aldus Johan Roelfs, projectcoördinator Beheer en Onderhoud bij Plegt-Vos.

Mogen we u helpen met personenliften en vakkundig advies?
Momenteel is de renovatie in de slotfase en kunnen de bewoners straks van hun comfortabele woningen genieten met energielabel A/B. Heeft u ook een project waarbij u een flat renoveert in bewoonde staat? Bekijk dan ons verhuuraanbod tijdelijke liften voor woningcorporaties en neem contact op met een adviseur. Met meer dan 1.000 liften op voorraad hebben we ook voor uw project een passende lift om de woningen toegankelijk te houden!

Meer over liftverhuur voor woningcorporaties
Een greep uit ons leveranciersregister

Oolders, Heijning & Voogelaar B.V.
OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...
dormakaba Nederland B.V.
Vorm en functie in balans Wij maken beide mogelijk ...
Verweij Houttechniek
Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...