Aareon Smart Platform

Aareon Smart Platform

Gepubliceerd op:

Aareon schudt de woning- en vastgoedmarkt op door als eerste een open, geïntegreerd platform voor klanten en partners te lanceren.

Aareon-klanten, partners en start-ups kunnen nu hun eigen IT-oplossingen ontwerpen en ontwikkelen met behulp van het brede scala aan webservices dat opgenomen is in het nieuwe Aareon Smart Platform. Deze innovatieve aanpak, door Europa's toonaangevende leverancier van vastgoedtechnologie, biedt ongekende mogelijkheden om oplossingen voor huisvesting en vastgoedbeheer te ontwikkelen die kunnen worden opgenomen in het bekende Aareon Smart World Ecosysteem.

Mogelijke oplossingen zijn onder meer:
  • Customer Relationship Management-technologie
  • Smart Buildings-systemen
  • Supplier Relationship Management-software
  • Mobiele oplossingen and apps
Klanten
Deze aanpak zal de interactie tussen klanten en Aareon herdefiniëren en hen in staat stellen om hun eigen oplossingen te bouwen, met behulp van hun eigen interne ontwikkelingsteams of derden die de functionaliteit en UI/X-ervaring leveren die aan hun specifieke behoeften voldoet, in de wetenschap dat het volledig integreert met hun ERP-systeem.

Aareon-partners
Het nieuwe Aareon Smart Platform zal ook de markt opschudden door Aareon-partners in staat te stellen hun eigen oplossingen te ontwikkelen en naar het Smart World Platform te brengen, waardoor een open en rijkere markt ontstaat voor woningbouw- en vastgoedbeheersystemen.

Start-ups
Start-ups die innovatieve oplossingen lanceren, kunnen hun oplossingen op de markt brengen bij Aareon-klanten, als onderdeel van het Aareon Smart Partner-programma dat hun overheadkosten verlaagt en hen tegelijkertijd een lanceerplatform biedt om boeiende en inventieve oplossingen te leveren die nieuwe waarde voor Aareon-klanten opleveren.

Aareon AG
Dr. Imad Abdallah, Chief Digital & Venture Officer van Aareon AG, zei het volgende over de lancering van het Aareon Smart Platform: "Aareon heeft de eerste belangrijke stappen gezet om een open Aareon Smart Platform Ecosysteem te bieden, waardoor onze klanten en partners zich kunnen aansluiten bij het gerenommeerde Aareon Smart World-portfolio. De Aareon Smart World zelf biedt een uitgebreid digitaal portfolio dat samenwerking tussen alle betrokken partijen mogelijk maakt. Deze aanzienlijke investering in nieuwe R&D-technologie stelt ons in staat om Aareon Smart World uit te breiden en daarin toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten en partners."

"De eerste ervaringen met het Aareon Smart Platform hebben geresulteerd in enthousiaste reacties van zowel bestaande als potentiële partners die een snelle en gemakkelijke toegang tot de woningmarkt mogelijk zien met een bedrijf dat een enorme klantenkring heeft in heel Europa. Ook onze vastgoedklanten zijn zich bewust van de positieve impact die de nieuwe oplossing zal hebben, omdat ze in het kader van een holistische benadering de ideale oplossing voor hun behoeften kunnen kiezen."

Meer weten?
Wilt u naar aanleiding van dit bericht meer weten? Neem dan contact op met:

Aareon Nederland BV
Contactpersoon: Astrid Oosting
Telefoonnummer: 088 242 0242
E-mail: marketing@aareon.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?