Snel regenvaste buitenmuurverf

Snel regenvaste buitenmuurverf

Gepubliceerd op:

Klimaatverandering leidt ook in Nederland steeds vaker tot plotseling veranderende weersomstandigheden. Een onweersbui die van het ene op het andere moment ontstaat, grote en frequente temperatuurschommelingen. Dit is geen uitzondering meer en het vormt een steeds groter risico voor net aangebracht buitenschilderwerk

Buitenmuurverf AmphiKlima met Early Rain Protection-technologie van Caparol zorgt voor flexibiliteit en veiligheid voor buitengevels, zelfs in moeilijke klimatologische omstandigheden.

Flexibiliteit en veiligheid voor buitengevels
AmphiKlima met Early Rain Protection-technologie is al na 20 minuten regenvast bij 20 °C en 65% RV. Maar ook wanneer het onder minder gunstige  omstandigheden wordt verwerkt is het snel regenvast. Bij 3 °C en 85% RV namelijk al na zo‘n 60 min. Zo ben je minder afhankelijk van stabiele weersomstandigheden, dus minder zorgen om plotseling opkomende regenbuien of mist.

Een standaard buitenmuurverf is over het algemeen te verwerken tussen 5 °C en 30 °C. De temperatuurrange waarbinnen AmphiKlima is te verwerken is veel groter, namelijk tussen 2 °C en 40 °C. Dit in combinatie met de Early Rain Protection-technologie zorgt ervoor dat je met AmphiKlima veel minder afhankelijk bent van de seizoensinvloeden.

Bovendien is AmphiKlima is minder gevoelig voor oppervlakteverstoringen, veroorzaakt door ongunstige drogingsomstandigheden. Dus minder kans op glimmende lekstrepen, ook wel ‘snail marking‘ genoemd.

De voordelen op een rijtje:
  • Regenvast in 20 minuten
  • Toepasbaar van 2° tot 40° C
  • Hoge CO2-remming: vertraagt het carbonatatieproces van beton
  • Uitstekende hechting op vele ondergronden
Meer informatie is terug te vinden op www.caparol.nl/amphiklima.Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...
REC Solar EMEA GmbH
REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...