Van der Velden Rioleringsbeheer tekent overeenkomst met Woonstede te Ede

Van der Velden Rioleringsbeheer tekent overeenkomst met Woonstede te Ede

Gepubliceerd op:

Onder het genot van een heerlijke slagroomtaart vond de ondertekening van het servicecontract plaats tussen Woonstede te Ede en Van der Velden Rioleringsbeheer.

Afgelopen week hebben Marian Teer Directeur van woningcorporatie Woonstede te Ede en Walter Van der Velden Jonkers Directeur Marketing & Sales van Van der Velden Rioleringsbeheer een meer jaren contract voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en/of renoveren van rioleringen ondertekend.

Woonstede in zijn huidige vorm is ontstaan op 1 januari 1992 vanuit een fusie van verschillende woningcorporaties in Ede en omgeving. Centrale Woningstichting Ede waaruit Woonstede onder andere is ontstaan ondersteunde de woningcorporaties bij de opbouw van de volkshuisvesting na de Tweede Wereldoorlog. De Centrale Woningstichting Ede had zelf geen woningen, maar voerde technisch en administratief beheer uit. Inmiddels is Woonstede met ruim 10.000 woningen alweer ruim 68 jaar een begrip in Ede.

Met haar visie: ‘wonen naar je zin’ geven ze aan dat iedereen recht heeft op een prettige woonomgeving. Een woonomgeving waarin men zich prettig voelt en die voldoet aan de persoonlijke wensen en behoeften. Kwalitatief goede woningen tegen redelijke prijzen en met ruimte voor eigen inbreng en variatie staan daarom bij daarbij centraal. Maar ‘wonen naar je zin’ gaat verder dan de woning zelf. Ook de leefbaarheid en veiligheid in de buurt spelen een belangrijke rol.

De missie van Van der Velden Rioleringsbeheer ‘klant centraal’, door deze optimaal te ontzorgen, dit vanuit onze vestiging Van der velden Rioleringsbeheer Nijmegen B.V. sluit hier uitstekend bij aan. Van der Velden is trots om Woonstede aan haar portefeuille toe te kunnen voegen.

De ondertekening van het contract vond plaats op hoofdkantoor 'kantoor Diomede' van Woonstede te Ede.

Een greep uit ons leveranciersregister

Tonzon
Effectieve én duurzame isolatie van TONZON ...
Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.
Zelfstroom
Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014 energie om de energietransitie te versnellen ...